Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 134

Θέμα: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    "Δεν ειπα εγω οτι ειναι το σωστο,αλλα ρε πουστη γιατι θα πρεπει να πιστεψω μια ερευνα που γινεται σε αλλες χωρες,σε αλλου τυπου πολεις,πως το λενε??Ενω το βλεπω καθε μερα με τα ματια μου?

Δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα?Αλλο η Αθηνα,το Λονδινο,το Βερολινο...δεν συγκρινονται με τα Γιαννενα ουτε με το χωριο μου...

Τοσο δυσνοητο ειναι αυτο που λεω? "

Δυσνόητα δεν είναι, απλά παράλογα.

Οδηγάω μηχανάκια από τα 15 μου και τώρα είμαι 40. Τι λες, έχω πέσει ως τώρα?

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Στα @ρχιδια μου σε γραφω και εσενα και τις τρομολαγνειες σου...Εχω ακουσει διαφορα απο πολλους και αυτα που λες εσυ δεν με συγκινουν καν....Αυτα περι προληψεων...

Μπορεις να παραθεσεις οσες ερευνες θες,μονο που απ'οτι καταλαβαινεις και εσυ δεν λεμε το ιδιο πραγμα...

Μιλησα συγκεκριμενα,και ειπα παιρνεις την μηχανη να πας σαν ανθρωπος να πιεις ενα ποτο...Βγαινεις,πας στην ακρη με 30-40 χλμ και δεν σε πειραζει κανενας...

Αν εσυ πιστευεις οτι ετσι κινδυνευεις περισσοτερο απ'οτι να βγεις εκτος πολεως με κρανος,προβλημα σου....
    ποτο και μηχανη... ποτε,ποτα και μηχανη παει!!!
    καλα το εχω κανει και εγω πολλες φορες να παω με την μηχανη για ποτο!!
    μια φορα ρωτισα εναν μεγαλο μα μεγαλο καγκουρα,πως και τοσα χρονια δεν εχει παθει ουτε γρατζουνια,και αφου ειχε διαλυσει τοσα μηχανακια...(σιδεροφαγος μηλαμε αφου καταφερε να πεταξει εξω απο το καρτερ τις μπιελες ενως gsxr1100)και μου ειπε οτι οσοι φοβουντε τις μηχανες παθενουν κατι!!μαλλον μουρη θα πουλησε..αλλα και παλι οσοι δεν εχουν αισθηση του φοβου δεν παθενουν τιποτα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    ποτο και μηχανη... ποτε,ποτα και μηχανη παει!!!
    καλα το εχω κανει και εγω πολλες φορες να παω με την μηχανη για ποτο!!
    μια φορα ρωτισα εναν μεγαλο μα μεγαλο καγκουρα,πως και τοσα χρονια δεν εχει παθει ουτε γρατζουνια,και αφου ειχε διαλυσει τοσα μηχανακια...(σιδεροφαγος μηλαμε αφου καταφερε να πεταξει εξω απο το καρτερ τις μπιελες ενως gsxr1100)και μου ειπε οτι οσοι φοβουντε τις μηχανες παθενουν κατι!!μαλλον μουρη θα πουλησε..αλλα και παλι οσοι δεν εχουν αισθηση του φοβου δεν παθενουν τιποτα!!

Άλλο ο σεβασμός στις μηχανές και στο τι μπορούν αυτές να κάνουν, και άλλο ο φόβος. Όπως λέει και το ρητό: Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Άλλο ο σεβασμός στις μηχανές και στο τι μπορούν αυτές να κάνουν, και άλλο ο φόβος. Όπως λέει και το ρητό: Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μα να το δεις το @ρχιδι χειμωνα καλοκαιρι ειναι με μια φανελα,ακρανοτος φυσικα και ολη μερα σουζες και μπαντιλικια ειναι!!
    ασε που πρεπει να καιει καμια 30? καθε μερα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    [i]
    Τοσο δυσνοητο ειναι αυτο που λεω? "
    Δυσνόητα δεν είναι, απλά παράλογα.
    Οδηγάω μηχανάκια από τα 15 μου και τώρα είμαι 40. Τι λες, έχω πέσει ως τώρα?
    Δεν ειναι παραλογα φιλε μου...και το οτι εφτασες 40 και οδηγας απο τα 15 δεν μου λεει τιποτα προσωπικα απο μονο του...

