milate re mou efige i psixiΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
οχι ρε λεωνιδα φιλος του ο χρηστος! παει καιρος τωρα.
milate re mou efige i psixiΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
οχι ρε λεωνιδα φιλος του ο χρηστος! παει καιρος τωρα.
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Έχω ήδη σταματήσει να γράφω αλλά δεν μπορεί να μην διορθώσω κάποια που λέγονται όπως θέλουν κάποιοι και είναι ΠΟΛΥ σοβαρά.
- το να λες ότι είναι βλάκας κάποιος για το σαμάρι του (ακόμα και αν είναι λάθος - που δεν το παίρνω πίσω) ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ από το "καλά να πάθει έτσι όπως πήγαινε" (μιλάμε για άπειρη απόσταση αυτό που είπα με αυτό που κάποιοι θέλαν να μεταφράσουν) και φυσικά είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΑ χιλιόμετρα με τη φράση "όταν έχουμε χάσει φίλους" ("ας πετάξουμε αυτό να βγούμε οι καλοί")... μιλάμε για την πιο ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΕΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ που έχω δει.
- με το θέμα της Λίνας επίσης ΑΣΧΕΤΟ εδώ (επίσης για να παίξουμε με τις εντυπώσεις) υπερπαρεξηγήθηκε και το συζητήσαμε με PM.
- το κομψό πλασάρισμα της φράσης που είπε ένας άλλος (να πατήσει φορτηγό αυτόν που περνά με κόκκινο) σε post που αφορά εμένα, είναι πολύ φτηνό
- (τέταρτο "πουλάμε εντυπώσεις") στο bikenet υπάρχω, απλά δεν γράφω (θες να γράψω για να δεις; ) και φυσικά ότι λες είναι ΟΠΩΣ ΘΕΣ και δεν πέταξα κανένα υπονοούμενο για τον συγχωρεμένο (αντιθέτως είναι από τα μεγάλα σοκ που έχω πάθει για άνθρωπο που ΔΕΝ γνώρισα)... θέμα που πάλιωσε πολύ και δεν μπορώ καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μια και ξεχνάω πια τις λεπτομέρειες
ότι ειπώθηκε από άλλους, είναι η άποψη τους και καλά κάνουν και την έχουν - απλά δεν μπορούσα να αφήσω να πεσουν έτσι ΤΟΣΟ βαριές κατηγορίες
Τώρα κάντε με και το επίσημο ban. Ελεύθερα.
Μην σβήσετε τα παραπάνω μόνο - σαν μνημείο του κόμπλεξ μου βρε αδερφέ.
Επειδή ως ένα βαθμό το παραπάνω σχόλιο αφορά κι εμένα, θέλω να διευκρινήσω ότι θα είχα την ίδια αντίδραση ακόμα κι αν δεν μιλούσαμε για sporta, αλλά για εντουρά, χαρλεά ή οτιδήποτε άλλο. Είναι το συγκεκριμένο ύφος που με χάλασε.Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
αλλα τωρα που μιλήσαμε για μηχανόβιο και μάλιστα sporta και μάγκα και γρήγορο, όλοι φαγωθήκατε να υπερασπιστείτε ουσιαστικά την έννοια του "μηχανόβιου" (που την αντιπροσωπεύει περισσότερο από όλους ένας sportas με σαμάρια)
Θεωρώ ότι ο NLS προκαλεί συνειδητά χωρίς να μπαίνει στον κόπο να φιλτράρει λίγο το λόγο του για να μη θίξει αυτούς που δεν του φταίνε. Το αν σκέφτεται με εικόνες, συναισθήματα ή ζωγραφιές δεν το ξέρω, σε μένα φτάνει μόνο το αποτέλεσμα.
Θα πρέπει δηλαδή στις καθημερινές συζητήσεις μας να κάνουμε ασκήσεις εγκράτειας ή να ψάχνουμε για κρυμμένα νοήματα; Ε όχι!
Ούτε σ'εμένα είναι ευχάριστη αυτή η κατάληξη, αλλά δεν ξέρω κιόλας... μήπως ο Στάθης έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του για να μιλάει έτσι που δεν το ξέρουμε...
Εν πάσει περιπτώσει, είπαμε τη γνώμη μας. Ας κρατήσει ο καθένας ό,τι του είναι χρήσιμο... Μπορούμε να περάσουμε και καλύτερα!
Θάνος..
Νομίζω ότι το παρατραβήξατε το πράγμα.
Καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται είτε γραπτά είτε προφορικά.
Απειλές και τέτοιου είδους κουβέντες θέλω να πιστεύω ότι έχουν ειπωθεί πάνω σε εκνευρισμό της στιγμής και δεν αποτελούν στάση ζωής. Γιατί διαφορετικά δεν διαφέρουμε από αυτούς που κατακρίνουμε, και γινόμαστε και εμείς όργανα της "εξουσίας" που μπορεί να φέρουμε σε ορισμένες φάσεις της ζωής μας.
Τα παραπάνω τα γράφω όχι σαν υπεράσπιση του nls (νίκου), τον οποίο δε γνώριζα, μέχρι που κάναμε μια εκδρομή το ΣΚ που μας πέρασε και περάσαμε όμορφα. Επομένως δε παίζει φάση υποστηρίζω τον κολλητό. Αλλά σίγουρα διαφορετική άποψη μπορείς να διαμορφώσεις αν συναντήσεις κάποιον και τον μιλήσεις και συζητήσεις μαζί του και διαφορετική αν η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσα από ένα forum.
Απλά δε μ'αρέσει η εξουσία, και όπως συνεχίζω να πιστεύω, η μηχανή σημαίνει ελευθερία την οποία και πρέπει να υιοθετούμε σε όλες της μορφές και εκφάνσεις που παίρνει η ζωή μας.
filarako 8a sou po kati ke an 8elis me akous ego exo fai tous an8ropous me to koutalaki tou glikou ke exo zisi pragmata pou meriki 8a vazane ta klamata i aloi 8a krivan ta matia me ta xeria gia na min vlepoun to 8ema den ine na kano tin afto kritiki mou edo pera oute na dialaliso tin pramatia mou den poulao oute agorazo tipota apla sou leo oti ksero poli kala tous an8ropous ke poles fores mia matia ine arketi gia na katalavo kapion ke pali afta pou sou grafo den ine profasis gia na to pekso anoteros an 8es ke mia ali8ia den ksero ti ime ke oute me endiaferi apla otan ksero ti 8elo to kataferno me opio dipote tropo den exo oria ego ime i arxi ke to telos tou eaftou mou ke pali sta leo afta gia na min nomizis diafora ksekarfota ke episis to 8ema den ime ego ala esi ke exo na sou po to eksisΑρχικά δημιουργήθηκε από NLS
Έχω ήδη σταματήσει να γράφω αλλά δεν μπορεί να μην διορθώσω κάποια που λέγονται όπως θέλουν κάποιοι και είναι ΠΟΛΥ σοβαρά.
- το να λες ότι είναι βλάκας κάποιος για το σαμάρι του (ακόμα και αν είναι λάθος - που δεν το παίρνω πίσω) ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ από το "καλά να πάθει έτσι όπως πήγαινε" (μιλάμε για άπειρη απόσταση αυτό που είπα με αυτό που κάποιοι θέλαν να μεταφράσουν) και φυσικά είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΑ χιλιόμετρα με τη φράση "όταν έχουμε χάσει φίλους" ("ας πετάξουμε αυτό να βγούμε οι καλοί")... μιλάμε για την πιο ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΕΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ που έχω δει.
- με το θέμα της Λίνας επίσης ΑΣΧΕΤΟ εδώ (επίσης για να παίξουμε με τις εντυπώσεις) υπερπαρεξηγήθηκε και το συζητήσαμε με PM.
- το κομψό πλασάρισμα της φράσης που είπε ένας άλλος (να πατήσει φορτηγό αυτόν που περνά με κόκκινο) σε post που αφορά εμένα, είναι πολύ φτηνό
- (τέταρτο "πουλάμε εντυπώσεις") στο bikenet υπάρχω, απλά δεν γράφω (θες να γράψω για να δεις; ) και φυσικά ότι λες είναι ΟΠΩΣ ΘΕΣ και δεν πέταξα κανένα υπονοούμενο για τον συγχωρεμένο (αντιθέτως είναι από τα μεγάλα σοκ που έχω πάθει για άνθρωπο που ΔΕΝ γνώρισα)... θέμα που πάλιωσε πολύ και δεν μπορώ καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μια και ξεχνάω πια τις λεπτομέρειες
ότι ειπώθηκε από άλλους, είναι η άποψη τους και καλά κάνουν και την έχουν - απλά δεν μπορούσα να αφήσω να πεσουν έτσι ΤΟΣΟ βαριές κατηγορίες
Τώρα κάντε με και το επίσημο ban. Ελεύθερα.
