τώρα φοβηθήκαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μαλιστα, αντε μια μερα ακομα εμεινε για να παρω το μηχανακι μου πισω και να αρχισουν οι τιμωριες.....![]()
![]()
![]()
μπουυυυυυυυ
τώρα φοβηθήκαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μαλιστα, αντε μια μερα ακομα εμεινε για να παρω το μηχανακι μου πισω και να αρχισουν οι τιμωριες.....![]()
![]()
![]()
μπουυυυυυυυ
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Malista!
peksame ke xasame!
Ante bre latris, kalotaksido, ke sta genethlia sou tha sou paroume skala gia na anebeneis
![]()
axxxx pou na paro ena portokali sprey ke na se kano assorti grrrrrr
![]()
δεν θα το καβαλήσω για κρεμάστρα το θέλω.....
:rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Όπως όλα δείχνουν το Περτικαλί μηχανάκιθα γίνει δικό μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsikpit
KAI POSA DINEIS APO PANO![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ !!!
ΜΗΝ πετάτε τσόντες απροειδοποίητα !!!
Η οθόνη στην δουλειά είναι ορατή και από άλλο κόσμο...
(Δεν γίνεται να λες στην γραμματέα σου να μην σε ενοχλήσει για κανένα λόγο και να έχεις μια τεράστια κωλοτρυπίδα στην οθόνη)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Άντε τυχερούλα ποιός σε πιάνει τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Όπως όλα δείχνουν το Περτικαλί μηχανάκιθα γίνει δικό μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λασπολουτράκι με την ΚαΤέΜα, το τέλειο ΣΚ λέμε.![]()
Λειώσε το!
![]()
![]()
![]()
![]()
ENTAKSI THN ALLI FORATHA BALO TO TO X PRIN APO THN FOTO!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ !!!
ΜΗΝ πετάτε τσόντες απροειδοποίητα !!!
Η οθόνη στην δουλειά είναι ορατή και από άλλο κόσμο...
(Δεν γίνεται να λες στην γραμματέα σου να μην σε ενοχλήσει για κανένα λόγο και να έχεις μια τεράστια κωλοτρυπίδα στην οθόνη)
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΛΛΑ... (ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ) ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ......(ΠΟΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ)!!!!!!
Επειδη δε γουσταρω να ερθεις Αφρικη με κανα σουζουκι στρηταδικο βαζω αλλα 100 γιουργια !Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Tifo!
Den exei trakter, den exei b.Afriki!
Εεεεετσι !!
900 γιουροπουλα προσφορα !!
![]()
![]()
Tσάμπα προσφορές κάναμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Επειδη δε γουσταρω να ερθεις Αφρικη με κανα σουζουκι στρηταδικο βαζω αλλα 100 γιουργια !
Εεεεετσι !!
900 γιουροπουλα προσφορα !!
![]()
![]()
![]()
εκτός του ότι τελείωσε την Παρασκευή ,δεν έγινε και καμια αναφορά για το πορτοκαλί μηχανάκι
![]()
Ντροπή και αίσχος μόνο αυτό μπορώ να πω! Μας είπαν ψέματα
:a29::a015: :a017:
:a39: :a41:
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
KTM 950 Adventure... xmmmmm.... kai eipes Nik0s oti exei kanei prosfata to proto service ...????
E tote paidia biasteite me tis prosfores na katalixete kapou giati to mixanima meta to S/K paei pali gia service... kai opos eipame KTM = Kathe Triti Mixaniko
hahahahahaha
ante geia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
Nαι ολα τα ειχαμε ηρθε και ο χελωνας να μας πει για τα ΚΤΜ, ασε ρε Σταυρακο και εχω καιρο να σε δω και μου ελειψες μην αρχισουμε με μπινελικια!! Το ονειρο καθε GSakia να ειχε το μηχανακι του εστω και τη μιση τρελα του ΚΤΜ...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com