Εγώ πάντως καλού-κακού ετοιμάζω τις εσωθερμικές μου κάλτσες το ίδιο σε φανέλα και βέβαια το απαραίτητο αξεσουάρ:
σωβρακάρα του στρατού... ξέρετε αυτό που φτάνει τραβώντας το ως τα... βυζιά...
Εγώ πάντως καλού-κακού ετοιμάζω τις εσωθερμικές μου κάλτσες το ίδιο σε φανέλα και βέβαια το απαραίτητο αξεσουάρ:
σωβρακάρα του στρατού... ξέρετε αυτό που φτάνει τραβώντας το ως τα... βυζιά...
Προσοχή Προσοχή!!!
Τα παιδιά απο Σαλόνικα έρχονται και θα είναι γύρω στις 20.30 σήμερα στον ζύθο στην Κηφισιάς στα σίδερα Χαλανδρίου κοντά στο Υγεία... μετά θα κανονιστεί μετέπειτα βόλτα Θησείο Ψυρρή...
ινφο στο τηλέφωνό μου όσοι το έχετε ή μέχρι τις 23.00 λογικά που θα είμαστε στον Ζύθο...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=31096
![]()
![]()
Σήμερα το απόγευμα μου προέκυψε σημαντική δουλειά!
Δεν θα μπορέσω να είμαι στη βόλτα σας!
Θα παω μέχρι τη Πάρνηθα με τα άλλα παιδιά να λασπωθώ τουλάχιστον και νωρίς να είμαι πίσω!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
![]()
![]()
![]()
Παιδιά χάρηκα για τη γνωριμία, καλή συνέχεια να έχετε!!!
Γυρίσαμε καλά, καπετάνιο ευχαριστώ, πατρινόπουλα επίσης![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
![]()
να εισαστε καλα παιδια....ελπιζω να τα ξαναπουμε.
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Πολύ ευχάριστη κίνηση όλο αυτό, Να ‘στε καλά!!
Δυστυχώς δεν το γνώρισα εγκαίρως...
συγνωμη που δεν σας συναντησα ρε παιδια απλα ειχα παει για δυο ημερες στο χωριο.......
παρακαλειτε ο κατοχος του κινητου οπου αποστελθηκε το μηνυμα που με ενειμερωνε οτι ηρθαν τα παιδια πατρα να μου πει ποιος ειναι για να τον γραψω............στα εεεε στο κινητο μου.....
ευχαριστω.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
παρακαλειτε ο κατοχος του κινητου οπου αποστελθηκε το μηνυμα που με ενειμερωνε οτι ηρθαν τα παιδια πατρα να μου πει ποιος ειναι για να τον γραψω............στα εεεε στο κινητο μου.....
ευχαριστω.
Tropeas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Tropeas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ευχαριστω.
:a31: :a31: :a31:
Ρε χάλια το δικό μου είναι, αφού με έχεις ξαναγράψει........ στο κινητό σου![]()
Καλά ρε δεν έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα μεταξύ σας??![]()
:rotflmao:![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ναι, αλλά αυτός είναι χάλιας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω είχα στείλει εχθές μήνυμα με την βραδυνή συναντηση σε όποιους είχα κινητό και πίστευα ότι μπορεί και να ερχόντουσαν...
φωτό θα βάλετε? ή να ξέκινήσουν τα παληκάρια με το καλό όταν γυρίσουν τόπικ και να συμπληρώσουμε εμείς με φωτό?
έχω κάτι καλές!!! και αποκαλυπτικές.... χαχαχαχααχ![]()
![]()
λαμπρουκο το μνμτακι το πηρα και ελπιζω να περασατε καλα...συγγνωμη απο τα παιδια που δεν παραβρεθηκα αλλα ενεκα η προχθεσινη γιορτη του πατερα μου αντιλαμβανεστε οτι δεν μπορουσα να αρνηθω την προσκληση του σε ταβερνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εγω είχα στείλει εχθές μήνυμα με την βραδυνή συναντηση σε όποιους είχα κινητό και πίστευα ότι μπορεί και να ερχόντουσαν...
φωτό θα βάλετε? ή να ξέκινήσουν τα παληκάρια με το καλό όταν γυρίσουν τόπικ και να συμπληρώσουμε εμείς με φωτό?
έχω κάτι καλές!!! και αποκαλυπτικές.... χαχαχαχααχ![]()
![]()
γνωμη μου ειναι να ανοιξουνε τα παιδια θρεντακι και τον χορο με τις φοτο...η τις φοτο με τον χορο εν παση περιπτωση και συμπληρωνετε και οι υπολοιποι.
ελπιζω στην επομενη δωση να καταφερω να ειμαι και εγω στη παρεα!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...