Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 135

Θέμα: Πανελληνια 2006

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Συγνώμη,

αλλά αυτό το "6 νεκροί και 80 τραυματίες" είναι επιβεβαιωμένο ? :hypnotize

Περισσότερο σαν μαζική σφαγή μου ακούγεται παρά σαν συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών.... :a011:
    Βασικά, άμα ήταν αλήθεια θα είχε βουήξει το ΣΤΑΡ στις ''ειδήσεις'' του..
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Καλά είμαστε σοβαροί? Την εύθηνη για τους νεκρούς ποιος την παίρνει? Τόσο άσχετος είναι ο τοπικός διευθυντής της τροχαίας??? ...Απίστευτο. Εμένα δεν θα με χαλούσε καθόλου να έχει παντού τροχαία. Θα με χαλούσε ποιο πολύ να πέσει ένας κάγκουρας πάνω μου με 1000. Πιστεύω ότι η διοργανώτρια αρχή πρέπει να απαιτεί κάτι τέτοιο και όχι να κάνει πίσω σε μια άρνηση της τοπικής αστυνομίας. Το έκανε?
    Υ.Γ.: Που καταντήσαμε να παρακαλάμε να μας αστυνομεύσουνε!!!
    Το σκηνικο που ξεκινησαμε την παρασκευη το βραδυ , που σταματαγαμε τους παντες να βαλουν πινακιδα και εξατμιση για να βγουν εξω , και που αν δεν ειχαν τους ζηταγαμε την αδεια η την ασφαλεια για να τους φτιαξουμε εμεις πινακιδα χαρτινη που τους την κολαγαμε στο μηχανακι, αυτο ειχε στοχο να ερθει η τροχαια και να γραφει οποιον κανει μαλακιες εκει απ εξω η μεσα στην ασπροβαλτα , αλλα η τροχαια αρνουταν να πλησιασει προς τα εκει. μας ελεγε να λυσουμε μονοι μας το προβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Συγνώμη,

αλλά αυτό το "6 νεκροί και 80 τραυματίες" είναι επιβεβαιωμένο ? :hypnotize

Περισσότερο σαν μαζική σφαγή μου ακούγεται παρά σαν συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών.... :a011:
    το ιδιο νουμερο ειχε ακουστει και για τον αρδα περυσι. δεν ισχυει κατι τετοιο με τιποτε .
    επισημα ξερουμε οτι ειχαμε ενα νεκρο. δεν ξερω αν ειναι καποιος βαρια και δεν τα καταφερει αλλα μεχρι την κυριακη το βραδυ ενας νεκρος υπηρχε επισημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    toulaxiston 3 eida me ta matia mou na skotonontai 2 me mixani kai enan me amaksi re paidia

Απορώ που δεν γίναμε θέμα στα media!Πως τους ξέφυγε?
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Γειά σε όλους. Καινούργιος εδώ, παλιός στη μοτοσυκλέτα ΚΑΙ στις πανελλήνιες (απο Επανωμή μεριά για όσους θυμούνται).
    Όσον αφορά την πανελλήνια φέτος, μια λέξη νομίζω οτι λέει πολλά. ΚΡΙΜΑ!.
    Κρίμα γιατί γνωρίζω οτι τα παιδιά της ΜΟΤΟΕ καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες κάθε χρόνο για να οργανώσουν μια γιορτή και στο τέλος να τους τη χαλάνε 50 κωλόπαιδα (δέν το παίρνω πίσω).
    Για όσους ξέρουν και θυμούνται, πάντα οι πρώτες μέρες της πανελλήνιας ήταν όνειρο. Αρκετός κόσμος που χάζευε τις μηχανές, συζητήσεις για τη μοτοσυκλέτα και τις μοτοσυκλέτες τους - μας, πολιτισμένη συμπεριφορά σε χώρους που συμβιώνουν μαζί τόσα άτομα για τόσες μέρες.
    Μόλις σκάγαν μύτη οι κάγκουροι (συγκεκριμένα άτομα απο συγκεκριμένες λέσχες ΚΑΘΕ χρόνο) γινόταν της τρελλής! Απο Σάββατο απόγεμα δεν υπήρχε περίπτωση να πας στα μπάνια και τις τουαλέτες, αλλά ούτε να κυκλοφορείς στο κάμπιγκ χωρίς να κοιτάς τις γωνίες μήπως περνάει κανα ZXR - GSXR κεραιωμένο με 150.
    Τουλάχιστον αυτά ήταν ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΑ φαινόμενα στις πιό παλίες πανελλήνιες και τους έφερνες απο βόλτα (άντε να κλεινες ένα στενό δρόμο μες στο κάμπιγκ να μαζεύονταν κόσμος και να κάνουν ότι θέλουν).
    Μάλλον λοιπόν οι κάγκουροι είναι είδος που πολλαπλασιάζεται ταχύτατα και τις τελευταίες 2-3 πανελλήνιες έχω την αίσθηση οτι γίνεται καγκουροπανελλήνια....
    Ας πούμε λοιπόν και οτι αυτούς τους τρώει το κεφάλι τους που δίαβασα απο ένα φίλο παραπάνω, σε αυτούς που πέφτουν πάνω τους ρώτησε κανένας???
    Τί απέγινε αυτός - αυτοι που ήταν στο ΙΧ που εφαγε τη στούκα απο το SUZUKI? (και άλλα πόσα τινά που δεν παίρνουμε είδηση γιατι είναι μικροατυχήματα).
    Τί να πεί κανείς για κάποιον που δίνει 10 000 Ε να πάρει την καινούργια του μηχανή για να πάει πανελλήνια και περνάει το βλαμμένο με το παπί ή το XR απ την εποχή του Γαρδέλη και πέφτει σουζαριστό πάνω στο ζελατινάτο ΧΧ του και του κάνει τα φέριγκ - καθρέφτες κοματάκια για πάζλ?? (πραγματικό σκηνικό στην Ηγουμενίτσα 2).
    Πάμε παρακάτω. Κανείς δέν πάει στην πανελλήνια για ξεκούραση, αυτό το ξέρουμε όλοι. Μήπως όμως χρειάζεται έστω και 5-6 ώρες ύπνου το 24ωρο για να μπορούμε να λειτουργήσουμε στο περιβάλλον και να μήν περιφερόμαστε σά ζόμπι όλες τις μέρες?? Ποιός με ρώτησε εμένα πόσα χλμ έκανα για να πάω στην πανελλήνια και πόσα θα κάνω για να γυρίσω σπίτι μου?? Γιατί δεν σέβεται κανείς το γεγονός οτι υπήρχαν και άτομα που καναν 600 χλμ για να ανέβουν στην μαγευτική βόρεια Ελλάδα για αυτή (και 1200χλμ για την προηγούμενη) πανελλήνια και φεύγοντας κοιτάζουν το σύνολο αυτών που σκιζόντουσαν στα γκααααν γκααααν χωρίς εξατμίσεις να θέλουν μόλις 100 χλμ για να ξεραθούν στο κρεβάτι τους μετα απο 4-5 μέρες ΠΛΗΡΟΥΣ αϋπνίας?
    Λυπάμαι φίλοι βορειοελλαδίτες αλλά δεν μου αφήσατε ΚΑΘΟΛΟΥ κουράγιο να ΞΑΝΑχαρώ τα μαγευτικά μέρη σας, γιατί είχα το νού μου να φυλάξω τις τελευταίες ρανίδες κουράγιου για την επιστροφή.
    Και άντε, οι στρητάδες δέν είχαν χώρο για κόντρα και γκάζια και τσακιζόντουσαν έξω, στην ευθεία του κάμπιγκ, χωρίς έλεγχο (δέν χωράνε 800 άτομα και 50 μηχανές, καθώς και η ήδη υπάρχουσα κυκλοφορία) σε 1 χλμ ενός δρόμου με δύο λωρίδες) Οι εντουράδες που είχαν ΟΛΟΚΛΗΡΗ παραλία να βγάλουν τα μάτια τους με ασφάλεια, γιατί λυσσάξαν στην παπαριά μέσα στα στενά του κάμπιγκ???? Όποιος έβγαλε γκόμενα έτσι να σηκώσει το χέρι....
    Καταλήγοντας.... είναι θέμα νοοτροπίας και αντίληψης για την μοτοσυκλέτα. Θεωρούσα οτι δεν είναι δυνατόν να με διώξουν 5 βλαμμένα απο την πανελλήνια ή να με κάνουν να κοιμηθώ έξω γιατί δέν έχει κανένα νόημα να πάω μια απλή εκδρομή στην ασπροβάλτα με τους φίλους και όχι στην πανελλήνια η οποία ανήκει σε ΟΛΟΥΣ μας. Νά όμως που συνέβει....
    Για να γίνω αντιληπτός τονίζω οτι η πανελλήνια είναι αυτή που είναι, αλλά φέτος χάθηκε ο έλεγχος. Οι παλιότεροι συμμετέχοντες πιστεύω να καταλαβαίνουν τι λέω.
    Όσον αφορά τη διοργάνωση, θα επαναλάβω οτι χάθηκε ο έλεγχος.
    Κρίμα γιατι φανήκαν οι προσπάθειες οργάνωσης (μήν ξεχνάει κανείς οτι μιλάμε για το ΠΟΛΥ 10 άτομα που τρέχουν και δεν φτάνουν) οι οποίες όμως προσπάθειες πέσαν στο γκρεμό γιατί δέν υπάρχει αλληλοσεβασμός απο μεγάλη μερίδα συμμετεχόντων.
    Παιδιά της ΜΟΤΟΕ μπράβο για την προσπάθεια, μπράβο για την οργάνωση, μπράβο για τις εκδηλώσεις και τις συναυλίες.
    Κρίμα που δέν υπάρχουν πια ώρες κοινής ησυχίας, κρίμα που χαθήκαν οι αρκετές εκδηλώσεις μεσα στο κλίμα της καγκουργιάς.
    Κρίμα που θρηνούμε νεκρούς απ' το τίποτα, κρίμα που οι κάτοικοι στην Ασπροβάλτα θα βλέπουν μηχανή και θα πετάνε ντομάτες.
    Κρίμα που η διεκδήκηση των δικαιωμάτων μας πέφτει στο κενό μετα απο τέτεια μεγαλειώδη επείδειξη μαλακίας απο 50 άτομα.
    Ας μιλήσουμε τώρα για ΚΤΕΟ, φπα στα είδη προστασίας μας, δασμούς για μοτοσυκλέτες και πάει λέγοντας....
    Κρίμα που φαίνονται ΜΟΝΟ αυτοί οι 50 - 100 απο τέτειες εκδηλώσεις χιλιάδων μοτοσυκλετιστών.
    Σε τελευταία ανάλυση, ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ που ξέρω πόσο αγαπάτε τη μοτοσυκλέτα και ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ οι γνωστοί και όχι άγνωστοι.
    .....ΚΡΙΜΑ....

