Παιδια ειμαι και εγω μεσα.Αντε να γινουμε 20 για να πεσει η τιμη..:rotflmao:
Παιδια ειμαι και εγω μεσα.Αντε να γινουμε 20 για να πεσει η τιμη..:rotflmao:
Ωραια και κουκλα δεν λεω αλλα και τα 200 ειναι καλυτερα!
Πανω που ελεγα να παω να την παρω μου σκαει η ασφαλεια στο αμαξι μια κληση για κοκκινο και αστα να πανε!
Καρινουλα bye bye!!!
![]()
![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΕΝΑ SITE ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΝΑ ΠΙAΣΤΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
GS
απο οτι παρατηρησα πρεπει να μπαινει και στα καγκελα τηs ΚΑΡΡΑ ,σωστα?????
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς ποιος την καταστευάζει την ποδιά ??? Ψάχνω για ομαδική παραγγελία γι' αυτό ρωτάω...
Παλικάρια πείτε πόσες θέλετε να σας δώσω τιμή special, μόνο που θα κάνετε τον κόπο να έρθετε Χαλκίδα.
ΛΗΛΑΣ ΟΛΕ πέρσι . Λήλας Καπούτ ΦΕΤΟΣ.
Φίλε, αν ξέρεις κανέναν να μπορεί να στείλει πολλά κομμάτια στο εξωτερικό (πάνω από 50) ή να μπορεί να με φέρει σε επικοινωνία με τον κατασκευαστή, το συζητάμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dvavoul
Παλικάρια πείτε πόσες θέλετε να σας δώσω τιμή special, μόνο που θα κάνετε τον κόπο να έρθετε Χαλκίδα.
την εχω δει στον πειραια καταστημα ΤΖΙΒΑΡΑΚΗΣ!!ΤΗΛ 210 4122075 .Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis-dl1000
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς ποιος την καταστευάζει την ποδιά ??? Ψάχνω για ομαδική παραγγελία γι' αυτό ρωτάω...![]()
![]()
mykoniatis
Ευχαριστώ φίλε, αλλά δεν ψάχνω πια για μαγαζί που τις πουλάει απλά. Ρωτάω αν κανείς ξέρει ποιος τις κατασκευάζει. Η παραγγελία είναι πολύ μεγάλη και πρέπει τελικά να γίνει κατευθείαν στο εργοστάσιο μου φαίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από mykoniatis
την εχω δει στον πειραια καταστημα ΤΖΙΒΑΡΑΚΗΣ!!ΤΗΛ 210 4122075 .![]()
![]()
Αυτην που εχει ο takis1964 στο 1000αρι του, την ειδατε??
Η τιμη ομως...![]()
wasting space via Architecture
Είναι γνωστή αυτή αλλά δυστυχώς είναι φουλ πλαστικό , δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά για χτυπήματα εκτός δρόμου...Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Αυτην που εχει ο takis1964 στο 1000αρι του, την ειδατε??
Η τιμη ομως...![]()
Δεν ξέρω αν τελικά αγοράσατε όλοι καρίνες!!! Αλλά αν δεν έχετε οργανωθεί είμαι και εγώ μέσα για μία ίσως και για δύο..
Paidia gia sas,
sas grafo san "Moderator" apo to germaniko V-Strom Forum.
Lipon, kai emena, H malon emas mas endiaferi i legomeni podia.
Se pia fasi Briskeste afti tin stigmi? Paragilate?
Tha prospathiso na Balo tis fotografies sto germaniko Forum.
Mpori kanenas apo esas na mou tis steili?
Me pion tha epikinoniso ean thelo na paragilo tin podia?
...born to drive
Τις φωτο μπορεις να τις κανεις copy και να τις βαλεις ή και να τις κανεις link.Αν θες να ρωτησω σε καταστημα γνωστο μου απο Πατρα,πες ποσοτητα να δω τι μπορω να κανω κι εγω απο καλυτερη τιμη.Κανε μου πμΑρχικά δημιουργήθηκε από Trasher
Paidia gia sas,
sas grafo san "Moderator" apo to germaniko V-Strom Forum.
Lipon, kai emena, H malon emas mas endiaferi i legomeni podia.
Se pia fasi Briskeste afti tin stigmi? Paragilate?
Tha prospathiso na Balo tis fotografies sto germaniko Forum.
Mpori kanenas apo esas na mou tis steili?
Me pion tha epikinoniso ean thelo na paragilo tin podia?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai