Ζήλεψα, οπότε το περιμένω και εγώ.
Και αφού έβαλα αυτό, έβαλα και ένα νάνο και ένα δοκιμαστικό έτσι να του κάνουν παρέα για μην νιώθει μόνο του στο ταξίδι...
No one told you when to run,
you missed the starting gun
Το έχετε ξετιναξει το κατσαβιδακι. Το παραγγελία και εγώ γιατί δε θα αφήνατε ούτε δείγμα πάλι. Εθες το βράδυ είχε 5 τεμάχια υπόλοιπο και σήμερα έχει 1.
έχουν βγάλει φάρμακα μεσιέδες, το πρώτο βήμα είναι η παραδοχή
(εγώ έχω τη vde εκδοχή)
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγώ παρέλαβα σήμερα.
Αύριο θα πάει για τεστάρισμα.
Παρέλαβα κι εγώ.
Το μέγεθος για εμένα που την έχω μικρή (την παλάμη) είναι ιδανικό!
Satanists κοντεψατε να με τουμπαρετε γέρο άνθρωπο να το πάρω κιεγω αλλά αντιστάθηκα, γιατί έχω τρια αλλά ψιλομαπα. Μετά το 12βολτο performance του Λιντλ, μάλλον θα καθότανε να με κοιτάει παραπονεμένο.
Αδερφέ άμα ήταν έτσι οι περισσότεροι εδώ μέσα θα είχαμε τις παλάμες του Αντετοκουμπο από το πολυ δούλεμα στην αρχή της εφηβείας μας. Σορού αλλά δεν κρατηθηκα
Λοιπόν συνοπτικά μετά από μικρή δοκιμή με το κατσαβίδι.
Για εμένα και την παλάμη μου που είναι σαν φτυάρι είναι μικρό, αυτό όμως δεν είναι απαραιτήτως κακό γιατί βολεύει να το κουβαλάω πάντα πάνω μου.
Λόγω μεγέθους σε βίδες που είναι καλά σφιγμένες δυσκολεύεται λίγο να κάνει το αρχικό "σπάσιμο", δεν ξέρω σε πιο μεγάλα ζόρια τι θα γίνει.
Λειτουργία έχει πολύ καλή και αρκετά άμεση στις αλλαγές κατεύθυνσης.
Το μεγαλύτερο του όμως πλεονέκτημα που θεωρώ ότι αξίζει τελικά η αγορά του, είναι πως κάνεις σημαντικά λιγότερες κινήσεις κατά την εργασία σου.
Αποτελεσματικά λοιπόν λιγότερη πνευματική και σωματική κόπωση.
Αρνητικά ο μεγάλος τζόγος στην κεφαλή.
Red flag η τιμή του, δεν το λες και φθηνό σίγουρα.
Αυτά.
Τελευταία τροποποίηση από fasarias; 26/05/2025 στις 13:53.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου