Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 250

Θέμα: Κύμα αντιδράσεων για ξυλοδαρμό φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη

Παλαιό μέλος
    Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα:

1) Χωρίς να αποκλείω το γεγονός τα ΜΜΕ να μεγέθυναν το όλο γεγονός και να αλείωσαν εντυπώσεις για λόγους τηλεθέασης, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και μαρτυρίες 8 πανεπιστημιακών ότι ο φοιτητής εδάρη βαναυσότατα και αναίτια.

2) Το γεγονός ότι κάποιοι βανδαλίζουν/λεηλατούν/ασχημονούν κλπ δε νομιμοποιεί τα όργανα της τάξης να βιαιοπραγούν εναντίον των πολιτών. Θέλουμε την αστυνομία να κυνηγάει τους "κακούς" και να προστατεύει τους "καλούς", όχι το αντίστροφο.

3) Συνολικά τα τελευταία 20 περίπου χρόνια που παρακολουθώ παρόμοια γεγονότα το έργο που βλέπω είναι το ίδιο: Σε κάποιο σημείο Α κάποιος σκληρός πυρήνας αναρχικών/γνωστών αγνώστων/αληταράδων δημιουργεί επεισόδια. Η αστυνομία απέχει ή παρακολουθεί με απάθεια από απόσταση. Σε κάποιο άλλο σημείο Β αστυνομικές δυνάμεις ξεμοναχιάζουν κάποιον φουκαρά πολίτη/φοιτητή/πρεζάκια/κοπέλα και του ρίχνουν της χρονιάς του, για να φανεί ότι κάτι κάνουν και να μην τους κατηγορήσει κανένας για έλλειψη υπηρεσιακού ζήλου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αποτέλεσμα χαμηλής νοημοσύνης, κακής εκπαίδευσης, κακοπροαίρετων άνωθεν εντολών ή απλά ατυχής συγκυρία αλλά είναι ύποπτα επαναλαμβανόμενη σύμπτωση... :a13:

Πλεον εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο ειναι μειοψηφια οι μπατσοι μεσα στην αστυνομια....Παραβαση καθηκοντος απο ΟΛΟΥΣ οσους ηταν μπροστα στην σκηνη,Απαθεια, δημοσιο υπαλληλικι και Μπαλασκας για κερασακι....Πραγματικα εχω αηδιασει με το ολο θεμα το οποιο θα διαρκεσει το πολυ 3-4 μερες ακομα και μετα θα παει στο αρχειο.Αληθεια τοσες φορες που εχετε ακουσει για ΕΔΕ σε οργανο ξανακουσατε μετα τιποτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    δεν δικαζω κανεναν.την γνωμη μου λεω.πιστευω οτι ο συγκεκριμενος δεν ειχε μεινει αμετοχος στα επεισοδια.
    ισως κανω και λαθος αλλα η γνωμη που εχω σχηματισει ειναι αυτη.
    δεν ειπα πουθενα καλα του κανανε του παιδιου.
    οσοι γραφουν καλο ειναι να διαβαζουν πρωτα ολη την συζητηση πριν βγαλουν συμπερασμα.
    δεν γουσταρω καμια μορφη βιας και το εχω πει σε παρα πολλες συζητησεις.Για να μην παρεξηγηθώ εγω δεν αναφερόμουν σε σένα
    αλλα μην προσπαθειται τωρα να μου πειτε οτι ολοι αυτοι που κανουν τα επεισοδια, θελουν να χτυπησουν το κατεστημενο-συστημα-κρατος.Αντίθετα το εξυπηρετούν τα μάλλα.
    στην θεσ/νικη βγηκαν και πετουσαν πετρες στα αυτοκινητα που περνουσαν απο'κει.εδω που ειναι το κοινωνικο μηνυμα που ηθελαν να περασουν;;;'Αστυνομεύετε πιο πολύ, για την ασφάλειά μας!'
    ωραια λογικη ρε μπραβο.
    αν τα ''καλοπαιδα'' επιαναν εναν μπατσο τι θα του εκαναν; θα τον κερνουσαν τσαι;
    τα ιδια συμβαινουν και απο τις δυο πλευρες.ΛΑΘΟΣ και οι δυο.
    η διαφωνια δεν ειναι αν επρεπε να τον δειρουν.σαφως και ΟΧΙ.

η διαφωνια ειναι αν ο σωστος τροπος να περασει ενα μηνυμα, ειναι να βγουν δεκα νταηδες στους δρομους και να τα κανουν γυαλια καρφια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Πλεον εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο ειναι μειοψηφια οι μπατσοι μεσα στην αστυνομια....Παραβαση καθηκοντος απο ΟΛΟΥΣ οσους ηταν μπροστα στην σκηνη,Απαθεια, δημοσιο υπαλληλικι και Μπαλασκας για κερασακι....Πραγματικα εχω αηδιασει με το ολο θεμα το οποιο θα διαρκεσει το πολυ 3-4 μερες ακομα και μετα θα παει στο αρχειο.Αληθεια τοσες φορες που εχετε ακουσει για ΕΔΕ σε οργανο ξανακουσατε μετα τιποτα?
    Για να μην ξεχνάμε η ΕΔΕ είναι το απλό 'μαζευόμαστε μεταξύ μας και μαλώνουμε τον συνάδελφο

Ενταξει παιδια λυθηκε το ζητημα.....3 μπατσοι σε διαθεσιμοτητα και αλλοι 5-6 δυσμενη μεταθεση σε αλλα τμηματα της Θεσ/κης......

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Πληροφοριακα η τιμωρια που προβλεπεται σε περιπτωσεις βασανισμου,γιατι βασανισμος ειναι,(συμμετοχης,αδρανειας, κτλ) υπαλληλου,αστυνομικου ή στρατιωτικου ειναι αμεση ποινικη διωξη απο Εισαγγελεα και σε περιπτωση ενοχης 5-20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

Επισης ο ενας απο τους 3 που τεθηκαν σε διαθεσιμοτητας ειχε στο παρελθον μετατεθει δυσμενως λογω παρομοιου περιστατικου

Για τα μπεταντιν στο προσωπο του Πολυζωγο (και ο νοων νοειτω), απαγγελθηκαν κατηγοριες για αποπειρα δολοφονιας και για τα οσα ειδαμε στη Θεσσαλονικη.......γινεται ΕΔΕ...θα δουμε...κανονικη συλληψη εγινε...μην τα μεγαλοποιουμε....αυτα ειναι εξω απ τη φιλοσοφια μας....ειναι μεμονωμενο περιστατικο.....
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος
    Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.............

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΙΑΣ...........!!!!!!!!!!

Όταν γίνεται αύτό, τό καθεστώς είτε μαύρο είτε κόκκινο........

ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ......!!!!!!!!!

Όταν έκπροσωπείς τό νόμο.....
    ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ........!!!!!!!!!
    Αύτό πού είδαμε είναι κρατικός ....ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ.....!!!!!!!!

Ότι σκατά καί νάκανε αύτός ό πιτσιρικάς τόν πιάνεις τόν πάς μέσα καί έκεί........
    τελειώνει ό ρόλος σου......
    ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΕ......!!!!!!
    Ούτε στό φάρ-Ουέστ μέ τά πούπουλα ,ούτε έκεί πού κόβουν χέρια είμαστε..!!!!!!
    ΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.........
    καί τρώς στή μάπα τό ...ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ....
    ή ...ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ........ΑΜΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΜΠΟ......
    καί κάνεις έπίδειξη .....
    ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ....!!!!!!!!

Πάντως είναι πολλοί φτηνιάρηδες....
    Άκου έπεσε στή ζαρντινιέρα...
    ΠΟΙΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.........τό έβγαλε αύτό..???
    Ούτε φαντασία δέν έχουν...
    Άκόμα στό 60....είναι....!!!!!!!!

Παει ξεφουσκωσε και αυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Παει ξεφουσκωσε και αυτο

Μεχρι το επομενο "μεμονωμεο περιστατικο"...Μην ανησυχεις φιλε μου...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Για τα μπεταντιν στο προσωπο του Πολυζωγο (και ο νοων νοειτω), απαγγελθηκαν κατηγοριες για αποπειρα δολοφονιας και για τα οσα ειδαμε στη Θεσσαλονικη.......γινεται ΕΔΕ...θα δουμε...κανονικη συλληψη εγινε...μην τα μεγαλοποιουμε....αυτα ειναι εξω απ τη φιλοσοφια μας....ειναι μεμονωμενο περιστατικο.....
    Να πω ότι έχεις άδικο.....
    Ετσι είναι τα πράγματα. Ο ξυλοδαρμός ή είναι ποινικό αδίκημα για όλους ή δεν είναι. Τα περι δυσμενούς μετάθεσης κλπ, είναι για γέλια και για κλάματα.

Αχ ρε φιλε...Τι να το κανω το δικιο ο καψερος....

Εχω να σου πω και αλλα τετοια...Για ενα παιδι που το χτυπησαν περιξ της "πλατειας" και το αφησαν ανικανο...τιποτα...κανεις δεν ξερει-κανεις δεν μιλαει....πανε χρονια τωρα...δεν ειχε πλατες δεν ηταν καποιος γνωστος και γι αυτο δεν μαθευτηκε τιποτα...του σαλεψε του παιδιου και απο τοτε υπογραφει σε τοιχους με γνωστο λογκο...

Δεν ξερω ρε παιδες...Επισης για το ντου και το ξυλο-χημικα που εφαγε κοσμος στο Χιλτον απεξω...παλι σιωπη...και ας ηταν η διαταγη"χτυπατε στα κεφαλια"...κανεις δεν ειπε τιποτα...

Πολυ σιωπη πεφτει, το "ξυλο σ επικινδυνα παιδακια" που λεει και ενα ασμα γινεται νομος, η μηδενικη ανοχη στους καπως ντυμενους, δογμα και τα κομματα μιλανε μονο για τον ατυχο φοιτητη στη Θεσσαλονικη....

Οταν ερθει βεβαια η στιγμη που ολοι θα θεωρουμαστε υποπτοι, επειδη αμφισβητουμε ( και δεν ειναι μακρυα η ωρα..), τοτε θα δουμε οτι αυτα για τα οποια σιωπουμε σημερα, θα γινουν η θηλια μας αυριο...Ας ελπισουμε οτι δεν θα γινει ετσι...

με την ελπίδα θα μείνουμε.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    καλα μιλας σοβαρα;;;;
    καψανε την σημαια για να περασουν μηνυμα;;;
    ρε φιλε δεν μπορει να τα πιστευεις αυτα.
    τι μηνυμα πηρες εσυ δηλαδη και δεν το επιασα εγω.

kala re supermario i simaia pou kaike se enoxxlise?

exoun ksepoulisei oli tin xora 50 xronia tora i simaia se pirazei?
    kanonika i simaia prepei na xei kai xorigous epano, coca coles klp klp
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

δεν ειχε πλατες δεν ηταν καποιος γνωστος και γι αυτο δεν μαθευτηκε τιποτα......

den prepei na anarotiomaste pos etixe na simvei ena gegonos san afto stin dimokratiki xora mas
    prepei prota na anarotiomaste an i xora mas einai ontos dimokratiki
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    den prepei na anarotiomaste pos etixe na simvei ena gegonos san afto stin dimokratiki xora mas
    prepei prota na anarotiomaste an i xora mas einai ontos dimokratiki

Και στην ευλογη απορια σου, απαντω με μια αρνηση.

Οχι φιλε δεν ειναι δημοκρατικη.

Οταν περιμενουμε απο ενα Μακη να μας πει οτι τα κομματα εχουν χορηγους οι οποιοι μετα θα πρεπει να ικανοποιηθουν στο πολλαπλασιο, οταν αποψεις και κοινωνικες σχεσεις ποινικοποιουνται, οταν ολα καταγραφονται-ολα παρακολουθουνται, οταν υπαρχουν προληπτικες συλληψεις εξω απο στεκια, πως να ειναι δημοκρατικη;;;;

Το ζητημα ειναι οτι πλεον οι δικτατοριες εξελισσονται. Φαινομενικα μας δινουν τη δυνατοτητα να μιλαμε ελευθερα, να κανουμε τα παντα, ν ικανοποιουμε τα θελω μας( που αυτες δημιουργουν) αλλα μας εχουν πιασμενους απο παντου.

Οσο για τη σημαια που λες, εχουν παρεξηγηθει πολλα. Συμβολιζει λεει το λαο και την ιστορια του .Δεκτο.

ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ;

Α, εκει ειναι συμβολικο. Δηλαδη; Συμβολιζει λεει την αντιδραση μας απεναντι στο τροπο που φερεται η ποτανα Αμερικη με πολεμους κτλ.....Δηλαδη δεν θελεται να "καει" ο αμερικανικος λαος; Ε...οχι...

Σε καποια θεματα πρεπει γαμωτο να εχουμε εννιαια αντιληψη, οχι οτι μας βολευει..."Αυτοι" λοιπον που καινε σημαιες, δεν το κανουν για να πουν στα τετοια μου η ιστορια, ο λαος κτλ κτλ... Συμβολικα ( οσο και προκλητικα, αντιστοιχα με την αμερικανικη σημαια) λενε οτι το ελληνικο κρατος ειναι υπευθυνο για πολλα εγκληματα, αποποιουνται την επισημη ιστορικη εθνικιστικη αποψη περι της ιστοριας μας και αλλα πολλα. Ας μην μιλω εξ ονοματος τους αλλο.

Ολα αυτα στο βαθμο που δινουν πολιτικη διασταση σ αυτη την πραξη. Αν οχι, τοτε ουγκα μπουγκα...Σε καμια περιπτωση δεν εκφραζεται ενας αφοριστικος συλλογισμος απεναντι στην κοινη ιστορικη μας πορεια σαν ""εθνος""( δεν εβρισκα αλλη λεξη και αυτη ειναι λαθος). Μπορει σαν πραξη να μας φαινεται παραλογη ( ενεκα και της διογκωσης απο τα ΜΜΕ) αλλα μονο αυτο δεν ειναι.

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2012, 22:32
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  4. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  5. Απαντήσεις: 1