Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 181

Θέμα: Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Λυπάμαι πραγματικά μιας και εδω μέσα που έχουμε μια μικρογραφία της κοινωνίας βλέπω πολλούς που "δεν θέλουν" να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, και ξέρουν μόνο απο τον καναπέ, να τα συνχέουν πάντα όλα, με την "κατάσταση στην Ελλάδα" βγάζοντας πρώτα τον εαυτούλη τους απέξω και συμπεριφερόμενοι καθαρά επιπόλαια και εγωιστικά...
    να στε καλά να μας θυμίζετε ότι υπάρχετε να ξυπνάμε και εμείς και να είμαστε τουλάχιστον πιο δραστήριοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    patris 8riskia ikogenia gamiounte ke ta tria file mou
    ke an sou fenonte mpourdes na se do otan 8a vgalis to mpourdelo sou ksekranotos gia kamia pentakosaria metra na dis apo pou proerxete aftos o 8orivos px...
    ke 8a se vri o mpatseas ke 8a fas mia pentakosoura prostimo..

ela na mou pis tote eksipnakia....
    Ναι δε λέω.. μπορεί να με πιάσουνε και την ώρα που βγάζω τη μηχανή από το υπόγειο στην πυλωτή για να την πλύνω. Ας γίνει τόσο μεθοδική η αστυνομία και χαλάλι τους... θα βάζω το κράνος και για να λαδώσω την αλυσίδα.
    Θάνος..

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ναι δε λέω.. μπορεί να με πιάσουνε και την ώρα που βγάζω τη μηχανή από το υπόγειο στην πυλωτή για να την πλύνω. Ας γίνει τόσο μεθοδική η αστυνομία και χαλάλι τους... θα βάζω το κράνος και για να λαδώσω την αλυσίδα.
    file ama ixes pio poli mialo 8a se epiane ponokefalos.....
    kako 8a sou ekane

den enois na katalavis oti ta prostima i timoria genikos den mas kani kaliterous an8ropous
    kati teties antilipsis exoun fasistoidi atoma ana tous kerous
    opos ke i misoginides
    dire tin gineka ke as min kseris ton logo ton kseri ekini ke ales mpourdes

ama sou aresi i timoria na timoris ta pedia sou
    emis den fteme na simetexoume se ena kinoniko mazoxismo

ke i vasi tou an forao kranos vriskete alou....

kseroume poli kala oti iparxoun mono i proipo8esis na plironoume ke oxi na apolamvanoume kinonia

ke genika den anisixo giati i pliopsifia den ine vlamenoi san ke esena ke sigoura 8a iparksoun antidrasis

pane xese tora me tin mikropolitiki sou ke ta simperasmata tou kolou
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος
    TO ΠΗΔΗΜΑ...........

ΧΩΡΙΣ ....ΚΑΠΟΤΤΑ......

Έχει πρόστιμο παιδιά.....????????
    Γιατί μέπιασε ΕΝΑ...ΑΓΧΟΣ.....ΜΑ ΕΝΑ....ΑΓΧΟΣ....!!!!!

Μου άρέσει πού άκόμα άναρωτιέστε.....γιά τό πόσο ...ΚΑΛΗ...είναι
    καί τό πόσο πολύ θέλει νά μέ προστατεύσει ή πολιτεία....!!!!!
    ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ......
    ΚΑΝΕΝΑΝ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....μόνο εμένα....
    Άς φτιάξουν κανά νοσοκομείο.....
    άς δώσουν κανά φράγκο σέ κανένα γεροντάκι....
    καί μετά ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ.....!!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ.....
    ΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
    ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ 9.......
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ....!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΑ.........ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ....!!!!!!!!!!