Πριν δύο εβδομάδες ήμουν στο moto GP στο Μugelo.

Δε μιλάμε για 8.000 μοτοσυκλέτες αλλά για περίπου 100.000.

Λοιπόν :

1.Συγχαρητήρια στους Ιταλούς για το τρόπο οπου οργανώνουν τέτοια Παγκόσμια γιορτή.

Έφτασα στην Ασπροβάλτα την Κυριακή αφού μέναμε Χαλκιδική.Πήγα ως την είσοδο του κάμπινγκ και κάτσαμε για ένα καφέ στο χωριό.Φύγαμε κατευθείαν.

2.Μετά λύπης μου θέλω να δώσω συγχρητήρια σε όποιον μποϊκοτάρει το να δημιουργηθεί πίστα F1 στην Ελλάδα.
    Πραγματικά θεωρώ ότι δεν είμαστε οδηγικά έτοιμοι να υποδεχτούμε μια τέτοια εκδήλωση ούτε ώριμοι να την απολαύσουμε.

Στην Ιταλία ένας μπάτσος με υποχρέωσε να βάλω το κράνος για μία απόσταση 5μ(Κυριολεκτικά).Αφού έπρεπε να αλλάξουμε θέση στάθμευσης απο ένα σημείο σε άλλο.
    Στην αρχή παρεξηγήθηκα.Τώρα καταλαβαίνω ότι αυτοί μαθαίνουν όχι απλώς να τονίσουν την παράβαση αλλά να υποδείξουν την "παραβατική συμπεριφορά".

Λυπάμαι που το 70% εκεί απ΄έξω δε φορούσε κράνος για να τονίσει την μαγκιά του και την ομορφιά του.

Λυπάμαι για τους κάγκουρες που είδα και που σε διάστημα 30 λεπτών κινδύνεψα 2 φορές.

Λυπάμαι που η αστυνομία απουσίαζε απο αυτήν την αναρχία για να τα κονομίσει ο Δήμος.

Χαίρομαι που υπάρχουν μηχανόβιοι οπου τα κατακρίνουν αυτά γιατί όλοι οι άλλοι απλώς δυσφημίζουν το σπορ.

Καλές βόλτες φιλαράκια.

Οι Ιταλοί βγάζουν παγκόσμιους πρωταθλητές κι εμείς,

τα πρώτα καγκούρια στην πιάτσα ναούμ.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (a.k.a. σουγιάδες με τ'όνομα).
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

enas apo periergia thn pempth to bradu karfothike se stathmeumeno fortigo kai enas apo krhnides kavalas..
    can i get tha holler????:P

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    ρε σεις να ρωτησω κάτι.
    γιατι οτι δεν σας αρεσει πρεπει δηλαδη να ειναι κακό και αποκρουστικο.
    Δεν μου αρεσει δεν παώ ρε αδερφε.Ολοι ξερουν τι γινεται εκει .
    δεν γινετε να πας σε hip hop παρτυ και να θες να ακουσεις Ζαμπέτα.
    Οχι το ενα οχι το αλλο ,οχι πολλα ατυχηματα ,οχι εκλασε ο διπλανος μου,οχι ειχε θορυβο,οχι τα παλιοπαιδα κανανε σουζες κτλ.
    Αλλωστε 9000 συναδελφοι που πηγανε δεν ητανε ολοι οι μαλακες και αυτοι που δεν πηγανε οι ωραιοι και οι σωστοι .
    Και εγω εχω πολλες ενστασεις για την πανελληνια αλλα οταν ξεκιναω να παω ξερω τι θα δω ,και που ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΩ.
    ΟΥΦ !!!
    Εμενα παντως μου αρεσε...ειδα,εζησα,αισθανθηκα,τραγουδησα (καταπληκτικες συναυλιες).
    Σε οποιον δεν αρεσει η πανελληνια καλα κανη και δεν του αρεσει ,και οποιος θελει ασφαλεια ,ησυχια και καθαριοτητα στην μοτοσυκλετιστικη του ζωη υπαρχει και το play station 2 που σου τα προσφερει ολα στο σαλονι του σπιτιου σου.

ελα ρε dodok.....και γω πρωτη φορα πηγα και δεν ηξερα τι παιζοταν,τη παει να πει αυτο??οτι επειδη δεν μου αρεσουν οι καγκουρες δεν επρεπε να παω??
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Παλαιό μέλος
    ΕΙΠΑ...........

Είπα νά τό πάω άπαλά....
    Είπα νά τό πάω γλυκά...
    Είπα νά δώ καί τά καλά του.....
    Είπα γέρασα καί γκρινιάζω.....!!!!!!!!
    ΑΛΛΑ.....άφού άντεξα ΤΟΣΕΣ.....ΩΡΕΣ.....!!!!!!!
    Ό φίλος παραπάνω είπε.....μισή....!!!!!!
    Έτσι ήταν καί έτσι θά είναι πάντα ό κόσμος τής μοτοσυκλέττας.........!!!!!!
    Δευτέρα άπογευμα οί νεκροί ήταν 6...στό χωριό...καί μαζί μέ αύτούς τής διαδρομής 10.......
    Τρείς καρφώθηκαν....έκεί πού τελειώνει ή έθνική όπως έρχεσαι άπό Θεσσαλονίκη....λίγο πρίν τίς λίμνες..... .έκεί πού έχει τά σήματα καί στενεύει....
    ένα hayabusa μέ συνοδηγό καί ένα άλλο μεγάλο....έκοψαν στά δύο
    ένα αύτοκίνητο.....ένα ζευγάρι ξημερώματα....πάνω σέ ένα φορτηγό ,έλιωσε....
    ΤΙΜΩΝΤΑΣ..........ΤΟΥΣ.......ΝΕΚΡΟΥΣ.........
    ΔΕΝ ΘΑ...........ΣΧΟΛΙΑΣΩ......................ΑΛΛΟ.........!!!!!!!!
    ΚΡΙΜΑ............γιά τά νέα παιδιά......

Τελικά ρε παιδιά, πόσοι είναι οι νεκροί......

Θα μπορούσαμε να έχουμε μια σωστή πληροφόριση, αν υπάρχει.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    TO ΝΟΥΜΕΡΟ.....

Συνέχεια άλλαζε.....φίλε μου.....
    Άπό δύο πηγές διασταυρωμένο ....Δευτέρα άπόγευμα...6 στό χωριό............
    καί οί ύπόλοιποι 4 στό δρόμο στό πάνε-έλα.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τώρα μέχρι τήν Τρίτη τό πρωί...???????????

Lamp chops Master
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Τελικά ρε παιδιά, πόσοι είναι οι νεκροί......

Θα μπορούσαμε να έχουμε μια σωστή πληροφόριση, αν υπάρχει.

Γιατί γίνετε κανας διαγωνισμός να δούμε ποια πανελλήνια είχε τους πιο πολλούς;

Τις οικογένειες αυτών των παιδιών τις σκέφτηκε κανένας;

Αν και είμαι αντίθετος με την πανελλήνια δεν μπορώ να μην κατεβάσω το κεφάλι όταν σκέφτωμαι ότι κάποιος έχασε τη ζωή του ΑΔΙΚΑ
    .......Τίς φωτιές να σβήσω δέν μπορῶ,
    γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro......

Την πεμπτη το βραδυ μια γυναικα περαστικη με το αμαξι της βγηκε απο το δρομο και καρφωθηκε σε μια σταθμευμενη νταλικα που ηταν εξω απο το δρομο πανω στο χωμα!!!! Η πυροσβεστικη εκανε πανω απο 1 ωρα να την βγαλει
    Η ασχετοσυνη της την σκοτωσε αφου την πεμπτη το βραδυ δεν υπηρχαν μοτο εξω ενω εβρεχε ολη τη μερα,παλι καλα που δεν παρεσυρε κανα περαστικο...
    Το παιδι που σκοτωθηκε ηταν συνεπιβατης σε καποιον που εκανε σουζες ενω ηταν λιωμα απο το ποτο...
    Παντως δεν νομιζω να υπαρχει οργανωμενη λεσχη που να αφηνει μελος της αρκετα πιωμενο να παιρνει τη μηχανη του και να κανει μαλακιες μεσα στον κοσμο!!!!

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2006, 08:17
  2. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  3. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2006 ΑΤ Club
    από mixanobio$ στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 13:43
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας