Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 199

Θέμα: ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ?

τιποτα δεν ειναι πιο ασχημο απο το να φας την κακη ψυχολογια οτι καποιος ειναι μαζι σου με λιγα λογια σε κανει παρεα για κατι
    υλικο που εχεις.αν μπεις η αν σε βαλλουν σε αυτες τις σκεψεις το μονο που κανεις ειναι να τρωγεσαι με τα ρουχα σου και τιποτα δε σου παει καλα δηλαδη γρουσουζια,,,
    γρουσουζες ειναι και οι <<ΧΑΖογκομενιτσες>>
    που μασσαν τσιχλα κανουν μπλιαχ οταν τρωει καποιος διπλα τους φακες λες και τρωει σ@@@@ φιαχνουν
    το μαλλια και κανουν ουαου οταν δουν καμπριο σε φαναρι ακομα και αν ο παππους μυριζει φορμολη ασε που σου τσακιζουν τα @@@ι@@@ οταν εχουν sms
    με το κινητο με ταχητυτα 230 χαραχτηρες το λέπτο-- αυτες ειναι για αντε γεια ρε

κουραστηκες γρουσουζες γιατι αμα τις κανεις παραπανω απο 3 λεπτα παρεα
    ο χρονος μετραει αρνητικα για τη νοημοσυνη σου κατα βαση γουσταρουν αυτοκινητο οποτε κατι σωζει την κατασταση εχουν δε και επιχειρηματα
    στην αφελης ερωτηση ¨σου αρεσουν τα μοτο απαντηση¨ναι παρα πολυ μου αρεσουν ειδικα αλλα οχι να ανεβαινω να τα βλεπω εχει περασει το ενα λεπτο και συνεχιζει ... μου αρεσουν εκεινα τα στυλ virago οχι τα ψηλα (εννοει τα enduro)
    ουτε εκεινα που σκυβουν (ssport)
    2.5 λεπτα μαζι της ..μας μενουν 23 δευτερολεπτα 19 τη κοιτας βαθια στα ματια τα δευτερολεπτα εγιναν 10 και
    απαντας αντε γεια ρε! αντε γειααααα!!

οποιος ταιριαξει με τετοια <<χαζογκομενα...>>κομμενα τα παραπονα γιατι και αυτος ιδιος καμενος με βραχυκυκλωμενη ηλεκτρινικη .Ταιριαζει απλος και μονο σε ενα με τους αλλους στη μοτο και στην αρχη μας μπερδευει μετα απο

4 κατα τον αριθμο σκαει το παραμυθι ερχετε η στιγμη της αλληθειας και βλεπουμε τις διαφορες
    και την αντιληψη που εχει για τη μοτοσυκλετα ο καθενας μας

ΥΓ η λεξη <<γκομ,ενα >> δεν ειναι σε καθομιλουμενη χρηση μου γιαυτο και η εννοια υπαγεται εντος εισαγωγικων ας αφεθει αφεση αμαρτιων απο το ασθενες
    φυλο κατα τη χρηση της
    πολλες για να δουμε,, τ ρεμαλια ειιμαστε :

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Εγώ να σας πω την αλήθεια ρε παίδες.. είχα αμάξι και δεν με κοιτάγαν τα μωρά... πούλησα το αμάξι αγόρασα μηχανή και πάλι δεν με κοιτάνε τα μωρα..

Ο μόνος που με κοίταξε ήταν ένας γέρος..!! Τον πλησιάζω στο 20ετίας vw van του στα φανάρια, μεσημέρι, καύσωνας και εγώ κράνος, μπουφάν, γάντια...

-Ψιτ νεαρέ..
    -Παρακαλώ;
    -Κρύο ε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Εγώ γαμώτο έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jeep και μηχανή με πολλά κυβικά....

ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟΝ BART εδώ και καιρό αλλά δεν λέει να μου κάτσει!!!!!!

