Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γι' αυτό είναι σωστά...
Ιντσες, ουγκιές, ξερές πίντες, κυβικά πόδια, τετραγωνικό μίλι, λευγα, οργιές...
![]()
kai agorazoun tileoraseis me ekatosta...
mia zwh na diaferoun oi aderfares..!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γι' αυτό είναι σωστά...
Ιντσες, ουγκιές, ξερές πίντες, κυβικά πόδια, τετραγωνικό μίλι, λευγα, οργιές...
![]()
kai agorazoun tileoraseis me ekatosta...
mia zwh na diaferoun oi aderfares..!!!![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Μπορει να ζηλευει καποιος που δεν εχει τα φραγκα να το παρει ......... εγω ομως που εχω τα φραγκα αλλα δεν το περνω , ξερεις τι βλεπω στα φαναρια......... στα παλια κτμ στην πλειοψηφια βλεπω ατομα νεαρα χωρις εξοπλισμο κ ουτε καν ρουχα της προκοπης , λες κ οτι λεφτα ειχαν τα δινουν για ζημιες , οπως κ εγω παλια κ δεν τους μενει φραγκο........... αυτους δεν τους ζηλευω , τους λυπαμαι ...... κ δεν ακουω κουβεντα γιατι εχω περασει μια 10ετια μεσα σε τετοιες παρεες ...........
Τωρα με τα 690 , που ειναι κ καλα αξιοπιστα κ αρχιζουν κ τα περνουν ....... απο τα 8 που ειδα ......
οι 5 ηταν τρεντοι φλωροι 20 ετων κ το πεζαν μοστρα χωρις κρανος , ο αλλος ενταξει super kagkoyras , mono σουζα εndo xωρις κρανος , ο αλλος ενταξει γνωστος μου καλο παιδι , ολα του τα λεφτα κ ολη του η ζωη τα 2 κτμ του ....................... Λοιπον απο αυτα που βλεπω ......... δηλαδη τη να ζηλεψω ακριβως ............ ?????????? για πες .............
Αντε να ζηλεψει κανα παιδακι 17 χρονο .......... λαθος εντυπωση εχετε ..........
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
...... λαθος εντυπωση εχετε ..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι, ενω στα fmx όλοι με κορντούρες και δερμάτινα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
[...] στα παλια κτμ στην πλειοψηφια βλεπω ατομα νεαρα χωρις εξοπλισμο κ ουτε καν ρουχα της προκοπης ,[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
ειλικρινά τα πιστεύεις όλα αυτά που λές????
είμαι κάτοχος 690 και θα συμφωνήσω απόλυτα με την αίσθηση του σασμάν που λες, αλλά όχι ρε φιλαράκι να μιλάς εσύ για ροπή κινητήρα με το fmx, και ότι το 690 σου φάνηκε φλωριά.
μονοκύλινδρο με 63 άλογα ρόδα και 150 κιλά, απίστευτο στήσιμο, και brembo φρενάρες. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
τώρα το χαβαλέ που κάνουμε σε αυτό το πόστ, δεν χρειάζεται να το παίρνεται και όλοι σοβαρά, γιατί έτσι θα είχαμε αυτοκτονίες!!!
φιλικά πάντα!!!!!δεν θα τσακωθούμε κιόλας για ξένες εταιρείες, αλλά τουλάχιστον μην λέμε και ότι μας κατέβει
Ρε φιλε εγω οτι μου βγαζει το καθε τι λεω ............ δηλαδη θα δωσω 11.000ε κ θα καθομαι να λεω αχ ναχα το κιβωτιο του FMx moy ........ Εχω 6.1 ροπη k την καταλαβαινεις ως το κοκκαλο , το 690 μπορει να ειναι καινοτομια αυτο , να μην καταλαβαινεις ποσο γρηγορα πας η σα να χεις δικυλινδρο , εμενα απλα αυτο δε με εκανε να καψουρευτω κ να παω να τους δωσω 11 χηνες κ ολη την φασαρια της συντηρησης μετα ............. Ενταξει , παρηγορηθηκα βεβαια με τα φρενα κ της γρηγορες αλλαγες κατευθηνσης αλλα δεν ....................... Γιατι εσυ νομιζεις οτι τα καινουργια αυτοκινητα με το ηλεκτρικο γκαζι ειναι πιο καυλα απο τα παλια με την ντιζα στο γκαζι ...............
Μιλαω για μονοκυλινδρα ΚΤΜ ετσι ............ ενταξει , κατι adventure , βλεπω οτι τα οδηγανε ατομα συνηδητοποιημενα κ παραδειγμα προς μιμηση κ τους βγαζω το καπελο ........... κ οσο νανε καποιος μπορει να σας ζηλευει εσας ......... οχι εγω ........ αλλα λεμε ........
δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείς να πεις.
π.χ. ο αδερφός μου έχει ένα crypton και τον έχω μάθει να φοράει μπουφάν και κράνος πάντα.
άλλοι έχουν tdm και βγάινουν για καφέ με σορτσάκι και αμάνικο.
και λοιπόν ,τι παει να πει αυτό;;;
κάπου χάθηκες....
ειναι γρηγορο το FMX γι' αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
κάπου χάθηκες....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αααα γι΄αυτο εχει γεμισει ο κοσμος FMX...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ρε φιλε εγω οτι μου βγαζει το καθε τι λεω ............ δηλαδη θα δωσω 11.000ε κ θα καθομαι να λεω αχ ναχα το κιβωτιο του FMx moy ........ Εχω 6.1 ροπη k την καταλαβαινεις ως το κοκκαλο , το 690 μπορει να ειναι καινοτομια αυτο , να μην καταλαβαινεις ποσο γρηγορα πας η σα να χεις δικυλινδρο , εμενα απλα αυτο δε με εκανε να καψουρευτω κ να παω να τους δωσω 11 χηνες κ ολη την φασαρια της συντηρησης μετα ............. Ενταξει , παρηγορηθηκα βεβαια με τα φρενα κ της γρηγορες αλλαγες κατευθηνσης αλλα δεν ....................... Γιατι εσυ νομιζεις οτι τα καινουργια αυτοκινητα με το ηλεκτρικο γκαζι ειναι πιο καυλα απο τα παλια με την ντιζα στο γκαζι ...............
![]()
![]()
...cause the place seems still alive...
και προσθέτω πως στο παρόν thread , όπως το εκλαμβάνω ανοίχτηκε απο τον φίλο, σε στυλ ότι να μάθουν κάποιοι τι πραγματικά σημαίνουν τα αρχικά KTM , όπως και να δώσουμε μια άλλη απάντηση , με λίγες αστείες πινελιές στα γνωστά πειράγματα.
Κάθε Τρίτη Μάστορα, και πάει λέγοντας. Γιατί τόσο πόρωση στο να αποδείξεις ότι έχεις καλύτερο μηχανάκι;;
Ο καθένας όπως το βλέπει...
υπόψιν οτι το παρόν θρεντ συμπληρώνει αισίως 6 χρόνια ζωηςΑρχικά δημιουργήθηκε από billk
και προσθέτω πως στο παρόν thread , όπως το εκλαμβάνω ανοίχτηκε απο τον φίλο, σε στυλ ότι να μάθουν κάποιοι τι πραγματικά σημαίνουν τα αρχικά KTM , όπως και να δώσουμε μια άλλη απάντηση , με λίγες αστείες πινελιές στα γνωστά πειράγματα.
Κάθε Τρίτη Μάστορα, και πάει λέγοντας. Γιατί τόσο πόρωση στο να αποδείξεις ότι έχεις καλύτερο μηχανάκι;;
Ο καθένας όπως το βλέπει...![]()
αυτός που το ανοιξε, εχει αλλακει νικνέιμ και ειναι παντρεμένος με παιδί![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγω μιλαγα ομορφα κ ωραια κ αποιος ειπε οτι σας ζηλευουμε η οτι δεν φτανει η αλεπου ....... κλπ ...
Κ εγω ειπα τι να ζηλεψω απο αυτα που βλεπω στο δρομο ....... κ περα απο αυτο οτι εχω τα λεφτα να το παρω αμα θελω ........ αλλα ακομα δεν πιστευω οτι τα αξιζει ............
Δεν χαθηκα πουθενα φιλε μου .............. απλα ενω προσπαθω να ειμαι ο αντικειμενικος της συζητησης .............. πανε να με βγαλουν ζηλιαρη , ψευτη η ζηλοφθονο εμενα κ οποιον αλλο πει κατι κακο για τα ΚΤΜ ..........
Πς Ειδικα αυτος ο Δουκας με χει στελει μια φορα ψυχολογο κ αλλη μια σε μηχανικο ..... να προσεχεις ........ :a32:
Eιδες διαχρονικοτητα τα ΚΤΜ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
υπόψιν οτι το παρόν θρεντ συμπληρώνει αισίως 6 χρόνια ζωης![]()
![]()
![]()
![]()
τα ΚΤΜ ΔΕΝ συμπληρώνουν ποτέ 6 χρόνια ζωής :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eιδες διαχρονικοτητα τα ΚΤΜ...............![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κ καλα κανουμε ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
πανε να με βγαλουν ζηλιαρη , ψευτη η ζηλοφθονο εμενα κ οποιον αλλο πει κατι κακο για τα ΚΤΜ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()