Eγω παντως δεν πηγα απο τον Μαιο να την παρω απο το μηχανολογικο.Αλλωστε και απο κατω να την βαλεις την ταριφα την τρως.
Προτιμω να πληρωσω 33 ευρω παρα να φαω καμια κλιση με 250χιλ.
Ασε που γλυτωνεις και οτι διοδια υπαρχουν χωρις μπαρες
Eγω παντως δεν πηγα απο τον Μαιο να την παρω απο το μηχανολογικο.Αλλωστε και απο κατω να την βαλεις την ταριφα την τρως.
Προτιμω να πληρωσω 33 ευρω παρα να φαω καμια κλιση με 250χιλ.
Ασε που γλυτωνεις και οτι διοδια υπαρχουν χωρις μπαρες
1) Αναφερομουν στις καινουριες πινακιδες. ΔΕΝ φοριουντε αυτα τα ταψια. Χαλανε ολη την μηχανη....για φαντασου να δει Ιταλος τετοια πινακιδα σε MV AGUSTA!!!! Αυτες οι νεες πινακιδες ειναι φρικη.
2) Αν δεν φοραμε πινακιδα θα μας σπανε τα ωευρα οπου μας πετυχαινουν. Αυτο μου συνεβαινε με το Κ5 σε καθε φαναρι οταν εν την φορουσα. Την εβαλα απο κατω κ να τονισω οτι το εκανα με βαρια καρδια αλλα τωρα οπου παω δεν εχω προβλημα, εως τωρα. Εχω την παλια ευτυχως. Αν ειχα την νεα ΔΕΝ θα την φορουσα με καμια παναγια.
Βεβαια αν δεν φοραμε πινακιδα ο νομος αναφερει κατασχεση μηχανης κ αυτοφωρο. Αλλα αν εχει μυαλο ο καθε μπατσος θα καταλαβει οτι μια μηχανη που μπαινει πολυ πιστα σε περιπτωση ΑΠΛΗΣ πτωσης που η μηχανη θα συρθει τοτε αυτο το τεραστιο κομματι αλουμινιου μπορει να κανει τρεληηηη ζημια στον οδηγο. Θα πει καποιος "γιατι η υπολοιπη μηχανη δεν μπορει να σου κανει ζημια?". Φυσικα κ μπορει αλλα περνουμε μετρα, οπως tape στα φωτα μπρος πισω, αφαιρεση φλας σε μηχανες που προεξεχουν κ διαφορα αλλα.
Παντως αν οτι λεω ειναι προσωπικη μου αποψη κ ειναι δικαιωμα του καθενος να διαφωνει. Αν μιλουσαμε για εξατμισεις θα ελεγα οτι ενοχλουν κοσμο κ διαφορα τετοια, αλλα η μη τοποθετηση πινακιδας κανει κακο μονο σε μενα.
Ο παλιος ειναι αλλιως....
ΤΕΣΠΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΜΕ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 40 ΚΜ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