Καί κράνος θά φοράω.....
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.....!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....
    Καί έχω καί τρία κιόλας....!!!!!!
    Μόνο αύτό μού έμεινε νά άκούσω πιά μέ τή...
    ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ.....
    Ότι ύπάρχουν κάποιοι.......
    ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ....ΠΙΟ ΠΟΛΥ...
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ.....!!!!!!!!!!!
    Πλάκα....δέν έχει..???
    Σωφρονιστικό ίδρυμα ..έγινε ....ΤΟ FORUM....!!!!
    Άντε πιάστε τόν Παλαιοκώστα ...ΡΕ....ΠΡΩΤΑ.....!!!!
    Γίγαντας ό τύπος .....Ρομπέν....!!!!!
    Πού φοράτε κράνη καί άσπίδες καί δέρνετε τά γεροντάκια......!!!!!!
    Πού άφήνετε 100 ρεμάλια νά τά κάνουν ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ.....γιά νά δυσανασχετεί ό κοσμάκης μέ τίς ....
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ....καί ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ......!!!!
    Σαράντα χρόνια μέ αύτούς τούς ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.....!!!!
    Ώραία σύγκριση κάνετε ρέ παλικάρια...μέ τούς Άγγλους...φοβερός λαός...είδατε στήν Κρήτη τί κάνουν,καί στή Ρόδο..
    Γιά ρωτήστε λοιπόν έσείς πού ζείτε έξω,.......
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ....όλη τή χώρα μέ κάμερες γιά τό καλό τους......ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ Η ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ....τά τροχαία......??????????
    Μή μού μιλάτε γιά Άγγλους.........λαό πού δέν άπέδωσε τούς νεκρούς δεκαεξάχρονους καί δεκαοκτάχρονους....μαθητές ....τούς ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ....στούς γονείς τους γιά νά ταφούν.......!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλά είπε ό φίλος......σέ λίγο ΚΡΑΝΟΣ ......καί στό πεζοδρόμιο.....
    ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ........θά φαίνονται.........
    ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ.......
    FUN..... TOY...........NOMOY......
    Γιά τήν ύγείας σας.......νοιάζονται.......ή
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ.....?????..άσε τή μαρμίτα....
    Γιά νά δούμε άργεί ή ώρα πού θά παίζει.....
    BP......έναντίον...SHELL....????
    ΠΑΤΡΙΣ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.......τό 5%...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ.........ΕΕΕΕΕ....????????
    Τό ύπόλοιπο 95%...μέσα είναι πού είπε καί ό φίλος πρίν.....
    ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ......
    ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΦΑΝΑΡΙ....
    ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΟΥΡΩΜΑ.....
    Τά κάναμε όλα άχταρμά....
    Τόπαμε αύτό ρέ παιδιά...
    Όταν....Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ.....
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑ......
    γιά τόν άλλο......
    ΝΑ ΤΗ ΧΕΣΩ.....
    Καί τό κράνος καί ή καπόττα.....
    ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ...ΟΜΩΣ ...!!!!!!!!!!
    ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.......
    ΕΥΡΩΠΗ....
    ΤΗΝ ΠΟΥ...ΣΑΜΕ........!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΚΑΙ......
    δέν τό νομίζω........!!!!!!!!

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    file ama ixes pio poli mialo 8a se epiane ponokefalos.....
    kako 8a sou ekane

ke genika den anisixo giati i pliopsifia den ine vlamenoi san ke esena ke sigoura 8a iparksoun antidrasis

pane xese tora me tin mikropolitiki sou ke ta simperasmata tou kolou

Φτανει πια ρε συντροφε! Καταναλωνεσαι στο να βριζεις αυτους που διαφωνουν μαζι σου και δεν προσφερεις τιποτα στην συζητηση.
    και τα παιδια ουτε καν ειπαν τιποτα ακραιο!
    Ελεος...
    ασχετος...

Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ αλλά δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω...

Τα υπόλοιπα που λες ωραία ακούγονται για τη λιμνούπολη, αλλά στην πραγματικότητα της Ελλάδας είναι ουτοπικά και ρομαντικά.

Εγώ ξέρω γιατί το φοράω το κράνος μου. Τα μέτρα είναι για τους άλλους. Άμα θέλεις εσύ να νομίζεις ότι θα ξημερώσει η μέρα που με ρομαντικές θεωρίες θα έχουμε αποκτήσει προηγμένη νοοτροπία και παιδεία, τότε εμένα τι με νοιάζει.

Οι γνώμες είναι όλες σεβαστές εντέλει.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    H koinonia m ta prostima den sinerxete...... to thema ton prostimon tha kani polous nomimous sta xartia na ginonte paranomoi...den tha stamatane sta bloka..tha krivoun..vgazoun ..skepazoun tis pinakides tous!!oso gia to fpa tou kranous pistevo k na katargithi aftos pou den theli na to forai tha sinexisi na min to forai...den nomizo oti o kathenas skeftete ta 50 eyro pou tha dosi se fpa gia na min pari ena kranos ton 300 eyro
    ego prosopika kathe mera athina loutsa pou pigeno ,forao to kranos ,,ala to vradi pou tha kano 200m sta kafe tis perioxis mou k stin thalasa ..e eki oxi den to forao!!
    k exo apetisi o kolodromos karmaniola spaton loutsas pou ine gematos anapodes strofes k pigadakia stin mesi tou dromou na diorthoti oste na sothoune kamia 10ria antropoi ton xrono pou skotononte apo ena kratos pou timori anti na theli na mas prostatefsi prota ap ola me tin veltiosi ton upodomon tou

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Συγνώμη, αλλά σκεφτόμαστε την ασφαλειά μας ή πιστεύουμε ότι την σκέφτοντε μόνο όταν μεγαλώνουν τα πρόστιμα??
    Για μένα καλά έκαναν και μεγάλωσαν τα πρόστιμα,να τα φτάσουν
    στα ύψη και να τρώει άλλο τόσο και ο συνεπιβάτης/συνοδηγός μπας και μάθουμε τι είναι ΣΩΣΤΟ!!Αλλά να μην γίνει μόνο για ένα μήνα το μέτρο, αλλά για πάντα, να μπουν παντού κάμερες... και όπως έχω ξαναπεί το κράνος ή τη ζώνη να μην τη βάζουμε εκεί που ξέρουμε ότι έχει μπλόκο(μιλάω για την εθνικη οδο)

Την ασφάλεια μας θα έπρεπε να την σκεφτόμαστε χωρίς τα πρόστιμα!!!!

Σίγουρα είναι ακριβός ο εξοπλισμός αλλά όταν αγοράζεις μια μηχανή αυτά τα ξέρεις

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
    Φτανει πια ρε συντροφε! Καταναλωνεσαι στο να βριζεις αυτους που διαφωνουν μαζι σου και δεν προσφερεις τιποτα στην συζητηση.
    και τα παιδια ουτε καν ειπαν τιποτα ακραιο!
    Ελεος...
    re file ti mpenis stin mesi pos tin exis di isoropistis?
    :rotflmao: :rotflmao:
    emis etsi goustaroume
    ama den sou aresi anikse kamia vivlo
    ante min t'akousis esi tora....

ke pou ise 8ane to diko mou 8a gini palikari mou min pedevese
    esis i pitsirikades mono apo frape kserete
    ke sta xono alo min stenoxoroume ke tin maria tin eves8iti....

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Συγνώμη, αλλά σκεφτόμαστε την ασφαλειά μας ή πιστεύουμε ότι την σκέφτοντε μόνο όταν μεγαλώνουν τα πρόστιμα??
    Για μένα καλά έκαναν και μεγάλωσαν τα πρόστιμα,να τα φτάσουν
    στα ύψη και να τρώει άλλο τόσο και ο συνεπιβάτης/συνοδηγός μπας και μάθουμε τι είναι ΣΩΣΤΟ!!Αλλά να μην γίνει μόνο για ένα μήνα το μέτρο, αλλά για πάντα, να μπουν παντού κάμερες... και όπως έχω ξαναπεί το κράνος ή τη ζώνη να μην τη βάζουμε εκεί που ξέρουμε ότι έχει μπλόκο(μιλάω για την εθνικη οδο)

Την ασφάλεια μας θα έπρεπε να την σκεφτόμαστε χωρίς τα πρόστιμα!!!!

Σίγουρα είναι ακριβός ο εξοπλισμός αλλά όταν αγοράζεις μια μηχανή αυτά τα ξέρεις
    esi ama vgazis tin pipila les vlakies
    ksanampoukoti leme...

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    [
    Γιά ρωτήστε λοιπόν έσείς πού ζείτε έξω,.......
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ....όλη τή χώρα μέ κάμερες γιά τό καλό τους......ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ Η ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ....τά τροχαία......??????????
    Μή μού μιλάτε γιά Άγγλους.........λαό πού δέν άπέδωσε τούς νεκρούς δεκαεξάχρονους καί δεκαοκτάχρονους....μαθητές ....τούς ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ....στούς γονείς τους γιά νά ταφούν.......!!!!!!!!!!!!!!!!

[/B][/QUOTE]

λοιπον στη χωρα της λουγκρας - οπως την λες - οι καμερες δουλευουν - απο ανεξαρτητη μελετη βρεθηκαν τα εξης -
    μετα απο τεσσερα χρονια στα σημεια οπου ειχαν τοποθετηθει καμερες - οι προσωπικοι τραυματισμοι μειωθηκαν κατα 22%, τα σοβαρα η θανατηφορα δυστυχηματα κατα 42%, υπηρξαν 100 λιγοτεροι θανατοι καθε χρονο κτλ (http://www.dft.gov.uk/stellent/group...ty_610815.hcsp)

οσο για το επομενο σου επιχειρημα, οσο κατακριτεα να ειναι η πραξη, δεν ειμαι σιγουρος τι σχεση εχει με το θεμα...
    ασχετος...

Επειδή βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια... όσοι έχετε ταξιδέψει ή ζήσει στο εξωτερικό, θα έχετε ίσως προσέξει ότι οι Έλληνες τουρίστες με το που πατάνε το πόδι τους σε ξένη χώρα όπου υπάρχει τάξη και σωστή αστυνόμευση, από το αεροδρόμιο κιόλας, αποκτούν ως δια μαγείας υποδειγματική συμπεριφορά.

Το πρόβλημα του Έλληνα είναι η κουτοπονηριά! Κάνω ό,τι θέλω γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν θα με πιάσουν. Δεν υπάρχει κανένας που να γουστάρει την αστυνόμευση αλλά.. άλλο η σωστή λύση και άλλο η αποτελεσματική.
    Θάνος..

Επειδή βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια... όσοι έχετε ταξιδέψει ή ζήσει στο εξωτερικό, θα έχετε ίσως προσέξει ότι οι Έλληνες τουρίστες με το που πατάνε το πόδι τους σε ξένη χώρα όπου υπάρχει τάξη και σωστή αστυνόμευση, από το αεροδρόμιο κιόλας, αποκτούν ως δια μαγείας υποδειγματική συμπεριφορά.

Το πρόβλημα του Έλληνα είναι η κουτοπονηριά! Κάνω ό,τι θέλω γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν θα με πιάσουν. Δεν υπάρχει κανένας που να γουστάρει την αστυνόμευση αλλά.. άλλο η σωστή λύση και άλλο η αποτελεσματική.
    min krinis ek idion ta alotria....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    αν θελουν να μας συνετισουν και αν ενδιαφεροντε πραγματικα για το καλο μας ας βγαλουν ολους αυτους τους αργομισθους τροχαιους απο τα γραφεια στους δρομους σε εμφανη σημεια να κανουν ελεγχους με φυσιολογικα προστιμα και με πραγματικη θεληση να μας υποδειξουν το σωστο. .....

ΑΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans

Συμφωνώ συνονόματε... το θέμα είναι όμως ότι και οι Έλληνες του εξωτερικού μόλις πατάνε το πόδι τους στην Ελλάδα γίνονται κάγκουρες... τι μας συμβαίνει ρε πούστη μου σαν λαός;;;;;;

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν κρατάει ρελαντί και τραβάει το γκάζι
    από std στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2013, 21:30
  2. Με έσωσε το κράνος και το μπουφάν...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 17:58
  3. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2006, 10:09