Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 111

Θέμα: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Έχεις δίκιο.. Εγώ είμαι φλώρος..πήρα τη μοτοσυκλέτα για να μετακινούμαι..τη χρειαζόμουν και την πήρα...αλλά πήγαινα και βόλτες. Έξω απ'την πόλη..σε διαδρομές που συναντούσα συνολικά 1 αυτοκίνητο...πολλές φορές κανένα! Αλλά.. φλώρος.. τι περίμενες.

Εσύ την πήρες για να πας από το σπίτι στην καφετέρια.. όχι όμως να πας να την παρκάρεις όπου - όπου για να περπατήσεις προς τα 'κει! Φάτσα - κάρτα.. μπροστά - μπροστά! Και 2-3 άσκοπες ξερογκαζιές.. Μη σε παραλείψει κανένα μάτι.. Εδώ ήρθε ο ήρωας, στα ηχεία της καφετέριας ακούγεται το hit του Μηλιώκα.."τέτοιουν άντρα, τέτοιουν άντρα...θα πουλήσω κι τα γίδια κι τη μάντρα!".. Φαντάζεσαι ότι όλες οι γκόμενες ψ-ψ-ψ λένε κρυφά η μια στην άλλη.."ήρθε"... κι αυτές που δε σε ξέρουν.. "ποιος είναι αυτός ο ήρωας που ΜΑΡ-ΣΑ-ΡΕΙ !!! Και πως το κάνει αυτό!!! Πωωωπωωω!!"
    ... να λες ότι έχεις μηχανή και να απολαμβάνεις το δέος και τη ζήλια στα μάτια των άλλων, να χαίρονται οι γκόμενες "αχχ, έχεις και μηχανή ε; Πότε θα με πας βόλτα;" κι εσύ να αυτοεπιβεβαιώνεσαι! Είσαι κάποιος! Έχεις μηχανή! Είσαι μηχανόβιος! Μεγάλος μάγκας! Όλοι οι άλλοι; Φλώροι... Εσύ ΜΑΓΚΑΣ!!!! ΑΛΗΤΗΣ!!! Κι ας έχεις και το κομπιουτεράκι για να σερφάρεις στο internet! ε...και κανένα air-condition.. και καμμιά κρέμα προσώπου..κλπ κλπ. Εώ μιλάμε για μεγάλο αληταρά!!...Είσαι..είσαι μάγκας...

Δεν ξανασχολούμαι.. Όλα τα ψευτομαγκάκια πλάκωσαν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στο μαρσάρισμα... Εντάξει δε σας το παίρνουμε..Έλεγα μπας και φιλοτιμηθεί κανένας... αλλά... καλύτερα να ελπίζουμε ότι θα φιλοτιμηθούν οι Εβραίοι!

1ον: κανενας δεν ειπε εσενα προσωπικα φλωρο, διαβασε καλιτερα το post μου... για την ολη φαση ειπα. αν τωρα εσυ αισθανεσαι ετσι,αλλαζει...

2ον: δεν με ξερεις για να τα λες αυτα για μενα πως εβγαλες το συμπερασμα για καφετεριες, μαγκιες και μαρσαρισματα??? (ειμαι πολυ περιεργος να μαθω!) για κοιτα λιγο τις διαφορες photo στο forum . θα επρεπε να εισαι λιγο πιο προσεκτικος στο τι λες. αν κατεβενες μια βολτουλα δελεαρ (μιας και κανεις διαδρομες οπως λες) θα τα γνωριζες και απο κοντα τα "ψευτομαγκακια που υπερασπιζονται το δικαιωμα τους στο μαρσαρισμα"

3ον: εσυ εισαι αυτος οπως φαινετε που κατατασεις τους αλλους οπως γουσταρεις μιας και δεν συμφωνουν με τις φασιστικες (ναι,γιατι θα επρεπε ολοι εδω μεσα να συμφωνουν μαζι σου!) αποψεις σου. αρα για την αποκατασταση της φημης των "μηχανοβιων" μηπως πρεπει να αρχισουμε απο εσενα??? (...και οχι απο τις εξατμισεις!!! ελεος............)

......μηπως τελικα το προβλημα σου ειναι οτι το ΧΤΖ δεν αρεσε στις γκομενες????????????????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    1ον: κανενας δεν ειπε εσενα προσωπικα φλωρο, διαβασε καλιτερα το post μου... για την ολη φαση ειπα. αν τωρα εσυ αισθανεσαι ετσι,αλλαζει...
    ....
    ......μηπως τελικα το προβλημα σου ειναι οτι το ΧΤΖ δεν αρεσε στις γκομενες????????????????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ναι... με κατάλαβες τελικά! Αυτό είναι το πρόβλημα! Δεν άρεσε το XTZ μου στις γκόμενες! Γί' αυτό έγινα φλώρος, φασίστας και θα δούμε αργότερα και τι άλλο (Καθώς θα βγάζεις το πόρισμα σαν ψυχολόγος που είσαι, επειδή διαφωνώ μαζί σου).
    Κατά τα άλλα ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ αυτός που πιστεύω ότι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να συμφωνούν οι άλλοι με τις απόψεις μου. Από που βγαίνει αυτό όμως;; Από που; Σε ρωτάω να μου δείξεις το κομμάτι του κειμένου που έγραψα και σε έκανε να το συμπεράνεις. Που το έγραψα και τώρα δεν το βρίσκω; Βρες μου το ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Σε προκαλώ! Το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από το γεγονός ότι έστειλες την απάντησή σου και δεν υποκλίθηκα παρά συνέχισα να διαφωνώ μαζί σου; Στην απάντηση που έστειλες δεν είδα κανένα, μα κανένα επιχείρημα πάνω σ'αυτά που έλεγα... Κανένα!!! Στρέφεται όλη προσωπικά εναντίον μου. Αντίθετα αυτή η προσωπική επίθεση που εξαπολύεις, μάλλον αποδεικνύει ότι αυτά που λες για μένα, ισχύουν στην ουσία, για σένα! Ότι εσύ, δηλαδή, είσαι αυτός που δεν μπορεί να ακούσει την αντίθετη με τη δική σου "σοφή" άποψη!
    .. Συνεπώς επειδή εγώ είμαι η κα Λουκά, πουριτανός, ζηλιάρης και φλώρος, ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ!! Φανταστική λογική! Σαν να λέμε δηλαδή...αυτός; Αυτός ρε συ είναι άσχημος και είναι κι από χωριό...αυτόν θα πιστέψεις ή εμένα που είμαι "μάγκας"..και μάλιστα από την πρωτεύουσα; Μειώνεις δηλαδή το συνομιλητή σου, ώστε να χάσει την αξιοπιστία του, ενώ επί της ουσίας δε λες τίποτα!
    Πλάκα, πλάκα εσύ έπρεπε να γίνεις δικηγόρος... Θα ήσουν αήττητος! Τι να πω εγώ τώρα; Χμμμ... κι εσύ έχεις μια τρίχα στη μύτη! Αααα σ'έπιασα... Να το επιχείρημά μου.. Δεεεν έχεις δίκιο ούτε εσύ! Στο απέδειξα... Να έχεις τρίχα στη μύτη και να έχεις δίκιο, γίνεται; Δε γίνεται..

Τώρα θα πεις.. εεε να δεν τα είπα για σένα...έτσι...γενικά τα είπα...γενικά..για την όλη φάση!! Έτσι κάνουν οι μάγκες και οι αλήτες... Υπερασπίζονται μέχρι τέλους αυτά που λένε!

Όσο για το υποννοούμενο που πέταξες για τις γκόμενες, το μόνο που καταφέρνεις, αναφέροντάς το, εκτός από το να επιδεικνύεις το ΤΟΣΟ πρωτότυπο χούμορ σου, που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και στο παρακάτω σου μήνυμα....
    εγω παντως επιδη βλεπω πολλους να μας γραφουν καθημερινα κανονικοτατα γουσταρω παρα πολυ και χεζομαι στο γελιο που οπου περναω κλανουν πανω τους κατι καθωσπρεπει και σκορπανε αριστερα και δεξια
    ...είναι να αποδεικνύεις ότι αυτό που ισχυρίστηκα στο προηγούμενο μήνυμά μου, είναι αλήθεια... σου θυμίζω: "... λες ότι έχεις μηχανή και απολαμβάνεις το δέος και τη ζήλια στα μάτια των άλλων, να χαίρονται οι γκόμενες "αχχ, έχεις και μηχανή ε; Πότε θα με πας βόλτα;" κι εσύ αυτοεπιβεβαιώνεσαι! "
    Ότι θεωρείς δηλαδή, τη μοτοσυκλέτα σου "γκομενοκράχτη"!
    Ελπίζω, πάντως, να κουβαλάς και λίγο χαρτί μαζί σου..

Πάμε στο 2 ... σύμφωνα με την αρίθμηση των σημείων που με ταπώνεις..
    Στο επόμενο μήνυμά σου θα έχω ξεπεράσει και το Χίτλερ αφού τόλμησα να σου ξαναπαντήσω..

2ον: δεν με ξερεις για να τα λες αυτα για μενα πως εβγαλες το συμπερασμα για καφετεριες, μαγκιες και μαρσαρισματα??? (ειμαι πολυ περιεργος να μαθω!)
    Δε σε ξέρω, αυτό είναι αλήθεια.. Ξέρω τις απόψεις σου όμως και πάνω σ'αυτές έγραψα ότι έγραψα! Εσύ υπερασπίζεσαι το δικαίωμά σου να μαρσάρεις, να ξεσηκώνεις τον κόσμο στο πόδι, να κάνεις σούζες, θόρυβο, φιγούρα, να προκαλείς το δημόσιο αίσθημα.. Αυτό που γράφω για τις καφετέριες ανήκει στις "πλέον συνηθισμένες δραστηριότητές" κάποιου που κάνει όλα τα παραπάνω ή "όχι";;; Κι αν "ναι" γιατί σε πείραξαν αυτά που έγραψα;; Από τη μια λες δηλαδή "καλά κάνουν τα παιδιά" κι από την άλλη αποστασιοποιήσαι από αυτή τη συμπεριφορά; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Εξήγησέ μας δηλαδή να καταλάβουμε! Και γιατί σε κατέταξα εγώ;;; Εσύ δεν έγραψες ότι νοσταλγείς τις εποχές, που καβαλούσατε μοτοσυκλέτες μόνο εσείς οι αλήτες ή κάνω λάθος πάλι;; Γενικά το έγραψες κι αυτό;; Για τη φάση, ε;; Επίσης... από τα κοσμητικά επίθετα (να μη τα επαναλαμβάνω) που με στόλισες, να συμπεράνω ότι εσύ με ξέρεις, έτσι; Άαντε ρε συ!! Από που.. και δε σε θυμάμαι καθόλου;;

θα προτημουσα χιλιες φορες την μοτο-φαση πριν 1-2-3 δεκαετιες που ηταν πιο ΑΛΗΤΙΚΗ γιατι οταν αρχιζουν και μαζευονται πολλοι το θεμα ΦΛΩΡΕΥΕΙ.....δυστηχως.....
    Λες, "που σε είπα φλώρο; Γενικά το είπα για την όλη φάση!!"
    Μμμάλιστα. Σε ένα μήνυμα που στρέφεται ολόκληρο εναντίον του ατόμου μου, ο επίλογος δε με αφορά... Απλά είμαι προκατειλημμένος, ε; Ένας προκατειλημμένος φλώρος! Έτσι γενικός ήταν... για την όλη φάση.. κι όποιος αισθάνεται φλώρος ας προβληματιστεί.. Πάντως δεν ήταν για μένα!!

Συμπερασματικά..ώστε αυτό σημαίνει για σένα "μάγκας" και "αλήτης"... τώρα το κατάλαβα! Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι για πιο λόγο σου λείπουν.. Αφού από αυτού του είδους τους "μάγκες"; Να φαν κι οι κότες!!

Τέλος ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά σου είπα ότι οι διαδρομές που έκανα δεν ήταν προς καφετέριες, μπυραρίες ή ότι άλλο είναι το δέλεαρ. (για το οποίο έχω άλλη μια πρόσκληση από ένα παιδί, με τη διαφορά ότι, αν γινόταν να έρθω, θα την αποδεχόμουν με πολλή ευχαρίστηση)

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Δηλαδή δεν το έχω πολυκαταλάβει... μ@λ@κία το να μαρσάρουν αλλά κατανοητό αφού η μηχανή είναι ελευθερία... ωραία ως εδώ.

Τότε γιατί βρίζουμε και τους ταρίφες αν δεν βγάλουν αλάρμ; Ο άλλος μπορεί να μη γουστάρει ρε αδερφέ. Έχει πονεμένο νύχι, κάτι τέλος πάντων που τον εμποδίζει... εσένα τί σε νοιάζει;

Θα μου πεις αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο... συμφωνό. Ωραία λοιπόν τότε να είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε πράγματα άκρως ενοχλητικά, αλλά όχι επικίνδυνα.

Το λοιπόν, από δω και πέρα θα μπορούμε όλοι να παρκάρουμε όπου γουστάρουμε (ακόμη και στη μέση της Κηφισίας) αφού φροντίσουμε ώστε το όχημά μας να φαίνεται από ασφαλή απόσταση. Με κατάλληλο φωτισμό (προβολείς, λάμπες, χριστουγεννιάτικα φωτάκια κλπ), ορατό από ικανή απόσταση δεν τρέχει τίποτα. Και δεν πα να σκοτώνονται όλοι από πού θα περάσουν; Αφού εγώ γουστάρω τί τους κόφτει αυτούς;;; Ή ακόμη καλύτερα να πάρουμε μπογιές, σπρέι κλπ και να αρχίσουμε να βάφουμε αυτοκίνητα, μηχανές ή ότι άλλος βρούμε. Τί το επικίνδυνο έχει αυτό; Ίσα ίσα που ξεδίνουμε κιόλας!

Σοβαρευτείτε παιδιά! Καλός ο χαβαλές, καλή η ελευθερία, οι μηχανές κλπ αλλά ο δρόμος δεν είναι σπίτι μας. Υπάρχουν και άλλοι και οφείλουμε να τους σεβόμαστε (όσο είναι δυνατόν γιατί όλο και καμία ψιλομαλακία θα την κάνουμε). Όπως απαιτείς να σε σέβονται τα "κουτιά" (γιατί περί σεβασμού-υποχρέωσης πρόκειται) έτσι θα πρέπει να σέβεσαι κι εσύ κουτιά, άλλες μηχανές και πεζούς... Απλά σκεφτείτε πόσο καλύτεροι και πιο ασφαλείς θα ήταν οι δρόμοι εάν όλοι μα όλοι σέβονταν τους διπλανούς τους.

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα φλωριάς. Απλώς ρωτήστε όσους έχουν οδηγήσει σε χώρα του εξωτερικού με σοβαρούς νόμους, που οι άνθρωποι κατά 99% τηρούν, και θα σας πούνε πόσο πιο άνετα οδηγάς χωρίς να νοιώθεις ότι κάθε στενό και στροφή είναι και μια παγίδα...

Φιλικά σε όλους (χωρίς οδήγηση όμως)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

"συμφωνό"...

νομίζω ότι τα ρήματα γράφονται με "ω"... θα ρωτήσω την ανηψιά μου που θα πάει Α' δημοτικού το Σεπτέμβρη...

ακούς εκεί "συμφωνό"... ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

"συμφωνώ" λοιπόν

''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Παλαιό μέλος
    Νομιμοποιούμαστε εμείς, όταν βλέπουμε κάποιον που κυκλοφορεί με το αμάξι του, που το θεωρεί επέκταση του πέους του και έχει τη μουσική στη διαπασών, κάνει καραγκιοζιλίκια, μαρσάρει, σπινιάρει και έχει τα προβολάκια ομίχλης αναμμένα, να τον κρίνουμε αρνητικά αν και εφόσον κι εμείς με τη συμπεριφορά μας ενοχλούμε τους άλλους; Και μπορεί φυσικά να πει κανείς "ναι, νομιμοποιούμαστε"! Ποιος όμως θα του δώσει σημασία, αφού κι αυτός κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα;;
    Ας κοιτάξουμε λίγο το δοκάρι στο δικό μας μάτι (κι ας κάνουμε κάτι για να το βγάλουμε) και μετά ας ενοχληθούμε από την ακίδα στο μάτι του άλλου..

Παλαιό μέλος
    Συμφωνίς Sferopetadhn; :a5:

Συμφωνίς Sferopetadhn; :a5:

ΣΟΙΜΦΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! :rotflmao:

methorios elados-tourkias (ston evro)...

peripolo (stratonomwn) me mixani...

pliris ejoplismos me dmavra dermatina ... kai oplo (G3A4) stin plati...

se opoiadipote alli periptwsi tha prokalouse tromo kai fovo (estw anatrixiles ) ston opoiodipote...

kaneis dio "kagouries" omws kai vlepeis pws kai oi men (elline skopoi/paratirites)- kai oi de (tourkoi se apostasi anapnois) KARAGOUSTAROUNE!!

einai ola thema pou kai pote kanei kaneis kati...

o kosmos xreiazete epigodos jegavl@@...
    ftiajete pistes (anoixtes sto koino) reeeeee!!

p.s. oxi kirie stratige einai fadastiko peristatiko min asxoliste..
    xazomares asxetwn... emeis pame "sidiritika" stin peripolia mas...

p.s.2 ti jethapsa pali...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    .....

einai ola thema pou kai pote kanei kaneis kati...

Σ'αυτό δεν το συζητάμε, ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Απλώς είναι και υποκειμενικό το θέμα ,"που θεωρεί ο καθένας το κατάλληλο μέρος και στιγμή για να κάνει την καγκουριά του". Π.χ. εγώ το δρόμο κάτω από το σπίτι μου στις 3 τα ξημερώματα.. δεν το θεωρώ την καλύτερη επιλογή
    Αντίθετα μέσα στην κρεββατοκάμαρα του h_m_akis όπου κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ύστερα από 2 μέρες σκληρής δουλειάς άνευ ύπνου; Βγάλτε το άχτι σας παληκάρια!!! Δώστε του να καταλάβει.. Και μια ξερογκαζιά, χωρίς εξάτμιση, πάνω από το κεφάλι του από μένα!

Για τα παραπανω υπαρχει μια λεξη που τα λεει ολα

ΠΑΙΔΕΙΑ

Αυτο μας λειπει .

Ας φροντισουμε οι μεγαλυτεροι να διδαξουμε τους νεοτερους δια του παραδειγματος και οχι αμπελοφιλοσοφοντας και ισως κατι να γινει.

Ετικετες οπως μηχανοβιοι κτλπ ειναι τριχες.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Σ'αυτό δεν το συζητάμε, ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Απλώς είναι και υποκειμενικό το θέμα ,"που θεωρεί ο καθένας το κατάλληλο μέρος και στιγμή για να κάνει την καγκουριά του". Π.χ. εγώ το δρόμο κάτω από το σπίτι μου στις 3 τα ξημερώματα.. δεν το θεωρώ την καλύτερη επιλογή
    Αντίθετα μέσα στην κρεββατοκάμαρα του h_m_akis όπου κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ύστερα από 2 μέρες σκληρής δουλειάς άνευ ύπνου; Βγάλτε το άχτι σας παληκάρια!!! Δώστε του να καταλάβει.. Και μια ξερογκαζιά, χωρίς εξάτμιση, πάνω από το κεφάλι του από μένα!

βλεπεις οτι σε γραφω μιας και δεν μπορω να συνενοηθω μαζι σου ενα μηνα τωρα.....γιατι εξακολουθεις να μου πρηζεις τα ουμπαλα??? κοιτα το δικο σου κρεβατακι κυριε μοτοσυκλετιστη

α,και αν εισαι ανικανος εσυ να κανεις κατι, μην βαζεις τους αλλους... δεν τιμαει τον ανδρισμο σου
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Παλαιό μέλος
    βλεπεις οτι σε γραφω μιας και δεν μπορω να συνενοηθω μαζι σου ενα μηνα τωρα.....γιατι εξακολουθεις να μου πρηζεις τα ουμπαλα??? κοιτα το δικο σου κρεβατακι κυριε μοτοσυκλετιστη

α,και αν εισαι ανικανος εσυ να κανεις κατι, μην βαζεις τους αλλους... δεν τιμαει τον ανδρισμο σου
    Γιατί; Είπα τίποτα που σε έθιξε; Αφού εσύ λες ότι καλά κάνουν τα παιδιά, αφήστε τα εκεί να κάνουν αυτό που θέλουν! Ε..κι εγώ τι αντίθετο, είπα; Αφού εσύ δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, είπα να βγάλουν το άχτι τους επάνω σου! Το αν είμαι ικανός ή ανίκανος δε με ενδιαφέρει να στο αποδείξω, ειλικρινά.. Απλώς δεν κατάλαβα τι είναι αυτό που θα ήθελα να κάνω αλλά βάζω τους άλλους! Αν εννοείς ότι θα ήθελα να σε ενοχλώ να μη κοιμηθείς, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Δεν είμαι καθόλου μνησίκακος και εκδικητικός! Και αν δεν κατάλαβες όλο το παραπάνω το έγραψα σαν αστείο για να σε πειράξω. Συγνώμη που σου τάραξα τα σύμπαλα! Πάω να στρώσω το κρεββατάκι μου κύριε μηχανόβιε.. Καληνύχτα!

VanDiemen
    Mαλλον κατι δεν παει καλα με σενα. Κοιταξε το στο λεω σαν συμβουλη... Διαβαζω ΟΛΟ το θεμα και μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο... Ποσες κοντρες κακοβουλες και με εμπαθεια μπορει να κανει ενας ανθρωπος και με ποσους? Στην περιπτωση σου πολλες...
    Ειλικρινα ανοιξα λογαριασμο μονο και μονο για να σου απαντησω.

Αν εισαι Ο αναμαρτητος που στην ζωη σου δεν εχεις κανει (ειτε με την μοτοσικλετα σου,ειτε με κατι αλλο) φιγουρα-ταρζανια-σουζα η κατι αλλο τοτε φιλε σε συγχαιρω... Να γινεις αρχηγος παραθρησκευτικης οργανωσης με σκοπο τον αφορησμο οσων πιστων ΔΕΝ προσελθουν...
    Γιατι πολλοι δεν θα προσελθουν μην σου πω και ολοι...
    Η μεριδα των μηχανοβιων που κανουν "κακο" δεν ειναι και λιγη.
    Πραγμα το οποιο σημαινει οτι οτι και να κανουμε εμεις οι υπολοιποι αυτη η παγια και θεμελιωμενη νεοτροπια στα ματια ολων ΔΕΝ προκειται να αλλαξει. Ειμαι και εγω ενα θυμα αυτου του κατεστημενου αλλα δεν προκειται να στο εξηγησω. Η "καφετερια" το "μαρσαρισμα" η "φασαρια¨και οι¨"ακραπες" ειναι στην φυση ολων οσων αποφασισαν να απαρνηθουν την ασφαλεια των 4 τροχων και να ακολουθησουν το παθος τους... Και ολα αυτα που λες οτι επιχειρηματολογεις τα περναω στο ντουκου...
    Α!!! και το παλικαρι εγραψε οτι του πριζεις τα ΟΥΜΠΑΛΑ...
    Αφου το κανεις, μαθε να το γραφεις και σωστα...

Και κατι αλλο. Η μοτοσικλετα ΔΕΝ ειναι μεταφορικο μεσο οπως ειπες. Τολαχιστον οχι για μας. Εχει παθος-ελευθερια-αναζητηση-απροοπτα-αδρεναλινη-κινδυνους. Μεταφορικο ειναι και το μετρο...αν καταλαβαινεις.
    Τασομαι υπερ με χιλια+ σε οσους διαφωνησαν μαζι σου αλλα βαρεθκαν να ασχολουνται και σταματησαν. Οχι επειδη δεν ειχαν επιχειρηματα αλλα επειδη ειχαν κατι σοβαροτερο να κανουν.

Σου εδωσα λαβη για να ποσταρεις αλλο ενα κατεβατο...
    ευχαριστησε με οταν μπορεσεις σε παρακαλω...

Καταρχήν, βάζω ένα κενό, για να μην τη πατήσει κι άλλος που έχει ληγμένη οθόνη διαβάζοντας μονοκοπανιά τα παραπάνω και πάθει τίποτις (πρόβλεψις κινδύνων - βασικότατος μοτοσυκλετιστικός όρος).

Τώρα που ηρεμήσαμε, και μετά από τις ψύχραιμες παρεμβάσεις αρκετών, θα προσθέσω εν συντομία και τη δική μου.

Καλώς ή κακώς η καγκουριά σου μαθαίνει κάποια πράγματα (ώ ναί), το να είσαι μόνιμα εκτός ελέγχου σε μεγαλουπόλεις σου μαθαίνει και κάποια άλλα (ξανά, ω ναί). Το κρίσιμο σημείο όσον αφορά τη ζωή σου ως νέος αναβάτης είναι να επιβιώσεις αυτό το στάδιο, ώσπου ή να καταλάβεις ότι η πόλη δεν είναι το ιδανικό μέρος για πολλά πολλά (σκέψου τι μπορείς να κάνεις σε ένα άδειο δρόμο, και μετά σκέψου τί γοητεία μπορεί να έχει πχ η Πατησίων, τίγκα στο κουτί), ή να μάθεις τουλάχιστον να το κάνεις σωστά για να μη σε μαζεύουνε -ή αυτούς που πήρες σβάρνα.

Τώρα κατά το πόσο μηχανόβιος ή μοτοσυκλετιστής είναι ο καθένας μας, μπορεί να είναι σχετικό, και να αλλάζει ακόμα και με τη διάθεση ή τη κούραση που έχουμε κάθε στιγμή.

Πρέπει, είναι υποχρεωτικό θα έλεγα, να ξέρεις πως αντιδράς εσύ και η μηχανή σου σε συνθήκες καγκουριάς, αλλά η επιλογή ιδανικών σημείων για εξάσκηση και όχι μέσα στη κίνηση, θα σε γλιτώσει τουλάχιστον από το να γίνεις ρόμπα.

Και άμα τύχει και τη γλιτώσεις με γρατζουνιές και περνάω από εκεί, να ξέρεις ότι πρώτα θα τρέξω να βοηθήσω, και μετά θα σου πώ φιλικά "Μέσα στη κίνηση βρήκες ρε μα#άκα να κάνεις παπαριές...".

Γιατί φίλτατοι, τα 3 Μ έχουνε διπλό νόημα και ιδιαίτερα σε ανταγωνιστικές συνθήκες...

Ο καθένας είναι κυρίως κατ επιλογήν του:

ή

Μετρημένος Μοτοσυκλετιστής Μηχανόβιος

ή

Μαλάκας Μοτοσυκλετιστής Μηχανόβιος

Τα του θορύβου και του πιθανά πανικοβλημένου πλήθους τα προσπερνάω, για παράδειγμα είκοσι χρόνια που είμαι μαλλιάς ακόμα κάποιοι κοιτάνε περίεργα, από την άλλη όμως, με βολεύει να μη με παρασκοτίζουνε εξαιτίας αυτού του γεγονότος, οπότε τους αφήνω να τρομάζουνε.

Re: Αναβάτες μοτοσυκλέτας ή μηχανόβιοι;

Μερικές φορές αναρωτιέμαι... Τι είναι η μοτοσυκλέτα; Αλήθεια τώρα...τι είναι; ................................................................................... στην εξάτμιση και ξεσηκώνουν γειτονιές ολόκληρες στο πόδι!
    Έγώ πάντως πιστεύω οτι ειναι κατι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ η μοτό, ίσως επειδή είναι για 2 άτομα το πολύ, ίσως αυτή η σημμετοχή στα γεγονότα, ο αέρας, η βροχή, η ιεροτελεστία βάλε-βγάλε κράνος-γάντια-μπουφάν κλπ, ίσως γιατι πρέπει να έχεις το νού σου καθώς δουλεύουν και τα 4 άκρα και να έχεις την προσοχή σου μιας και αν δεν την έχεις μπωρεί να πέσεις ή να αγοράσεις κανένα οικόπεδο στην καλύτερη περίπτωση!!!ΔΕΝ ειναι αμάξι, ΔΕΝ ακούς μουσική τσίτα, ΔΕΝ χαζεύεις, ΔΕΝ σε πέρνει ο ύπνος, ΔΕΝ είναι αποστηρωμένες όπως τα μέσα αυτοκίνητα (δεν λεμε για αμαξια των +30.000,00!!), ΔΕΝ τσακώνεσε στο δρόμο, ΔΕΝ μιλάε στο κινητό οδηγόντας κι άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.....
    CALCULATOR ISLAND

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηλιθιοι Δηθεν ΜηΧανοβιοι
    από SpyrosTDM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 125
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 14:52
  2. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  3. Απαντήσεις: 3