Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Εγώ έβλεπα και βλέπω τις πορείες με συμπάθεια. Γενικά ο ωχαδερφισμός είτε προέρχεται απο τους πολιτικούς η από την ίδια την κοινωνία υπάρχει για να διαιωνίζει την ίδια χαλασμένη συνταγή.
    Εντάξει παίζει και αυτό με τους κινέζους με το μαύρο περιβραχιόνιο;; Θα ιδρώσει η κοιλιά της Γιαννάκου άραγε με αυτό;; Μερικοί λαοί ίσως έχουν την ευαισθησία να τα υπολογίζουν αυτά.. στο Ελλαδιστάν όμως οχι.
    Γενικά την εικόνα που έχει ο κόσμος για την πολιτική την εκφράζει και με την κριτική για αυτούς που έχουν τα κότσια να κατέβουν στους δρόμους ακόμα..
    Μην τους την χαρίζετε.. Φωνάξτε γιατί χανόμαστε..
    Α και εμένα προσωπικά Αλκη δεν με ενοχλούν.. με αφυπνίζουν πολιτικά..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Δεχτηκα παλαιοτερα χαρακτηρισμους στους οποιους απαντησα ευγενεστατα. 2η φορα σκοπιμα σημαινει προθεση (βλεπε Idi). Ηταν το ελαχιστο που μπορουσα να πω. Και αν θες παραθετω και τ ακριβη γραφεντα. Ακομα δεν το κρινω σκοπιμο. Για να τα λεμε ολα.
    ειδες πουθενα να σε χαρακτηριζω προσωπικά ? οποιος εχει τη μυγα ... να τη φερει πισω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
    κυβέρνηση απλά μας έχει γραμμένους και εφαρμόζει νομοσχέδια τελείως αυθαίρετα χωρίς να ζητάει τη γνώμη κανενός.
    ρωταει τη γνωμη των αντιπροσωπων σου... ΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρωταει τη γνωμη των αντιπροσωπων σου... ΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ???
    Προσωπικά ΟΧΙ δεν είναι δικοί μου αντιπρόσωποι!

Όταν λέω "ζητάει τη γνώμη" δεν εννοώ βέβαια να βγεί έξω και να αρχίσει τα γκάλοπ. Ένας στοιχειώδης διάλογος όμως με τους πολίτες αυτής της χώρας επιβάλλεται. Πλέον όμως η κυβέρνηση έχει ξεφύγει και δεν δέχεται ούτε το διάλογο.

Αυτό φάνηκε χαρακτηριστικά και με το νομοσχέδιο περί ιδιωτικών πανεπιστημίων (ζήτημα που με αφορούσε πολύ περισσότερο τον τελευταίο καιρό) με την Γιαννάκου να να προσπαθεί με τον πλέον φασιστικό τρόπο να περάσει το νόμο-πλαίσιο χωρίς να δέχεται να συζητήσει με τους άμεσα ενδιαφερόμενους (τους φοιτητές).

Σε λίγο θα ζητάμε και ευχαριστώ δηλαδή?
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Σας μιλάει μια χαρά του αφεντικού και ένας συνδημώτης του Τζιμάκου (αν θέλετε να τον συναντήσετε πηγαίνετε Πολιτεία πλευρά και ψάξτε το σπίτι του γέρου Καραμανλή τέρμα πάνω. Μένει ακριβώς δίπλα).

Ρε παλικάρια μήπως είστε όλοι δημόσιοι υπάληλοι και έχω κάτι χάσει?

Εχουμε φτάσει τις 6 σελίδες υπερασπιζόμενοι τις "δίκαιες" διαμαρτυρίες δημοσίων υπαλήλων? Γιατί δεν έχω δει κανέναν άλλο να διαδηλώνει. Πάτε καλά? Τα ατομάκια πίσω από την μονιμότητα και την κοματοσκυλιά ζητάνε να τους πληρώσουμε εμείς οι λεφτάδες ιδιωτικοί ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ευρά.

