Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 139

Θέμα: πως πεφτουμε?

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όχι έτσι όπως το λες όχι ! Και δεν θέλω!!!
    Θυμάμαι όμως ένα βράδυ που γυρνούσα σπίτι και βρέθηκα στο νοσοκομείο!
    Με κάταγμα στο ρινικό οστό ράισμα στη μύτη και κάταγμα στο μέτωπο!!!
    Και ΔΕΝ είχα φέρει τούμπες!!!
    Σύγκρουση με λίγα χλμ με... πεζοδρόμιο!!!
    Γιατί επιμένω φιλαράκι να φέρνεις τούμπες για πολύ ώρα εννοούμε ότι σκας πάνω-κάτω συνέχεια και με ταχύτητα... και με βιαιότητα...
    εφόσον σου έτυχε λοιπόν και ζεις και είσαι μια χαρά πες ευχαριστώ!!!
    Αλλά οι πιθανότητες λένε ότι... άστο καταλαβαίνεις...
    Δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη ταχύτητα για να κάνεις τούμπες.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Τεχνιτης εδω:

Καταρχιν, μιλας για τελειως ξερο χασιμο που ηδη εχεις φυγει η για γλυστριμα?

Δεν σου εχει τυχει να φευγει το μπροστινο και να ξαναμαγκωνει,κλεινοντας λιγο το γκαζι και σηκωνοντας το σωμα?
    Έχει σημασία;

Δεν λέμε τι κάνεις για να το σώσεις αλλα τι γινεται αφου έχει χαθεί τελείως.... ξερά, γλυκά κλπ....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Να ξαναμαγκωνει ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ λιγο το γκαζι (αρα ελαφρωνοντας το) μου εχει τυχει παμπολλες φορες ...

Να ξαναμαγκωνει ομως κλεινοντας το γκαζι ή φρεναροντας (το ιδιο λιγο πολυ ειναι), ΟΧΙ, ΔΕΝ μου 'χει τυχει ΠΟΤΕ εμενα τουλαχιστον ... :wacko:
    Κλεινοντας μπορει να σημαινει οχι αλλη επιταχυνση ,και οχι φρεναρισμα.

Τεσπα,αν εμενα η εσενα σου εχουν τυχει καποια πραγματα που τα χεις βιωσει και εχουν συμβει,δεν μπορει κανενας να σου πει οτι αυτα δεν γινονται.

Τωρα ο τροπος εκφρασης μου μπορει να ειναι λαθος,αλλα αν οποτε εχανες το μπροστινο επεφτες .........τοτε γεια σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Προσωπική εμπειρία:

Πτώση στην Κηφισίας με 170+....

κουτρουβάλα τουλάχιστον 300 μέτρα... ευθεία.... (όποιος μπορεί ας ρίξει την μηχανή με 170 στην ευθεία )

Αποτέλεσμα:
    Κράνος που αν το δεις λές "Αυτός σκοτώθηκε"
    Μπουφάν που αν το δεις λες: "Δεν θα του έμεινε κόκκαλο που δεν έσπασε"

Απολογισμός: σπασμένο το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού και τίποτα άλλο.... Αν σκέφτηκα να χαλαρώσω; Το μονο που θυμάμαι Στέλιο είναι να είμαι πάνω στην μηχανή, να πέφτω και μετά να κάθομαι στο πεζοδρόμιο.... τίποτα άλλο.... οπότε.... αν έκανα κάνει ενστικτωδώς.... τι να σου πω - θα σε γελάσω....
    Παίρνω αφορμή αυτό που γράφει ο φίλος Sniper...
    Δεν θα σχολιάσω φυσικά τα 170+ στην Κηφισίας!!!
    Απλώς θέλω να πω κάτι:
    Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι αυτό που θυμάστε μετά την πτώση ΔΕΝ είναι αυτό που πραγματικά έγινε;
    Ότι αλλιώς το βιώσατε καιαλλιώς τελικά ήταν;
    Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Συνήθως άλλη εντύπωση έχουμε και άλλο έχει συμβεί.
    Και κάτι ακόμα:
    ΔΕΝ λέω ότι λέτε ψέμματα έτσι; Μη νομίζει κανείς ότι λέω ότι μας δουλεύετε. Δεν είναι αυτή η σκέψη μου.
    Απλώς ακολουθώντας την απλή κοινή λογική θεωρώ ότι αν φέρνεις τούμπες ΕΣΥ όχι η μοτοσικλέτα σου και επειδή το πιο βαρύ μέρος του σώματος είναι το κεφάλι θα σκας πάντα ή σχεδόν πάντα με το κεφάλι!
    Και το κράνος θα κάνει τη δουλειά του! Ο αυχένας όμως;;; Το σβέρκο και η σπονδυλική στήλη;

Εκτός αν λέμε τούμπες και εννοούμε ότι έφυγες πάνω από τη μοτοσικλέτα γύρισες στον αέρα έσκασες κάτω και μετά άρχισες τα βαρελάκια. Στο έδαφος!
    Αυτό είναι άλλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εγω προσωπικα απο την στιγμη που βρεθηκα κατω μην σου πω οτι θυμαμαι και ποσες τουμπες εκανα....

Τι να σου πω ειναι πως θα σου κατσει, ο καθενας αντιδραει διαφορετικα σε τετοιου ειδους σοκ, παντα αναλογα με την περισταση.

Παντως μπορω να σου πω Στελιο οτι στα τελευταια μετρα που σερνομουν ανασκελα για λιγο με πατινι το προστατευτικο πλατης μπορεσα και χαλαρωσα συνειδητα εστω και ελαχιστα γιατι δεν εβλεπα που κατευθυνομουν και ηξερα οτι αν εβρισκα εμποδιο (ειχα βγει ηδη στα χωματα) , θα ειχα προβλημα....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Κλεινοντας μπορει να σημαινει οχι αλλη επιταχυνση ,και οχι φρεναρισμα.

Τεσπα,αν εμενα η εσενα σου εχουν τυχει καποια πραγματα που τα χεις βιωσει και εχουν συμβει,δεν μπορει κανενας να σου πει οτι αυτα δεν γινονται.

Τωρα ο τροπος εκφρασης μου μπορει να ειναι λαθος,αλλα αν οποτε εχανες το μπροστινο επεφτες .........τοτε γεια σας.

Φυσικα και ειναι ΛΑΘΟΣ αυτο που λες, κι αυτο προσπαθησα, κανοντας και λιγη πλακα, να επισημανω!

Κλεινοντας το γκαζι ή (και) φρεναροντας, μεταφερεις ΚΙ ΑΛΛΟ βαρος στο ηδη βεβαρημενο μπροστινο λαστιχο (που εχει αρχισει να γλυστραει), με αποτελεσματα που ΔΕΝ θελεις ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Έχει σημασία;

Δεν λέμε τι κάνεις για να το σώσεις αλλα τι γινεται αφου έχει χαθεί τελείως.... ξερά, γλυκά κλπ....
    Για δεστε και εδω εχει ξανασυζητηθη.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=20089

Το ξαναβαλα.

Νικο να σου πω κατι απλο.

Της πρωτες φορες που τρακαρα η επεφτα το μονο που προσπαθουσα να κανω ηταν να καταφερω να φρεναρω,μ'αποτελεσμα εφοσον δεν μπορουσα επεφτα η καρφονομουνα καπου.

Τωρα ξερεις τι κανω?
    Ψαχνω να βρω τρυπες να χωθω ακομα και αν πρεπει να επιταχυνω.
    Αυτο το εμαθα με τα χρονια οποιος και να μου το ελεγε δεν θα το καταφερνα γιατι ηθελα την εμπειρια για να το καταφερω.
    Και πιστεψε οσο πανικοβλητη να ειναι εκεινη η στιγμη,αν εχεις πεσει αρκετες φορες υπαρχουν καποιες τεχνικες και συμπεριφορες να κανει οτι ειναι δυνατο να ειναι πιο ανωδυνη. (ευτυχως μεχρι σημερα δουλευει).
    Και οσο για το τι μπορεις να κανει αφου γινει ,εχω απαντηση ηδη στο link παραπανω.
    Και ειδικα στο τελος εχω ακριβως την ιδια αποψη με σενα.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    .............................
    Δεν θα σχολιάσω φυσικά τα 170+ στην Κηφισίας!!!
    ...........................

Αντε να ΜΗΝ σχολιασω κι εγω τοτε ...

...........................
    Με κάταγμα στο ρινικό οστό ράισμα στη μύτη και κάταγμα στο μέτωπο!!!
    ............................

... το πως στο διαολο ειχες τετοια χτυπηματα μεσα απ' το κρανος ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .....

Τι να σου πω..... οτι μου ειπε ο ταρίφας που ακολουθούσε (στην άδεια Κηφησσίας στις 4.30 το πρωι - πριν χρόνια)

δεν θυμάμαι τίποτα, και δεν άκουγα τίποτα (μάλλον από το σοκ) για κάποια ώρα.... βασικά δεν είχα επαφή με το περιβάλλον για κάποια ώρα.... το κράνος όμως δεν το έβγαλα... διαλύθηκε απο μονο του - όχι αστειεύομαι.... πήγα και μου το εβγαλαν στο ΚΑΤ.... (με το μηχανακι φυσικά πήγα - εκείνο αντι για κουτρουβάλες απλά ξάπλωσε και σύρθηκε στα πλαστικά του)

Τεσπα... το θέμα είναι οτι στην περίπτωση πτώσης... λιγα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να κάνεις... Βασικά τίποτα...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

νιανιαρο μελος.. Το avatar του/της loufas

και μια λακαμια απο μενα..

καποθυ καπως καποτε, ειχα ακουσει μεταξυ ατομων, οτι σε καποιο ατυχημα ειχε γινει ενα πολυ καλο πραγμα. δλδ καποιος που επαισε με τη μοτο του, εβγαλε το κρανος και ανοιξε το κεφαλι του. αυτο το λεω γιατι καπου λετε οτι δεν βγαζουμε ποτε το κρανος. ισχυει αυτο; μην γελασετε αλλα το ακουσα εδω στο καρδισταν που η τριχα γινεται τριχια..
    παντα ορθιοι!!

www.loufas.9f.com

www.apriliabikers.gr

Re: και μια λακαμια απο μενα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas
    καποθυ καπως καποτε, ειχα ακουσει μεταξυ ατομων, οτι σε καποιο ατυχημα ειχε γινει ενα πολυ καλο πραγμα. δλδ καποιος που επαισε με τη μοτο του, εβγαλε το κρανος και ανοιξε το κεφαλι του. αυτο το λεω γιατι καπου λετε οτι δεν βγαζουμε ποτε το κρανος. ισχυει αυτο; μην γελασετε αλλα το ακουσα εδω στο καρδισταν που η τριχα γινεται τριχια..
    ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ!

Και γενικώς το μόνο που κάνουμε μέχρι να έρθει εξειδικευμένο προσωπικό (Εκαβ κλπ) είναι να δημιουργήσουμε μια "περίμετρο ασφαλείας" γύρω από τον αναβάτη, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Μόνο σε περίπτωση ΜΕΓΑΛΗΣ αιμορραγίας πιέζουμε το σημείο που αιμορραγεί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αντε να ΜΗΝ σχολιασω κι εγω τοτε ...

... το πως στο διαολο ειχες τετοια χτυπηματα μεσα απ' το κρανος ...
    Ε... ε... ε... δηλαδή... να... πως να το πω...
    δεν... το φορούσα...
    γεια σας φεύγω τώρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ε... ε... ε... δηλαδή... να... πως να το πω...
    δεν... το φορούσα...
    γεια σας φεύγω τώρα...

Νο comments!

Re: και μια λακαμια απο μενα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas
    Το έχω ακούσει και εγώ. Γενικά κυκλοφορεί πάρα πολύ και μάλιστα σε... διαφορετικά μέρη.
    Μία έγινε στη Συγγρού μία αλλού στην Αθήνα μία στην εθνική... τελευταία φορά μου το είπε ένας βλάκας και μισός ότι είδε να συμβαίνει σε φίλο του στο Λονδίνο!!!
    Μετά την ανάλογη απάντηση μου δεν μου ξαναμίλησε!!!
    Πάντως φιλαράκι πιστεύω ότι πρέπει να έχει συμβεί. πρέπει να είναι αληθινό το γεγονός. Και μετά έγινε το εξής:
    άρχισε να περνάει από στόμα σε στόμα και όλο και άλλαζε.
    Άλλαζε τόπο θύμα ώρα ημέρα κλπ... η αρχή πάντως πρέπει να είναι αληθινή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Νο comments!

Και δίκιο έχεις φιλαράκι! Απόλυτο δίκιο!!!
    Με έφαγε το γεγονός της υπνηλίας... είπα χωρίς κράνος θα με χτυπάει ο αέρας δεν θα κοιμηθώ...

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF