Αυτά πού τα συμπέρανες απο το ποστ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Αν δεν μπορείς να προσπεράσεις και να απομακρυνθείς, τότε πέρνα μία από τα πιτς και μέχρι να βγεις θα έχει φύγει αυτός που σε ενοχλεί. Δεν καταλαβαίνω αυτές τις απόψεις του στυλ, σε φτάνω στις στροφές κάνε στην άκρη... Δηλαδή θα κόψει ο άλλος το ρυθμό του για να σε αφήσει να φύγεις μπροστά μέχρι να κάνεις απόσταση;![]()
Το έκανα βγήκα και στα πιτς αλλα μολις ξαναμπήκα βρέθηκε κάποιος άλλος...
Εγώ δεν είπα οτι αν μπορείς να περάσεις με ασφάλεια πέρνα...
Δεν κατάλαβες απο το ποστ μου φαίνεται οτι αναφερόμουν κυρίως στην χθεσινή ημέρα που δεν ήταν σωστη η πίστα...
Γιατί δε μπορείς φίλε μου να έρθεις εσυ (τροπος του λέγειν) και να με προσπεράσεις πάνω σε μία στροφή με χωμα εσωτερικά και να γλυστρίσεις και να με πάρεις σβάρνα και εμενα ή να μην καταφέρεις να φρενάρεις λόγω χωματων στην Κ6 και να μου σκάσεις απο "πισω"!
Αυτά είναι περιστατικά που γίναν εχθες αν δεν ενημερώθηκες!
Να με συγχωρείς αλλα αυτους τους τυπους Μ@Λ@ΚΕΣ είναι το λιγότερο που μπορείς να τους πείς και αν θές πήγαινε και βρες τα παιδιά που τα ρίξαν αυτοί οι ανεύθυνοι και πες τους "ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ)
Σωστότατος!Ο καθένας ακολουθεί το ρυθμό του μέσα στην πίστα. Όσο κρατάει τις γραμμές του και δεν κάνει επικίνδυνα λάθη δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει στην άκρη για κανέναν! Όποιος μπορεί και ξέρει να προσπεράσει με ασφάλεια, ας το κάνει και να φύγει μετά μπροστά. Δεν μπορείς; πέρνα από τα πιτς και ξαναβγές.
Αυτά είπα και εγώ με άλλα λόγια αλλα δε το κατάλαβες!
No hard feelings my friend