Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 132

Θέμα: ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ-1

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    ..........................
    Οι θεατές θέλουν θέαμα. Έτσι απλά!

Το θεαμα ερχεται κι απο καποιον που εχει μεινει πισω και κανει συνεχεια γρηγορους γυρους (πχ Κιμι) ...

Σαφως οι μηχανες εχουν πιο ευκολα τα προσπερασματα ....

Αλλα εγω χθες ευχαριστηθηκα θεαμα!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ρε σεις ...μην μπερδεύετε ανόμοια πράγματα.....

Η Φ1 είναι ένα εξωπραγματικό όχημα με αεροδιαστημική τεχνολογία, φοβερό κόστος, και οι ομάδες και τα συμφέροντα που παίζονται γύρω από αυτήν είναι δεκαπλάσιου (και βάλε) προυπολογισμού σε σχέση με τις μοτοσυκλέττες.....

Ταυτόχρονα είναι ένα απίστευτα γρήγορο όχημα φτιαγμένο να επιζεί μόνο μέσα στις πίστες και υποστηριζόμενο από υπερεπαγγελματικές ομάδες και οδηγούς.
    Ο τρόπος που επιταχύνει-στρίβει-φρενάρει δεν έχει όμοιό του στην καθημερινή μας ζωή ούτε κατά προσέγγιση, σε αντίθεση με τις μοτοσυκλέττες όπου τα καθημερινά SS των 1000 κυβικών δεν βρίσκονται έτη φωτός μακριά από τα αγωνιστικά...

Οι χρόνοι που μπορεί μια Φ1 να γράψει στην πίστα λόγω κυρίως μεγάλης κάθετης αεορδυναμικής πίεσης, μεγάλης επιφάνειας ελαστικών και μεγάλων μετατροχίων, είναι πολύ καλύτεροι από οποιαδήποτε αγωνιστική μοτοσυκλέτα έστω και αν σε αναλογία κιλά/ίππο βρίσκονται κοντά...

Το τι γουστάρει ο καθένας και τι είδους θέαμα τελικά βγαίνει από αυτή την ιστορία είναι άλλο θέμα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από L.A.x6x9x
    APLA STIN FORMULA1 EKTOS APO TA THETIKA G (PLEVRIKA & EPITAXINSIS) EXOYNAI & ARNITIKA (FRNARISMA) POU THEN TA EXOUN TA MAXITIKA & EKEI EINAI H MEGALI DISKOLIA TOU PRAGMATOS ! :hypnotize

Lathos.Isa isa pou se maxitiko kataponeisai apo Gs pou sto amaksi den tha vreis pote.Anodos-kathodos,epitaxynsi-epivradysni.

Afiste pou isws oi pilotoi tha pathane plaka me ta grafimata giati oi odigoi F1 den exoun ta voithimata pou exoun oi pilotoi maxitikwn(stoli anti-g,synexeis trofodosia oksygonou).

Ton kinitira tis omados toro rosso tin checkarate katholou.Periorismenos kinitiras kai pigaine mamiontas.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    crs-k
    Πηρα στην τυχη τον πρωτο πινακα που βρηκα στο MotoGP.com!

Μπορουμε να βρουμε πολλους!
    Δεν νομιζω οτι τα 100μ (και με φουρκετα μεσα) μπορουν να δωσουν τετοιες διαφορες ...

Επισης το οτι ειναι ταχυτερος γυρος ΑΓΩΝΑ (κι οχι δοκιμαστικων), σημαινει οτι ειναι ΑΡΓΟΤΕΡΟΣ απο τον πραγματικο ταχυτερο γυρο της πιστας ...
    1) Οσο αφορα το πρωτο πιστευω οτι ισως καποιος που εχει τρεξει σε πιστα θα μπορουσε να μας το εξηγησει...

2) Επισεις οσον αφορα το 2ο σκελος δεν υπαρχει περιπτωση ο χρονος δοκιμαστικων να ειναι καλλυτερος απο τον ταχυτερο γυρο αγωνα, ( το λενε οι λεξεις μονες τους ).. Θελεις το οτι δεν παιρνουν το ρισκο για πολυ παρακυνδινεμενο γυρο πριν τον αγωνα -- θελεις οτι στα δοκιμαστικα μπορει να θελουν να σεταρουν ορισμενα πραγματα πανω στο μηχανακι τους δεν νομιζω οτι μπορει να συκγριθουν...

3) Τι θελω εγω ο βρωμιαρης και αντιπαρατιθεμε για την ασφαλτο ??? :a011:

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ......................
    2) Επισεις οσον αφορα το 2ο σκελος δεν υπαρχει περιπτωση ο χρονος δοκιμαστικων να ειναι καλλυτερος απο τον ταχυτερο γυρο αγωνα, ( το λενε οι λεξεις μονες τους ).. Θελεις το οτι δεν παιρνουν το ρισκο για πολυ παρακυνδινεμενο γυρο πριν τον αγωνα -- θελεις οτι στα δοκιμαστικα μπορει να θελουν να σεταρουν ορισμενα πραγματα πανω στο μηχανακι τους δεν νομιζω οτι μπορει να συκγριθουν...
    Στις δοκιμες στην F1, κανουν απο 4 ως 7 δευτερολεπτα ΛΙΓΟΤΕΡΟ, απ' τον ταχυτερο του αγωνα ...

