Πάει και η Αγγλία... Όχι ότι στενοχωρήθηκα αυτό δα έλειπε!
Αλλά σήμερα με την Πορτογαλία αν μη τι άλλο ήταν φιλότιμοι... δεν πειράζει όμως. Τόσα χάλια ματς έκαναν και μας έσπασαν τα αρ.....α... δεν καθαρίζουν με ένα...
Πάντως νομίζω ότι σε ένα θα συμφωνήσουμε όλοι μα όλοι εδώ:
ΔΕΝ υπάρχει ομάδα που να διαφέρει ή που τουλάχιστον να έχει δείξει κάτι το τόσο διαφορετικό. Λίγο πολύ οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες τα ίδια κάνουν και στις λεπτομέρειες κρίθηκαν τα περισσότερα ματς. Νομίζω...
Εξαιρώ λίγο τη Γερμανία η οποία πράγματι έχει δείξει τόσο δα καλύτερη σε σχέση με τις άλλες...
Άντε να δούμε και το βραδυνό. Ελπίζω να απολαύσουμε θέαμα αλλά μπα...
μαζευτηκε μια παρεα με καλους παικτες αλλα χωρις προπονητη .......παλιοτερα ειχε κατι ταγαρια παικτες που επαιζαν με σεντρες μονοΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Πάει και η Αγγλία... Όχι ότι στενοχωρήθηκα αυτό δα έλειπε!
"μαζευτηκε μια παρεα με καλους παικτες αλλα χωρις προπονητη"
Φίλε Ζολότα ανέκαθεν ή σχεδόν ανέκαθεν οι Άγγλοι είχαν πρόβλημα με τους προπονητές.
Αλλά στην ουσία δεν είναι έτσι. Επειδή έχω ζήσει πολύ στην Αγγλία σου λέω ότι απλώς... είναι κολλημένοι!!!
Δεν χρειάζονται προπονητή. Ανανεωτή θέλουν, αυτό που λένε reformer. Να τους αλλάξει τη νοοτροπία και το αγωνιστικό στυλ. Γι αυτό και η παπαριά τους με τον Έρικσον ήταν τεράστια...
Τεσπα τώρα που βγήκε και η Βραζιλία (καιρός ήταν) βλέπω ακόμη περισσότερο Γερμανία.
Εκτός και αν σκάσει η έκπληξη που λέγεται Πορτογαλία...
Σκού-άντρα-Ατζούρα-είσαι-μεγάλη-καψούρα-Σκούαντρατζούραααααα-είσαι μεγάλη καψούραααααα.
http://www.gazzetta.it/
Forza Italia λέμε..........
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
FORZAAAAAAAAAAAAAAA ITALIAAAAAAAAA
SQUADRA AZZURA EISAI MEGALH KOLARA!!!!!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Ελα ρε... 2 δοκαρια ειχε ετσι και αλλιως σημερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
SQUADRA AZZURA EISAI MEGALH KOLARA!!!!!
και τελικα εβαλε και 2 γκολακια...
![]()
Αντε, να στειλουμε και τα Γαλλακια σπιτι τους(γιατι με Πορτογαλια δεν θα μπορω να ειμαι τοσο φανατιλα)!!!
FORZA ITALIA ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Ιταλία-Πορτογαλία τελικό γιατί δεν πιστεύω ότι οι Γάλλοι το άξιζαν και τόσο που φτάσαν ώς εδω.
Τον πρώτο γύρο τον πέρασαν με το ζόρι και μετά σε 2 παιχνίδια θυμήθηκαν να παίξουν κάποια αξιοπρεπή μορφή ποδοσφαίρου και φτάσαν ημιτελικούς.
Ας περάσει η Πορτογαλία που θα είναι και παρθενική της.
Πάντως με τους Γερμανούς το χάρηκα γιατί οι μ@λ@κες πάλι στα πέναλντι το θέλαν το παιχνίδι αλλά δεν τους χάλασε στο 118'!!!![]()
Γενικά πάντως πόλυ χάλια μουντιάλ το φετινό....![]()
MHN TRELLA8OYME TORA!!:hypnotize
OI ITALOI TI BALA EPAIXAN STO MUNDIAL????
EXOYN TO *FATTORE C..... TO LENE KAI OI IDIOI!!!
*FATTORE CULLO=PARAGONTAS KOLOFARDIA!
1000 FORES GALLIA H PORTOGALIA,NA PESEI KAI H JUVE STHN C KATHGORIA KAI MILAN,FIORENTINA,LAZIO STHN B!!ALIOS STHMENA 8A EINAI GIA ALLH MIA XRONIA KAI ISOS KAI STO C.L
FANTASOY DHLADI TI GINETAI STHN ELLADA!!!POY DEN YPARXEI PERIPTOSI NA PIASOYN KANENAN MOGGI!!!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law