Είπες μεγάλη κουβέντα τώρα αδερφέΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
...σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα, την τάξη, τα όρια σου, δημιουργούν ένα "φόβο" ας πούμε που χρειάζεται όταν είσαι στο δρόμο για να είσαι ALERT πάντα !!!...
![]()
![]()
![]()
![]()
Είπες μεγάλη κουβέντα τώρα αδερφέΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
...σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα, την τάξη, τα όρια σου, δημιουργούν ένα "φόβο" ας πούμε που χρειάζεται όταν είσαι στο δρόμο για να είσαι ALERT πάντα !!!...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
.......................
Όσον αφορά τα σίδερα, τα 'χουμε πει! Όλα φτιάχνονται! Αφού έφυγες χωρίς γρατζουνιά, αυτό μετράει![]()
......................
Οχι, πες του το ποοοσο στεναχωριομουν με τις πτωσεις της Αφρικα, ακομα κι απ το σταντ ...![]()
Σκασμενος στα γελια ημουνα ...![]()
:rotflmao:
![]()
Φιλε μου μην το βαζεις κατω....ατυχιες θα υπαρχουν....αφου εισαι καλα εσυ και η μηχανη δεν τρεχει μια.....σου ευχομαι καλα ταξιδια με πολλα χιλιομετρα.....
Μπράβο σου!!!
Καταπληκτικές φωτογραφίες, μοναδική αφήγηση, το humor μετά την μικρή ατυχία σου αξιοσημείωτο!!!
Να είσαι πάντα καλά, να κάνεις πολλά ταξίδια πάντα όρθιος!!!!!!
Υ.Γ. Δεν ταξίδεψες μόνος, ταξιδέψαμε και εμείς μαζί σου.![]()
Thanx bro!Αρχικά δημιουργήθηκε από BMW1150
Φιλε μου μην το βαζεις κατω....ατυχιες θα υπαρχουν....αφου εισαι καλα εσυ και η μηχανη δεν τρεχει μια.....σου ευχομαι καλα ταξιδια με πολλα χιλιομετρα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέτοια πράγματα μόνο με humour πρέπει να τα βλέπει κανείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από GEORGE_37
...το humor μετά την μικρή ατυχία σου...
Υ.Γ. Δεν ταξίδεψες μόνος, ταξιδέψαμε και εμείς μαζί σου.
![]()
![]()
![]()
Με τόσους "συνταξιώτες", λες γι' αυτό να ήμουν πισώβαρος;;;
![]()
Είσαι παλικάρι από τα λίγα !!!!!!
Συγχαρητήρια …..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Είσαι παλικάρι από τα λίγα !!!!!!
Συγχαρητήρια …..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε μάγκα πολυμήχανε για την θέληση σου να κάνεις τέτοιες βόλτες .Ελπίζω να ήταν πρώτη και τελευταία εμπειρία πεσίματος(Έχω στο ιστορικό μου δύο τέτοιες και ευτυχώς το colori και η μικρή ταχύτητα με έσωσαν).
Έκανα την ίδια διαδρομή με εσένα, με το παπί αλλά μέχρι την Θήβα και μετά ξαναγύρισα. Κουφάθηκα που ακόμα και τώρα βρήκες χιόνια κοντά στην Οινόη και στον σταθμό των εκχιονιστικών που πέρασες.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσο τελική πιάνει το εργαλείο σου με πλήρη εξοπλισμό όπως πήγες στη συγκεκριμένη εξόρμηση ;
Ακόμα και CBF250 να πάρω θα του βάλω κάγκελα σίγουρα και ας γελάνε και τα πεζοδρόμια. Φαντάσου τι ζημιά θα γινόταν στη συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν είχε ...![]()
Πόσα χλμ έχεις δοκιμάσει να κάνεις σερί με το συγκεκριμένο εργαλείο και πες μου σε παρακαλώ αν επηρεάζεται η τελική σου από μικρής έντασης κοντρα αέρα ;
Πραγματικά νομίζω ότι πρέπει να μπορείς να κάνεις μακρυνά ταξιδάκια χωρίς να ζορίζεται το μοτερ.
Αν δεν πηγαίνεις σε χώμα θα σε συμβούλευα να βάλεις πιο μαλακό λάστιχο και πιο ασφάλτινο, οπότε θα έχει καλύτερα κρατήματα. Όταν είχα και εγώ το NX γλύστραγε πολύ με περίπου τον ίδιο τύπο ελαστικού όταν έβρεχε και έκανε γλύτσα.
Πάντα όρθιοι
Thanks αδερφέ!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Μπράβο ρε μάγκα πολυμήχανε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα υπόλοιπα που ρωτάς θα σ' τα πω με pm...
μπραβο ρε .......αφου ειχες το κουραγιο να βγαλεις και φωτο απο το πεσιμο ......εισαι πρωτος:smilea:
αντε και τις επομενες φορες .......χωρις γκαντεμια και απροοπτα τετοιου ειδους![]()
![]()
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την επόμενη φορά θα ολοκληρώσεις τη διαδρομή
τι να πω τα παν όλα οι άλλοι
πάντως αν μπορέσεις να καταλάβεις το λόγο που έπεσες θα είναι μια πολύ χρήσιμη πληροφορία για σένα
αν δεν μπορέσεις πάλι δεν πειράζει τα συμπεράσματά σου είμαι σίγουρος ότι τα έβγαλες
![]()
![]()
Το ότι ..."δεν μασάς" το καταλάβαμε απο την αρχή της περιγραφής μέχρι το τέλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μετά τη στάση αυτή πήγα καρφί μέχρι την Αθήνα...
Αυτά από την πρώτη, αποτυχημένη μου, προσπάθεια για ταξίδι με μοτοσικλέτα (ναι, η μικρή ΕΙΝΑΙ μοτοσικλέτα και όχι παπί)...
Δε μασάω όμως!
![]()
![]()
Να 'σαι καλά να την......αποτελειώσεις κάποια στιγμή αυτή την βόλτα.
Μόνο πάρε και κανένα άλλο μαζί, μην πας πάντα μόνος.![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Α, για να μη το ξεχάσω, επειδή έχω πάθει ένα παρόμοιοΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Οι τροχοί της μικρής όμως έχουν αρχίσει τις συνομωσίες...
Ο πίσω αρχίζει την γκρίνα στον μπροστινό πως "φορτίζεται πολύ", πως "είναι αδικία", κλπ...
Μπαμ, μπουμ, γκαπ, ζντιν, ζντόινγκ!!!
ρίξε και μια ματιά σ' αυτό το σύστημα..."φόρτιση- αποφόρτιση" του αμορτισέρ σου, δεν είναι πάντα μόνο ο δρόμος φταίχτης.
Αλλά μάλλον θα στο είπαν αυτό και....πιο ειδικοί.![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad