Ε πόση διαφορά να έχουν οι συνθήκες?δεν είχε κάτι παράξενο στον αγώνα,ζέστη είχε ζέστη έχει!
Καλά ο πεκος την προβάρει για τα καλά αυτή τη φορμιτσα...
Αν αρχίσει και βλέπει μπροστά του και κτμ και απριλια τον βλέπω για καμία άδεια άνευ αποδοχών!
Ε πόση διαφορά να έχουν οι συνθήκες?δεν είχε κάτι παράξενο στον αγώνα,ζέστη είχε ζέστη έχει!
Καλά ο πεκος την προβάρει για τα καλά αυτή τη φορμιτσα...
Αν αρχίσει και βλέπει μπροστά του και κτμ και απριλια τον βλέπω για καμία άδεια άνευ αποδοχών!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
κανω κουοτ τυχαια εσενα αλλα θα ηθελα κ οι αλλοι που υποστηριζουν τοσο ενθερμα οτι ο Μαρτιν ειναι τοσο σουπερ ουαου να μας εξηγησουν πως γινεται απο την μια να λετε κουλαντζα τον Πεκο και τον Μαρτιν που 2 χρονιες με ιδιο μηχανακι μια εχασε στα σημεια κ μια κερδισε στα σημεια
να τον κανετε θεο κ να περιμενετε κιολας οτι θα μαμει και θα δερνει με σαφως υποδεεστερο μηχανακι
Δεν είπα ότι θα είχε περάσει τους αδερφούς μαρκεζ.Προφανως και ΟΧΙ!ειπα θα ήταν πάνω από τον πολύ ασταθή φέτος πεκο που όλο πέφτει και όλο κάτι του φταίει.
Το απριλια είναι υποδεέστερο αλλά πάει μια χαρά.και με σταθερούς τερματισμούς 4-6 ο Μάρτιν θα ήταν πάνω από τον πεκο.
Και ναι,θεωρώ πιο ταλαντούχο τον Ισπανό και ειδικά φέτος τον μπαναια πολύ ασταθή και επιρρεπή σε λάθη.
Ο Φραντσέσκο σε καμία περίπτωση δεν πάει μέχρι τώρα τη σεζόν όπως πήγε τις προηγούμενες 3.
Και μην ξεχνάς ότι πέρυσι ο Μάρτιν το πήρε με σύμμαχο και τους σταθερούς τερματισμούς του σε αντίθεση με τον πεκο.
Σου λύθηκε και η απορία?
Ο Πεκος αλλαξε δισκόφρενα,λεει, και γι'αυτο χτύπησε βάθρο. Τι διάολο, στραβά ήταν![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μου λυθηκε ναι
Η καλυτερη Απριλια του Μπεζ εχει 79 βαθμους
κ ο Πεκο εχει 140
Σιγουρα ο Μαρτιν ειναι ΤΟΣΟ καλυτερος οδηγικα
που θα ειχε καλυψει αυτη τη διαφορα
Προχωραμε
Για την ιστορια και οι 2 τους ειναι πιστευω στο ιδιο πανω κατω επιπεδο
Σε καμια περιπτωση με το Απριλια δεν θα ηταν μπροστα του
Το πρωταθλημα που εχασε ο Μαρτιν πριν απο αυτο που πηρε , δεν ειναι επειδη το πηρε ο πεκο .
Ειναι επειδη το εχασε ο Μαρτιν
1 φορά λάθος ελαστικό, και τον περάσανε πολλοί ολοι στον τελευταίο γύρο νομίζω στο Philip island
1 φορά με την εκκίνηση που δεν ξεκίναγε στο Καταρ
πήγε στην Valencia χαμένος με την προοπτική αν κάνει λάθος ο Peco, είχε έξοδο και μετά έπεσε
ήταν πρωτάθλημα της τύχης
Πέρυσι ήταν και οι 2 τους από λάθη φουλ και reset όλη στιγμή το πρωτάθλημα
Εκει υπηρχε συνδιασμος .
Μεσες ,ακρες καπως ετσι .
Καποιοι δεν θελουν να τα δουν αυτα , αλλα its ok .
Εγω βλεπω απλα τους αγωνες .τους καλυτερους αναβατες του κοσμου να προσπαθουν να κερδισουν .
Εμενα με κερδιζουν χαραχτηρες.ο πεκο δεν ειναι ενας απο αυτους .
Αλλα αυτο το λεω εγω και δεν θα τσακωθω κιολας για κατι τετοιο .
για κωλοπαιδο δεν τον εχω,αλλα να εχει και κανα σοβαρο φαν κλαμπ το κοβω λιγο δυσκολο
Για αυτό μου κάνει εντύπωση!
Θα σου πω,
Δεν ήμουν χειτερ ουτε νομίζω πως είμαι,απλά με ξενέρωσε λίγο που τον κάνανε με το στανιό πρωταθλητή γιατί η ντουκατι ήθελε Ιταλό.αντε και τον κάνανε,μεγεια τους και χαρά τους,με εκνευρίζει που την είδε αυτός και όλο το σύστημα που τον περιβάλλει ως την τιμοναρα.ε δεν είναι,δεν το συζητάμε πως είναι όλοι τους εκεί σε άλλο πλανήτη αλλά με ιδία μηχανάκια σε όλον το γκριντ θα έπαιζε από θέσεις 5-8 σε κάθε αγώνα.
Άσε που έχει συνέχεια γκρίνια,με απαράδεκτες απαιτήσεις όπως πέρυσι να υποβαθμίζουν τα δορυφορικά ώστε να μην τον ενοχλούν,και γενικά άοσμος και άχρωμος!