Τι να κάνω τελικά!!!
    :rotflmao:

Απο κανένα Cosmopolitan το διάβασες αυτό; :a5:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
    τιποτα δεν ειναι πιο ασχημο απο το να φας την κακη ψυχολογια οτι καποιος ειναι μαζι σου με λιγα λογια σε κανει παρεα για κατι
    υλικο που εχεις.αν μπεις η αν σε βαλλουν σε αυτες τις σκεψεις το μονο που κανεις ειναι να τρωγεσαι με τα ρουχα σου και τιποτα δε σου παει καλα δηλαδη γρουσουζια,,,
    γρουσουζες ειναι και οι <<ΧΑΖογκομενιτσες>>
    που μασσαν τσιχλα κανουν μπλιαχ οταν τρωει καποιος διπλα τους φακες λες και τρωει σ@@@@ φιαχνουν
    το μαλλια και κανουν ουαου οταν δουν καμπριο σε φαναρι ακομα και αν ο παππους μυριζει φορμολη ασε που σου τσακιζουν τα @@@ι@@@ οταν εχουν sms
    με το κινητο με ταχητυτα 230 χαραχτηρες το λέπτο-- αυτες ειναι για αντε γεια ρε

κουραστηκες γρουσουζες γιατι αμα τις κανεις παραπανω απο 3 λεπτα παρεα
    ο χρονος μετραει αρνητικα για τη νοημοσυνη σου κατα βαση γουσταρουν αυτοκινητο οποτε κατι σωζει την κατασταση εχουν δε και επιχειρηματα
    στην αφελης ερωτηση ¨σου αρεσουν τα μοτο απαντηση¨ναι παρα πολυ μου αρεσουν ειδικα αλλα οχι να ανεβαινω να τα βλεπω εχει περασει το ενα λεπτο και συνεχιζει ... μου αρεσουν εκεινα τα στυλ virago οχι τα ψηλα (εννοει τα enduro)
    ουτε εκεινα που σκυβουν (ssport)
    2.5 λεπτα μαζι της ..μας μενουν 23 δευτερολεπτα 19 τη κοιτας βαθια στα ματια τα δευτερολεπτα εγιναν 10 και
    απαντας αντε γεια ρε! αντε γειααααα!!

οποιος ταιριαξει με τετοια <<χαζογκομενα...>>κομμενα τα παραπονα γιατι και αυτος ιδιος καμενος με βραχυκυκλωμενη ηλεκτρινικη .Ταιριαζει απλος και μονο σε ενα με τους αλλους στη μοτο και στην αρχη μας μπερδευει μετα απο
    4 κατα τον αριθμο σκαει το παραμυθι ερχετε η στιγμη της αλληθειας και βλεπουμε τις διαφορες
    και την αντιληψη που εχει για τη μοτοσυκλετα ο καθενας μας
    Σωστός...

Εμένα η γυναίκα μου (ποτέ δεν είχα γκόμενα) δεν ήθελε να έχω ούτε μηχανή, ούτε καν παπάκι γιατί ήξερε πως αμα θολώσω απο θυμό ή σπαράξω απο λύπη (ή ακόμα χειρότερα και τα δυό μαζί) θα πήγαινα γ@μιώντας απο στροφή σε στροφή ώσπου να με φάει το μαύρο σκοτάδι. Γι' αυτό και ΜΟΝΟ ήθελε να πάρω αυτοκίνητο και να το πουλήσω το Kaze-R.
    Απο τη μια με θαύμαζε που πήγαινα παντού και πάντα, οτι ώρα της ημέρας ή της νύχτας και με οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, αλλα κι' απ' την αλλη έτρεμε να μην πάθω τίποτα.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Εγώ να σας πω την αλήθεια ρε παίδες.. είχα αμάξι και δεν με κοιτάγαν τα μωρά... πούλησα το αμάξι αγόρασα μηχανή και πάλι δεν με κοιτάνε τα μωρα..
    συμφωνω ουτε εμενα πιο πολυ τη μηχανη κοιτανε !!ΑΠΛΑ μερικοι νομιζουμε οτι αν κοιταν τη μηχανη ειναι στραβες και κοιταζουν εμας.Και οταν ειχα σκυλο τα ιδια παλι το σκυλο εβαζαν στο ματι μεχρι και τηλεφωνα μαζευε ι!!!
    Σε κοινωνια καταναλωτισμου οτι και να εχεις απο υλικο δεν μετραει γιατι απο την λιγουρα που προυπηρχε μπουκωσαμε στα αγαθα..Η ΜΑΓΚΙΑ ειναι οτι εχεις να το εχεις απανω σου και οχι οτι αφηνεις στο παρκινκ για να πας για υπνο και οσο πιο πολλα εχεις μετρανε ακομα και ενα χαμογελο μετραει αν δε διαθετει καποιος και πολλα μια και οι γυναικες σε σχεση με τους αντρες ειναι κατα φυση πιο
    ικανες στο να ελεγχουν συνολικα και οχι επιμερους καταστασεις,,,

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Παλιότερα ίσως να ίσχυε κάτι τέτοιο σε μεγάλο ποσοστό. Πλέον στη σημερινή κοινωνία, δεν νομίζω ότι μετράει τόσο πολύ.
    Από κει και πέρα υπάρχουν κ άντρες που αγοράζουν μια "μουράτη" μηχανή για να το παίξουν κάποιοι, αλλά υπάρχουν και γυναίκες που τους νοιάζουν μόνο τα υλικά αγαθά.
    Μια ωραία μηχανή/αυτοκινητο ίσως βοηθήσουν στο να τραβήξουν λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον ή να τους δώσει θέμα συζήτησης
    Δεν μπορούμε να τους βάλουμε όμως όλους στο ίδιο καζάνι...

Όσα άτομα κοιτάνε τα υλικά αγαθά προφανώς είναι άτομα χωρίς προσωπικότητα.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

η γυναίκα ψάχνει για άντρα που να μπορεί να της προσφέρει φαΐ, στέγη, λεφτά. Είναι στο ένστικτο και ό,τι και να κάνει, δεν αλλάζει αυτό.

Επίσης, θέλουν ο άντρας να είναι τσαμπουκάς και σωματικά δυνατός, γιατί αυτό τους δίνει εμπιστοσύνη. Αυτό μπορείτε να φανταστείτε πως κλιμακώνεται σε διάφορες περιπτώσεις...

είναι και ένα παιχνίδι που παίζουν συνήθως για να ζορίσουν τον άλλον ώστε να κρίνουν αν αξίζει. Χαζός τρόπος τελείως, αλλά αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν.

Σα τους γερμανούς ένα πράμα που ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ bmw και να πάρεις, γόνατα mcpherson θα έχει... νομίζω ακόμα και η porsche carrera gt έχει γόνατα αντί για διπλά ψαλίδια. (όχι, έχει κάτι μεταξύ mcpherson και doublewishbones)

"αυτό ξέρω, αυτό κάνω"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    .... βλεπεις, φοραω και κρανος, με αποτελεσμα να γινεται αποτρεπτικη η πιθανοτητα να μου κατσουν με το που με δουν!

κανονικά θα έπρεπε να το φοράς ακόμα και όταν δεν οδηγείς... θα 'χεις περισσοτερες πιθανότητες....

και για να απαντήσω στο ερώτημα της tati... μάλλον δεν έχει σημασία το τι "καβαλάς"... αλλά το ποιός είσαι, και τι εκπέμπεις σαν προσωπικότητα...

Προσωπικά δεν "είδα" καμιά διαφορά....(βέβαια εγώ ήμουν ωραίος απο μικρός....)
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    κανονικά θα έπρεπε να το φοράς ακόμα και όταν δεν οδηγείς... θα 'χεις περισσοτερες πιθανότητες....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

και για να απαντήσω στο ερώτημα της tati... μάλλον δεν έχει σημασία το τι "καβαλάς"... αλλά το ποιός είσαι, και τι εκπέμπεις σαν προσωπικότητα...

ωραιος !!!
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

οχι μάλλον......σίγουρα δεν έχει σημασία τι καβαλάς.....και αν καβαλάς...........

κα σίγουρα παιζει ρόλο ο άνθρωπος...ο καθε άνθρωπος που είναι μοναδικός και ξεχωριστός.......και οχι η μηχανη του ή το πατίνι του...

υπαρχει όμως μεγαλος αριθμός ατόμων που πραγματικά λειτουργούν ..ετσι όπως το εξέφρασα αρχικα.."αυτοί που κυνηγούν την εικόνα'.......αλλά να σας πω.............και αυτο....αμα το ψαξεις και το αναλύσεις ...έχει την εξήγηση του........

καμία απολύτως ανθρωπινη συμπεριφορά δεν είναι αναίτια.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    ωραιος !!!

ε ναι....το είπαμε ωραίος απο μικρός!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    οχι μάλλον......σίγουρα δεν έχει σημασία τι καβαλάς.....και αν καβαλάς...........

κα σίγουρα παιζει ρόλο ο άνθρωπος...ο καθε άνθρωπος που είναι μοναδικός και ξεχωριστός.......και οχι η μηχανη του ή το πατίνι του...

υπαρχει όμως μεγαλος αριθμός ατόμων που πραγματικά λειτουργούν ..ετσι όπως το εξέφρασα αρχικα.."αυτοί που κυνηγούν την εικόνα'.......αλλά να σας πω.............και αυτο....αμα το ψαξεις και το αναλύσεις ...έχει την εξήγηση του........

καμία απολύτως ανθρωπινη συμπεριφορά δεν είναι αναίτια.......
    Το οτι επιλεγεις να καβαλησεις μηχανη , να οδηγησεις αυτοκινητο , ή τιποτα απο τα δυο ...η οτιδηποτε αλλο , ειναι κ αυτο μια επιλογη μας...αρα ενα κομματι του εαυτου μας.

ο τροπος κ η επιλογη καθαυτη ειναι η πρωτη εικονα για τους αλλους ετσι ωστε να υποψιαστουν τι ρολο βαραμε..

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Λοιπον. Εγω λεω οτι αν εισαι ομορφος και εχεις εξωτερικη εμφανιση οτι και να εχεις θα εχεις επιτυχιες στις γυναικες.

Δηλαδη αν σκασει ο george clooney με skateboard δεν θα εχει επιτυχιες λετε?

Οι γυναικες προτιμουν αυτοκινητα κατα την γνωμη μου. Συμβολο κυρους και ασφαλειας, 2 πολυ σημαντικα πραγματα για αυτες. Ειδικα το δευτερο.

Τωρα μπορει να βγηκα και εκτος θεματος αλλα δεν βαριεσαι...................

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Λοιπον. Εγω λεω οτι αν εισαι ομορφος και εχεις εξωτερικη εμφανιση οτι και να εχεις θα εχεις επιτυχιες στις γυναικες.

Δηλαδη αν σκασει ο george clooney με skateboard δεν θα εχει επιτυχιες λετε?

Οι γυναικες προτιμουν αυτοκινητα κατα την γνωμη μου. Συμβολο κυρους και ασφαλειας, 2 πολυ σημαντικα πραγματα για αυτες. Ειδικα το δευτερο.

καποιες αναγνωριζουν το κυρος κ την ασφαλεια..στο Mercendes κ αλλες στα enduro ...

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μετράει αυτό για δεδικασμένο????
    από la_villa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2008, 18:46
  2. Η Γνώμη σας μετράει..όχι δεν είναι το σπαστικό σποτάκι στο μοτοτρίτη.γρ :Ρ
    από stingerakis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 08:36
  3. Ψήφιστε! Δεν είναι πολιτικός στοίβος. Η ψήφος σας μετράει!
    από Lupo στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 10:08
  4. Επειδή το μέγεθος μετράει τελικά...
    από Nik0s στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 09:33
  5. Η καλημέρα μετράει από τώρα????
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων