Επρεπε να παω οσο ημουν στην γλαστρα,τωρα φυτρωσα και εγω στην χωματερη,
προσπαθω ομως να διωξω τα παιδια μου.
Επρεπε να παω οσο ημουν στην γλαστρα,τωρα φυτρωσα και εγω στην χωματερη,
προσπαθω ομως να διωξω τα παιδια μου.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
επειδή συμμερίζομαι τους προβληματισμούς του "ΕΚΕΙΝΟΣ" φαντάζομαι ότι η απάντηση είναι ότι όσο κ να θέλεις να φύγεις δεν μπορείς εύκολα να αφήσεις πίσω κάποια αγαπημένα πρόσωπα ενώ παράλληλα είναι δύσκολο να εργαστείς σε χώρα που δεν ξέρεις τη γλώσσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Γιατι δεν πας να μεινεις σε καποια απο αυτες τις χωρες που εχεις ταξιδεψει και μενεις με εμας τα σκουπιδια?![]()
δεδομένου ότι οι περισσότεροι το μόνο που ξέρουν τέλεια είναι τα Αγγλικά κ η Αγγλία είναι η χειρότερη χώρα της Ευρώπης![]()
![]()
, είναι δύσκολο να προσαρμωστείς και να βρεις δουλειά σε άλλες χώρες .....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Είναι νομίζω τραγική η γενίκευση που όλοι μας επιχειρούμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
...στην τελική τι παραπάνω λόγους θες για να αντίπαθήσεις μια ομάδα ανθρώπων όπως οι Έλληνες Αστυνομικοί?...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να γενικεύει και να φέρεται μαλακισμένα ένας "μπάτσος" απέναντι στον αλβανό/μαύρο/φτωχό/τζάνκη/αναρχικό/μαλλιά/σκουλαρικά κλπ είναι περισσότερο λάθος από το να φέρεστε εσείς αναλόγως απέναντι σε αυτούς ή/και άλλες κοινωνικές ομάδες και επαγγέλματα.
Ειλικρινά εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους αστυνομικούς, τουλάχιστον όχι περισσότερο από άλλους κλάδους οι οποίοι εκτός από βρώμικοι ως το κόκκαλο είναι και σιγανοπαπαδιές...
Και εξηγώ...
Πολεοδομία. Ο ορισμός της διαφθοράς όπου για να πάρεις τη γαμημένη την άδεια λαδώνεις τους πάντες. Οι τύποι παίζουν με τις ζωές των άλλων, καθώς είναι στα @@ τους αν έχει κάποιος να πληρώσει ή όχι. Και φυσικά το φακελάκι του το πληρώνει ο μαλάκας ο αγοραστής...
Νοσοκομεία. Τα ίδια αλλά χειρότερα καθώς εκτός του ότι φέρονται στους ασθενείς (και κυρίως στους ηλικιωμένους γιατί εκεί τους παίρνει) σαν σκουπίδια, έχουν να κάνουν κυριολεκτικά με τις ζωές μας.
Δάσκαλοι & πανεπιστημιακοί Ξέρουν μόνο να φωνάζουν για τα χρήματα που πέρνουν, αλλά μόλις ακούσουν για την παραμικρή αλλαγή (που προφανέστατα τους ξεβολεύει) όπως αξιολόγηση ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ κάνουν τουμπεκί. Έχουν διαιρέσει ποτέ τις πραγματικά εργάσιμες ώρες με το μισθό τους; Φυσικά και όχι, μαλάκες είναι; ... μα αυτοί κάνουν λειτούργημα λέει... @@ κάνουν... Αρχιβολεψάκηδες είναι βρέξει-χιονίσει θα πληρωθούν χωρίς να ελέγχει κανείς αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Όπως και να είναι αυτοί, δε σημαίνει ότι είναι όλοι τους έτσι όμως...
Δημόσιοι υπάλληλοι; Χάλια
Έμποροι; Κλέφτες
Μηχανόβιοι; Αλήτες
Κουτάκηδες; Άσχετοι
Αθηναίοι; Μαλάκες
Θεσσαλονικείς; Βούλγαροι
Γαύροι; Φυτά
Βάζελοι; Φλώροι
Αλβανοί; Ληστές
Ρωσσίδες; Πουτάνες
Οι του διπλανού χωριού; Πούστηδες
Οι γυναίκες του διπλανού χωριού; Μουν@ρες
κλπ
κλπ
κλπ
Δε θέλω ούτε και ψάχνω λόγους για να αντιπαθήσω κάποιους. Μάλλον ψάχνω δικαιολογίες για να τους συμπαθώ, αλλιώς μάλλον θα πρέπει να πάω να μείνω σε καμιά σπηλιά εγώ και οι ψευδαισθήσεις μου ότι είμαι ο καλύτερος σε αυτόν τον κόσμο...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αν φτανεις στο σημειο να αποκαλεις την χωρα σου μπουρδελο και τους Ελληνες σκουπιδια και πραγματικα το νιωθεις και δεν γραφεις απλα παπαριες εντυπωσιασμου, τοτε φιλε μου τιποτα δεν σε κραταει! Οι δυσκολιες ολες μπορουν να ξεπεραστουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
επειδή συμμερίζομαι τους προβληματισμούς του "ΕΚΕΙΝΟΣ" φαντάζομαι ότι η απάντηση είναι ότι όσο κ να θέλεις να φύγεις δεν μπορείς εύκολα να αφήσεις πίσω κάποια αγαπημένα πρόσωπα ενώ παράλληλα είναι δύσκολο να εργαστείς σε χώρα που δεν ξέρεις τη γλώσσα...
δεδομένου ότι οι περισσότεροι το μόνο που ξέρουν τέλεια είναι τα Αγγλικά κ η Αγγλία είναι η χειρότερη χώρα της Ευρώπης![]()
![]()
, είναι δύσκολο να προσαρμωστείς και να βρεις δουλειά σε άλλες χώρες .....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
για το ότι οι Έλληνες είναι σκουπίδια φυσικά δεν συμφωνώ....είναι αφορισμός...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αν φτανεις στο σημειο να αποκαλεις την χωρα σου μπουρδελο και τους Ελληνες σκουπιδια και πραγματικα το νιωθεις και δεν γραφεις απλα παπαριες εντυπωσιασμου, τοτε φιλε μου τιποτα δεν σε κραταει! Οι δυσκολιες ολες μπορουν να ξεπεραστουν!
αλλά για το ότι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο συμφωνώ απόλυτα....μόνο που στα μπουρδέλα πληρώνεις για να γ.....σεις ενώ στην Ελλάδα πληρώνεις για να σε γ....νε...!!!
όσο για τις δυσκολίες φυσικά κ παλεύω να τις ξεπεράσω.....![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Το ότι αποκαλείς την χώρα σου μπουρδέλο κλπ, δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάς και δεν σε πονάει γι' αυτό. Για μένα η καλύτερη λύση δεν είναι να πας κάπου αλλού, αλλά να προσπαθήσεις να την κάνεις καλύτερη.Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αν φτανεις στο σημειο να αποκαλεις την χωρα σου μπουρδελο και τους Ελληνες σκουπιδια και πραγματικα το νιωθεις και δεν γραφεις απλα παπαριες εντυπωσιασμου, τοτε φιλε μου τιποτα δεν σε κραταει! Οι δυσκολιες ολες μπορουν να ξεπεραστουν!
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
φίλε δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου επι της ουσίας.Συμφωνώ κι εγώ ότι η συμπεριφορά μας(ως σύνολο κοινωνίας,γιατί προσωπικά δεν διαχωρίζω ανθρώπους σε μαλλιάς-αλβανός-ζάκι-κλπ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Είναι νομίζω τραγική η γενίκευση που όλοι μας επιχειρούμε.
νομίζω ότι κάνεις ένα λάθος όμως.Δεν γενικεύω τα πάντα.
μιλάω/με για κάτι συγκεκριμένο (κάπου ξέφυγε η κουβέντα βέβαια) και αυτό είναι η νοοτροπία που έχουν οι αστυνομικοί.όχι όλες οι άλλες ομάδες (κοινωνικές ή μη) που δεν είναι σωστές.
θα θεωρήσω ότι αντιλαμβάνεσαι το νόημα του χαρακτηρισμού Νεοέλληνας.
Διαφωνείς ότι οι αστυνομικοί ανέκαθεν(σχεδόν) είχαν αυτή την νοοτροπία?
θες η (λίγη) εξουσία που (νομίζουν ότι) έχουν,"βλάχοι" αν το θες στο μυαλό,(μη με παρεξηγήσεις,δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους από επαρχία,κι εγώ ο ίδιος απο χωριό κατάγομαι),
Δεν είναι ένα και δυο τα παραδείγματα που ο κόσμος έχει να προσάψει αρνητικές ιδιότητες στους αστυνομικούς.Είναι η πλειοψηφία των παραδειγμάτων!
Είχα φίλους αστυνομικούς που ενώ εκτός υπηρεσίας έλεγες μα τι παιδιά μάλαμα είναι αυτά,εν ώρα υπηρεσίας ήταν σαν ρομποτάκια που ενεργοποιούσαν το "pig mode" αν με εννοείς.τραγική διαφορά σου λέω!
Λες ότι ψάχνεις δικαιολογίες για να τους συμπαθείς.Μαζί σου 100%!!!
δεν φροντίζουν όμως να μου τις δίνουν οι Έλληνες αστυνομικοί,το αντίθετο μάλιστα.κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να κερδίζουν την αντιπάθεια μου.αυτό λέμε.
Αναγνωρίζω κι εγώ ότι κάνουν δύσκολο επάγγελμα,αντιμετωπίζοντας πολλούς κινδύνους.
αυτό δεν μπορεί να σταθεί δικαιολογία για την συμπεριφορά τους(για να μην πω και την αποτελεσματικότητα τους).
μένω Τσεχία λόγω σπουδών εδώ και 5χρόνια,και σε πληροφορώ κανένας μπάτσος ποτέ δεν με έκανε να νιώσω εχθρικά απέναντι του.και όταν λέω εχθρικά,δεν εννοώ να πιάσω να τον κεράσω κάνα κατσαβίδι στην πλάτη και να τον ταΐσω στα καβούρια.τρόπος του λέγειν το εχθρικά.
Νομιζω πως πρεπει να ξεπερασουμε καποια στερεοτυπα που τ ακουμε απο τα ΜΜΕ και τ αναπαραγουμε συνεχεια χωρις να σκεφτομαστε τι σημαινουν...Δεν χρειαζεται να πω ποσο επικινδυνο ειναι αυτο..
Τ οτι "παντου υπαρχουν καλοι και κακοι"...Παντου;;;
1) Ενα σωμα, που εχει ως σκοπο την καταστολη τι σκατα ειναι;Ειναι καλο;;;
2) Μεσα στους νταβατζηδες, υπαρχουν και καλοι νταβατζηδες;
3) Μεσα στους πολιτικους υπαρχουν και καλοι;
4) Μεσα στους πρεζεμπορους υπαρχουν και καλοι;
5) Μεσα στις "ειρηνευτικες δυναμεις¨υπαρχουν και καλοι;
6) Μεσα στους μισθοφορους υπαρχουν και καλοι;
7) Μεσα σ αυτους που κανουν μεσημεριανες εκπομπες και αλλα τετοια, υπαρχουν καλοι;
Υπαρχουν καποιες ""δουλειες"" των οποιων η φυση ειναι επικινδυνη, αντικοινωνικη, ρατσιστικη που αναπαραγουν προτυπα, εγκλωβιζουν σε ανουσια μοντελα ζωης, που σκοτωνουν, που πουλανε προστασια και εν τελει.... δεν προσφερουν τιποτα ουτε παραγουν κατι χρησιμο...
Οποτε, ας μην μπαινουμε σε τετοια μοντελα σκεψεις, που μας βαζουν να σκεφτομαστε, οτι..ε..καπου και μεσα στους μισθοφορους θα υπαρχει και κανενας καλος ανθρωπος...ε...και οι νταβαδες...ανθρωποι ειναι και αυτοι...πως θα ζησουνε...δουλεια τους ειναι...ο καθενας την δουλεια του να κοιταει...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ...ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ;
Και απαντηση δεν πηρα: αυτος που σπερνει καρκινο με τη θεληση του γνωριζοντας τι κανει, πως λεγεται;
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Τι είναι αυτό που προτείνεις εσύ; Να καταργηθεί η αστυνομία; Ή να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε εμείς οι ίδιοι ελπίζοντας αυτό να γίνει κάποια στιγμή νοοτροπία, τρόπος ζωής, παράδειγμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Νομιζω πως πρεπει να ξεπερασουμε καποια στερεοτυπα που τ ακουμε απο τα ΜΜΕ και τ αναπαραγουμε συνεχεια χωρις να σκεφτομαστε τι σημαινουν...Δεν χρειαζεται να πω ποσο επικινδυνο ειναι αυτο..
Τ οτι "παντου υπαρχουν καλοι και κακοι"...Παντου;;;
1) Ενα σωμα, που εχει ως σκοπο την καταστολη τι σκατα ειναι;Ειναι καλο;;;
2) Μεσα στους νταβατζηδες, υπαρχουν και καλοι νταβατζηδες;
3) Μεσα στους πολιτικους υπαρχουν και καλοι;
4) Μεσα στους πρεζεμπορους υπαρχουν και καλοι;
5) Μεσα στις "ειρηνευτικες δυναμεις¨υπαρχουν και καλοι;
6) Μεσα στους μισθοφορους υπαρχουν και καλοι;
7) Μεσα σ αυτους που κανουν μεσημεριανες εκπομπες και αλλα τετοια, υπαρχουν καλοι;
Υπαρχουν καποιες ""δουλειες"" των οποιων η φυση ειναι επικινδυνη, αντικοινωνικη, ρατσιστικη που αναπαραγουν προτυπα, εγκλωβιζουν σε ανουσια μοντελα ζωης, που σκοτωνουν, που πουλανε προστασια και εν τελει.... δεν προσφερουν τιποτα ουτε παραγουν κατι χρησιμο...
Οποτε, ας μην μπαινουμε σε τετοια μοντελα σκεψεις, που μας βαζουν να σκεφτομαστε, οτι..ε..καπου και μεσα στους μισθοφορους θα υπαρχει και κανενας καλος ανθρωπος...ε...και οι νταβαδες...ανθρωποι ειναι και αυτοι...πως θα ζησουνε...δουλεια τους ειναι...ο καθενας την δουλεια του να κοιταει...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ...ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ;
Και απαντηση δεν πηρα: αυτος που σπερνει καρκινο με τη θεληση του γνωριζοντας τι κανει, πως λεγεται;
Μήπως να αρπάξουμε τους γκαζμάδες και να πάμε να σπάσουμε τα κεφάλια τους; Είμαι σίγουρος ότι είναι πολλοί που το εννούν αυτό και το πιστεύουν πραγματικά!! Και πες ότι γίνεται έτσι.. Θα σταματήσουν εκεί ή θα συνεχίσουν να βαράνε (αυτοί που είναι υπέρ αυτής της λύσης) όποιον πάρει ο χάρος; Ξέρεις πότε θα σταματούσαν; Όταν θα είχαν καταρεύσει τα πάντα και θα είχαν την απόλυτη εξουσία αυτού του είδους τα όντα.
Για το ότι δεν προσφέρουν τίποτα... για σκέψου λίγο; Μήπως αναθεωρείς;
Πείθομαι ολοένα και περισοότερο για το γεγονός ότι οι χείριστοι φασίστες και ακραίοι άνθρωποι είναι αυτοί που κατά δήλωσή τους απεχθάνονται το φασισμό (στα λόγια μόνο), ενώ στην πραγματικότητα είναι βολεψάκιδες, έχουν μάθει στο "έτοιμο", ενώ στα λόγια είναι οι πιο αφοριστικοί! Ακριβώς γιατί αυτού του είδους τη συμπεριφορά (του να διεκδικούν 1000, για να πετύχουν 10) είναι αποδοτική!
Το οτι ριζωσα ειναι γεγονος να φυγω δεν μπορω.
Εχω ιδιωτικη ασφαλεια και δεν πηγαινω στα δημοσια νοσοκομεια οποτε
δεν πληρωνω φακελακια και να ξερετε με 1200ευρω τον χρονο παιρνεις
τελεια νοσηλεια.
Τα παιδιά μου θα πανε στην Σκανδιναυια πανεπηστημιο ειναι 20% φθηνοτερα
απο εδω και καλυτερη ποιοτητα εκπεδευσης και ζωης
Αν δεν κανεις παρανομιες δεν εχεις την αναγκη τους διευθαρμενους πολεοδομικους
Ψηφηζω παντα νεους πολιτικους που δεν μπηκαν στα σκατα ακομα και ποτε
δυο φορες το ιδιο προσωπο
Με τετοιους τροπους προσπαθω να αντιμετωπισω μερικες ταξεις αλλου τα καταφερνω
αλλου οχι.
Οσο για το αν ειμαστε τα σκουπιδια της ευρωπης σ'ενα αλλο τοπικ να βαλουμε
τα υπερ και τα κατα μας και βλεπουμε.Αν καταλαβουμε οτι ειμαστε στον πατο
εχουμε ελπιδα να ανεβουμε στην επιφανεια.
Ολοι ειμαστε υπευθυνοι ακομα και για τον γειτονα που δερνει την γυναικα και τα παιδια του
και δεν κανουμε τιποτα μη φανουμε ρουφιανοι η οτι αλλο
Και φυσικα το ρητο δεν φταιμε εμεις μας καναν ετσι. Ποιοι στον αοριστο
Οβερ και αουτ παιδια καληνυκτα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Vandiemen αφου με ρωτας σου λεω οτι ειμαι κατα των σουπερμαν, των τιμωρων, των ομαδων κρουσης ακριβως γιατι αποκτουν εξουσια που δεν μπορουν να την μαζεψουν ποτε..Μ αρεσουν και θωρω πιο σωστες τις συλλογικες εμπρακτες απαντησεις των αδικημενων.
Γιατι να υπαρχουν υπο "ιδανικες" για μενα συνθηκες τετοιοι προστατες; ΑΝΤΙ εκ περιτροπης να αναλαμβανουν οι ιδιοι οι συμμετεχοντες σε μια κοινωνια, τον ρολο αυτο, ΑΝ και ξαναλεω ΑΝ, νομιζουν οτι υπαρχει λογος για την υπαρξη τετοιου σωματος..
Μιλω για μια κοινωνια την οποια δεν εχω περιγραψει βεβαια οσο θα επρεπε...
Δεν μ αρεσει η "λογικη της αυτοβελτιωσης"...Ειναι μεγαλη αυταπατη...Τι σημαινει για εναν μισθοφορο, αστυνομο, μπραβο η "προσωπικη" βελτιωση;;;Τι σημαινει;; Θα δερνει με τριανταφυλλα; Θα ειναι στην οικογενεια του ενταξει και στους γυρω και στους αλλους οποιον παρει ο χαρος γιατι θα "κανει τη δουλεια του";;;
Για καποιον που δουλευει στο δημοσιο, σημαινει οτι θα πηγαινει στην ωρα του και θα δουλευει σωστα;;Και πες οτι το κανει....Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;
Τι νοημα εχει να εισαι καλος υπαλληλος οταν γυρω σου ολα καταρρεουν; Προσεξε, δεν λεω να μην εισαι καλος στη δουλεια σου ( αναλογως βεβαια του τι κανεις..) αλλα δεν ειναι αυτο το πρωτευον..Δηλαδη αν πλημμυρισεις απο ενα μπαζωμενο ρεμα ή σου παρει το σπιτι η εκκλησια. εσυ θα πεις ρε παιδια μα ειμαι καλος στη δουλεια μου;; Τι σημασια εχει να εισαι εσυ σωστος ( με πολυ στενη εννοια ισως ), οταν γυρω σου ολοι πεινανε ή τους εκμεταλλευονται....Θα σε παρει και εσενα η μπαλα αργα ή γρηγορα και θ απορεις γιατι εσυ ο κατα τ αλλα σωστος να παθεις αυτο...Δεν ειναι ατομικο το ζητημα φιλε....Ειναι συλλογικο κοινωνικο..
Πρεπει να καταλαβουμε κατι πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου: υπαρχει μια εικονικη πραγματικοτητα και καποιες κοινωνικες δομες που πολλαπλασιαζουν και συντηρουν την ανισοτητα, την αδικια και την εκμεταλλευση...
Οι δομες αυτες ειναι πλεγμα κοινωνικων σχεσεων, εξουσιας κρατικης, εκκλησιαστικης και ιδιωτικης ( που εκδηλωνεται με πολλους τροπους), συμφεροντων, πλεγμα σαπιων και νοσηρων αντιληψεων.
Καποιοι, εχουν επιλεξει να συντηρουν, να προστατευουν αυτη την κατασταση να διαχεουν αυτες τις δομες με πολλους τροπους σε ολους μας, κανοντας μας ν αποδεχομαστε αυτη την κατασταση, με μικρα διαλλειματα συναισθηματικων ψευτοεκρηξεων περι του γαμωσυστηματος και μετα ολοι πισω στα καβουκια μας...
Δυστυχως δεν εχω χρονο να σου αναλυσω και αλλο...Καταλαβες γαιτι κατα την αποψη μου ειναι τραγικο να παιρνουν επιδομα αυτοι οι ανθρωποι και οι αλλοι να εισπραττουν ξυλο, φυλακες και αλλα τετοια δημοκρατικα;;;
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
μα καλα, δεν ξερεις οτι αξιωματα δεν εχουν αναγκη αποδειξης?Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Μπράβο, γεια σου.. αξιώματα! Περιμένω απάντηση λοιπόν στο παραπάνω που είπα βάζοντας όπου "θεώρημα", "αξίωμα"..![]()
oκ κοιτα, πολλες (απο τις λιγες) φορες που γραφω εδω, το μετανοιωνω, οχι γιατι δε μπορω να στηριξω τα λεγομενα μου, αλλα γιατι δεν εχω το χρονο.
οταν αναφερομουν σε καποιους, χαρακτηριζοντας τους... δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου, ελπιζω να καταλαβες τωρα.Με ξέρεις και έπρεπε να με έχεις στο μυαλό σου; Το "μυγιάστηκες" κάν' το λίγο πιο λιανά!
Παντως οι μπατσοι κανουν πραγματα που αλλοι συνδικαλιστες "δεν εχουν σκεφτει" να κανουν!![]()
Αστυνομικοί κατέλαβαν τα γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης
Ομάδα αστυνομικών, με επικεφαλής τον πρόεδρο της πανελλήνιας ένωσης αξιωματικών Δ.Κυριαζίδη, εισήλθαν το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης και πραγματοποιούν κατάληψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Οι αστυνομικοί δηλώνουν ότι επιθυμούν να συναντηθούν με τον γραμματέα του κόμματος Λ.Ζαγορίτη, για να του παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να του εξηγήσουν τα αιτήματά τους.
Ωστόσο, ο Λ.Ζαγορίτης δεν βρίσκεται αυτήν την ώρα στα γραφεία της ΝΔ, καθώς οι αστυνομικοί δεν είχαν κλείσει κάποιο ραντεβού μαζί του.
Παρά ταύτα, οι ένστολοι αστυνομικοί εισήλθαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος και παραμένουν εντός του κτιρίου.
Καταγγέλλουν εμπαιγμό, διότι -όπως λένε- παρά τα όσα δημοσιοποιήθηκαν περί ικανοποίησης των αιτημάτων τους μετά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Β.Πολύδωρα, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Ένωση έχει ζητήσει συναντήσεις με όλα τα κόμματα για να προωθήσουν τα αιτήματά τους.
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...3&lngDtrID=244
Σωστοι;![]()
Τόσων ειδών εργαζόμενοι προσπαθούν να συναντηθούν με κάποια πολιτικά πρόσωπα και συνεχώς είναι εκεί η αστυναμικοί και τους εμποδίζουν με διάφορους τρόπους.Τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα κάνουν τη κατάληψη τους.....
![]()
Δεν ειναι οι αστυνομικοι που τους εμποδιζουν, οι ιδιοι "κρατιουνται" , τελος παντων...