Σεβαστο μεν,αλλα μην προσπαθεις να πεισεις με επιχειρηματα που αφορουν αλλες χωρες,αλλες συνθηκες και αλλους ανθρωπους...

Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι αδυνατο να παθεις κατι μεσα σε αστικο περιβαλλον,απλα λεω οτι η ελλειψη κρανους σε αυτες τις συνθηκες ειναι σαφως πιο ανωδυνη απ'το να βγεις εκτος πολης χωρις αυτο...

Και κατι τελευταιο...Η στην πολη κυκλοφορουν χιλιαδες μηχανακια,μικρα μεγαλα οτι θες...

Εκτος ποσα βγαινουν?Σιγουρα ο αριθμος ειναι πολυ μικροτερος...Αρα και ο αριθμος των ατυχηματων "εξω" ειναι πολυ μικροτερος σε σχεση μ'αυτον "μεσα"...

Αλλα αν το παρεις ποσοστιαια θα δεις μια διαφορετικη αληθεια...

Ελπιζω να εγινα κατανοητος...

Δεν ειναι παραλογα φιλε μου...και το οτι εφτασες 40 και οδηγας απο τα 15 δεν μου λεει τιποτα προσωπικα απο μονο του...

Σεβαστο μεν,αλλα μην προσπαθεις να πεισεις με επιχειρηματα που αφορουν αλλες χωρες,αλλες συνθηκες και αλλους ανθρωπους...

Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι αδυνατο να παθεις κατι μεσα σε αστικο περιβαλλον,απλα λεω οτι η ελλειψη κρανους σε αυτες τις συνθηκες ειναι σαφως πιο ανωδυνη απ'το να βγεις εκτος πολης χωρις αυτο...

Και κατι τελευταιο...Η στην πολη κυκλοφορουν χιλιαδες μηχανακια,μικρα μεγαλα οτι θες...

Εκτος ποσα βγαινουν?Σιγουρα ο αριθμος ειναι πολυ μικροτερος...Αρα και ο αριθμος των ατυχηματων "εξω" ειναι πολυ μικροτερος σε σχεση μ'αυτον "μεσα"...

Αλλα αν το παρεις ποσοστιαια θα δεις μια διαφορετικη αληθεια...

Ελπιζω να εγινα κατανοητος...
    Το από πότε μέχρι πότε οδηγάω, έχει να κάνει με την χαζή ερώτηση που έκανες.
    Δεν υπαρχει ανώδυνη μη χρήση κράνους.
    Το τι θα πάθεις αν πέσεις με την μηχανή, χωρίς κράνος, δεν έχει να κάνει με χώρες, μέρη και άλλους τόπους. Παντού το ίδιο είναι.
    Τα περί αριθμών και ποσοστών που λες, δεν μου λένε τίποτα. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι την ουσία. Και η ουσία είναι πως ότι και να λες, ακόμα και η παραμικρή πτώση, αν δεν φοράς κράνος, μπορεί να σου στοιχίσει την ζωή.

Τα περί αριθμών και ποσοστών που λες, δεν μου λένε τίποτα. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι την ουσία. Και η ουσία είναι πως ότι και να λες, ακόμα και η παραμικρή πτώση, αν δεν φοράς κράνος, μπορεί να σου στοιχίσει την ζωή.

Ναι μπορει,αλλα οχι τοσο ευκολα οσο θες εσυ να το παρουσιασεις και με τετοια βεβαιοτητα και συχνοτητα...

Ναι μπορει,αλλα οχι τοσο ευκολα οσο θες εσυ να το παρουσιασεις και με τετοια βεβαιοτητα και συχνοτητα...
    Καλά ότι πεις. Αφού μπορείς, και βάζεις αποδεκτά όρια στους θανάτους, από έλλειψη κράνους και γενικά εξοπλισμού, εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω.

Καλά ότι πεις. Αφού μπορείς, και βάζεις αποδεκτά όρια στους θανάτους, από έλλειψη κράνους και γενικά εξοπλισμού, εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω.

Ενω εσυ δλδ εχεις κλεισει συμβολαιο με τη ζωη επειδη φορας κρανος?

ελαχιστοποιει οσο μπορει τις πιθανοτητες!!

Άμα σου λέω εγώ ότι είσαι αλλού για αλλού. Ασχολήσου με πιο μηχανάκι πατάει τα άλλα και άσε τα περί κρανών και λοιπών δύσκολων πραγμάτων.
    Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν την εξήγησή τους.

Άμα σου λέω εγώ ότι είσαι αλλού για αλλού. Ασχολήσου με πιο μηχανάκι πατάει τα άλλα και άσε τα περί κρανών και λοιπών δύσκολων πραγμάτων.
    Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα έχουν την εξήγησή τους.

Αφου και εσυ με καταλαβες και με συμπεριελαβες στην στατιστικη σου,παω πασο...

Αφου δε περισσοτερο με ξερεις και γνωριζεις πως δεν φοραω κρανος...

Το ας πουμε υπερασπιστηκα κατι,δεν σημαινει οτι το κανω κιολας...αλλα μαλλον ειναι οντως δυσκολο να το καταλαβεις αυτο...

Τελικα οντως,τιποτα δεν ειναι τυχαιο....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Το ας πουμε υπερασπιστηκα κατι,δεν σημαινει οτι το κανω κιολας...

+1

Αφου και εσυ με καταλαβες και με συμπεριελαβες στην στατιστικη σου,παω πασο...

Αφου δε περισσοτερο με ξερεις και γνωριζεις πως δεν φοραω κρανος...

Το ας πουμε υπερασπιστηκα κατι,δεν σημαινει οτι το κανω κιολας...αλλα μαλλον ειναι οντως δυσκολο να το καταλαβεις αυτο...

Τελικα οντως,τιποτα δεν ειναι τυχαιο....

Τελικά μου αρέσουν οι μάγκες που "υπερασπίζονται" γενικώς και αορίστως. Καταναλώνουν φαιά ουσία, (την ποιά?), και χρόνο, έτσι χωρίς λόγο. Γιατί? Για να συμπληρώσουνε αριθμό ποστ?
    Τελικά τι θες να πείς?
    Πιο πολύ μου θυμίζει το "την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, όταν βρίσκω τα δύσκολα".
    Τελικά κάνε ότι θες. Εσύ αποφασίζεις σε ποιες στατιστικές θέλεις να είσαι.
    Η όλη υπόθεση είναι αστεία.

Άντε γειά

Τελικά μου αρέσουν οι μάγκες που "υπερασπίζονται" γενικώς και αορίστως. Καταναλώνουν φαιά ουσία, (την ποιά?), και χρόνο, έτσι χωρίς λόγο. Γιατί? Για να συμπληρώσουνε αριθμό ποστ?
    Τελικά τι θες να πείς?
    Πιο πολύ μου θυμίζει το "την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, όταν βρίσκω τα δύσκολα".
    Τελικά κάνε ότι θες. Εσύ αποφασίζεις σε ποιες στατιστικές θέλεις να είσαι.
    Η όλη υπόθεση είναι αστεία.

Άντε γειά
    κοιτα φιλε...το οτι υποστηριζει μια μεριδα ανθρωπων που δεν ειναι εδω για να μηλισουν,η δεν θελουν να μην μηλισουν για ευνοητους λογους δεν σημενει οτι την κανει με ελαφρα,ουτε οτι δεν ειναι σεβαστη η γνωμη του και ας ειναι (κατα την δικια σου γνωμη)λαθος!!!
    ρε παιδια γραφτηκαμε εδω που γραφτηκαμε,για να λεμε την γνωμη μας οπως ειναι,ασχετα αν ειναι σωστο η λαθος!!αν ξεραμε ολοι ποιο ειναι το σωστο,τοτε ποιος ο λογος να γραφτουμε?

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Qiiz: Βρείτε τον κάγκουρα
    από vagtav στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2011, 12:01
  2. Έλληνας αναβάτης θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα
    από blackrose στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2011, 21:10
  3. Το χρημα ως χρεος
    από mankam στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί