![]()
![]()
![]()
Ρε Τακη οταν βαλω και γω πολυεστερικα να ερθεις να βοηκεις λιγο την κατασταση![]()
![]()
Πολυ καλη δουλεια ρε φιλε μπραβο!!Προτζεκτορακια θα βαλεις μπροστα?
Keep spamming!!!:a13:
Ναί.Δύο προτζεκτοράκια πορείας και προβολέας γιατί δεν θα είναι αποκλειστικά για πίστα. Θα το κυκλοφορώ και έξω καμιά βόλτα και τέτοια. 50 ευρώ μου πήγαν τα προτζεκτοράκια σε πακέτο 2 τεμαχίων από μαγαζί κοντά στην Δυραχίου στον Αγ. Μελέτη Αποστολόπουλος έχει μεγάλη γκάμα τα πάντα για το αυτοκίνητο που κάνουν και για μοτό. Άντε να βάλεις και εσύ πολυεστερικά να τα λίωνουμε στην πίστα παρέα. Εγώ ετοιμάζωμαι αν προλάβω για την κυριακή αλλίως θα ανέβω μέσα στον μήνα Σέρρες.
Αυτά.
soraios
Θα κατεβω και γω την κυριακη αλλα για να χαζεψω δεν θα μπω,ελα για παρεα ρε συ!να αραξουμε και για καφεδακι στα πιτσ ε?
Keep spamming!!!:a13:
Καλή δουλειά φαίνεται αλλά πρέπει να περιμένεις λίγο (κανά 5-6 βόλτες) να δεις πως θα πάει το πράμα. Και το λέω αυτό γιατί τα περισσότερα πολυεστερικά έχουν πρόβλημα με το χρώμα, αν δεν κάνεις την δουλειά με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και να βάλεις και σωστά υλικά τότε τα πετραδάκια, τα έντομα κτλ θα αρχίσουν να σου χαλάνε το χρώμα... Αν δεις πως έχει γίνει το δικό μου θα καταλάβεις, στην αρχή ήταν γαμάτο αλλά τώρα έχει γίνει πουά! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα έχω τα μαμά πάνω και δεν τα ξαναβγάζω.
Έρχομαι και είμαι ..........ς R6!!!!!!
AOYYYY