έχεις δίκιο .....
έχεις δίκιο .....
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Καλά αφήσαμε την Κυριακάτικη συνάντηση για να βρεθούμε Τεταρτιάτικο..?
Δεν βλέπω ζωντάνια...![]()
You Shoot Me In A Dream,You Better Wake Up And Apologize
ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.........
Τήν πρόταση τήν έκανα .......καί είπα καί τούς λόγους τό γιατί....
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.........
Όσοι είστε γιά μιά πρώτη κοντινή βολτούλα.....καί ΚΟΨΙΔΙΑ.......
ξαναδώστε συμμετοχή....!!!!
Άμα είναι μόνο ,νά μετράμε τά v-strom μας.....
Όταν σοβαρέψετε ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....
Νομίζω πώς ή κοντινή βόλτα πού πρότεινα....είναι πολύ καλή................
Άν κάποιος έχει κάποια ίδέα γιά κάπου άλλού....ΔΕΚΤΗ....
Άλλά άπό ότι βλέπω άλλού είναι τό πρόβλημα...!!!!
![]()
Οντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από CELTIC
τελικα θα πάμε καμια βόλτα τι θα γίνει????![]()
![]()
![]()
Για μετρημα μια χαρα ειμαστε, αλλα για βολτα...
Προσωπικα ετοιμαζομαι για το πρωτο μεγαλο μου ταξιδακι κατα τη Δευτερα, καιρου επιτρεποντος
Θα κατεβω Αθηνα... μονιμα πια, μιας και με καλουν υποχρεωσεις που δεν μπορουν να αναβληθουν![]()
Ευχομαι το VSTROM CLUB ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να καταφερει να υπαρξει καποια στιγμη και να γινει τοσο οργανωμενο οσο και το αντιστοιχο των νοτιων...![]()
wasting space via Architecture
Επειδη δεν βλεπω να το εχετε παρει σοβαρα μερικοι μερικοι,και ο καιρος δεν βοηθαει καθολου σε καποια συναντηση εντος εβδομαδος προτινω να κανουμε μια αναγγελια 10 μερες πιο πριν απο την συναντηση οπωτε να δοθει ο χρονος σε ολους να απαντησουν!
Αυριο θα μιλησω με τα παιδια της αθηνας για θεματα που εχουν να κανουν με την δημιουργια του club makedonia!
οπως επισης με τον φιλο μου τον city με τον οποιο και εχουμε συναντηθει σε εκδρομη που εγινε με το club των αθηνων! και αλλαξαμε αποψεις!
Nα προτινω λοιπον την αλλη κυριακη 9/10/2006 σαν πρωτη συναντηση η θελετε μεσα στην εβδομαδα!
Σημειωτεον οτι εγω θα λειπω το σαββατοκυριακο (οικογενειακες υποχρεωσεις)
εντωμεταξυ να εχετε το νου σας για τον φιλο μας που του εκλεψαν το vstrom..
δειτε εδω... http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=28885
πάρε ένα τηλ στο 2410579917 έχει ένα μαύρο σχεδόν καινούργιο το είχε ένας λεφτάς για πολύ λίγο και το έδωσε για να πάρει μεγαλύτερο είναι αντιπροσωπείαςΑρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
paidia psinomai san tin tsipoura na ginw to No.16 alla den diatheto 8000 gia kainourgio exete ypopsin kanenan trelo na poulaei kalo v-stromaki 650 mayro se kali timi na vaftisto kai ego?
και αυτό με τα κάγκελα βαλίτσα και χούφτες και πες του ότι είσαι από μακριά για να σου κάνει καλύτερη τιμή
Την κυριακη θα παω μια βολτα μεχρι την λαρισα και θα επιστρεψω απογευματακι!!!!
Ψηνετε κανεις απο θεσσαλονικη για παρεα??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Αυριο θα μιλησω με τα παιδια της αθηνας για θεματα που εχουν να κανουν με την δημιουργια του club makedonia!
οπως επισης με τον φιλο μου τον city με τον οποιο και εχουμε συναντηθει σε εκδρομη που εγινε με το club των αθηνων! και αλλαξαμε αποψεις!καλημέρα παίδες,
οποτε θέλετε μπορουμε να τα πουμε , αν θελετε μπορούμε να ερθουμε και στην Θεσ/κη,αλλα πλιζ!!!δεν ειμαστε CLUB ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!τα μελη μας ζουν σε διαφορα μερη της Ελλαδας,απλα οι περισοτεροι ειναι απο Αθηνα.δεν εκπροσωπούμε την Αθήνα και μονο!και τις αποψεις που αλλαξαμε τοτε...βεζουβιε ,αστο καλυτερα,τα θυμαμαι και... νομιζω πως πρεπει να τα πουμε απο μηδενική βάση ...
![]()
BEZOYBIE ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ 3 VSTROM![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CELTIC
BEZOYBIE ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ 3 VSTROM![]()
στειλε τηλ με πμ να τηλεφωνηθουμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrommer
καλημέρα παίδες,
οποτε θέλετε μπορουμε να τα πουμε , αν θελετε μπορούμε να ερθουμε και στην Θεσ/κη,αλλα πλιζ!!!δεν ειμαστε CLUB ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!τα μελη μας ζουν σε διαφορα μερη της Ελλαδας,απλα οι περισοτεροι ειναι απο Αθηνα.δεν εκπροσωπούμε την Αθήνα και μονο!και τις αποψεις που αλλαξαμε τοτε...βεζουβιε ,αστο καλυτερα,τα θυμαμαι και... νομιζω πως πρεπει να τα πουμε απο μηδενική βάση ...
![]()
Λαθως διατυπωση!!!
Morfea δεν εννουσα αυτο που καταλαβες!!
Μην ανυσηχεις αυτα που ειπαμε τα θυμαμε καλα και συμφωνω απολυτα!
Απλα λογω βιασυνης εκανα μια παραφραση!
Να ερθεις καποια στιγμη,Αφου ομως μπορεσουμε και κανουμε εστω μια συναντηση με τα υπολοιπα παιδια της μακεδονιας!
Γιατι ετσι οπως το βλεπω η συναντηση εχει καταντησει το γιοφυρι της αρτας!
![]()
φιλε μου πιστεψε με δεν ειναι ευκολο πραγμα να φτιαξεις μια λεσχη ...σιγα σιγα ολα θα γινουν....οποτε θελετε ...πεταγομαστε και τα λεμε απο κοντα....αλλο που δεν θελω να ανεβω στην πατριδα!!....αν χρειαστεις το τηλεφωνό μου στειλε μαϊλ....
dkatsoulas@gmail.com