Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 247

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ

αγοράκια για μαζεψτε λίγο τα μυαλά σας !
    πολύ αέρα έχετε πάρει!
    στη τελική η γυναίκα μπορεί και να οδηγήσει και να μαγειρεψει και να καθαρίσει και στα χοντοσ να πάει και την αλυσίδα να λαδώσει !!!!!
    gia σας οτι ξεπερνάει τις γνώσεις σε pc και μηχανες σας είναι εντελώς άγνωστο !
    ας φτάσετε στο σημείο να κάνετε οτι κάνουν οι γυναικες και μετά μιλάτε ......
    για την ώρα κατεβάστε τις ζελατίνες kai πάτε στο πάρκο των μεγάρων να παίξετε με τα ακριβά σας παιχνίδια !

αλλά ακόμα και γι αυτό οι gyna;ikew fta;ine
    από μάνα μέχρι γκόμενα !
    μην πάει τίποτα το αγοράκι τους, ο λεβέντης τους !!!

over |!!!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    i alitheia einai pos ores ores thavmazo tis files mou pou ta kanoun
    ola(min paei to mialo sas sto poneiro ) me megali epitixia..(xoris vevaia na tis zilevo, maresei opos eimai)

Episis prepei na anagnorisoume pos sinithos oi kopeles einai aftes pou deixnoun kali thelisi, ipomoni kai polla alla se megalo bathmo toso stin kathimerinotita oso kai stis sxeseis tous kai aksizoun ena megaaaaaaaaaaaaaalo bravo..

Pistevo pos mia ginaika odigos mporei na einai poli kali se afto, arkei na to agapaei kai na deixnei ton aparaitito sevasmo (opos akrivos kai oi antres)

Kai opos leei kai o Xarry klin o theos as afisoun ta feministika kinimata kai as arxisoun ta kounimata !!!!
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    αγοράκια για μαζεψτε λίγο τα μυαλά σας !
    πολύ αέρα έχετε πάρει!
    στη τελική η γυναίκα μπορεί και να οδηγήσει και να μαγειρεψει και να καθαρίσει και στα χοντοσ να πάει και την αλυσίδα να λαδώσει !!!!!
    gia σας οτι ξεπερνάει τις γνώσεις σε pc και μηχανες σας είναι εντελώς άγνωστο !
    ας φτάσετε στο σημείο να κάνετε οτι κάνουν οι γυναικες και μετά μιλάτε ......
    για την ώρα κατεβάστε τις ζελατίνες kai πάτε στο πάρκο των μεγάρων να παίξετε με τα ακριβά σας παιχνίδια !

αλλά ακόμα και γι αυτό οι gyna;ikew fta;ine
    από μάνα μέχρι γκόμενα !
    μην πάει τίποτα το αγοράκι τους, ο λεβέντης τους !!!

over |!!!!
    σκεψου να μην επερνα και το μερος σας!!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Άντε βρε να κάνεις καμιά μακαρονάδα, που θες να είσαι και λάτρης μηχανής.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Mακαρονάδα και ότι άλλο είναι θα το φτιάξω . Όμως θα παραμείνω LATRIS MIXANIS

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    έλενα, στο λέω δημοσίως...

εμένα αυτή η μιΞανι δεν ξερω τι είναι αλλά με αηδιάζει!

:rotflmao: :rotflmao:

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis

οεοοοοοοοο.............................
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΑΚΑΝΟ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ?

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΦΡΟ ΝΑ ΞΕΧΕΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ?

ΟΕΟ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(Πού είναι το ΖΧ14 δόχτωρ μου??? )
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΑΚΑΝΟ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ?

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΦΡΟ ΝΑ ΞΕΧΕΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ?

ΟΕΟ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

ρε μηπως εχει μπει καποιος ιος και πηδατε ετσι τα ποστ?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δεν ειμαι σιγουρος καν γιατι υπαρχει αυτο το ποστ...Για μενα και πειτε με φλωρο δεν υπαρχουν ρολοι γυναικας και αντρα, σιγουρα οχι χωρις να σπανε. Χαιρομαι να βλεπω κοπελες πανω σε μηχανακια, γουσταρω να τις βλεπω, και χαιρομαι και να μαγειρεψω μαζι τους, και να μοιραστω ολες τις εμπειριες της ζωης μαζι τους, αυτα τα γυναικα=κουζινα και αλλα ειναι για μενα γελοια, οπως ειναι και τα οι γυναικες τα κανουν ολα οι αντρες δεν μπορουν...Enjoy life people...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Δεν ειμαι σιγουρος καν γιατι υπαρχει αυτο το ποστ...Για μενα και πειτε με φλωρο δεν υπαρχουν ρολοι γυναικας και αντρα, σιγουρα οχι χωρις να σπανε. Χαιρομαι να βλεπω κοπελες πανω σε μηχανακια, γουσταρω να τις βλεπω, και χαιρομαι και να μαγειρεψω μαζι τους, και να μοιραστω ολες τις εμπειριες της ζωης μαζι τους, αυτα τα γυναικα=κουζινα και αλλα ειναι για μενα γελοια, οπως ειναι και τα οι γυναικες τα κανουν ολα οι αντρες δεν μπορουν...Enjoy life people...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

ερχεταιαιαιαιαιαιαι ερχεταιαιαιαιαιαι...............αλλά τιμή δεν ξερουμεεεεεεεεεεεε...........

όσον αφορα το θρεντ...πείτε με παλιομοδίτη αλλά μ'αρέσει ο καθενας να εχει το ρολο του, χωρις να εμπλέκεται θεμα ικανοτητων ή θεμα αν μπορουν οι γυναικες να οδηγησουν....αισθητικά με χαλαει να παραβιάζεται η εικονα που εχω στο μυαλο μου για τη γυναικα και τη θυληκοτητα της................σε αυτα όχι δεν συμπεριλαμβανεται το θεμα μοτο....
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Πήγα δουλειά, γύρισα κι ακόμη γράφετε σε αυτό το ποστ. Οπότε λέω να πω και 'γώ την μ...κία μου!
    Το ξανάπα γυναίκες σε αυτοκίνητο που δεν ξέρουν να οδηγούν και μηχανή είναι κίνδυνος - θάνατος.
    Πάντως βάλτε με συνεπιβάτη σε ωραία γυναίκα με ωραία μηχανή και μετά σκοτώστε με, γιατί πιο ζωντανός δεν έχω υπάρξει!!!
    (Το τελευταίο είναι κλεμμένο...):smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS

όσον αφορα το θρεντ...πείτε με παλιομοδίτη αλλά μ'αρέσει ο καθενας να εχει το ρολο του, χωρις να εμπλέκεται θεμα ικανοτητων ή θεμα αν μπορουν οι γυναικες να οδηγησουν....αισθητικά με χαλαει να παραβιάζεται η εικονα που εχω στο μυαλο μου για τη γυναικα και τη θυληκοτητα της................σε αυτα όχι δεν συμπεριλαμβανεται το θεμα μοτο....

+1

Ειμαι κι εγω παλιομοδιτης και πραγματικα εντυπωσιαζομαι απο τις αποψεις σας παιδια...

Νομιζω οτι καθενας εχει τον χωρο που ανηκει ασχετα απ'το τι δυνατοτητες εχει...
    πχ εχω δυνατοτητα να βαζω κρεμες για ριτιδες αλλα δεν το κανω γιατι κρεμες και λοιπες δερματικες περιποιησεις ανηκουν στον <<γυναικειο>>χωρο...

Καπως ετσι ειναι και η μοτοσυκλετα.Πιστευω πως ειναι χωρος καθαρα αντρικος και οταν βλεπω γυναικες πανω σε μοτοσυκλετες μου φαινεται πραγμα αδιανοητο και μου καθεται στραβα σαν κατι αντιθετο με την φυση...

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Popo re file poly kompleksara prepei na itan i kopela!!

Proton,profanos agnoei i kyria afti oti polloi antres odigoi kai antras na tous prosperasei,gkazonoun kai prospathoun na ton ksanaperasoun.Oxi mono me an einai gynaika odigos.

Defteron,an paraponietai oti ti vrizoun,pou na akousei ti vrisimo petei metaksy andron an kanei kaneis kamia paparia sto dromo.
    Afou arxizo na pistevo oti pleon oi oroi ''ellinas odigos'' kai ''ellinas motostkletistis'' einai pleon adokimoi.Exoun antikatastathei apo ton pio dokimo oro ''malakas''.

Triton,i mpazo einai kai zilevei pou kollane stis alles kai oxi se aftin,opote osa de ftanei i alepou ta kanei kremastaria, i kamia kopmleksiki psonara pou theorei ypotimitiko to flertaki sta fanaria(milame se kosmio epipedo panta!)

Tetarton,statistika oi gynaikes einai pio aprosextes sto dromo me xeiroteri antilipsi,eno oi antres pio ripsokindynoi kai nevrikoi afou os gnoston o kathenas pistevei oti o monos isaksios tou einai o Rossi (kai aftos me tin agonistiki mono giati allios tou rixnoune!).Fysika yparxoun kai polles eksaireseis!

Pempton kai teleftaion,oson afora tin ''proektasi''...Mporouses apla na apantiseis etsi gia na tis tin mpeis oti an gia tous antres einai proektasi aftou pou exoun anamesa sta podia,gia tis gynaikes einai ypokatastato tou idiou akrivos pragmatos.Den vriskoun tipota allo na kavalisoun kai kavalane ti mixani!!(Fysika to teleftaio isxyei stin periptosi aftis tis kompleksikis kai stis omoies tis kai oxi stis ypoloipes gynaikes odigous.Afto pros apofygi pareksigiseon!)

:a29: :a29: :a015: :a015:
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    +1

Καπως ετσι ειναι και η μοτοσυκλετα.Πιστευωραβα σαν κατι αντιθετο με την φυση... πως ειναι χωρος καθαρα αντρικος και οταν βλεπω γυναικες πανω σε μοτοσυκλετες μου φαινεται πραγμα αδιανοητο και μου καθεται στ

τι είπε ρε το άτομο????

λες γι αυτό να αυξάνονται τα ανδρογόνα μου και να αισθάνομαι κάτι να φουσκώνει ανάμεσα στα πόδια μου ???
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γυναικεσ.....
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 16:14
  2. Γυναικεσ..και ΤεΧνολογια...
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:12
  3. Ερωτηση Κυριωσ Προσ Γυναικεσ