Το θέμα είναι η γνώμη μας για τις πορείες? Ε λοιπόν εμένα με χαλάνε οι πορείες όπως τις ενοούμε στην Ελλαδάρα. Αν θέλουν ας απεργήσουν για 10 χρόνια. Αλλα μην ψάχνουμε τώρα να δώσουμε βάση και δίκιο σε κομματόσκυλα και θύματα που τους ακολουθούν. 400-500 άτομα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ 10-20 χιλιάδες κακοπληρωμένους ταλαίπορους ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. Και όσον αφορά το ότι μας ζητάνε να ψηφίσουμε 1 φορά στα 4 χρόνια, σας ενημερώνω ότι στη γείτονα Ιταλία που έχουν δημοψηφίσματα για όλες τις βασικές αναθεωρήσεις του συντάγατοούτε το 50% δεν πάει να ψηφίσει.

Και αυτο που με χαλάει πάνω απο όλα είναι το ότι σε αυτή τη χώρα πάντα φταίει η εκάστοτε κακιά κυβέρνηση. Αν δεν σου αρέσει η δουλειά σου μεγάλε, ψάξε για άλλη. Μην τρελαθούμε. Εμένα η μάνα μου έτσι με έμαθε. Αν δεν πάει κανείς να γίνει δημόσιος δάσκαλος, τότε μπορεί το κακό κράτος να ανεβάσει καμία προσφορά μπας και δελεάσει κάποιον.

Νομίζω ότι όλοι όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, γνωρίζουν καλά πόσο αναλώσιμοι είναι. Ας το καταλάβουν πια και κάποιοι άλλοι.

Και για να μην ξεχνιόμαστε άς θυμηθούμε τι έγινε όταν σκέφτηκε η κυβέρνηση να καταργήση την επετηρίδα και να κάνει διαγωνισμούς για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών.
    καλά φίλε αν αμιλάς για 400-500 άτομα διαδηλωτές σίγουρα έχεις να κατέβεις αθήνα απο τότε που ο Πλάτωνας φιλοσοφούσε στην διονυσίου αρεοπαγείτου ....(όπως κ αν λεγόταν τότε)..
    πιστεύεις ότι άμα δεν παρουν οι δάσκαλοι τις αυξήσεις το καλό κράτος θα στις δώσει εσένα στο μισθό ???φοροαπαλαγές θα τις κάνει για τον Βαρδινογιάννη...
    το ότι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα είναι αναλώσιμοι είναι ενας καλός λόγος να κινητοποιηθούν κ να κατέβουν κ αυτοί (το τρίτο πληθυντικό είναι σχήμα λόγου, μιας κ εγώ ιδιωτικ. υπάλληλος ειμαι) στους δρόμους....
    με τη λογική σου αφού κ ο ιδιωτικός τομέας δεν έχει καλούς μισθούς να μην πάει κανένας να δουλέψει για να δώσουν περισότερα λεφτα....τελικά αν δεν πάμε στον ιδιωτικό τομέα, δεν πάμε στο δημόσιο που θα δουλέψει ο εργαζόμενος????
    το ότι δεν έχεις δει κανέναν άλλο να διαδηλώνει πρέπει να σε προβληματίζει ως προς το επίπεδο ενημερωσής σου...μάλλον πρέπει να γυρίσεις το δέκτη της τηλεόρασης κ πέρα από το STAR.....
    έχεις φάει την καραμέλα της Κυβέρνησης κ βλέπεις τις διεκδικήσεις σαν συντεχνιακή αντιπαράθεση...
    δεν είναι ο δημόσιος τομέας εναντίον του ιδιωτικού κ τούμπαλιν...σε αφήνω να κατανοήσεις μόνος σου ποιες ειναι οι αντιμαχόμενες πλευρες....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    βλέπεις τις διεκδικήσεις σαν συντεχνιακή αντιπαράθεση...

μα φυσικα και ειναι !!!

Εγώ πάντως μόνο σε κάτι πορείες κατά των G8 άμα κάτσει πάω, κάτι αντιπολεμικές και τέτοια χλιδάτα -δεν είμαι γενικά φίλος των υπολοίπων, άσε που τα παίρνω και εύκολα με τη πιτσιρικαρία που σπάει βιτρίνες κλπ για εφφέ και ξεκαύλωμα και δε γουστάρω.

Σαν φανατικός (και συχνά άνεργος) ελεύθερος επαγγελματίας, δεν αδειάζω, και ούτε νομίζω ότι θα βρεθεί εύκολα έστω άλλος ένας να μαζευτούμε και να πάμε (όπως σωστά προαναφέρθηκε) στο σπίτι του υπουργού, του πρωθυπουργού κλπ για να αλλάξουμε πχ λάδια στις μηχανές και να "αφήσουμε" τα παλιά στα σκαλοπάτια του ώς ύστατο φόρο τιμής για τα προβλήματα του "κλάδου", αντί να κλείνουμε το κέντρο.

Η κοινή γνώμη θα το εκτιμούσε πολύ περισσότερο -όχι η καθαρίστρια όμως.

Άν και στο κλείσιμο, φταίνε οι μπάτσοι, που κλείνουνε το σύμπαν αντί να έχουνε απλά προβλέψει να δώσουν διεξόδους, χωρίς να περιορίσουν τους διαδηλωτές στα πεζοδρόμια όπως βιάζονται να πουν μερικοί παρασυρόμενοι. Όλες οι βελτιώσεις στις σημερινές εργασιακές συνθήκες είναι αποτέλεσμα πολύ ξύλου σε πορείες, απεργίες, κλπ.

Παρόλα αυτά εγώ δεν τρελλαίνομαι με τις πορείες -ψιτ, δε ζώ στην Αθήνα πια όμως, και εδώ όσους δρόμους και να θες να κλείσεις, δεν παίρνουνε χαμπάρι χριστό...

Γι'αυτό σας λέω, αντί να πήζετε στο κουτί και στη πορεία, αποκεντρωθείτε όσο προλαβαίνετε -πιο πολλή ανεργία ναι, αλλά τουλάχιστον θα μάθετε να στρίβετε.

"""Οι καταστροφες δεν υπηρχαν παλιοτερα παρα μονο το ξυλο"""

Λαθος. Ψαξε "Το ελληνικο ανταρτικο πολεων 74-85" του Καραμπελα καθως και τευχη του περιοδικου "Αντιπληροφορηση" . Η αληθεια ειναι το ακριβως αντιθετο. Και δεν μιλαμε για φουρνους, ψιλικατζιδικα ή αυτοκινητα αλλα για πρεσβειες, τραπεζες, αστυνομικα τμηματα, υπουργεια κτλ.. Δηλαδη για "χοντρους" στοχους. Και οι επιθεσεις ηταν μαζικες, απο ατομα καθε ηλικιων.

Οσον αφορα το κλεισιμο των δρομων, υπαρχουν κατι χαρτακια αμερικανικης προελευσεως που αναφερουν ορους οπως: ελεγχομενες ή αποστειρωμενες ζωνες, εχθρος, ασυμμετρη απειλη, αξιολογηση καταστασης, χρηση αποτελεσματικων μεσων ( και οχι προσφορων οπως επιβαλλει το Συνταγμα ), καμερες, μικροφωνα κτλ...

Κοινως η λογικη του αποκλειω την περιμετρο σημαινει το εξης ανατριχιαστικο: οσοι διαδηλωνουν, θα πρεπει να ειναι αποκομμενοι απ την κοινωνια, να μην μπορουν ευκολα να ενωθουν μεγαλες μαζες ανθρωπων με τους διαδηλωτες, να απομονωνται απο βοηθειες και απο διαφυγη και ν αποκλειονται και εμμεσως να στιγματιζονται ως το περιθωριο που παρενοχλει και διαταρασσει την ηρεμια. Για αυτο ειναι η πορεια στο Πανεπιστημιο και στο Πολυτεχνειο ο δρομος κλεινει ( για να φτιαχτει η ζωνη επιτηρησης) και σπανε τα νευρα των οδηγων.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Η προσωπική μου εντύπωση, είναι ότι έχει ξεφτυλιστεί η έννοια της απεργίας. Τόσες απεργίες πια, δεν ζούμε και στην καλύτερη εποχή, αλλά έχουμε περάσει πολύ χειρότερα και τόσο πανηγύρι δεν έχω ξαναδεί.

Στις 10 απεργίες-κινηροποιήσεις-πανηγύρια,
    οι 1 ή το πολύ 2 έχουν αξία. Με αποτέλεσμα να χάνονται μέσα στο χάλι και αυτές.

Άμα καταφέρεις να ξεπεράσεις το ότι σε ενοχλεί η κίνηση. Δες που οδεύει το πράγμα.

και άντε μια απεργεία, η κινητοποίηση είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό και θέλει να μαζέψεις πολλά ράμματα για να την κάνεις.
    Όχι με το που δεν συμφωνώ με κάτι, μαζί με την απεργία δένω στο πακέτο προσφοράς την κινητοποίηση και στο καπάκι χύνομαι στους δρόμους γιατί χτες πήγαινε μια χαρά, αλλά ξαφνικά σήμερα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Είναι κάτι που μόνο τους από πάνω βολεύει. Έτσι ξεφτυλίζεται και διασύρρεται η δύναμη της φωνής που μπορεί να είχαμε κάποτε, και με τη θέλησή μας παρακαλώ. Τι θα ακολουθήσει δηλαδή μετά; θα κατεβάσουμε και τα σώβρακά μας;
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Θυμαστε πριν λιγα χρονια που ειχε γινει της μοδας, οποιος ειχε κατι να ζητησει απειλουσε οτι θα πεσει απο καποια ταρατσα...Ειχε γινει τοσο συχνο φενομενο που καποια στιγμη βρεθηκε ανθρωπος να απειλει να πεσει αν δεν του βαλουν καρτοτηλεφωνο εξω απο το σπιτι του...

Καπως ετσι ειναι και οι πορειες, 5 συνδικαλιστες αποφασιζουν ποτε θα συρουν τα προβατα στις πορειες, γιατι ετσι ειναι η μοδα της εποχης....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    ...........................
    5 συνδικαλιστες αποφασιζουν ποτε θα συρουν τα προβατα στις πορειες, γιατι ετσι ειναι η μοδα της εποχης....

Επειδη με ψιλοενοχλει ο ορος, να σου πω ενα μονο παραδειγμα, μηπως και το "αποσυρεις" ... :wacko:

Αυτα τα "προβατα" που λες, οταν εσυ εκλεινες τον ΕΝΑ χρονο ζωης (επομενως ΔΕΝ το θυμασαι), ξεσηκωθηκαν ΕΝΑΝΤΙΑ στους "συνδικαλιστες" (που ηθελαν πιο "μετριοπαθεις" αντιδρασεις), επι κυβερνησης Καραμανλη με υπουργο Δημοσιας Ταξης τον μακαριτη τον Αβερωφ.

Ξερεις ποιοι ηταν οι "συνδικαλιστες"?

Η συνεργασια ΚΝΕ & ΠΑΣΠ που ελεγχε το προεδρειο της ΕΦΕΕ (ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ εσ.)!!!

Η μειοψηφια της ΕΦΕΕ (Β' Πανελλαδικη, ΠΠΣΠ, ΑΑΣΠΕ) και αυτονομοι φοιτητες (τα "προβατα" που λεμε), κατελαβαν το Χημειο, το Πολυτεχνειο Ξάνθης, το Γεωλογικο, το Φυσικο, την Νομικη και συμμετειχαν κι οι Πολιτικοι Μηχανικοι του ΕΜΠ (αν θυμαμαι καλα).

Ο αγωνας γινονταν εναντια σ' εναν νομο που ηθελε να "ελεγξει" το φοιτητικο κινημα που ηταν εντονα πολιτικοποιημενο εκεινη την εποχη και ψηφιστηκε εκτακτα απο το θερινο τμημα της Βουλης, σαν νομος 815/79!

Οι "συνδικαλιστες" μαλιστα (στρατικοποιημενες ομαδες της ΚΝΕ) στα μεσα Δεκεμβρη του '79 επιχειρησαν να (μας) "αποσπασουν" το Χημειο απο τις Συντονιστικες Επιτροπες, με αποτελεσμα εκεινη την βραδυα να υπαρξουν καμμια 20αρια τραυματιες και να επικρατησουν τα "προβατα"!

Τελικα, αρχες Γεναρη του '80 (μετα απο 2 μηνες αγωνα, που ΔΕΝ μας ειχαν δει τα σπιτια μας και μπολικο ξυλο) με παρεμβαση του ιδιου του Πρωθυπουργου, αποσυρεται ο επιμαχος Νομος και περασε στην ιστορια σαν μια απο τις μεγαλυτερες νικες του φοιτητικου κινηματος!

Αλλα ποιος διαβαζει ιστορια πια?

Κι ιδιαιτερα οταν ασχολειται με "προβατα"?
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Επαναστάσεις? ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Η σύγχρονη ελληνική κοινωνία κατέβηκε στους δρόμους μαζικά
    μόνο ΔΥΟ (2) φορές:

- Για το ωράριο Παπαθεμελή.
    - Για την ΑΕΚ something.

Αυτά μας καίνε. Κι εγώ νόμιζα ότι μας καίνε άλλα, αλλά η πραγματικότητα με διαψεύδει και με θέτει σε μια μικρή μειοψηφία.

Και στο κάτω κάτω τι σημαίνει "νόμιμος" τρόπος διαμαρτυρίας? Τίποτα απολύτως δεν είναι νόμιμο σε όλα όσα γίνονται γύρω. Ούτε το κλείσιμο των δρόμων, ούτε οι αφισοκολλήσεις, ούτε το κάψιμο των κάδων και καταστημάτων, ούτε το ξύλο... Και όμως όλα γίνονται, σε ένα γαϊτανάκι που δεν τελειώνει ποτέ.

Το χάλι της πραγματικότητας που ζούμε εκφράζεται παντού και με όλους τους τρόπους...

Τα απλήρωτα υπερωράρια των εξειδικευμένων εργατών του βασικού μισθού..... είναι άααλλο χάλι από αυτό των κλεισμένων δρόμων και των ζημιωμένων επιχειρήσεων και επαγγελματιών?

Εγώ νομίζω ότι όλα το ίδιο είναι. Αλληλοτροφοδοτούνται και αλληλοεξαρτώνται, για να δώσουν τη γενική εικόνα. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ λοιπόν θα θιγόμαστε όλοι, είναι άμεσα (όπως περιγραφει ο Νίκ0ς) είτε έμμεσα με τους απίθανους φόρους που πληρώνουμε για τις τρελλές σπατάλες του κράτους που ψηφίζουμε.

Όοοοοοοοοοταν λοιπόν το μέγεθος της αναταραχής φτάσει να ενοχλεί ουσιαστικά αυτό που λέμε "ταξη πραγμάτων" (ή "πλουτοκρατία" ή τελος πάντων όπως το λέει η κάθε ιδεολογία), τότε φαντάζομαι με τον Α ή Β τρόπο θα υλοποιηθεί μια "επανάσταση" που θα φέρει ίσως ριζικές αλλαγές ώστε να ικανοποιηθούν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες.

Και φτου κι απ'την αρχή.

Διότι τελικά η ικανοποίηση δεν ήταν ουσιαστική αλλά μόνο ηθική, και (goto to begining of post)

Οπότε δεν έχω κι εγώ παρά να καταλήξω sto ότι έχουμε ό,τι μας αξίζει, και κάνω ότι μπορώ, όσο μικρό κι αν είναι, για να δείξω ότι υπάρχω και ενοχλούμαι από τα πράγματα γύρω μου.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    (goto to begining of post)
    όχι ρε παιδιά "go to" ... κάντε και κάνα "perform"....

γαμώ το pseudoconversation γαμώ....

(άσχετο αλλά θα κάνω μόνος μου διαδήλωση για τους κα(Η)μένους αναλυτές πληροφοριακών συστ.)

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Εγώ απλά να πω οτι αν μη τι άλλο, χαίρομαι που το thread έχει κρατήσει (ακόμα τουλάχιστον) τον χαρακτήρα αντιπαράθεσης απόψεων και δεν έχει πάει στισ διαμάχες με προσωπικά "χτυπήματα"...

Φίλε zzr, επειδή εξέφρασες την απορία, ναι θα διαμαρτυρόμουνα όποιος κι αν περνούσε κι έκλεινε τους δρόμους, δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πως μπορείς να νομίζεις το αντίθετο....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    όχι ρε παιδιά "go to" ... κάντε και κάνα "perform"....
    αμώ το pseudoconversation γαμώ....
    Έχω πολλούς μήνες να σπαμάρω.... μπορώ?

GOTO CONSIDERED HARMFUL
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