τιποτα δεν ειναι πιο ασχημο απο το να φας την κακη ψυχολογια οτι καποιος ειναι μαζι σου με λιγα λογια σε κανει παρεα για κατι
υλικο που εχεις.αν μπεις η αν σε βαλλουν σε αυτες τις σκεψεις το μονο που κανεις ειναι να τρωγεσαι με τα ρουχα σου και τιποτα δε σου παει καλα δηλαδη γρουσουζια,,,
γρουσουζες ειναι και οι <<ΧΑΖογκομενιτσες>>
που μασσαν τσιχλα κανουν μπλιαχ οταν τρωει καποιος διπλα τους φακες λες και τρωει σ@@@@ φιαχνουν
το μαλλια και κανουν ουαου οταν δουν καμπριο σε φαναρι ακομα και αν ο παππους μυριζει φορμολη ασε που σου τσακιζουν τα @@@ι@@@ οταν εχουν sms
με το κινητο με ταχητυτα 230 χαραχτηρες το λέπτο-- αυτες ειναι για αντε γεια ρε
κουραστηκες γρουσουζες γιατι αμα τις κανεις παραπανω απο 3 λεπτα παρεα
ο χρονος μετραει αρνητικα για τη νοημοσυνη σου κατα βαση γουσταρουν αυτοκινητο οποτε κατι σωζει την κατασταση εχουν δε και επιχειρηματα
στην αφελης ερωτηση ¨σου αρεσουν τα μοτο απαντηση¨ναι παρα πολυ μου αρεσουν ειδικα αλλα οχι να ανεβαινω να τα βλεπω εχει περασει το ενα λεπτο και συνεχιζει ... μου αρεσουν εκεινα τα στυλ virago οχι τα ψηλα (εννοει τα enduro)
ουτε εκεινα που σκυβουν (ssport)
2.5 λεπτα μαζι της ..μας μενουν 23 δευτερολεπτα 19 τη κοιτας βαθια στα ματια τα δευτερολεπτα εγιναν 10 και
απαντας αντε γεια ρε! αντε γειααααα!!
οποιος ταιριαξει με τετοια <<χαζογκομενα...>>κομμενα τα παραπονα γιατι και αυτος ιδιος καμενος με βραχυκυκλωμενη ηλεκτρινικη .Ταιριαζει απλος και μονο σε ενα με τους αλλους στη μοτο και στην αρχη μας μπερδευει μετα απο
![]()
4 κατα τον αριθμο σκαει το παραμυθι ερχετε η στιγμη της αλληθειας και βλεπουμε τις διαφορες
και την αντιληψη που εχει για τη μοτοσυκλετα ο καθενας μας
ΥΓ η λεξη <<γκομ,ενα >> δεν ειναι σε καθομιλουμενη χρηση μου γιαυτο και η εννοια υπαγεται εντος εισαγωγικων ας αφεθει αφεση αμαρτιων απο το ασθενες
φυλο κατα τη χρηση της
![]()
![]()
πολλες
για να δουμε,, τ ρεμαλια ειιμαστε
![]()
:
![]()
![]()
![]()