Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 106

Θέμα: Varadero Vs Z750 Vs Beverly

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    εισαι ακυρος για μια φορα ακομα.
    Στα ατομα που αναφερεσαι και δεν ξερω γιατι μιλας χωρις ονοματα εισαι πολυ λαθος.
    Ο adam ο οποιος εχει τα τοσα μνμ αν ριξεις μια ματια θα δεις οτι ειναι σε ολες της συναντησεις παρων και εγω τον γνωρισα οταν ηρθε στην Λαρισα.Αρα βγαζεις εντελως λαθος συμπερασμα αν νομιζεις οτι ειναι ενας ανθρωπος μπροστα στον υπολογιστη που δεν ξερει τι ειναι η ζωη.
    οσο για τις κλικες που λες φροντισαμε μερικοι να συναντηθουμε και να γνωριστουμε και δεν ειμαστε φιλοι εικονικης πραγματικοτητας.Εγω κατεβηκα απο Αθηνα μονο και μονο να τους γνωρισω.Πιστευω οτι αν συναντουσες μερικους απο αυτους δεν θα ειχες λογο να λες ολα αυτα,εσυ ομως το μονο που κανεις ειναι να κανεις σεναρια.το να αναφερεσαι σε χαρακτηριστικα μηχανων οπως τα z χωρις καθρεφτες μαλλον εριστικο ειναι καθως και ολα τα ss δεν εχουν καθρεφτες.Αν το αρχικο σου ποστ που ειναι οντως μια αστοχη παπαρια ειχε σκοπο να ενημερωσει για τα ατυχηματα απο μονος σου δεν επρεπε να το βαλεις στις διαμαχες.
    Εγω δεχομαι οτι ειναι επικυνδινα ολα αυτα αλλα θα μπορουσες να ποσταρεις με τιτλο ασφαλεια στους δρομους.Πες ενα λογο που δεν το εκανες.
    οσο για τους καθρεφτες θα σου πω οτι στο δικο μου 636 δεν βλεπεις τιποτα πισω παρα μονο τα χερια σου.Το προβλημα αγορι μου ειναι μπροστα ομως.
    τελικα μου κανεις για πολυ κομπλεξικος και επειδη δεν θελω να βγαλω λαθος συμπερασματα γιατι δεν ερχεσαι να γνωριστουμε.να δεις αν ειμαστε επιδιξειες , καγκουρες ή αν οντως αγαπαμε πραγματικα την μηχανοκινηση και ποσο μαλλον την μηχανη μας που με τοσο κοπο αγορασαμε.
    Αρχισε να γνωριζεις κανενα εδω μεσα γιατι υπαρχουν ανθρωποι πολυ πιο μορφωμενοι απο σενα και ανθρωποι που σιγουρα θα χρειαστεις, το βασικοτερο ομως ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα σου χαμογελουν μολις σε δουν και θα νομιζεις οτι τους ξερεις χρονια

"Κλεινωντας, ορισμενοι μαλλον θα πρεπει να βρουν πραγματικα παιδακια να τους παιζουν...και φιλους που να μην ειναι virtual...μιας και απο οτι φαινεται το φορουμ τους εχει αρρωστησει το μυαλο..."

αυτο εκανα πως δεν το διαβασα.αλλα δεν αντεξα.
    δεν κοιτας λοιπον εσυ να ξεκολησεις απο την Σαλονικη να δεις οτι δεν ειναι μονο η χαλκιδικη και η παραλιακη και να γνωρισεις κανενα ανθρωπο παραπανω μπας και ανοιξει το μυαλο σου

+100000

ετσι ειναι!!!!!

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    και οσο για αυτα που λες για τους τυπους με τα 10000 μυνηματα

κανε απο περιεργεια ενα search και δες τι δουλεια εχουν ριξει καποιοι εδω μεσα

και μετα ισως να αλλαξεις γνωμη...................................

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    Μετα το φαγητο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βασικα ενδοιαμεσα απο τα γευματα!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ψιτ και που'σαι ΚΟΛΛΗΤΕ....

επειδη εισαι λεον μελος της κλικας μας δανεισε μου κανα 500ευρω να παω διακοπες! τσαμπα εχω 10000 απαντησεις εκ μερους ολης της γιαφκας;

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
    ........
    Λογικο βεβαια, γιατι για πολλους το μερος αυτο αποτελει εναν τοπο επιβεβαιωσης, επιδειξης γνωσεων, επιδοσεων και φυσικα υψηλου πνευματος!!!
    για ποιον να λεει αραγες ?

