Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 165

Θέμα: ανοιγμα με fazer 600 εχθες το βραδι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τσίρε ηρέμησε..... θα το ξαναφάς.....

Που ειναι ο τσιρος ΟΕΟ;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Που ειναι ο τσιρος ΟΕΟ;
    τσίρος και τσίρος_τεμπ..... κάνουν μπάν-ια.....

Ο φιλαλήθης..... θέλει να πάει να τους βρεί....

Dork....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντε βοηθεια μας....
    -..Not Yet!

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Να θυμηθώ να αναρτήσω μερικές σελίδες από το βιβλιαράκι του Ιαβέρη. Ειδικά στην σελίδα που λέει ότι περίπου το 70% των ελλήνων που χάνουν τη ζωή τους, είναι σε ακτίνα 40χλμ από το σπίτι τους . . .

Mόνο το 8% στους εθνικούς δρόμους.
    Πάντα όρθιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν βλέπω κανένα λόγο ανησυχίας.
    Είστε πολλοί αργοί όλοι.
    Οι γρήγοροι όπως έχω ξαναπεί και οι πραγματικά καγκουραίοι δεν έχουν δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου.
    Οπότε αυτά που νομίζεται κόντρες και ανοίγματα στην πραγματικότητα είναι ψιλοπταίσματα.
    Είσαστε σίγουροι οτι παραβαίνεται το όριο ταχύτητας?
    Και στην παραλιακή είναι πολύ μεγάλο ,70.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Που ειναι ο τσιρος ΟΕΟ;
    Αμα σΕ πω οτι ανησυχισα και γω θα με πιστεψεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    κοιτα να δεις μιας και το εθεσες ετσι,αν ποτε που το αντευχομαι σε ολους αυτο το πραμα ,γινει ατυχημα και φυσικα δεν ειμαι πιωμενος,που δεν πινω ποτε,θα θελεις να πας πολυ με τα νερα μου για να σου κανω δηλωση και να αποζημειωθεις σωστα,αν φταιω βεβαια εγω,αφου το τραβηξες τοσο πολυ το ζητημα...
    τα υπολοιπα περι γενεολογικων δεντρων κλπ γνωριζεις οτι σε τετοιες περιπτωσεις δεν ισχυουν διοτι θα ειναι τετοια η ψυχολογικη φορτιση που θα εχεις,που δεν θα μπορεις ουτε το δακτυλο σου να κουνησεις...
    και αν γινει αυτο θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι ξυλοδαρμος διωκεται ποινικα ανεξαρτητος αιτιας με μικροτερη ποινη τα 3 χρονια φυλακη ,στην καλυτερη περιπτωση με αναστολη οποτε πανω στον πονο σου δεν θα θελεις να αντιμετωπιζεις και τοσο σοβαρες κατηγοριες.
    το τραβηξα τοσο πολυ το θεμα γιατι φαινεται οτι υπαρχουν πολοι θερμοαιμοι εδω που μαμαν και δερνουν (στα λογια βεβαια)χωρις να σκεφτουν τις συνεπειες της καθε πραξης τους.

εσυ το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τηρεις ολα τα μετρα ασφαλειας του οχηματος σου και να υποχρεωνεις και τους πισω να φορανε ζωνη ωστε να μειωσεις στο ελαχιστο τις πιθανοτητες για τραυματισμο.
    να εχεις επισης υποψιν σου οτι σε περιπτωση τραυματισμου εσενα και των επιβατων σου αποδειχτει οτι δεν τηρουσατε τα προβλεπομενα μετρα ασφαλειας (ζωνη-κρανος κλπ)η ασφαλιστικη ζητα απο το δικαστηριο μειωση αποζημειωσης με συνυπευθυνοτητα και ΔΙΚΗς ΣΟΥ.αυτο ετσι ακαδημαικα να το γνωριζεις
    τελος ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν ουτε γρατζουνια,δεν΄
    μπορουμε ομως να κλεινουμε τα ματια και στην πραγματικοτητα ομως που ειναι γυρω μας..

1ον. H αποζημίωση είναι το τελευταίο που θα με απασχολεί εκείνη την στιγμη όπως και οι συνέπειες...δεν εφτασα μέχρι εδώ που έφτασα στην τύχη... (το λέει και το αβαταρ μου...)

2ον. Τα περι ακαδιμαϊκών αστα... πες στα στην παρέα σου... γνωρίζω ΠΟΛΥ καλύτερα απο εσένα και τα νομικά αλλά και το τρόπο να διασφαλίζω (στο βαθμό που απαιτείται, την ασφάλεια την δική μου και της οικογένειάς μου)...

3ον. Δεν σου είπα να μήν κάνεις ότι θέλεις στο δρομο... αρκεί να μήν θέτεις σε κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα καθώς και των οικείων μου... όλα αυτά που λές σχετικά με το ρίσκο και την πραγματικότητα είναι ολίγον τι αμπελοφιλοσοφίες...

Υ.Γ. ακου εκεί "...θα θελεις να πας πολυ με τα νερα μου για να σου κανω δηλωση και να αποζημειωθεις σωστα..." μήπως να σου κάνουμε και καμιά πιπα ρε μεγάλε???? δε πάμε καλα.... καθόλου καλα....

Σου εύχομαι ΦΙΛΕ μου (με κεφαλαία και χωρίς ίχνος ειρωνίας) να μήν σου κάτσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ (ειλικρινά) τέτοιου είδους κατασταση..
    "It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

alfa156 εβγαζα γαμω τα γουστα πιτσιρικας με lada και bmw 1800cc και νομιζα οτι μπορουσα να παραβγω τις μηχανες...no way.

Eκανα και μαλακιες αλλα ετσι εμαθα να ΟΔΗΓΩ ...παραδοξως, παρολα τα γκαζια βαζω ορια στον εαυτο μου...

Οσο για τις συμβουλες που ακουω, Θεουλη Μου! Τι ξενερωτιλα!

Μην τρεχεις...μην το ενα η το αλλο. Σκατα.

Στην πραγματικοτητα μισουν την μηχανη, standard! Η μηχανη "εκ φυσεως" ειναι φτιαγμενη για ΓΟΥΣΤΑ! Χαχαχαχα!

Φαντασου να γινει πολεμος...θα χεστει το pampers τους (τωρα βολευονται με ταγκα).

Αν κρίνω από το ύφος και την επιθετικότητα αυτών που υποστηρίζουν τον (ασφαλή και νόμιμο) τρόπο οδήγησης εδώ μέσα,
    Μπορώ να βγάλω τα εξής συμπεράσματα.
    Α: Είναι οι μεγαλύτεροι κοντρακιδες οι οποίοι δεν σηκώνουν δεύτερη ματιά στο φανάρι και καπάκι κάνουν burn out για καλύτερη εκκίνηση.
    (Όλα τα άλλα τα λένε για να μην υπάρχει τόσος ανταγωνισμός και για να φοβίσουν τον αντίπαλο)
    Β: Έχουν πολύ μπρίκια μοτο για να κάνουν κόντρες και ζηλεύουν
    Γ: Έχουν πολύ καλά μοτο αλλά μέχρι και στην ευθεία τους πατάνε άλλοι με κατώτερα μοτο και έτσι αυτοί τους κατατάσσουν καγκουρες.

Ονόματα δεν γράφω από ευγένεια.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    alfa156 εβγαζα γαμω τα γουστα πιτσιρικας με lada και bmw 1800cc και νομιζα οτι μπορουσα να παραβγω τις μηχανες...no way.

Eκανα και μαλακιες αλλα ετσι εμαθα να ΟΔΗΓΩ ...παραδοξως, παρολα τα γκαζια βαζω ορια στον εαυτο μου...

Οσο για τις συμβουλες που ακουω, Θεουλη Μου! Τι ξενερωτιλα!

Μην τρεχεις...μην το ενα η το αλλο. Σκατα.

Στην πραγματικοτητα μισουν την μηχανη, standard! Η μηχανη "εκ φυσεως" ειναι φτιαγμενη για ΓΟΥΣΤΑ! Χαχαχαχα!

Φαντασου να γινει πολεμος...θα χεστει το pampers τους (τωρα βολευονται με ταγκα).
    σωστοτατος!!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    Αν κρίνω από το ύφος και την επιθετικότητα αυτών που υποστηρίζουν τον (ασφαλή και νόμιμο) τρόπο οδήγησης εδώ μέσα,
    Α: Είναι οι μεγαλύτεροι κοντρακιδες οι οποίοι δεν σηκώνουν δεύτερη ματιά στο φανάρι και καπάκι κάνουν burn out για καλύτερη εκκίνηση.
    (Όλα τα άλλα τα λένε για να μην υπάρχει τόσος ανταγωνισμός και για να φοβίσουν τον αντίπαλο)
    Γ: Έχουν πολύ καλά μοτο αλλά μέχρι και στην ευθεία τους πατάνε άλλοι με κατώτερα μοτο και έτσι αυτοί τους κατατάσσουν καγκουρες.

συμωφνω απολυτα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    PARALOGISMOU TO ANAGNOSMA!

meros alfon.

re, pate kala? ti saxlamares lete?

afhste re tis kontres to paramikro na uparxei sto dromo re 8a skotw8eite. kai 8a parete kai kanenan allo mazi sas.

nomizete autoi pou xtypane stous dromous diaferoun poly apo sas pou 'anoiksame ligo to gkazi'. ti ligo re? ama htan ligo de tha ipirxe logos na to anaferis re skordopsomo exis gia mialo.

phgainete opos thelete.
    i dikia sas i mana tha klapsi.
    Τι μηχανη εχεις ειπαμε?
    Τρανς-σεξουαλ-λαπ?

(ετσι για να μην ξεχνιομαστε):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron

Εμεις ειμαστε κοντρακηδες καργα και μαλιστα οταν βρουμε μικροτερο μηχανακι στον δρομο κυριως παπι χωνομαστε φετες μπροστα του και αρχιζουμε τα "φιδια" , για να τρομαξει.

Αλλα και δυνατοτερο μηχανακι να βρουμε παμε και προκαλουμε για σπασιμο νευρων.
    Παμε μπροστα με το παπι και του κανουμε burn out οκ;

Επισης κανουμε σουζες και εντο οπου μας καβλωσει και αμα λαχει το γραφουμε και στο φορουμ.

Και οταν πεφτουμε το κανουμε βουκινο γιατι ο μηχανοβιος ο σωστος ο προστυχος τρωει τα μουτρα του μια φορα στο τοσο.

Εσυ μου φαινεσαι για φλωρακος που ερχεσαι εδω μεσα και ρωτας αν κανουμε κοντρες και μας λες καθωςπρεπει και αλλα τετοια.

Και αμα παρεξηγηθηκες στα @@ μου στις 11:11 το βραδυ να εισαι στην Μαυρη με το παρταλι σου με την αδεια σου και πολυ βαζελινη.

Και να φερεις και οποιον αλλα φλωρο θες να δει τι εστι βερυκοκο οκ;

(προσπαθησα παντως)
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    1ον. H αποζημίωση είναι το τελευταίο που θα με απασχολεί εκείνη την στιγμη όπως και οι συνέπειες...δεν εφτασα μέχρι εδώ που έφτασα στην τύχη... (το λέει και το αβαταρ μου...)

2ον. Τα περι ακαδιμαϊκών αστα... πες στα στην παρέα σου... γνωρίζω ΠΟΛΥ καλύτερα απο εσένα και τα νομικά αλλά και το τρόπο να διασφαλίζω (στο βαθμό που απαιτείται, την ασφάλεια την δική μου και της οικογένειάς μου)...

3ον. Δεν σου είπα να μήν κάνεις ότι θέλεις στο δρομο... αρκεί να μήν θέτεις σε κίνδυνο την σωματική μου ακεραιότητα καθώς και των οικείων μου... όλα αυτά που λές σχετικά με το ρίσκο και την πραγματικότητα είναι ολίγον τι αμπελοφιλοσοφίες...

Υ.Γ. ακου εκεί "...θα θελεις να πας πολυ με τα νερα μου για να σου κανω δηλωση και να αποζημειωθεις σωστα..." μήπως να σου κάνουμε και καμιά πιπα ρε μεγάλε???? δε πάμε καλα.... καθόλου καλα....

Σου εύχομαι ΦΙΛΕ μου (με κεφαλαία και χωρίς ίχνος ειρωνίας) να μήν σου κάτσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ (ειλικρινά) τέτοιου είδους κατασταση..
    αφου γνωριζεις λοιπον τα νομικα τοτε και τις συνεπειες και ολα τα συναφη τοτε επρπεε να εισαι ο ηρεμοτερος ολων...γιατι απο την δικη μου ζημεια που θα σου κανω,θα αποζημειωθεις απο την ασφαλεια μου ,απο αυτη που υποθετικα θα μου κανεις εσυ,θα μπορω να σου κλεισω το σπιτι στην κυριολεξια ομως απο την οικονομικη ζημεια που θα παθεις σε ενδεχομενη συμπλοκη.
    για αυτο σε τροχαια ατυχηματα κανουμε την παπια οσο το δυνατον ωστε να παρει η υποθεση την καλυτερη δυνατη τροπη με την παρουσια φυσικα της αστυνομιας και με οσο περισσοτερα στοιχεια μπορουμε να συλεξουμε για να αποζημειωθουμε.
    τσαμπουκαδες-μαγκιες-απειλες κλπ..μονο κακο κανουν στον ζημειωθεντα..
    αυτα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Τι μηχανη εχεις ειπαμε?
    Τρανς-σεξουαλ-λαπ?

(ετσι για να μην ξεχνιομαστε):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Help σχετικα με το Naked Fazer 600?
    από MSGL στο forum Off topic