Μην σβήσετε τα παραπάνω μόνο - σαν μνημείο του κόμπλεξ μου βρε αδερφέ.
afou ise ke gamo ta pedia giati to pezis malakas emena den me koroidevis ego se ekopsa ise ke gamo tous evestitous ke gamo tous triferous ke mesa sou ise ena pedi giati den afinis ta apla stixia tou eaftou sou na vgoun ekso ke les sinexia paparies ke ftiaxnis sinexia vounalakia na skarfalonis ke kanis tin zoi sou ke ton alon pio diskoli ti 8es na kataferis telos panton na anevis sto vara8ro gia na katevis kinos 8nitos afou kata va8os ta snomparis ta vara8ra ke empasi periptosi edo o ka8e enas den mpori oute 8eli na mpeni ston kopo na to pezi psixologos ke poli den 8eloun i den mporoun na se psixologisoun ego pou mpeno ston kopo na sou miliso etsi den ine giati 8elo na se kano ena me tous alous ala giati prepi na vre8i enas kinos nous gia olous gia na siniparxoume ke min mou pis oti mpenis edo mesa giati sou aresi i monaksia![]()
lipon den ine epi tou parontos na anikso 8ema gia tin prosopikotita nls ala pistevo oti telika exis vare8i na vlepis sinexia tin eksodo gia pigene mexri tin porta ksanakita mesa ke pes kati eksipno gia na ksana mpis alios exis vali ton eafto sou pali se mia diadikasia na apotixi gia na se di apo ton ourano kapios gonios ke na tou apokri8is ides esi ftes gia afta pou mou simvenoun
ela re file min megalosis orimase ligo den xriazete na ise afto to trifero gataki pou ise me tin gineka sou isos ala min to pezis tipota ase ton eafto sou na kindinefsi ligo 8a dis poso 8a sou aresi ke nomizo tote 8a ginis pragmatika perizititos ala me ala stixia pou den pistevis oti an ta afisis 8a sou xrisimefsoun
ante malaka ksekola den vare8ikes ta idia ke ta idia min elpizis se ena kalitero parel8on ke min sproxnis pismatika ton tixo na pesi pigene ligo pio ki ke perna apo tin ali opos oloi 8a vris sigoura stin poria kati alo na se anadiksi
gia onoma pia........
sto telos 8a figi i ali prosopikotita sou moni tis 8a se egkatalipsi 8a pai metanastis stin ameriki na pleni piata para ne ine mazi sou na se anexete
![]()
![]()
filarako esena se sinantisa ke ida ena kalo simpa8itiko palikari ke oreo tipo genika tora giati prospa8is na to peksis ke esi skliros ke na ana8ematizis toso efkola katastasis tetiou idous den katalaveno. diladi an itane to pedi sou ke ekane sinexia skantalies 8a to plakones sto ksilo na isixasis?Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Επειδή ως ένα βαθμό το παραπάνω σχόλιο αφορά κι εμένα, θέλω να διευκρινήσω ότι θα είχα την ίδια αντίδραση ακόμα κι αν δεν μιλούσαμε για sporta, αλλά για εντουρά, χαρλεά ή οτιδήποτε άλλο. Είναι το συγκεκριμένο ύφος που με χάλασε.
Θεωρώ ότι ο NLS προκαλεί συνειδητά χωρίς να μπαίνει στον κόπο να φιλτράρει λίγο το λόγο του για να μη θίξει αυτούς που δεν του φταίνε. Το αν σκέφτεται με εικόνες, συναισθήματα ή ζωγραφιές δεν το ξέρω, σε μένα φτάνει μόνο το αποτέλεσμα.
Θα πρέπει δηλαδή στις καθημερινές συζητήσεις μας να κάνουμε ασκήσεις εγκράτειας ή να ψάχνουμε για κρυμμένα νοήματα; Ε όχι!
Ούτε σ'εμένα είναι ευχάριστη αυτή η κατάληξη, αλλά δεν ξέρω κιόλας... μήπως ο Στάθης έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του για να μιλάει έτσι που δεν το ξέρουμε...
Εν πάσει περιπτώσει, είπαμε τη γνώμη μας. Ας κρατήσει ο καθένας ό,τι του είναι χρήσιμο... Μπορούμε να περάσουμε και καλύτερα!
genika ti mas les?
ante ekteleste ton exoume ke doulies?
![]()
![]()
![]()
ke entaksi 8a ton ektelesoume ti viazese akratia exis?
![]()
![]()
Αφου τοτε ολα ειναι ασχετοι παραλληλισμοι και παπαριες μην μπαινεις στο κοπο καν.......και αν καποιος παιζει και επαιζε ανεκαθεν με τις εντυπωσεις εισαι εσυ ΝΛΣ.
Δηλαδη τι μας κατηγορεις οτι δεν τα πες κιολας....δεν με νοιαζει τι θα κανεις με το bikenet αλλα με νοιαζει οτι δεν αναλαμβανεις να υπερασπιστεις αυτα που ειπες.....και τοσα παραδειγματα ειχες να πεις για να καταθεσεις τις αποψεις σου πηγες και βρηκες αυτο και λες το ιστορικο.....
Οτι εμεις κατηγορουμε το τρακτερ ενω ο αλλος ηταν σε επαρχιακο με 200+ ουτε τις λεπτομερειες δεν ξερεις αλλα το επαρχιακος ηταν αρκετο για να δημιουργησεις εντυπωσεις,αλλα παρελειψες να πεις οτι 2 ψυχες χαθηκαν ισως απο παρανομη υπερβολικη ταχυτητα λες και εσυ δεν εχεις παει με πολλα στην εθνικη διοτι ηταν εθνικη nls.
Και μετα μου λες για αυτοκριτικη και αλλα τετοιες αηδιες που με κανουν να εκνευριζομαι περισσοτερο.
Οτι και να συμβει εχουμε τον δημοσιο κατηγορο α ετρεχε
α δεν τα εδεσε
α δεν το δε ο βλακας
α μηπως επρεπε να φρεναρει περισσοτερο
Γιατι δεν μπορεις να βαλεις λιγο νερο στο κρασι σου και να μην ανοιξεις το στομα σου και μας εκνευρισεις περισσοτερο γιατι αυτο κανεις απο καιρο σε καιρο και στα χω ξαναπει αλλα με γραφεις κανονικα.
Ελευθερια λογου δεν ειναι να βγαινουμε και να λεμε ρε το βλακα που εκαψε τη βαλιτσα του
Ελευθερια λογου δεν ειναι α ετρεχε και γι αυτο σκοτωθηκε και να το ξαναλεμε με την πρωτη ευκαιρια λες και μας εχει σφηνωθει στο κεφαλι και πρεπει να λεμε συνεχεια
Ελευθερια λογου δεν ειναι περαστε με κοκκινο και αντε σκοτωθειτε μπας γλυτωσουμε οι υπολοιποι
Ελευθερια λογου δεν ειναι τωρα μιλατε και κλαιτε ενω προηγουμενως τον κατηγορουσατε
Ελευθερια λογου δεν ειναι να ειρωνευομαστε τον οποιονδηποτε
Το κυριοτερο ειναι να σεβεσαι τον αλλο που γραφει και γιατι το γραφει πραγμα που ποτε σου δεν το εκανες και γιαυτο και σου ειπα οτι σου ειπα.
Και ουτε τελικα βαν θα σε κανουμε αμα ειναι αποφασισε μονος τι θα κανεις εδω ειλικρινα.Μεγαλο παιδι εισαι οικογενεια εχεις η συντομα θα εχεις αλλα πρεπει να βαλεις φρενο σε αυτα που λες η τουλαχιστον βουτα τη ψηφιακη γλωσσα σου στο μυαλο σου και μετα γραψε
Και λεωνιδα ειλικρινα δεν με ενδιαφερει εαν ειναι ενας ευαισθητος ανθρωπος.
Και τελος μην τσαμπουναμε τα τις δημοκρατιας και τα λοιπα εδω μεσα και ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να γραφει οτι θελει διοτι απλα δεν το εχει.Τελεια και παυλα
Ρε γαμώ το πληκτρολόγιο μου πότε το είπα αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
filarako esena se sinantisa ke ida ena kalo simpa8itiko palikari ke oreo tipo genika tora giati prospa8is na to peksis ke esi skliros ke na ana8ematizis toso efkola katastasis tetiou idous den katalaveno. diladi an itane to pedi sou ke ekane sinexia skantalies 8a to plakones sto ksilo na isixasis?
genika ti mas les?
ante ekteleste ton exoume ke doulies?
![]()
![]()
![]()
ke entaksi 8a ton ektelesoume ti viazese akratia exis?
![]()
![]()
Ένα post γράφουμε και δέκα εξηγούμε τι γράψαμε!
Anyway... καλύτερα να πηγαίνουμε εκδρομές λέω εγώ που τα βρίσκουμε...
Θάνος..
εκείνος που σέβεται τον άλλο, εκείνος που δεν κρίνει τον άλλο, εκείνος που δεν δημιουργεί εντυπώσεις και εκείνος που δεν παίζει με αυτές, ας μαζευτούν και οι τέσσερεις να πετροβολήσουν εμένα που είμαι το κακό αντίθετο
όταν τους μαζέψετε και πιάσετε και το κασόνι με τις πέτρες φωνάξτε με να έρθω να τις φάω
μέχρι τότε να 'στε καλά παιδιά
και να προτιμάτε να βρίσκετε nls για να μη γίνεστε nls (ή αυτό που νομίζετε ότι είναι αυτός ο nls πια)
ΑΘΗΝΑ - ΡΑΦΗΝΑ
ΝΤΑΟΥ Διασταύρωση Ραφήνας
ΑΘΗΝΑ ΡΑΦΗΝΑ
Tηλ:2294 0 77791-5 , 2294 0 77777 Fax:2294 0 77789
Παιδοψυχιατρικό Νοσ. Αττικής - Β Πε.Σ.Υ.
:hypnotize![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
Το forum αυτό, όπως και τόσα άλλα, θεωρώ ότι είναι μια μικρογραφία τις έξω κοινωνίας και μια άλλη μορφή επικοινωνίας.
Επομένως αν δεν υφίστανται η έννοια της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου εδώ,..........τότε μην τη ζητάτε και απ'έξω
re sta8i ti fortizese asxima kanis den sou leei na se endiaferi ti ine o ka8e enas
entaksi simfono an itan i pamela aderson 8a dixname ligo endiaferon parapano![]()
![]()
ala den ine ti na kanoume?
nomizo oti to kalitero ine na afisoume ta ftiaria ke tis tsapes pes ke tou dimiou na min er8i simera ke pame gia tipota mpires ke krasia na kselampikaroume ligo to ponemeno mas mialo avrio mera ine vlepoume
![]()
esi prepi na ma8is afto to arxeo rito pou leei prepi na pigenis stis kidies ton alonon gia mpori na min er8oun stin diki souΑρχικά δημιουργήθηκε από NLS
εκείνος που σέβεται τον άλλο, εκείνος που δεν κρίνει τον άλλο, εκείνος που δεν δημιουργεί εντυπώσεις και εκείνος που δεν παίζει με αυτές, ας μαζευτούν και οι τέσσερεις να πετροβολήσουν εμένα που είμαι το κακό αντίθετο
όταν τους μαζέψετε και πιάσετε και το κασόνι με τις πέτρες φωνάξτε με να έρθω να τις φάω
μέχρι τότε να 'στε καλά παιδιά
και να προτιμάτε να βρίσκετε nls για να μη γίνεστε nls (ή αυτό που νομίζετε ότι είναι αυτός ο nls πια)
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Anyway... καλύτερα να πηγαίνουμε εκδρομές λέω εγώ που τα βρίσκουμε...
I'll drink to that!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδιά ηρεμία
και φυσικά έχετε δίκιο να κατακρίνετε την άποψη του NLS, και εγώ την ίδια με εσάς αγανάκτηση αποκόμισα διαβάζοντας το ποστ...
μη φτάνουμε στην υπερβολή
είμαστε ανθρώποι με κάποιο επίπεδο και ο καθένας από μόνος του κρίνει αυτά που γράφουν οι άλλοι... εξάλλου ο NLS εκτίθεται με αυτά που γράφει δεν χρειάζετε να τον «γιουχάρουμε»...
Φιλε sas διαβασε καλα τι εγραψα και αν σου αρεσει ετσι η δημοκρατια εγω παω πασο.