Υ.Γ. Και οταν καποιος παθαινει θανατηφορο ατυχημα και κανεις δεν τον ξερει, ποσο αστειο ειναι να γραφουμε "κουραγιο στους γονεις".."ας ειναι ελαφρυ το χωμα" ....
    εντελως foul φιλε μου.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART [/i]
    @εισαι ακυρος για μια φορα ακομα.
    Στα ατομα που αναφερεσαι και δεν ξερω γιατι μιλας χωρις ονοματα εισαι πολυ λαθος.
    Ο adam ο οποιος εχει τα τοσα μνμ αν ριξεις μια ματια θα δεις οτι ειναι σε ολες της συναντησεις παρων και εγω τον γνωρισα οταν ηρθε στην Λαρισα.Αρα βγαζεις εντελως λαθος συμπερασμα αν νομιζεις οτι ειναι ενας ανθρωπος μπροστα στον υπολογιστη που δεν ξερει τι ειναι η ζωη.
    οσο για τις κλικες που λες φροντισαμε μερικοι να συναντηθουμε και να γνωριστουμε και δεν ειμαστε φιλοι εικονικης πραγματικοτητας.Εγω κατεβηκα απο Αθηνα μονο και μονο να τους γνωρισω.Πιστευω οτι αν συναντουσες μερικους απο αυτους δεν θα ειχες λογο να λες ολα αυτα@..."

Μπραβο σας, δεν με ενδιαφερει να γνωρισω κανεναν μεσω των φορουμ...εγω δεν αρχισα ποτε χαρακτηρισμους ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ για κανεναν, αυτο ειναι δικο σας προνομιο (φιλαρακια...)
    Φυσικα και επιμενω στην αποψη μου περι...get a life...

MOZART@εσυ ομως το μονο που κανεις ειναι να κανεις σεναρια.το να αναφερεσαι σε χαρακτηριστικα μηχανων οπως τα z χωρις καθρεφτες μαλλον εριστικο ειναι καθως και ολα τα ss δεν εχουν καθρεφτες.@

Ναι εεε... δεν ηξερα οτι τα SS δεν εχουν καθρεπτες... αυτοι που εχουν στα δικα τους μαλλον τους βαλανε extra αφου δεν περιλαμβανονται στον βασικο εξοποπλισμο...και ειναι και ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ!!!

MOZART@Αν το αρχικο σου ποστ που ειναι οντως μια αστοχη παπαρια ειχε σκοπο να ενημερωσει για τα ατυχηματα απο μονος σου δεν επρεπε να το βαλεις στις διαμαχες.
    Εγω δεχομαι οτι ειναι επικυνδινα ολα αυτα αλλα θα μπορουσες να ποσταρεις με τιτλο ασφαλεια στους δρομους.Πες ενα λογο που δεν το εκανες.@

Σημασια εχει ο "τυπος" και οχι η ουσια...αν το εβαζα οπως εσυ λες θα σου αρεσε περισσοτερο? Μαλλον...
    Οι χαρακτηρσιμοι παπαριες κτλπ μενουν ασχολιαστοι..

MOZART@οσο για τους καθρεφτες θα σου πω οτι στο δικο μου 636 δεν βλεπεις τιποτα πισω παρα μονο τα χερια σου.Το προβλημα αγορι μου ειναι μπροστα ομως.@

Μαλιστα, ο γνωστος οδηγαρας που κοιταει παντα μπροστα και κανεις δεν τον περναει...Οκ αγορι μου...Δεν νομιζω η αποψη σου να χωραει σχολιαμο...

MOZART@τελικα μου κανεις για πολυ κομπλεξικος και επειδη δεν θελω να βγαλω λαθος συμπερασματα γιατι δεν ερχεσαι να γνωριστουμε.να δεις αν ειμαστε επιδιξειες , καγκουρες ή αν οντως αγαπαμε πραγματικα την μηχανοκινηση και ποσο μαλλον την μηχανη μας που με τοσο κοπο αγορασαμε.@

Δεν ειπα ποτε οτι εσεις ειστε καγκουρες κτλπ προσωπικα, απορω πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα...Επειδη βεραθηκα να γραφω τα ιδια ανετρεξε σε προηγουμενα ποστ...
    Ο χαρακτηρισμος σου "μου κανεις για πολυ κομπλεξικος " παρακαμτεται..

MOZART"@Αρχισε να γνωριζεις κανενα εδω μεσα γιατι υπαρχουν ανθρωποι πολυ πιο μορφωμενοι απο σενα και ανθρωποι που σιγουρα θα χρειαστεις, το βασικοτερο ομως ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα σου χαμογελουν μολις σε δουν και θα νομιζεις οτι τους ξερεις χρονια
    @..."

Μορφωμενοι?? Πως το εννοεις...Θα χρειαστω? Δεν νομιζω...
    Οπως θα δεις δεν ξερω ουτε καν να υπογραφω...δεν ξερω ουτε ξενα ουτε κουμπιουτερ...
    Δεν νομιζω να μπορεσει να με βοηθεισουν οι μορφωμενοι....[/B]

MOZART@αυτο εκανα πως δεν το διαβασα.αλλα δεν αντεξα.
    δεν κοιτας λοιπον εσυ να ξεκολησεις απο την Σαλονικη να δεις οτι δεν ειναι μονο η χαλκιδικη και η παραλιακη και να γνωρισεις κανενα ανθρωπο παραπανω μπας και ανοιξει το μυαλο σου [/B] @

Μαλιστα...δεν νομιζω να γνωριζεις που πηγα και εζησα στη ζωη μου εκτος απο τη Σαλονικη οπως τη λες και τη Χαλκιδικη...ουτε φυσικα εχω ορεξη να γραψω κατι τετιοιο....
    Δεν ξερω αν εσυ χρησημοποιεις το SS σου, που δεν χρειαζεται καθρεπτες μιας και το τρεχεις συνεχεια, στις περιβοητες πιστες της πλατειας Ταχυδρομειου....

Οσο για τους υπολοιπους, συνεχιστε να αλληλοεπαινειστε για την εξυπναδα σας!
    Φιλε με τα 5-6 ποστς, δεν μπηκες σε κλικα αλλα εισαι στο σωστο δρομο της αναγνωρισης!!! Ευγε!

Για τις απαντησεις του φιλτατου adam tsouk, παντα ουσιαστικες, πνευματωδεις και αποστομωτικες!
    +100000000 (οσα και τα ποστ σου....)
    (Για τον αριθμο τον ποστ οπως ειπα δεν αναφερομαι σε ολους, και κυριως στους mods κτλπ - για τον 636 που το ανεφερε)

Τελος, χαιρετω το κοινο σας και σας ενθαρυνω να συνεχισετε τον αγωνα της αυτοεπιβεβαιωσης σας, και της αποδοχης απο την κοινωνικη ομαδα του φορουμ...
    Πιστευω πως βοηθεισα εμπρακτα στην συσπειρωση σας!

Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

επειδη λοιπον εισαι μεγαλος εγω εχω καθρεφτες και οποτε μπορω φευγω απο την πλατεια ταχυδρομειου και παω παντου.
    Εχω 8 μηνες την μηχανη και εχω 13500 χιλιομετρα αν σου λεει κατι αυτο.
    το οτι δεν θελεις να γνωρισεις κανενα απο εδω μεσα μαλλον εσυ εχεις δει την κατασταση virtual εμεις παντως την βλεπουμε σαν αληθινη φιλια και οποτε βρισκουμε ευκαιρια πινουμε και μια μπυρα και ας μας χωριζουν 350 χιλ.
    Αντε γεια λοιπον που εχεις και αποριες για συγκεκριμενες μοτοσυκλετες.κανε μια διαγραφη της συνδεση σου γιατι εδω παιζει μεγαλη κλικα και βλεπω σε χαλαει.μονος σου αποξενωνεσαι αγορι μου πρεπει να το καταλαβεις.
    ελπιζω ο προφορικος λογος να εχει μεγαλυτερη συνοχη και συγκροτηση γιατι αλλα σου λεμε και αλλα γραφεις.
    Δεν πειραζει ομως, μια απορια εχω ποιος ο λογος που μπηκες εδω μεσα αφου δεν σου χρειαζεται κανενας και για το τιποτα?

Παλαιό μέλος
    Ωχ κι'αλλος με καθρεφτες!!!!!! Ε ρε ψωνια που ειμαστε ολοι!!!!!! Τι τους θελουμε για να κοιταμε την μουρη μας????

Τελικα εγω ειμαι σε κλικα η οχι????
    :rotflmao:

Θα σε παρακαλουσα αφου εσυ εισαι σε σωστο δρομο αν μπορουσες να μου δωσεις μερικες συμβουλες ωστε να μπω και γω γιατι απ'οτι φαινεται παραστρατησα!!!

ΑΑΑ!!!!! Αν και στο ειπα και σε προηγουμενο ποστ, στο ξαναλεω και τωρα, χαλαρωσε και βαλε και λιγο χιουμορ στην ζωη σου....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
    "δεν ειναι αστειο για τον απλουστατο λογο οτι εχει γινει η ιδια συζητηση-διαμαχη ΑΠΕΙΡΕΣ φορες!

ε, απλα καποιοι θεωρουν πολυ αστειο την επαναληψη που σε καμμια περιπτωση δεν αποτελει τη μητερα της μαθησης...

και δεν τσαντιζομαι, απλα κατανταει βαρετο και αηδια...."

Το βαρετό και αηδιαστικο μου ποστ, προκαλεσε τον φιλο μας να γραψει 19 ολοκληρες απαντησεις, εκ των οποιων οι μισες ηταν αφοτου ειχα σταματησει εγω να συμετεχω και περιελαμβαναν ειρωνεις και ενδιαφεροντα σηματακια :a31: οπως αυτο.

Σε συνεργασια με αλλους συμφορουμιτες σας.. διασκεδασαν κοροιδευοντας τον "κουλο με το Fazer" ...υποκλινομαι στους Ροσιδες..

Μπραβο και σε πολλους συμμετεχοντες που με βαση την "συντεχνιακη" μορφη που εχει το φορουμ ενιωσαν τοσο εξυπνοι οταν και οι 3-4 συμφωνουσαν απολυτα μεταξυ τους και εκαναν συζητηση χωρις να υπαρχει αντιλογος και χωρις να προκαλουνται...
    Γραφοντας το τελευταιο ποστ στο φορουμ, διαπιστωνω τις "κλικες" που υπαρχουν και την αλληλουποστιριξη μεταξυ ορισμενων..
    Λογικο βεβαια, μιας και συμβαινει σε καθε κοινωνικο χωρο, οπως και εδω..
    Διαβασα ενα παρομοιο ποστ με το δικο μου για κοστουμια, Varadero, η αντιδραση φυσικα δεν ηταν ιδια με αυτη που αντιμετωπισα εγω μιας και ειμαστε φιλαρακια..(...δεν ελεγε και για τα Z...)
    Κλεινωντας, ορισμενοι μαλλον θα πρεπει να βρουν πραγματικα παιδακια να τους παιζουν...και φιλους που να μην ειναι virtual...μιας και απο οτι φαινεται το φορουμ τους εχει αρρωστησει το μυαλο...
    Εγω μαλλον αρρωστο θεωρω καποιον που καθεται ολη τη μερα και γραφει σε ενα φορουμ...φτανοντας 10000 ποστ..
    Λογικο βεβαια, γιατι για πολλους το μερος αυτο αποτελει εναν τοπο επιβεβαιωσης, επιδειξης γνωσεων, επιδοσεων και φυσικα υψηλου πνευματος!!!
    Τελικος σκοπος φυσικα, να γινουμε αποδεκτοι στο μικροκοσμο του φορουμ..
    Και για να γινει αυτο πρεπει να δειξουμε τον Virtual χαρακτηρα μας που περιλαμβανει ,μαγκια αλλα και συνεση, αυτογνωσια και μοτοσυκλετιστικη παιδεια...
    Για ορισμενους λοιπον ...get a life...
    Αντε κραξτε παλι τωρα, θα περασετε καλα μιας και δεν θα υπαρχει αντιλογος...

Υ.Γ. Και οταν καποιος παθαινει θανατηφορο ατυχημα και κανεις δεν τον ξερει, ποσο αστειο ειναι να γραφουμε "κουραγιο στους γονεις".."ας ειναι ελαφρυ το χωμα" ....

Αφου διαβασα ολοι την συζητηση τελικα δεν τα λες τοσο λαθος,(ολα οσα αναφερες συμβαινουν) αλλα εφοσον εισαι στις διαμαχες, keep going.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
    Βαρκα ξεβαρκα μια χαρα περναει το ποταμακι...
    στην οχθη ειναι που εχουμε προβλημα..... :a13:

XAXAXA Τώρα το είδα!!!!!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: Re: Varadero Vs Z750 Vs Beverly

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σκέφτηκες ποτέ οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πρέπει να φορούν κοστούμι στη δουλειά τους;

Και, ευτυχώς για όλους μας, επιλέγουν ένα beverly, ένα burgman ή οτιδήποτε άλλο δίτροχο ενω κάλλιστα θα μπορούσαν να οδηγούν αυτοκίνητο...

Αντι να το χαιρόμαστε, τους κοιτάμε υποτιμητικά...

Την επόμενη φορά που θα δεις κάποιον σε σκούτερ με κοστούμι σκέψου οτι μπορεί ο ίδιος το Σάββατο να λυσάει σε track day με το ss του....

αναφέρομαι σε υπάρχον πρόσωπο

Και εγω φοράω γαμπριάτικη ενδυμασία (πλην τα παππούτσια και το κουστούμι που τα αφήνω στη δουλειά) οταν πάω στη δουλειά και καβαλάω Kawasaki

(ελα να γίνει της π@υτ@ν@ας τώρα λέμε!!!)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000

Re: Δεν

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    μπορώ να καταλάβω τι ζορι τραβάτε με τα γουστα του καθενος στις μηχανες ...

αν ειναι ζ...

αν ειναι βαραντερο....

γιατι φορα κουστουμι...

γιατι δεν εχει καθρεπτες..

γιατι κανει παντιλικια..

γιατι δεν με θελει η Δήμητρα και θελει τον αλλον με τον μπεβερλι...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΤΜ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ??? :rotflmao:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

ΖΗΤΩ Ο NIKOSKAZER2000...

Ξεκιναω χειροκροτοντας το φιλο μου για τη σωστη προταση:
    Παρτε ενα ΚΤΜ να βρειτε την υγεια σας!!!
    Φοραω και γραβατα πανω στο κτηνος(τι να κανω ρε παιδια,ενας παλιοπωλητακος ειμαι),δε μπορω να κουβαλαω κουστουμια μαζι μου,δε νιωθω καθολου ανετα βεβαια,κραζω χαλαρα τους χαιστες(οπως μπορει να κραζουν κι εμενα,αν και δε φαινεται η γραβατα μεσα απ’τη cordura),οχι απαραιτητα με Varadero,μα πασης φυσεως μηχανοκινητο,ξεχωριζουν ευκολα,οχι μονο απο τις γραβατες μα απ’το υφος,με κοιτανε,τι γινεται,με αναγνωριζουν;;;
    Οτι μηχανη κι αν καβαλας,ειτε ειναι varadero,ειτε z750,ειτε hayabusa,αν το κουβαλας μεσα σου το δειχνεις!
    Εχω φιλο με Varadero(πρωην Transalpας) που του εχει ξεφτισει το χρωμα απο το πλυσιμο,κουκουλα μεσα στο παρκινκ,και τετοια,κυκλοφορει με ηλεκτρικο ολη τη βδομαδα και το σαββατο βγαινει για επιβεβαιωση,ψεματα,σκαει και τις Τριτες στη ΣΥΜΟΦΕ να συζητησει τις εμπειριες του στο τρενο(με επιασε ελεγκτης και τετοια)
    Οπως εχω και φιλο παλι με Varadero(πρωην TDMας),o οποιος ειναι μαχημος,ετοιμοπολεμος,λατρευει το μηχανακι του,κουρδιζουμε ο ενας τον αλλον με συνεχεις βολτες,μινι ταξιδια,περα απο κομπλεξισμους και αλλα!
    Οπως και ναχει αν βλεπεις τη μηχανη σου σα προεκταση του ... σου
    σιγουρα εχεις προβλημα!
    ...cause the place seems still alive...

δειτε κι αυτο

...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lc811.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	55,1 KB 
ID:	52979

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....

...ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ;;;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lc816.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	80,0 KB 
ID:	52980

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

Re: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    ...ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ;;;

ΟΧΙ !!!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα