Αν βρέχει το πρωί την ώρα που φεύγω πάω με το λεωφορείο (αυτοκίνητο δεν συμφέρει με τίποτα!).
Αν το απόγευμα που σχολάω βρέχει λίγο με νοιάζει.
Αν βρέχει το πρωί την ώρα που φεύγω πάω με το λεωφορείο (αυτοκίνητο δεν συμφέρει με τίποτα!).
Αν το απόγευμα που σχολάω βρέχει λίγο με νοιάζει.
Aυτη ειναι η μια οψη του νομισματος....εγω συνηθως ειπρατω βλεμματα οδηγων αυτοκινητων που με κοιτουν με απορια , ενω ειμαι σιγουρος πως πισω απο τα θολα τζαμια ψιθυριζουν:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ξεχασα ν' αναφερω και το "Ειστε λιγοι, αλλα ειστε ηρωες σημερα εσεις." που εισεπραξα απο την κοπελα στα διοδια της Αττικης ...![]()
''καλος μαλακας εισαι και του λογου σου...'':rotflmao:
![]()
..ας ειναι ,σημερα στο συνολο του προσωπικου της εταιριας που δουλευω , ημουν ο μονος με πενταλεπτο καπελο ...ολοι οι αλλοι παιζαν απο σαραντα λεπτα και πανω , κυπελλουχος αναδειχθηκε ενας με 1 ωρα και 15 λεπτα...
...εν πασει περιπτωση οδηγω συνεχεια μηχανη δε πα να ριχνει τα sato τα 120 ενωμενα και την ΙΚΕΑ μαζι ...στην μονη περιπτωση που κανω πισω ειναι το χιονι για ευνοητους λογους. Η αληθεια ειναι πως οσο περναει ο καιρος θα ηθελα ενα σαραβαλο αυτοκινητο μονο για τις πολυ ασχημες καιρικα μερες , αλλα και παλι ποσες ειναι αυτες στην διαρκεια ενος χρονου? 5? 10? 20? θα τις αντεξουμε!!!....θε ερθουν καλυτερες μερες!
![]()
![]()
![]()
Εγω παιδια δυστηχως δεν μπορω να κανω και αλλιως το μηχανακι μου ειναι η δουλεια μου!δουλευω σε εταιρεια εξωτερικες και βγαινω εξω βρεξει χιονισει!αν εχεις καλο εξοπλισμο και οδηγας σωστα δεν εχεις προβλημα κανενα στον δρομο,εγω πρωσοπικα οδηγω δεξια παντα στον δρομο ειτε ειναι εθνικη ειτε στενο(μιλαω παντα για την δουλεια μου με το σκουτερ ετσι)κανω προσπεραση μονο οταν το κρινω αναγκαιο για την προσωπικη μου ασφαλεια αν ειναι κανενας μλκς μπροστα μου και με κοβει απο την ιλλιγκιωδη ταχυτητα των 40-60 χιλ στην εθνικη (με βροχη λεμε παντα).Εχτες που λετε με την τρελη καταιγιδα Ναι ΗΜΟΥΝ ΕΞΩ!!σΤΟ ΠΕΡΑΜΑ για την ακριβεια με πετυχε η καταιγια και δεν ειχα γαντια ο μλκς
![]()
δεν μπορειτε να φανταστητε τσουξιμο στα χερια και ειχα να παω Αθηνα γαμω τα υπουργεια μου μεσα που ανοιγουν μετα τις 12 για βεβαιωσεις(αμ πως 12 ανοιγουμε και 2 σχολαμε γ@αμω το δημοσιο τους)Ασχετο προισοχη πολλη στις δραγραμισεις στην αθηνα ειναι φρεσκοβαμμενες στο κεντρο και γλυστρανε οι π@υτανες μαματα!!δυο φορες με 20χιλ πηγα να φαω τουμπα απο παντες
![]()
με το gilera
![]()
oυτε με το GXSR δεν παω ετσι οπως πηγαινα εχθες με το σκουτερ στην βροχη,μιλαμε για πολλη δυναμη το εργαλειο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου...
Ε...κι αν βρέχει θα κόψει λίγο και θα φύγω...με πολλή προσοχή και σιγά...
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πάντα με την μηχανή, εκτός αν πρέπει να πάρω την γυναίκα μου και τα παιδιά μου.
Και καρεκλες να ρίχνει, πάλι με τη μηχανή.
εεετσι,εεεεετσι....βρεχει χιονιζει εκει διτροχος....![]()
![]()
(εχει τρυπησει και το αδιαβροχο γαμωτ....)![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
εξαρτάται τα κέφια, τη βροχή και το μέρος που θέλω να πάω. κοινώς και τα 2.![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Aυτη ειναι η μια οψη του νομισματος....εγω συνηθως ειπρατω βλεμματα οδηγων αυτοκινητων που με κοιτουν με απορια , ενω ειμαι σιγουρος πως πισω απο τα θολα τζαμια ψιθυριζουν:
''καλος μαλακας εισαι και του λογου σου...'':rotflmao:
![]()
..ας ειναι ,σημερα στο συνολο του προσωπικου της εταιριας που δουλευω , ημουν ο μονος με πενταλεπτο καπελο ...ολοι οι αλλοι παιζαν απο σαραντα λεπτα και πανω , κυπελλουχος αναδειχθηκε ενας με 1 ωρα και 15 λεπτα...
...εν πασει περιπτωση οδηγω συνεχεια μηχανη δε πα να ριχνει τα sato τα 120 ενωμενα και την ΙΚΕΑ μαζι ...στην μονη περιπτωση που κανω πισω ειναι το χιονι για ευνοητους λογους. Η αληθεια ειναι πως οσο περναει ο καιρος θα ηθελα ενα σαραβαλο αυτοκινητο μονο για τις πολυ ασχημες καιρικα μερες , αλλα και παλι ποσες ειναι αυτες στην διαρκεια ενος χρονου? 5? 10? 20? θα τις αντεξουμε!!!....θε ερθουν καλυτερες μερες!
![]()
![]()
![]()
στο χιονι οχι γιατιιιιιι;;;;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
εξαρτάται τα κέφια
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
κ εμενα δν με νοιαζει αμα βρεχει,τοτε ολοι παιρνουν αμαξι κ η κινηση ειναι ακομα χειροτερη.με αδιαβροχα πανω κατω κ πιο προσεκτικη οδηγηση ειμαστε οκ.
Σημερα πηρα το αμαξι για να κατεβω κεντρο, και το μετανοιωσα φυσικα!
Εχε χαρη που πρεπει να αγορασω καινουργιες γκετες
Κι εγώ δεν έχω αυτο επομένως ΜΜΜ μόνο όταν έχει πολύ άσχημες καρικές συνθήκες... χιόνι δηλαδή ή πολλή βροχή, που ευτυχώς στην Αθήνα δεν είναι πάνω από 10-15 μέρες το χρόνο.
Με τη βροχή ειδικά, το πρόβλημα δεν είναι τόσο πόσο ρίχνει ενώ οδηγείς (με την προϋπόθεση ότι διαθέτεις επαρκή εξοπλισμό) όσο τι νερό έχει μαζέψει ο δρόμος, αφού η κακή πρόσφυση του οδοστρώματος είναι που δημιουργεί επικινδυνότητα και όχι το νερό που πέφτει πάνω σου. Με άλλα λόγια, ενδέχεται να είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνη οδήγηση υπό δυνατή μπόρα που μόλις έχει αρχίσει παρά μετά από πολύωρη βροχή, ακόμα και αν έχει σταματήσει.
Υπάρχει βέβαια και το ζήτημα της ορατότητας...
Αν δεν ρίχνει καρέκλες με τη μηχανή
πάντα βεβαια με τα αναλογα αδιάβροχα.
alex
ΝΑΙ.
Τότε έχει και την περισσότερη κίνηση!...
(όντας άχρηστο πιά για μένα, το αμάξι το πούλησα πρόσφατα.....)
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Με σεισμο καταποντισμο...πυρηνικο ολεθρο...βομβαρδισμο κλπ παντγα με τη μηχανη...μονο οταν το χιονι και ο παγος ειναι απογορευτικα επικυνδυνος αν και πριν κατι χρονια ειχα βγει με το τοτε cb αλλα πολλη μπαντα ρε παιδακι μου....η βροχη δεν μου λεει κατι εχω κανει ταξιδια με βροχη και ειναι μια χαρα..τωρα στην αθηνα απλα θελει προσοχη και πολυ αμυντικη οδογηση και το νου στο γεγονος οτι εισαι αορατος