Πολύ καλές τιμές. Πάει καλά ξαφνικα η σουζουκι
Πολύ καλές τιμές. Πάει καλά ξαφνικα η σουζουκι
το βλέπω κάθε μέρα
πέρα από την πλάκα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Το μόνο αρνητικό είναι αυτό που έχουν όλα τα γυμνά, μετά τα 120-130 με κουράζει ο αέρας.
Πήρα το μοντέλο του 2023 μόνο και μόνο για το χρώμα (πράσινο), ενώ με τα ίδια λεφτά έπαιρνα το κόκκινο του 2024 που είχε traction control.
Το z900rs ειναι υπερκοστολογημενο οσο δεν παει. Το 800 είναι μια κατηγορια πανω απο το 650 χωρις τοσο μεγαλη διαφορα τιμης. Θεωρω το 800 καλυτερη αγορα αλλα το σχεδιο του 650 ειναι σιγουρα πιο κλασσικο, πιο διαχρονικό και η σελα σιγουρα πιο ανετη ειδικα πισω.
Ρε του ανθρώπου δεν του έφυγε η καγκουρια ακόμα,τι guzzi και bonnie του λέτε;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Νομιζω 800 suzuki με το μπικίνι και δεν θα το βαρεθείς ποτε, αν το είχε βγάλει πέρυσι πολύ πιθανόν να το είχα πάρει αντί του xsr καθώς δεν μου χρειάζονται και τα 120 άλογα που βγάζει το yamaha στο στυλ οδήγησης μου
Στην τιμή που βγήκε, εννοείεται το ΤΤ κι έκλεισες! Μηχανάρα. Και με κινητήρα που όλοι εκθειάζουν για την δύναμη στις χρηστικές για δρόμο rpm.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Επειδή καβαλάω όχημα με μοτέρ ε ας πούμε παρόμοιας φιλοσοφίας στους αριθμούς τουλάχιστον- 270-degree parallel twin με σχεδόν ίδια Κ.Ε, ροπή και ιπποδύναμη ,
σε λέω πως αν πλησιάζει τον τρόπο λειτουργίας του tdm έχεις να βγάλεις πολλά γούστα σε σχέση με το 500 -όσο αφορά τα γκάζια τουλάχιστον.
Αρκεί να κλείνει το T.c![]()
when life gets complicated... i ride.
Εγώ ο υπερβολικός, θα έβαζα ένα καταναλωτικό 2700€ (τόση είναι η διαφορά) και θα έπαιρνα το KATANA![]()
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Tώρα που το λες, με 32lt ντεπόζιτο πετάγεσαι στον παραγωγό..
https://www.car.gr/classifieds/bikes...i-stelvio-1200
αν είσαι όντως απεξαρτημένος από την ιπποδύναμη και θες να την λες στον Blitzer με πιο σπάνιο mtrd
https://www.car.gr/classifieds/bikes...-guzzi-v-85-tt
Αν ψάχνεις μηχανάκι για τη λαική, πάρε σκούτερ.
Απλά με 2700€ διαφορά, παίρνεις το διπλάσιο(προς όλες τις απόψεις) μηχανάκι από ότι κοιτάς.
Προφανώς κάνω χαβαλέ, και εγώ όταν έψαχνα για καινούργιο κατέληξα σε Ι3 900 παρά σε Ι4 1000 για πρακτικούς λόγους ενώ το έφτανα στην αγορά
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......