Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 171

Θέμα: Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Απο τα γέλια!
    πάνω από 120 δεν νομίζω.
    Μην είσαι αγενής και μας παρεξηγήσει ο φίλος. Εγώ δεν έκανα κανένα σχόλιο, αν και πνίγηκα από τον καφέ...

Για την τελική ρωτάω γιατί τρόμαξα... 125 με τρίτη κλπ. Με το Liberty 125 που είχα με ψιλοπερνάγανε στην τελική. Με το Sportcity, που βγάζει 130 κοντερ, δλδ 120 πραγματικά, δεν έχω δεί Ιννοβα ούτε με ψαράκι και ευνοικό τυφώνα να με πλησιάζει.

Μάλλον θα φάω κράξιμο, αλλά αλήθεια λέω
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ 140 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΤΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ...
    9,5 ΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ 126 ΚΙΛΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ INNOVA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΕΥΡΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΕ GPS ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΨΑΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ INNOVA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΕΥΡΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΕ GPS ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΨΑΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...
    Δεν κάνουμε παράπονα.
    Οι μεγαλύτερες μαλακίες έχουν ειπωθεί από μηχανικούς με καλή πρόθεση (αλλά άγνοια) .

Όσο για την τελική......ότι πείτε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ INNOVA ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
    ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΛΛΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ 75 ΧΙΛ. ΔΗΛ. 240 CC) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 57 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΔΕ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ...
    ΚΑΙ 2) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΩ ΚΙ ΑΛΛΟ... (67mm) ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ENA INNOVA 60 mm ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ MODENAS DINAMIK ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜODENAS ΕΛΕΓΕ 150 ΚΑΙ ΤΟΥ INNOVA ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΟΣΟ ΑΛΛΑ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Οπως είπες κι εσύ το Innova έχει διάμετρο Χ διαδρομή 52.4 x 57.9 mm.

Που σημαίνει οτι ειναι υποτετράγωνο, δηλαδή είναι σχεδιασμένο για καλύτερη ροπή και δύναμη στις χαμηλες και οχι στις ψηλές στροφές.
    Δηλαδή ανάποδα απ αυτά που λες.

Επίσης:

Power: 8.91 HP (6.5 kW)) @ 7500 RPM
    Torque: 10.00 Nm (1.0 kgf-m or 7.4 ft.lbs) @ 5000 RPM
    Compression: 9.3:1
    Bore x stroke: 52.4 x 57.9 mm (2.1 x 2.3 inches)
    Fuel system: Carburettor. 18 mm APB-type

Οπως καταλαβαίνεις οι περίπου 9 ίπποι στις 7500 είναι μια χαρά, και οι 7500 είναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ για 125.
    Επίσης η μέγιστη ροπή είναι στις 5000, που ειναι χαμηλά, οτι πρέπει για κυκλοφορία στην πόλη.
    Επίσης και το καρμπυρατερ μικρό είναι σχετικά, κι αυτό ειναι στο κόλπο για δύναμη στις χαμηλές.

Αν κατάφερες να πιάσεις 130 πραγματικά χλμ/ώρα με 9 ίππους, αντε 10 με την εξάτμιση, σε ευθεία, πρέπει να είναι ρεκόρ!

Κι εγώ είχα πιάσει 110 με CB50 σβηστό!!!! Με έσπρωχνε πατάκι XT550!
    Καταλαβαίνω πολύ καλά τη κα@&α σου με το παπί, απλώς μερικά πράγματα που δεν στεκουν καλό ειναι να να λεγονται.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ INNOVA?

ΑΝ ΝΑΙ , ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΟΙ.
    ΤΑ 130 ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
    ΑΠΟΣΤΑΣΗ 30ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΩ... ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΩ????

α, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΨΑΡΩΜΕΝΟΣ ΤΑ 130... ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ INNOVA?
    Οχι δεν το εχω οδηγήσει.
    Απο παπιά μόνο C50 του 80 και KazeR.

Πάντως το μηχανάκι σου δεν ειναι 126 κιλά (ποιός στο είπε αυτό πάλι???) ούτε 100 δεν ειναι, για την ακρίβεια η Honda λέει 99,5.

Προδιαγραφές Innoa εδώ
    http://www.bikez.com/motorcycles/hon...nnova_2006.php

Και για να μην σε κοροιδεψει κανένας να ξέρεις οτι για να πιάσεις 150 χιλιόμετρα πρέπει να έχεις πάνω από 25 ίππους.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ INNOVA?
    Τι διαφορετικό έχει το εν λόγω από καποιο άλλο παπί. Πάνω κάτω ίδια είναι. Έχω οδηγήσει παπιά (made by Hippys. οι κοντράκηδες με παπιά τον ξέρουν σίγουρα) και τρόμαξα. Αλλά δεν ήταν παπιά πλέον.
    Αυτό που σου λέει ο sapila racing, είναι ότι ισχύει για όλους του κινητήρες. Ανάλογα με το αν είναι ένα κινητήρας υπερ-υποτετράγωνος, αλλάζει και τρόπος απόδοσης της δύναμης και ροπής.

Για τα χλμ. έχω τις αντιρρήσεις μου. Πάνω κάτω είναι όπως τα λέει ο sapila racing. Με το Sportcity που έχω με ονομαστική 21 και πραγματικούς 15 hp ,η τελική μου πραγματικά δεν πρέπει να είναι πάνω από 120 χλμ.

SRX6 & Tuono Rulezzz

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 18 HP... ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΠΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΗ... ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ... ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ? ΧΕΣΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ... ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ ΘΑ ΤΩ ΜΑΥΡΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ... ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΚΤΗΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ... ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ Η ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ, ΣΩΣΤΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ, ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ ΚΤΛ...

ΤΑ 126 ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 150 ΧΛΜ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 18 ΙΠΠΟΥΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 22 ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ 157...

ΤΑ 126 ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 150 ΧΛΜ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 18 ΙΠΠΟΥΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 22 ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ 157...
    Ότι πείς. Απλά για να έχεις μια ιδέα 157 χλμ είναι περίπου η τελική ενός νορμάλ ΧΤ 600 με αρκετούς ίππους περισσότερους από σένα.

Τα λέμε
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Τεχνική ξεπέτα υπερκυβισμού παπιού! Innova 125
    από lamoun στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 13:47
  3. innova 125..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα