Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο "ευγενικος" μπορω ...![]()
Κυριοι (να πω ρε μαγκες ή παληκαρια μπορει και να παρεξηγηθω) ...![]()
Με συγχωρειτε που σας χαλαω τα "επερασαμ' ομορφα ομορφα ομορφα", "ηπι ηπι ουμε, σας ευχαριστουμε" κλπ κλπ ...
Αλλα εδω (που ειναι αυτο το τοπικ τωρα) ΔΕΝ ειναι Forum για BMW, οπως ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ εχετε καταλαβει ...
Εδω ειναι "Μοντελα > BMW" και εχει μπει αυτη η ενοτητα για να συζητιουνται "ειδικα" προβληματα της συγκεκριμενης μαρκας, οπως (θα πρεπει να) γινεται και με ΟΛΕΣ τις αλλες κατηγοριες των "Μοντελων" !!!
Το συγκεκριμενο τοπικ εχει θεση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στις "Συναντησεις-Βολτες" μεσα σ' αυτο το Forum !!!
Το να "κλεινεστε" μεσα στα "Μοντελα" και να συζητατε μονοι σας, χωρις να σας ενδιαφερει ΚΑΝΕΝΑ αλλο θεμα, το λιγοτερο που δειχνει ειναι ενας "Σνομπισμος" προς ΟΛΟΥΣ τους αλλους Μοτοσυκλετιστες αυτου του Forum!
Προσφατο παραδειγμα εξ' αλλου ειναι το τοπικ της βενζινης, που στο Forum και στα "Τεχνικα" (οπου και ειναι η θεση του) εχει συζητηθει και αναλυθει πολλες φορες και καποιοι εχουν μπει και στον κοπο, να παραθεσουν στοιχεια και να γραψουν κατεβατα, για να μας βοηθησουν να το καταλαβουμε!
Λες κι οι BMW ειναι οι μονες μηχανες που καινε Βενζινα, ενω τις αλλες που καινε καρβουνο, πετρελαιο, τσιπουρο και δεν ξερω 'γω τι αλλο, ΔΕΝ τις ενδιαφερει ...
Συγχαρητηρια που καταφερατε 5-6 μηχανες με 20.000 κυβικα συνολο να φτασετε μεχρι την Χαλκιδα!
Παλι καλα να μου πειτε, γιατι αλλα τετοια "τερατα" ΔΕΝ ξερουν ουτε να πληρωνουν Διοδια!!!
Τωρα στο οτι 250αρια πηγαν και μεχρι την Β.Ευβοια, μην δινετε σημασια ... :wacko:
ΝΑΙ! Προφανως και ειμαι εκνευρισμενος και προσπαθω να το ξεπερασω με την ειρωνια!
Λοιπον ΜΑΓΚΕΣ ...
Ειτε γινετε Μοτοσυκλετιστες και ΣΩΣΤΟΙ χρηστες αυτου του Forum, ειτε μεινετε BMWακιδες κι ανοιξτε ενα δικο σας, να ΜΗΝ σας ζαλιζουμε και τον ερωτα εμεις οι αλλοι οι μ@λ@κες που προσπαθουμε να ενημερωσουμε και βοηθησουμε τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Μοτοσυκλετιστη !!!![]()
Ειδατε?
Εγω κρατηθηκα και ΔΕΝ σας εβρισα, σαν τον ΠαλιανθρωπΑ ...![]()