γειά, ρίξε και σε μένα ένα πμ, plsΑρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
εχεις pm![]()
![]()
εγώ στην Λάρισα το βρήκα 7700 (γυμνούλη)
γειά, ρίξε και σε μένα ένα πμ, plsΑρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
εχεις pm![]()
![]()
εγώ στην Λάρισα το βρήκα 7700 (γυμνούλη)
Allh8eia gia poia hmeromhnia paradoshs milame???
An exete rwthsei sugkekrimena parakalw peite kai se emas poia magazia 8a lavoun prwta kai se poia timh...
Euxaristw...
Εγω παραλαμβανω απο Μοτο Υφαντης 5-10 Αυγουστου. Υπαρχει καθυστερηση 15 ημερων.Οταν εκανα ερευνα αγορας επεσα πανω στην αλλαγη, Ολοι μου ελεγαν παραδοση 25 Ιουλιου και μετα το γυρισανε 5-10 αυγουστου.Ξερω οτι θα εχει καλη παραλαβη ο Καρακωστας στην Κυψελη και ο Σφακιανακης στο Μπουρναζι.ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ...
mustili
ρε παιδιά να σας πω την αλήθεια είδα ένα μαύρο παρκαρισμένο στο village του ρεντι. καλό, όμορφο κουκλί, μαύρο ματ και α-μπε-εσατο.
αυτό το πράγμα όμως στην εξάτμηση με το μαύρο το πλαστικό που φαρδένει περίεργα στο λαιμό μου κάθετε...
για ψάξτε το οι κατέχοντες... η εξάτμιση αλλάζει το ίδιο εύκολα (μαζί με λαιμούς) η παίζουν περίεργες ρυθμίσεις λόγω Euro 3.
κρίμα ρε γαμώτο... χαλάει την εικόνα μιας πολύ όμορφης μηχανής.,..
τηλεφώνησα στον makina και μου είπε 7950 ευρά.... τι παίζει? πρέπει να πας εκεί για να σου κάνει τιμή?
H τιμή είναι μόνο για μετρητοίς και χωρίς ανταλλαγή
Θα γυρίσω νικητής.....
Καλησπέρα παιδια,
σημερα θα παω να κλίσω και εγω την 650ABS από την αντιπροσωπία στη Πατρα.
Η τιμή ειναι 7950 και δωρο η βαλίτσα με τη βαση της, οι χουφτες και τα σιδερα.
Εδω μου ειπαν οτι οι μηχανες θα ρθουν γυρω στις 5-10 Αυγουστου στην αρχη με μαυρο ματ και μετα τα αλλα χρώματα.
Να ρωτησω και κατι τους ήδη εχοντες τη μηχανη?
Από καταναλωση πω παει ρε παιδια? τα 4,5λιτρα σε μιχτη χρηση που λεει η Suzuki μου φαινονται υπερβολικα αισιόδοξα...
Για την καταναλωση υπαρχει ηδη συζητηση.Τσεκαρε το στο Mοντελα-v-strom 650-1000.Παντως αυτα που εχω δει στο φορουμ λενε καλυτερη καταναλωση λογω των διπλων μπουζι.Στην αρχη καιει αρκετα λογω στρωσιματος και μετα παμε xontrika σε 5.5l/100km
mustili
Panoc...kaloriziki kai ipomoni!!!Maximum 10 meroules minane!!!Apo Andriopoulo tin pires,etsi?Ego ti na po pou prepei na perimeno mexri 15 Septemvri???Pos pernaei tosos kairos?Vlepeis omos perno paraeisagogis opote..."i8eles8a kai pa8es8a"...pou lene!!!
Na rotiso kati allo...gia to ABS.Lete stous oraiotatous ellinikous dromous na mperdevete poli to ABS kai na mas kanei ti zoi diskoli?Akouo poles dixasmenes gnomes kai exo provlimatisti!!!Anyway...8a deixei.Molis tin pareis me to kalo pes mas gia ti simperifora ton frenon, OK?
Take care guys!!!
Ευχαριστώ για την υποδοχή, από Ανδιόπουλο ειναι ναι.
Το θέμα με τη καταναλωση το βρηκα αλλα αν ειναι αυτο που βρηκα τελικα εξελίκτικε σε θέμα για τα προιόντα μειωσης τριβής... παντως σε γενικες γραμεμς καταλαβα τα 5,5-6 λιτρα / 100χλμ, μια χαρα ειναι.
Τουλαχιστον μπροστα στο αυτοκινητό μου καει σχεδόν τα μισα.
καλησπέρα,
ψάχνω και εγώ να πάρω v-strom 650 και ένας επίσημος αντιπρόσωπος μου ειπε ότι τα παραεισαγωγής έχουν πολύ λιγότερα άλογα για να τηρήσουν σχετικές νομοθεσίες που έχουν εκει πάνω στην Γερμανία. ΙΣΧΥΕΙ??!!??
μου είπε για εξτρά μπουκώματα στις εξατμίσεις και άλλες ρυθμίσεις που ρίχνουν τα άλογα στα 50!!
Επίσης , παραεισαγωγή με ABS λέει δεν βρίσκεις...
για βοηθήστε
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
File mou ta exo akousei kai ego afta gia di8en kopsimo alogon...Mou eipan omos oti teties doulies kanane paliotera...tora ta mixanakia erxontai ka8ara!!!Oso gia afto pou sou eipe oti den vriskeis paraeisagogis me ABS den isxiei.To diko mou to exo parageilei idi...isos enoouse oti den to vriskeis amesa etimoparadoto.Kai afto simvenei giati olo ton Avgousto ta ergostasia sto Germany einai klista!!!Kai to diko mou to perimeno distixos giro stis 15 Septemvri!!!Ante na kaneis ipomoni mexri tote....!!!!
Afta...elpizo na se voi8isa...!!!!
Take care!!!
Ρίχτου 2 μούντζες....Τουλάχιστον από Γερμανία δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο...Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
καλησπέρα,
ψάχνω και εγώ να πάρω v-strom 650 και ένας επίσημος αντιπρόσωπος μου ειπε ότι τα παραεισαγωγής έχουν πολύ λιγότερα άλογα για να τηρήσουν σχετικές νομοθεσίες που έχουν εκει πάνω στην Γερμανία. ΙΣΧΥΕΙ??!!??
μου είπε για εξτρά μπουκώματα στις εξατμίσεις και άλλες ρυθμίσεις που ρίχνουν τα άλογα στα 50!!
Επίσης , παραεισαγωγή με ABS λέει δεν βρίσκεις...
για βοηθήστε
Οπότε η παραεισαγωγή είναι μια καλή περίπτωση να την πάρω στα 7000 με καλούδια πάνω αντι για 8000.
Γνωρίζει κανείς που έχει καλή προσφορά το stromi (ισως με κανένα εξοπλισμό δώρο πλην του ABS?) και να ειναι και σωστό μαγαζί μήπως μας χρειαστεί η εγγύηση (φτου φτου φτου) ?
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
φιλε το motojapan στην καλλιροης ειναι πολυ καλο μαγαζι, ειχα παρει κι εγω το δικο μου απο εκει, βεβαια χωρις δωρα γιατι ειχα κανει ανταλλαγη, εξαλλου τα δωρα τα πληρωνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
Οπότε η παραεισαγωγή είναι μια καλή περίπτωση να την πάρω στα 7000 με καλούδια πάνω αντι για 8000.
Γνωρίζει κανείς που έχει καλή προσφορά το stromi (ισως με κανένα εξοπλισμό δώρο πλην του ABS?) και να ειναι και σωστό μαγαζί μήπως μας χρειαστεί η εγγύηση (φτου φτου φτου) ?
οτι χρειαστηκα, σερβις κλπ ηταν αψογοι απο εξυπηρετηση...