αν εχεις ευρωπαικο, αυτα παθαινειςΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τώρα μερικοί απο εδώ θέλετε να μας πείσετε οτι μόλις αφήνετε τα κλιματιζόμενα γραφεία σας και το mouse μεταμορφώνεστε σε κάγκουρες ,σουζες έντο παντιλίκια και τέτοια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν εχεις ευρωπαικο, αυτα παθαινειςΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τώρα μερικοί απο εδώ θέλετε να μας πείσετε οτι μόλις αφήνετε τα κλιματιζόμενα γραφεία σας και το mouse μεταμορφώνεστε σε κάγκουρες ,σουζες έντο παντιλίκια και τέτοια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Αν πρεπει να εισαι καγκουρας για να τα κανεις αυτα...εεε εχει γεμισει το φορουμ καγκουρες:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
![]()
![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
ΡΕ ΣΕΙΣ..........
Μπάς καί είμαι μικρότερος καί δέν τό κατάλαβα....!!!!!!!!!
Γιατί έγώ στά 50 μου κάνω άκόμα πολλές μαλακίες..!!!!!!!!!
Τό hayabusa τό γαμημένο......σουζάρει χωρίς συμπλέκτη...άμα βρεί άσφαλτο καλή........!!!!!!!!!
Τί νά κάνω πέστε μου........???????
ΠΑΙΔΙΑ.............
άφήστε τούς φαρισαισμούς.....!!!!!!!!!
Αύτό πού κάνει τή μηχανή νά ξεχωρίζει δέν είναι μόνο τό άεράκι
πού σέ χτυπάει στό πρόσωπο άλλά γιά νά τό πώ λαικά καί........
Η ΓΚΑΥΛΑ....Η ΤΡΕΛΛΑ......Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.......
πού σού δίνει ή ΤΑΧΥΤΗΤΑ.......!!!!!!!!!!!!
Γιαυτό όσοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ........ΜΗ ΦΘΟΝΕΙΤΕ.......
άλλά άφήστε μας νά ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ....μέ τήν ήσυχία μας....!!!!
Ό καθένας τή ζωή του τήν έλέγχει μόνος του......
καί μόνος του άποφασίζει τό άν θέλει νά πεθάνει καί πότε...!!!!
Λύπαμαι γιά όλους αύτούς τούς νέους πού φεύγουν....
πάνω στήν τρέλλα τους ....
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ.........!!!!
Άλλά πουλάκι στό κλουβί ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ....!!!!!
Γιαυτό πρέπει νά δουλεύει τό....ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ....!!!!!!!!!
Προσωπικά μέ τό γιό μου κάνω τό κορόιδο καί τώρα στά δεκάξι του ,τού ύπόσχομαι ένα καλό αύτοκίνητο....όχι ότι δέν είναι τά ίδια σκατά.......άλλά όπως πολύ σωστά περιέγραψε καί ένας φίλος προηγουμένως......ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ......
άν σού κάτσει ή στραβή...!!!!!!!!!!
Καί κάτι τελευταίο .......άφήστε μερικοί τούς άφορισμούς κατά μέρος......ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ...κ.λ.π.
γιατί μάλλον ........ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ....!!!!!!!!
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ.....πού λένε
Ό κόσμος τής μοτοσυκλέττας άνέκαθεν
ΕΤΣΙ.....ΗΤΑΝ...!!!!!!!!!!!!!!
Καί μένα στή γειτονιά μου μέ κράζουν καμμιά φορά άμα τά χώσω μέ τήν Άκράποβιτς..........ΚΩΛΟΓΕΡΟ...!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....!!!!!!:rotflmao:
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ![]()
Ego pali den nomizo oti gerasame!
Apla allakse o xaraktiras, oi proteraiotites k i simperifora mas.. k auto fainetai apo to pos simperiferomaste sto motori pou kavalame.
Otan eisai neos k to aima sou vrazei, lisaei k to gkazi. Megalonontas arxizeis na skeftesai ligo poio orima gia tin upoloipi zoi pou den einai mono i mixani sou k ginesai poio prosextikos. Se simeio isos pou kapoioi alloi na se theorisoun koulo i kota.
Alles fores exeis treli diathesi, petas apo xara k rixneis mia svelti odigisi mesa stin poli meta pantilikion / souzas..
Se kapoia alli fasi, exeis neura exeis fortosei k kavalas epithetika, sou ftaiei oti kineitai k den kineitai, anoigeis to gazi tholomenos ena prama k den logariazeis tipota.
Allote, se mia romantiki volta me to eteron imisi parea, xalaroneis, apolamvaneis tin diadromi k tin parea.
Kaneis mas den einai agios ston dromo. Den ginetai na einai. K oloi kapoia stigmi tha ginoume poio sostoi k iremoi odigoi.. Arkei na prolavoume![]()
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Η λύση είναι μία:
Αποκέντρωση.
Αφήστε τους κουτάκηδες να προσπαθούν να παρκάρουν ο ένας πάνω στον άλλο στην Αθήνα κι ελάτε στην επαρχία. Μιλάμε για την απόλυτη (σχετικά με την οδήγηση στη πόλη τουλάχιστον) ασφαλή οδήγηση.
Τα παίρνεις; Αδειάζεις ένα τεπόζιτο σε έρημες στροφές, και παίρνεις αυτομάτως τα ίσα σου. Γουστάρεις χώμα λάσπη και αρχαία κατσικοδρομάκια; Έχει άφθονα.
Δεν τα παίρνεις; Πηγαίνεις χαλαρά και κάνεις ελαφρά στη πάντα όταν δεις κάποιον βιαστικό στους καθρέφτες -άν τύχει να δεις κανένα φυσικά.
Χαλαρά.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
![]()
![]()
![]()
Εγω ΟΧΙ ...![]()
κι αμεσως ... Περναει κανα 5λεπτο ...![]()
:rotflmao:
![]()
Ασ'τα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
![]()
![]()
![]()
Ουτε που ηξερα τι καγκουρες ειναι ολοι τους!
Μην κοιτας που φαινονται ολοι καλα παιδια απο τις φωτο!
Οταν βραδιασει γινονται ετσι:
![]()