Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Σωστοτατος!
Ma den ennoousa na pareis skulo gia deka meres!Gi ayto eipa "ean den eisai diatethimenos na pareis skylo!"Symfono apoluta me to na min dhmiourgoume alla adespota!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Σωστοτατος!
Ma den ennoousa na pareis skulo gia deka meres!Gi ayto eipa "ean den eisai diatethimenos na pareis skylo!"Symfono apoluta me to na min dhmiourgoume alla adespota!
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Παιδιά το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι τεράστιο στην Ελλάδα. Οι καταστάσεις που βλέπουμε πλέον στους δρόμους είναι φρικαλέες. Παραθέτω 3 ιστορίες σχετικές με το θέμα και ασχετες μεταξύ τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
1. Φίλος φίλης την ώρα του καφέ και ενώ μιλάμε για τα κατοικίδια μου είπε την εξής κουβέντα: "Εγώ δεν έχω σκύλο αλλά αν πάρω θα πάρω σίγουρα ράτσας. Να δώσω 600 ευρώ αλλά να έχω σκυλί και να το χαίρομαι". Και λέω εγώ, ο σκύλος τι σχέση έχει με την mercedes? Απ' ότι φαίνεται απόλυτη! Κάτι τέτοια μυαλά κουβαλάνε μερικοί και για αυτό μόλις τους γκαστρόσει κάνας κόπρος το "γαλαζοαίματο" σκυλί τους , κάνουν δώρο στην κοινωνία καμιά 10αρια αδέσποτα. :a31:
2. Το προηγούμενο καλοκαίρι φιλοξενουσαμε στο σπίτι μια κοπλέλα από την Φινλανδία, η οποία είχε τεράστεια αγάπη στα σκυλιά. Ε λοιπόν μέχρι να φύγει είχε αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα από την θέα τον αδέσποτων στους δρόμους. Με φαρμακευτική αγωγή την βάλαμε στο αεροπλάνο.
3. Ανεβαίνω την κηφισίας, βράδυ γύρω στις 3.00 με εντελώς άδειο δρόμο. Στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου στρίβω δεξιά (ξέρετε εκεί έχει μία φουρκέτα 270 μοιρών). Όπως λοιπόν είμαι πλαγιασμένος τί βλέπω; 4 συμπαθέστατα αδέσποτα σκυλάκια έχουν ξαπλώσει στη μέση του δρόμου και με το που με αντιλαμβάνονται μου εξαπολύουν καταμέτοπον επίθεση. Όντας πλαγιασμένος και βλέποντας ότι ο δρόμος που μου έχουν αφήσει είναι ελάχιστος από καθαρή τύχη δεν έπεσα πάνω τους ή δεν βγήκα στο πεζοδρόμιο να κάνω ερωτική εξομολόγηση σε κάνα δεντρο.
Αυτά και ούστ στα δίποδα ζώα που θέλουν και κατοικίδια...![]()
![]()
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Το "σωστοτατος" το εγραψα για την αποψη που εξεφρασε ο φιλος παραπανω ασχετα με την δικη σου τοποθετηση και οχι ως απαντηση σε εσενα.Καταλαβα τι ειχες γραψει και μαλλον σε παρεξηγησε ο φιλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Οντως,το προβλημα με τα αδεσποτα ειναι τεραστιο.Λιγο να βοηθησουμε ολοι,κυριως οσον αφορα την νοοτροπια καποιων,κατι θα καταφερουμε...
Χαιρομαι για τις αποψεις σας...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!