http://www.youtube.com/watch?v=wtaCY...arch=supermoto να πως παιρνουμε καποιον στο λαιμο μας...τα ιδια γινονται και στο δρομο
http://www.youtube.com/watch?v=wtaCY...arch=supermoto να πως παιρνουμε καποιον στο λαιμο μας...τα ιδια γινονται και στο δρομο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
stako
Πιστεψε με !!! Πολυ καλα κανεις και βαριεσαι !!!
![]()
![]()
Ρε εντάξει, no hard feelings, θα τα πούμε από κοντά ίσως σε καμιά συνάντηση και θα καταλάβεις τι εννοώ......
![]()
![]()
![]()
geia se olous
tha thela na po orismena pragmata gia to thema
katarxin einai lathos na leme oti oi dromoi einai aytoi poy einai
thimithite to otan tha ksanapsifisete
1)to kserete oti i elliniki asfaltos einai i moni pagkosmios poy xrisimopoiei asvestolithika pertromata anti ton soston granitikon!
kserete ti pathainoyn ta asvestolithika? trivontai kai gyalizoyn....
2)ta oria taxytitas aforoun ena meso oro dynatotiton oximaton kai malista opos ayta ipirxan tin dekaetia toy 70 basei basilikon diatagmaton...opote einai vlakodes na ta tireis me opoiadipote motosikleta ano ton 600cc
3)i kyria aitia atyximaton einai i kinisi kai i anarxi kykloforia mazi me oloys toys egklimaties "epaggelmaties odigous"tarifes fortigatzides klp klp zontovola poy milane sto kinito pou se patane kai meta exoyn tin symperifora e kai ti na kanoume tora....
4)ego tin motosikleta moy (gsr 600) tin xairomai kyrios se oreines adeies diadromes me tis eikones na enallasontai astrapiaia kai magika,kai an fygo monos moy se mia strofi tote tha ftaio mono ego,i pista an den exeis agonistikes blepseis einai gia na bgeis pio sostos odigos ston dromo kai mpravo se aytoys poy diorgananoyn ta sxoleia odigisis se pista.
5)me eksetasan os odigo gia to diploma dyo xontres theies asxetes akomi kai me to podilato poy perimenan enagonios na min bgalo ena flas na me kopsoyn kai na zitisoyn meta ladoma.
6)ego oti ematha kai tha mathaino synexeia gia tin motosikleta to ematha meta apo psaksimo me ton eayto moy me tis erotiseis se pio empeiroys apo mena kai me tin synexi enimerosi...
kales grigores boltes se olous![]()
mipos ksereis apo vespa????
Εγώ δε θα πώ μη τρέχετε, χέστηκα άν με προσπεράσει κάποιος ή όχι.
Θα θυμίσω απλά σε όσους αγόρασαν σήμερα μηχανή (ότι και νά'ναι), να περάσουν τον επόμενο μήνα δοκιμάζοντας τα φρένα και ελιγμούς αποφυγής...
Τώρα άν έχετε και τη κατάλληλη ψυχραιμία και υπομονή να πάτε κυριλέ μέσα στη κίνηση ώσπου να βρείτε τις αγαπημένες σας ερημιές, μαγκιά σας.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]το θέμα "ταχύτητα και δημόσιοι δρόμοι", έχει ειπωθεί και εξαντληθεί , σε πολλές συζητήσεις και forums.
Η κατάληξη είναι μια...
Στον δημόσιο δρόμο, η υπερβολική ταχύτητα είναι παράνομη.
Στην πίστα δεν έχει όρια ταχύτητας.
επαγωγικά τώρα , ο δρόμος δεν είναι πίστα.
Σαφώς και όλοι τα χώνουμε , ακόμα και όταν δεν έχουμε τελικές. Πόσοι απο εμάς γνωρίζουν , οτι αν "γεμίσει" ταχύτητα στην μηχανή και ανεβάζεις στροφές εκείνη την στιγμή στο μοτέρ, αν πεταχτεί κάτι ...Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;
Η δύναμη της αδράνειας εκεί είναι πολλαπλάσια. Θα φρενάρεις , αλλά θα σταματήσεις σε 3πλάσια απόσταση απο το κανονικό.
Αν τώρα όπως ειπώθηκε , πάς με 100-150-200 στην Αττική οδό (κλειστός δρόμος υψηλής ταχύτητας) έχεις σαφώς μειωμένο κίνδυνο σε σχέση με τα 80-90 στην Αχαρνών - Πατησσίων.
Ο ΚΟΚ , έχει δημιουργηθεί βάση της ικανότητας οδηγών στον μέσο όρο. Εκεί είναι που βρίσκεται το κριτήριο και οχι φυσικά στο πόσο "χεράς" είναι κάποιος.
Το θέμα είναι όμως, οτι όλοι μας, το γουστάρουμε το γκάζι , για αυτό και οδηγούμε μηχανή και οχι κουτί που στέκεται παρκαρισμένο σε δρόμους, λόγω κίνησης.
Το θέμα αν οδηγώ μηχανή ή αυτοκίνητο , όμως, δεν είναι υπό κρίση εδώ. Είναι το πως βλέπει ο καθένας απο εμάς, και εφαρμόζει , κατά το δοκούν , τον ΚΟΚ.
Όπως και το πόσο έτοιμος είναι να αποδεχτεί τις ευθύνες του, αν τον σταματήσουν για επίγεια πτήση, με μηχανή, και τον μπουζουριάσουν.
όπως και κατά πόσο θα νιώθει υπεύθυνος , αν κάποιος χάσει την ζωή του , εξαιτίας της καύλας που θα έχει να στίψει το γκάζι σε δημόσιο δρόμο.
Αυτά είναι ερωτήματα, που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν στο μυαλό του κάθε αναβάτη, όταν ετοιμάζεται για "γκαζό-βόλτα". Αλλά πόσοι πραγματικά τα έχουν έστω "αγγίξει" με το μυαλό τους;
ΣΟΦΕ ΜΑΓΕ ΕΧΕΙΣ ΣΥΧΝΑ (ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟ Μ/Β ΤΟΥ ΜΟΤΟΜΑG) ΔΙΚΙΟ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ (Η' ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ) ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ...ΑΛΛΑ.....ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΞΑΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΛΕΙΣ Η ΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ........ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ......ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ??????????????ΟΚ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ) ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ....ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ(ΟΠΩΣ ΕΓΩ) , ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΙ,ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΙΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΦΛΩΡΟΠΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΕΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ ΑΛΛΛΛΛΑ...........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟ...........ΓΙΑ ΠΡΣΕΧΤΕ....ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΤΕ ΚΟΥΤΙ (ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΑΜΑΧΕΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ...)............ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ.............
ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΩΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΣΤ.ΚΙΖΟΚΟΥ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η 2Α ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ER ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ 130 (ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΛΟΓΩ ΓΡΑΝΑΖΙΩΝ 185).ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 600, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ CB250N ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ(ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ),(ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ CBR ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ).ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΒROS ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ........ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ 600 ΓΙΑ ΜΕΤΑ. 11ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΛΑ.........ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΕ MAIL....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ.......