Καπως ετσι γινεται και στα MotoGP ...

3) Τι θελω εγω ο βρωμιαρης και αντιπαρατιθεμε για την ασφαλτο ??? :a011:

Ελα ντε ...

:rotflmao:

ΔΕΝ ξανασχολουμαι κι εγω!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

:a16: :a16: :a16: :a16:

ποιος απο ολους σας νομιζει οτι θα καταληξει καπου αυτη η συζητηση απο την στιγμη που ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δεχεται αυτα που λεει ο αλλος(πολλες φορες δε,δειχνει πως δεν τα διαβαζει καν...)

θεση στο θεμα δεν παιρνω(αληθεια,ποιο ειπαμε οτι ειναι?...)

αλλα

μιας κ μπηκα κ ειμαι κ σε κωλοδιαθεση,θα πω κ δυο(2) κακιουλες που ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ(δεν ειναι ειρωνια αυτο,ουτε γλυψιμο ε...) αφορουν στο ιδιο ατομο

1ον,η συζητηση μου θυμιζει πολυ εκεινη για τις θρησκειες κ τον αθε'ι'σμο κ απ'οτι βλεπω εχει κ εδω πρωταγωνιστικο ρολο ο θανος.κανονιστε να τον κανετε να την κλειδωσει παλι... :rotflmao:

κ 2ον,ΕΓΩ λεω οτι ο DOOHAN(που ολοι σεβονται αρκετα ωστε να μην τον αμφισβητησουν ) ειπε πως ''τα motogp εχουν γινει σκατα.καμια σχεση με τα δικα μας 500αρια.τωρα κ ενας πιθικας μπορει να τα οδηγησει!!!''

χαιρω πολυ,χαιροπουλος:ZZZ:

τι σημαινει αυτο,οτι ισχυει κιολας επειδη το ειπε?μα,θα πειτε,δεν το ειπε ο doohan ουτε κ κανενας αλλος για τα motogp,μονο εσυ το εχεις ακουσει

ε ουτε κ ο lauda ουτε κ κανεις αλλος το ειπε αυτο για την f1...
    (λεγεται οτι...) το ειχε πει ο rerl(καπου υπαρχει κ ενα h σ'αυτο το ονομα νομιζω) για τα audi 4 οταν εχασε απo την mouton

αλλα κ τα audi εχουν 4 ροδες ε,οποτε τελικα ισως κ να πιανει σαν επιχειρημα για την f1...

θανο,δεν τρεχει μια(1) ε
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    :a16: :a16: :a16: :a16:

ποιος απο ολους σας νομιζει οτι θα καταληξει καπου αυτη η συζητηση απο την στιγμη που ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δεχεται αυτα που λεει ο αλλος(πολλες φορες δε,δειχνει πως δεν τα διαβαζει καν...)

θεση στο θεμα δεν παιρνω(αληθεια,ποιο ειπαμε οτι ειναι?...)

αλλα

μιας κ μπηκα κ ειμαι κ σε κωλοδιαθεση,θα πω κ δυο(2) κακιουλες που ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ(δεν ειναι ειρωνια αυτο,ουτε γλυψιμο ε...) αφορουν στο ιδιο ατομο

1ον,η συζητηση μου θυμιζει πολυ εκεινη για τις θρησκειες κ τον αθε'ι'σμο κ απ'οτι βλεπω εχει κ εδω πρωταγωνιστικο ρολο ο θανος.κανονιστε να τον κανετε να την κλειδωσει παλι... :rotflmao:

κ 2ον,ΕΓΩ λεω οτι ο DOOHAN(που ολοι σεβονται αρκετα ωστε να μην τον αμφισβητησουν ) ειπε πως ''τα motogp εχουν γινει σκατα.καμια σχεση με τα δικα μας 500αρια.τωρα κ ενας πιθικας μπορει να τα οδηγησει!!!''

χαιρω πολυ,χαιροπουλος:ZZZ:

τι σημαινει αυτο,οτι ισχυει κιολας επειδη το ειπε?μα,θα πειτε,δεν το ειπε ο doohan ουτε κ κανενας αλλος για τα motogp,μονο εσυ το εχεις ακουσει

ε ουτε κ ο lauda ουτε κ κανεις αλλος το ειπε αυτο για την f1...
    (λεγεται οτι...) το ειχε πει ο rerl(καπου υπαρχει κ ενα h σ'αυτο το ονομα νομιζω) για τα audi 4 οταν εχασε απo την mouton

αλλα κ τα audi εχουν 4 ροδες ε,οποτε τελικα ισως κ να πιανει σαν επιχειρημα για την f1...

θανο,δεν τρεχει μια(1) ε
    Ο μπάμπης πρωταγωνιστής; μπααα...

Βασικά αυτό για το Lauda και τις μαϊμούδες το είπε ένας από τους παρουσιαστές του άλφα. Τώρα ο Πουρναράκης ήντανε; ο Λακαφώσης ήντανε; δεν θυμάμαι καρδιά μου. Το μετέφερα όπως το άκουσα για να δώσω έμφαση, μην το κάνουμε και θέμα.

Εγώ είπαμε είμαι ισοπεδωτικός, αλλά who cares; Αφού δεν τρώω 34 G στην καθισιά μου γιατί ν'ασχολούμαστε; Έτσι κι αλλιώς αυτοί που γουστάρουν τη φόρμουλα πάλι θα στηθούνε να δούνε το βαρετό τρενάκι στον επόμενο αγώνα που θα μπορούσε να ήταν και ο περσινός σε επανάληψη και ούτε που θα καταλαβαίναμε τη διαφορά..
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Έλεοοοος..
    Μα τι ψάχνετε να βρείτε τώρα ρε μάγκες. Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη. Καθαρά υποκειμενική η κάθε κρίση. Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση του:
    1. Τα F1 είναι ταχύτερα από τα GP. (λογικότατο αφού στρίβουν και φρενάρουν πιο γρήγορα)
    2. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος στα GP (οποιοσδήποτε έχει οδηγήσει μια γρήγορη μηχανή και ένα γρήγορο αυτοκίνητο το ξέρει) αλλά όχι και ότι τα F1 είναι εύκολα. (μην τρελαθούμε εντελώς)
    3. Επικίνδυνα είναι εξίσου και τα δύο, το πλεονέκτημα των F1 είναι ότι ο οδηγός προστατεύεται από το όχημα , αλλά αυτό γίνεται μειονέκτημα όταν εγκλωβιστεί μέσα.
    4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα GP είναι άκρως πιο εντυπωσιακά για τον θεατή, η F1 είχε καταντήσει να έχει ενδιαφέρον μόνο στον πρώτο γύρο.

Α .. και κάτι ακόμα , κάποιος έγραψε ότι ο πιλότοι των F16 είναι πιο ικανοί από αυτούς των F1. Ένα πράγμα θα πω. Σκεφτείτε η αμοιβή του Σουμάχερ σε πόσους πιλότους F16 αντιστοιχεί…. Το χρήμα είναι το μόνο αξιόπιστο κριτήριο…….
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

To χρήμα είναι αξιόπιστο κριτήριο για την ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑ της δουλειάς, όχι τη δυσκολία της!

Τον πιλότο Φ16 δεν τον βλέπει κανείς όταν σκίζεται στα dogfights... ούτε σπόνσορες έχει, ούτε διαφημίσεις πουλάει!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εμένα μου αρέσει η formula με της καμήλες στην ερημο.....

Πόσα G δίνει μια καμήλα που κάνει άρνηση;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μια πουτ'αναφέρατε... Αυτοί οι πιλότοι των F16 είναι επίσης ταλαντούχοι υπεράνθρωποι ή κοινοί θνητοί που εκπαιδεύονται στη σχολή;

Άμα δηλαδή εγώ έχω ταλέντο μπορώ να πάω στην Ικάρων και να πω ήρθα;
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε πιλότος σε μαχητικό. Πρέπει να έχεις κάποια φυσικά χαρίσματα.

Όμως αν οι πιλότοι F16 ήταν ανώτεροι σε ικανότητες, τότε οι ομάδες της F1 θα έκαναν "στρατολόγηση" στις πολεμικές αεροπορίες. Λέτε να υπάρχει άνθρωπός που θα έλεγε όχι σε μια τέτοια "μετεγγραφή" ???????
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Δεν θα πάρω την θέση κανενός αφού μου αρέσουν και τα MotoGP και η F1 για διαφορετικούς λόγους.

Όμως ακούστηκαν ανακρίβειες εδώ σχετικά με τους πιλότους μαχητικών. Είναι άνθρωποι με πολύ καλή φυσική κατάσταση, άλλοι καλοί και άλλοι καλύτεροι. Το ότι πετάς ένα μαχητικό όμως σε 3 διαστάσεις με τα όσα G κι αν τρώς [κάποιος είπε ότι οι πιλότοι μαχητικών δεν τρώνε αρνητικά G - μπα; και όταν κάνουν ανάποδο loop ή κάνουν απότομη βύθιση και φτάνουν τα -3/4 G τι κάνουν;] δεν σημαίνει ότι μπορούν να οδηγήσουν F1 ή motoGP...

και στο κάτω κάτω..... ο καθένας βλέπει ότι γουστάρει.... εδώ άλλοι πάνε και οδηγάν Suzukia.... εμείς θα τους κρίνουμε; :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    εδώ άλλοι πάνε και οδηγάν Suzukia.... εμείς θα τους κρίνουμε; :rotflmao: :rotflmao:
    Εσύ άντε φάει κανα G. Εδώ μιλάμε σοβαρά!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    ...... Εδώ μιλάμε σοβαρά!

:a5: :a5: :a029: :a029: :a41:

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γάμω τη τύχη μου
    από due στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2013, 23:45
  2. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47
  3. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 14:39