Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 110

Θέμα: Την απαγόρευση των θρησκειών ζήτησε o Έλτον Τζον

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μΕ αρεσει το επιπεδο ετσι μπραβο παιδια

ειμαι ελληναρας και οσοι δε γουσταρετε σας γραφω κανονικά και σας χεζω τα "προοδευτικά my ass" μυαλα σας που ειναι γεματα σκατο

η μακεδονια ειναι περήφανα ελληνική 3000 χρονια τωρα

ζητω η Ελλας

αντε γεια

Νέο μέλος Το avatar του/της boos

βρε ουστ

καλώς τον πουστρίγκο τον Ελτον..γελάσαμε !!!!!!
    boss

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    χα
    Τελικά VanDiemen είσαι η απόδειξη, (με τα λεγομενά σου), σε αυτό που υποστηρίζω εδώ και πολλά χρόνια.

Η μηχανή (παπάκι ή χιλιάρα), είναι ένα απλό μέσο μεταφοράς.

Δεν είναι ούτε "άτι ελευθερίας", ούτε "γεννήτρια παραγωγής ονείρων", και όλα τα υπόλοιπα που της έχουν αποδώσει. Και οπωσδήποτε δεν δημιουργεί ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Γ@μησε τα αδελφε ...

Απο την μια το "Πολυτεχνειο", απο την αλλη οι "Θρησκειες" και παραδιπλα να με κυνηγαει και μια Φυγοφρενος εεε... Φυγοκεντρος ... :hypnotize

Νταουλι εγινα κι εκατσα και μεχρι τις 4 κι εβλεπα το ρεποραζ χωρις συνορα ...

:rotflmao:

Και εγώ το είδα όλο Λύκε. Έφτασε μέχρι τις 4.00 γαμώτο.

Για να μην μπερδευόμαστε, προτιμώ μια θρησκεία που απαγορεύει την δολοφονία βρεφών. (συνήθεια των ρωμαίων μέχρι την απαγόρευση της από τον Κωνσταντίνο το 350μχ) που προτρέπει σε αγάπη, ισότητα (ε’ξού και το αδελφοί ) και θέτει τον άνθρωπο κατ’αρχάς αυτεξούσιο, από μια θρησκεία που επιβάλει την εκπόρνευση (ιερόδουλες) προάγει την κτηνοβασία (Δίας που γινόταν πατέρας με μορφές ζώων) και επιτρέπει την ανθρωποθυσία (Ιφιγένεια κλπ)
    Σαν κοινωνικό σύστημα προτιμώ το θεοκεντρικό (όχι το θεοκρατικό!!) από το ατομοκεντρικό, και πιστεύω ότι η αθεΐα είναι επιβλαβής θεωρία για την πνευματική ανάπτυξη μιας κοινωνίας.
    Αν κάποιοι άνθρωποι εξ ονόματος του θεού, δεν λειτούργησαν σωστά, δεν φταίει ο θεός, αλλά οι άνθρωποι. Και ο Στάλιν έσφαξε κόσμο. Δεν φταίει ο κομμουνισμός γι’ αυτό.

Δεν απευθύνομαι σε κανένα προσωπικά, δηλώνω απλά τι σκέπτομαι.

Ο πόλεμος εναντίον των πεποιθήσεων κάποιων ανθρώπων, δηλώνει έλλειψη ανοχής και κατά συνέπεια έλλειψη δημοκρατικότητας. Άλλο λοιπόν η προτίμηση, και άλλο ο πόλεμος στον διαφορετικό άνθρωπο. Αν κατηγορεί κάποιος κάποιον γι’αυτό που έκανε, και προσπαθεί με τον τρόπο που κατηγορεί να τον πολεμήσει, τότε πρέπει να είναι ή ίδιος με αυτό που κατηγορεί, ή βλαμμένος. Εγώ θα αντιμάχομαι την παραπληροφόρηση, την διαστρέβλωση των διδασκαλιών της ορθοδοξίας. και την επιλεκτική χρήση της ιστορίας.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Τελικά VanDiemen είσαι η απόδειξη, (με τα λεγομενά σου), σε αυτό που υποστηρίζω εδώ και πολλά χρόνια.

Η μηχανή (παπάκι ή χιλιάρα), είναι ένα απλό μέσο μεταφοράς.

Δεν είναι ούτε "άτι ελευθερίας", ούτε "γεννήτρια παραγωγής ονείρων", και όλα τα υπόλοιπα που της έχουν αποδώσει. Και οπωσδήποτε δεν δημιουργεί ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Έχεις απόλυτο δίκιο! Τα πιστεύω έτσι ακριβώς 100%! Φυσικά και το να έχεις μηχανή δε σημαίνει τίποτα παραπάνω άπό το ότι έχεις τα λεφτά για να την αγοράσεις! Για την τελευταία πρόταση όπου υποννοείς ότι είσαι καλύτερος άνθρωπος.. και ο Χίτλερ μια ιδεολογία για ανώτερη φυλή και λοιπά είχε. Σαν απάντηση στα λεγόμενά μου, έλεγες μπούρδες του στυλ "είσαι ψάλτης, δεξιός κλπ". Το ότι είσαι καλύτερος άνθρωπος το συμπέρανες:
    α. Επειδή αντί να υποκλιθώ στην άποψή σου διαφώνησα;
    β. Δεν ξεκαρδίστηκα στα γέλια με τις κακόβουλες ειρωνίες σου;
    γ. Ζονκ!

