δειτε και αυτο.... ...ετσι και στα χρωματα της....![]()
καλα..... πως αλλαζει ετσι κλιση....![]()
τρελο εργαλειο.....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
ομορφοτερο απο το 999 , υποδεεστερο του -αξεπεραστου- 916 ...για αισθητικη μιλαμε παντα...
Θα διαφωνησω! Η 916 ειναι εκπληκτικη δημιουργια (και η μοτοσυκλετα που μ εκανε ν αγαπησω τις μοτοσυκλετες) αλλα θεωρω οτι η ducati ξεπερασε τον εαυτο της.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ομορφοτερο απο το 999 , υποδεεστερο του -αξεπεραστου- 916 ...για αισθητικη μιλαμε παντα...
Νομιζω οτι η εξελιξη (σε θεμα ομορφιας) παει καπως ετσι: 916 --> F4 --> 1098 (η μια δινει τη θεση της στην επομενη!)
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Tι δουλεια εχει η F4 , αναμεσα σε αυτες τις μοτοσυκλετες??Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Θα διαφωνησω! Η 916 ειναι εκπληκτικη δημιουργια (και η μοτοσυκλετα που μ εκανε ν αγαπησω τις μοτοσυκλετες) αλλα θεωρω οτι η ducati ξεπερασε τον εαυτο της.
Νομιζω οτι η εξελιξη (σε θεμα ομορφιας) παει καπως ετσι: 916 --> F4 --> 1098 (η μια δινει τη θεση της στην επομενη!)
ειναι σαν να συγκρινεις τον Ντα Βιντσι με τον Πολοκ..
Η F4 ειναι το τοτεμ της σχεδιασης μοτοσυκλετων...
Αν και την 1098 τη θεωρώ πιο ομορφη από την 999 αξακολουθώ να μην την θεωρώ άξια αναφοράς για την παρουσία της.
Μου κάνει λίγο σαν παζλ διάφορων κομματιών χωρίς να έχουν άμεση σύνδεση μεταξύ τους. Και οι γραμμές της μου φαίνονται λίγο άχρωμες και ανούσιες.
Το μούτρο μου κάνει λίγο από Triumph 675 στο οποίο φαίνεται και καλύτερο και η ουρά μοιάζει αρκετά από το πλάι και μπροστά με την 999.
Συγνώμη αλλά δεν είναι μια Ducati που θα ήθελα να έχω λόγω εμφάνισης οπως τα 916/996/998 και 748 ή ακόμη και τα 816/888 που εξακολουθώ να τα θεωρώ όμορφα.
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
O Tamburini δε σχεδιασε και την 916 και την F4?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Tι δουλεια εχει η F4 , αναμεσα σε αυτες τις μοτοσυκλετες??
ειναι σαν να συγκρινεις τον Ντα Βιντσι με τον Πολοκ..
Η F4 ειναι το τοτεμ της σχεδιασης μοτοσυκλετων...
Tι ειναι "τοτεμ"?![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
DUCATI 1098 Μαντινάδα
![]()
![]()
Ωρέ τον πήρες τον εσήκωσες
τον έκαμες κατάρτι
σταμάτα πια να βάζεις φωτό
για θα μας βγεί το μάτι
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
*με αρρωστήσατε αν και πεπεισμένος JAPAN....
ναι ο ιδιος τις εχει σχεδιασει....απλα πιστευω (προσωπικη αποψη) , οτι με την f4 εδωσε οτι ειχε να δωσει ο ανθρωπος...Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
O Tamburini δε σχεδιασε και την 916 και την F4?
Tι ειναι "τοτεμ"?![]()
αυτο ειναι το 1098ό ποστ μου!!
ε που αλλου να το κανα?![]()
ο ταμπουρινι εχει σχεδιασει κ αλλα μηχανακια παντως εκτος απ τις θεες 916 - F4..
το καινουριο χασκυ σουπερμοτο ας πουμε...αμα δειτε κατι λεπτομερειες που εχει ,το μοτορι τα σπαει!
το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να βγει κ η αντικαταστατρια της F4 οπου να ναι γιατι ειναι κοντα στα 10 χρονια στην παραγωγη.. το 1998 δε βγηκε?νομιζω για τη σχεδιαση της ειχε παρει σχεδον 7 χρονια στον ταμπουρινι...!αν καθυστερει κ μετα φτιαξει κατι αναλογο δν πειραζει!
εγω πιστευω πως το 1098 τωρα ..δν ηταν ακομα η ωρα του...επρεπε να το παρουσιασουν σε 1-2 χρονια ξερω γω...το 999 εκλεισε τον κυκλο του σε 4 χρονια μονο..δν ξερω για πωλησεις που μαλλον αυτος ειναι ο λογος αλλα στα sbk μια χαρα τα πηγαινε κ αν δν ηταν ο μπιατζι... θα ηταν πιο σιγουρο το πρωταθλημα για το 2007 , αν κ πιστευω οτι θα τα καταφερει ο μπευλις!