Asgogoi..ante k toy xronoy na maste kala..elpizo na skaso k go ..![]()
Αφού καλοπέρασε ο Δίας εγώ περιττεύω !!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Όσοι αποδίδουν ευθύνες στον Δία για την απουσία τους (makis206 οέοοο) απλά έχασαν.........![]()
![]()
Γεια σου ρε Βύρωνα μεγάλε !!![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να κάνεις μια πανέμορφη διαδρομή παρέα με πανέμορφα χαμόγελα !!!
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ:
- στα μεγάλα κεφάλια/διοργανωτές της εκδρομής που επέλεξαν τόσο όμορφη διαδρομή και που φρόντισαν για όλα ώστε να περάσουμε εμείς καλά
- σε όλους τους συμμετέχοντες που ήταν/ήμαστε εκεί και περάσαμε καλά χωρίς να έχουμε επικίνδυνες καταστάσεις
- τα παιδιά του group των μικρών για την άψογη οδηγική τους συμπεριφορά που περιόρισαν τα καθήκοντά μου μόνο στο να δείχνω το δρόμο και να τον καθαρίζω από τα μυγάκια![]()
- και last but not least τους Έλληνες Κυριακάτικους αυτοκινητιστές για το κακό τους σημάδι που πολλές φορές προσπάθησαν να μας πετύχουν αλλά δεν το κατάφεραν ποτέ :rotflmao:
Μπράβο ρε παιδιά, πάντα χαμογελαστοί !!!
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Ούτε εγώ αναφερόμουν στην ταχύτητα, απλά πάσχω ακόμα σε κάποιες τεχνικές και κούρασα "λίγο" τους συνοδοιπόρους...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Το επίπεδο φυσικά και *δεν* αναφέρεται στην ταχύτητα, αλλά στη σύνεση των οδηγών και στην τήρηση του ρυθμού και της σειράς. Και όλα πήγαν super smooth.![]()
Ευχαριστώ για το λευκοπλάστ!![]()
safety doesn't happen by accident
Κι εμείς ευχαριστούμε για ΟΛΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Σας ευχαριστώ για το χαμόγελο που έχω τώρα!
![]()
![]()
![]()
safety doesn't happen by accident
Θα ηθελα να πω και εναστον mike με το daytona,ηταν οντως η ηρεμη δυναμη απο τους group leader και μας οδηγησε χαλαρα και χωρις υπερβολες.
εεεε να μην βαλω και μια φωτο του group:smilea: :smilea:
Υ.Γ ολα τα Z κατα την διαρκεια του φαγητου εφυγαν προς αγνωστη κατευθυνση![]()
τελικα ειναι συμμορια αυτοι οι kawaZakiδες
![]()
![]()
Παιδιά καλημέρα σε όλους
Η εκδρομή ήταν καταπληκτική κρατώντας ένα ευχάριστο ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος.
Συμμετοχή του χρόνου... τη δηλώνω από τώρα.
Καταπληκτική η παρέα του SS1000 γκρουπ.
Όσο για το γέλιο στην ταβέρνα... ατελείωτο.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!1![]()
και εκ μερους της ΛΕΦΑΧ(λεσχη φιλων ΑΧΛΕΜΟ):rotflmao: :rotflmao: οπως λεει και ο SF,ναπω οτι χαρηκα ιδιαιτερα που ειδα τους φιλους πατρινους![]()