Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
εισαι ακυρος για μια φορα ακομα.
Στα ατομα που αναφερεσαι και δεν ξερω γιατι μιλας χωρις ονοματα εισαι πολυ λαθος.
Ο adam ο οποιος εχει τα τοσα μνμ αν ριξεις μια ματια θα δεις οτι ειναι σε ολες της συναντησεις παρων και εγω τον γνωρισα οταν ηρθε στην Λαρισα.Αρα βγαζεις εντελως λαθος συμπερασμα αν νομιζεις οτι ειναι ενας ανθρωπος μπροστα στον υπολογιστη που δεν ξερει τι ειναι η ζωη.
οσο για τις κλικες που λες φροντισαμε μερικοι να συναντηθουμε και να γνωριστουμε και δεν ειμαστε φιλοι εικονικης πραγματικοτητας.Εγω κατεβηκα απο Αθηνα μονο και μονο να τους γνωρισω.Πιστευω οτι αν συναντουσες μερικους απο αυτους δεν θα ειχες λογο να λες ολα αυτα,εσυ ομως το μονο που κανεις ειναι να κανεις σεναρια.το να αναφερεσαι σε χαρακτηριστικα μηχανων οπως τα z χωρις καθρεφτες μαλλον εριστικο ειναι καθως και ολα τα ss δεν εχουν καθρεφτες.Αν το αρχικο σου ποστ που ειναι οντως μια αστοχη παπαρια ειχε σκοπο να ενημερωσει για τα ατυχηματα απο μονος σου δεν επρεπε να το βαλεις στις διαμαχες.
Εγω δεχομαι οτι ειναι επικυνδινα ολα αυτα αλλα θα μπορουσες να ποσταρεις με τιτλο ασφαλεια στους δρομους.Πες ενα λογο που δεν το εκανες.
οσο για τους καθρεφτες θα σου πω οτι στο δικο μου 636 δεν βλεπεις τιποτα πισω παρα μονο τα χερια σου.Το προβλημα αγορι μου ειναι μπροστα ομως.
τελικα μου κανεις για πολυ κομπλεξικος και επειδη δεν θελω να βγαλω λαθος συμπερασματα γιατι δεν ερχεσαι να γνωριστουμε.να δεις αν ειμαστε επιδιξειες , καγκουρες ή αν οντως αγαπαμε πραγματικα την μηχανοκινηση και ποσο μαλλον την μηχανη μας που με τοσο κοπο αγορασαμε.
Αρχισε να γνωριζεις κανενα εδω μεσα γιατι υπαρχουν ανθρωποι πολυ πιο μορφωμενοι απο σενα και ανθρωποι που σιγουρα θα χρειαστεις, το βασικοτερο ομως ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα σου χαμογελουν μολις σε δουν και θα νομιζεις οτι τους ξερεις χρονια
"Κλεινωντας, ορισμενοι μαλλον θα πρεπει να βρουν πραγματικα παιδακια να τους παιζουν...και φιλους που να μην ειναι virtual...μιας και απο οτι φαινεται το φορουμ τους εχει αρρωστησει το μυαλο..."
αυτο εκανα πως δεν το διαβασα.αλλα δεν αντεξα.
δεν κοιτας λοιπον εσυ να ξεκολησεις απο την Σαλονικη να δεις οτι δεν ειναι μονο η χαλκιδικη και η παραλιακη και να γνωρισεις κανενα ανθρωπο παραπανω μπας και ανοιξει το μυαλο σου
+100000
ετσι ειναι!!!!!