Να είσαι καλά φίλε και ο Θέος να σε φωτίζει!

[B} σσσσς! [/B]
    Αυτό είναι το δείγμα καλύτερου ανθρώπου. Όσο για τα άλλα που λες μάλλον θα διαλέξω το ζονκ.

[FONT=courier new]αλήθεια είσαι και θαυμαστής του μικρούτσικου?[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Να με συμπαθάς αγορίνα αλλά το

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Προς το παρόν, ......................σσσσς!
    --------------------------------------------------------------------------------

δεν έχει σχεση με τη δημοκρατία όπως τουλάχιστον εγώ την αντιλαμβάνομαι

και δεν έχω να πω τίποτε άλλο...
    Ok.. Δεκτό! Αναγνωρίζω το σημείο της παρεξήγησης και το γεγονός ότι δεν το έθεσα όσο πιο εύστοχα θα μπορούσα. Ζητώ συγνώμη. Προς υπεράσπισή μου, το σσσσς δεν υποννοούσε το ότι δε δέχομαι κάποιος να έχει διαφορετική άποψη και να την εκφράζει αλλά το ότι (κατά την γνώμη μου) έχει λάθος. Πως θα μπορούσα άλλωστε να αποτρέψω κάποιον απ'το να λέει τη γνώμη του; Εκτός ίσως με προσωπική επίθεση και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Αλλά για δες και κάνε μια σύγκριση τη δική μου στάση με αυτή, αυτών που είναι αντίθετοι σ' αυτή και πες μου τα συμπεράσματά σου! Το να επιτίθεσαι προσωπικά εναντίον κάποιου επειδή διαφωνεί είναι δημοκρατικό;;

Ok.. Δεκτό! Αναγνωρίζω το σημείο της παρεξήγησης και το γεγονός ότι δεν το έθεσα όσο πιο εύστοχα θα μπορούσα. Ζητώ συγνώμη. Προς υπεράσπισή μου, το σσσσς δεν υποννοούσε το ότι δε δέχομαι κάποιος να έχει διαφορετική άποψη και να την εκφράζει αλλά το ότι (κατά την γνώμη μου) έχει λάθος. Πως θα μπορούσα άλλωστε να αποτρέψω κάποιον απ'το να λέει τη γνώμη του; Εκτός ίσως με προσωπική επίθεση και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Αλλά για δες και κάνε μια σύγκριση τη δική μου στάση με αυτή που είναι αντίθετοι σ' αυτή και πες μου τα συμπεράσματά σου! Το να επιτίθεσαι προσωπικά εναντίον κάποιου επειδή διαφωνεί είναι δημοκρατικό;;

Η επίθεση τουλάχιστον από εμένα άρχισε μετά από το ατυχές συμβάν. Οπότε από μέρους μου,μετά από αυτή την τοποθέτηση το θεωρώ λήξαν.

Παλαιό μέλος
    Λήξαν λοιπόν!

Λήξαν λοιπόν!

Οπότε πάμε γι' άλλα. Για πέρασε σε παρακαλώ μια βόλτα από το "θρεντ" πολυτεχνείο ή 17 νοέμβρη.

Τελικά με τον Elton Jon τι θα γίνει ρε παιδιά ???
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Τελικά με τον Elton Jon τι θα γίνει ρε παιδιά ???

Θα συνεχίσει να ζει ευτυχισμένος με τον εκλεκτό της καρδιάς του.
    Γιατί εσύ τι θέλεις να γίνει?

Ε λέω αφού ζήτισε ο ανθρωπος να καργήσουμε τις θρησκίες για το κακό που κάνουν μήπος να το σκευτούμε σοβαρά.
    Μαλιστα από εδω και πέρα ας αντιμετοπήζουμε έτσι όσους διαφωνούν μαζή μας...ας τους εξαφανήζουμε.Μήπως αυτό δεν ζητάνε και μερικοί Ταλημπάν Χρηστιανοί (μοιωψηφία) να εξαφανήσουν τους ομοφυλόφηλους.Πια η διαφορά του προοδευτηκού Κου Έλτον Τζον από τους φανατικούς που κατηγορεί. Μάλιστα πεφτει και στο μεγάλο σφάλμα να γενηκεύει.
    Οποιοσδήποτε αληθινός Χριστιανός ,που δεν έχει την Αγία Γραφή σκονησμένη ,ξέρει ότι ο Χριστός έκανε παρέα και αγαπούσε αυτούς που διαφέρανε και οι άλοι καταφρωνούσαν.Άλλο διαφονώ με κάτι και άλλο το πολεμάω.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Οποιοσδήποτε αληθινός Χριστιανός ,που δεν έχει την Αγία Γραφή σκονησμένη ,ξέρει ότι ο Χριστός έκανε παρέα και αγαπούσε αυτούς που διαφέρανε και οι άλοι καταφρωνούσαν.Άλλο διαφονώ με κάτι και άλλο το πολεμάω.
    και τι σχέση έχει ο χριστιανισμός ρε μάστορα με αυτά που είπε (αν τα είπε) ο χριστός;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σεξ την εποχή των δεινοσαύρων
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 22:20
  2. ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ Ζ...
    από BAD BOY στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 10:12
  3. Ειστε σιγουροι για την πιεση των ελαστικων σας ??
    από gmakris στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:46
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2005, 10:39
  5. εκδρομη την Πεμπτη των Φωτων
    από africanos31 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2005, 13:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε