Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Έχεις δίκιο.. Εγώ είμαι φλώρος..πήρα τη μοτοσυκλέτα για να μετακινούμαι..τη χρειαζόμουν και την πήρα...αλλά πήγαινα και βόλτες. Έξω απ'την πόλη..σε διαδρομές που συναντούσα συνολικά 1 αυτοκίνητο...πολλές φορές κανένα! Αλλά.. φλώρος.. τι περίμενες.
Εσύ την πήρες για να πας από το σπίτι στην καφετέρια.. όχι όμως να πας να την παρκάρεις όπου - όπου για να περπατήσεις προς τα 'κει! Φάτσα - κάρτα.. μπροστά - μπροστά! Και 2-3 άσκοπες ξερογκαζιές.. Μη σε παραλείψει κανένα μάτι.. Εδώ ήρθε ο ήρωας, στα ηχεία της καφετέριας ακούγεται το hit του Μηλιώκα.."τέτοιουν άντρα, τέτοιουν άντρα...θα πουλήσω κι τα γίδια κι τη μάντρα!".. Φαντάζεσαι ότι όλες οι γκόμενες ψ-ψ-ψ λένε κρυφά η μια στην άλλη.."ήρθε"... κι αυτές που δε σε ξέρουν.. "ποιος είναι αυτός ο ήρωας πουΜΑΡ-ΣΑ-ΡΕΙ
!!! Και πως το κάνει αυτό!!! Πωωωπωωω!!"
... να λες ότι έχεις μηχανή και να απολαμβάνεις το δέος και τη ζήλια στα μάτια των άλλων, να χαίρονται οι γκόμενες "αχχ, έχεις και μηχανή ε; Πότε θα με πας βόλτα;" κι εσύ να αυτοεπιβεβαιώνεσαι! Είσαι κάποιος! Έχεις μηχανή! Είσαι μηχανόβιος! Μεγάλος μάγκας! Όλοι οι άλλοι; Φλώροι... Εσύ ΜΑΓΚΑΣ!!!! ΑΛΗΤΗΣ!!! Κι ας έχεις και το κομπιουτεράκι για να σερφάρεις στο internet! ε...και κανένα air-condition.. και καμμιά κρέμα προσώπου..κλπ κλπ. Εώ μιλάμε για μεγάλο αληταρά!!...Είσαι..είσαι μάγκας...
Δεν ξανασχολούμαι.. Όλα τα ψευτομαγκάκια πλάκωσαν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στο μαρσάρισμα... Εντάξει δε σας το παίρνουμε..Έλεγα μπας και φιλοτιμηθεί κανένας... αλλά... καλύτερα να ελπίζουμε ότι θα φιλοτιμηθούν οι Εβραίοι!
1ον: κανενας δεν ειπε εσενα προσωπικα φλωρο, διαβασε καλιτερα το post μου... για την ολη φαση ειπα. αν τωρα εσυ αισθανεσαι ετσι,αλλαζει...
2ον: δεν με ξερεις για να τα λες αυτα για μεναπως εβγαλες το συμπερασμα για καφετεριες, μαγκιες και μαρσαρισματα??? (ειμαι πολυ περιεργος να μαθω!) για κοιτα λιγο τις διαφορες photo στο forum
. θα επρεπε να εισαι λιγο πιο προσεκτικος στο τι λες. αν κατεβενες μια βολτουλα δελεαρ (μιας και κανεις διαδρομες οπως λες) θα τα γνωριζες και απο κοντα τα "ψευτομαγκακια που υπερασπιζονται το δικαιωμα τους στο μαρσαρισμα"
![]()
3ον: εσυ εισαι αυτος οπως φαινετε που κατατασεις τους αλλους οπως γουσταρεις μιας και δεν συμφωνουν με τις φασιστικες (ναι,γιατι θα επρεπε ολοι εδω μεσα να συμφωνουν μαζι σου!) αποψεις σου. αρα για την αποκατασταση της φημης των "μηχανοβιων" μηπως πρεπει να αρχισουμε απο εσενα??? (...και οχι απο τις εξατμισεις!!! ελεος............)
......μηπως τελικα το προβλημα σου ειναι οτι το ΧΤΖ δεν αρεσε στις γκομενες????????????????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: