Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 137

Θέμα: Νεος πυρηνικος αντιδραστηρας στας Ευρωπας

πλάκα ξέρετε να κάνετε... φυσική όμως; Γιατί το "Νεος πυρηνικος αντιδραστηρας στας Ευρωπας", σα θέμα προς συζήτηση, απαιτεί γνώσεις φυσικής. Εσείς τώρα δείχνετε ο ένας στον άλλον πόσο καλά μπορείτε να την "πείτε" στον τσίρο.

μπράβο παιδιά.

και μετά απορείτε που ο κόσμος πάει στο διάολο.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
    πλάκα ξέρετε να κάνετε... φυσική όμως; Γιατί το "Νεος πυρηνικος αντιδραστηρας στας Ευρωπας", σα θέμα προς συζήτηση, απαιτεί γνώσεις φυσικής. Εσείς τώρα δείχνετε ο ένας στον άλλον πόσο καλά μπορείτε να την "πείτε" στον τσίρο.

μπράβο παιδιά.

Ρε παραπονουμενε δεν παει να στην πει κανενας αλλα αν πας γυρευοντας θα τα ακουσεις.
    Δεν ειναι φορουμ φυσικων αυτο και σιγουρα ουτε εσυ ξερεις οσα νομιζεις οτι ξερεις(τα σπιν σουλενε τιποτα?)...πας να πεις στον αλλο για τον ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΤΗ..οτι γουσταρει γραφει και οπως γουσταρει το γραφει..αν θελαμε προφεσορα θα πηγαιναμε αλλου και αν τα περναγαμε ολα αβιαστα δεν θα τα συζηταγαμε καν!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Γιατί το "Νεος πυρηνικος αντιδραστηρας στας Ευρωπας", σα θέμα προς συζήτηση, απαιτεί γνώσεις φυσικής.
    όχι αφεντικό.... ΔΕΝ απαιτεί γνώσεις φυσικής να κάνουμε μια κουβέντα πάνω σε κάτι που για πολλούς εδώ θεωρείται ελπιδοφόρο.

Όσες λίγες γνώσεις έχουμε κάποιοι για το αντικείμενο τις θέσαμε προς ενημέρωση. ΚΑι πιστεύω πως απο εκεί βγήκε μια μεγάλη άκρη για το πως θα δουλέψει αυτός ο αντιδραστήρας για να έχουν όλοι μια γενική ιδέα... χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε τύπους, σχεδιαγράμματα κλπ.

Απο εκεί και πέρα. Δες την τροπή που πήρε το θρεντ μόλις έγραψες εσύ. Αντί να προβληματιστείς που ο κόσμος πάει στο διάολο μήπως να προβληματιστείς με το ΤΙ κάνεις κάθε φορά και γίνονται πουτ@να όλα;

Στα λέω εντελώς φιλικά μια και έχουμε γνωριστεί απο κοντά (το θυμήθηκα :wacko: ) και όπως θα έχεις δει εγώ ΔΕΝ σε κοντράρω ούτε σου τη λέω με το παραμικρό.

Μπορεί να μην σπόυδασα φυσική (με τη στενή έννοια του όρου) αλλά έπαιρνα το Quantum όταν έβγαινε και αγοράζω σχεδόν κάθε μήνα το Scientific American παλιά στην αγγλική, τώρα στην ελληνική έκδοση (που παρεπιπτόντως τη βγάζει πρώην καθηγητής μου)

Αλλά εδώ δεν είμαστε για αν δείξουμε πόσο φυσική ξέρει ο καθένας, άλλωστε πλέον και τίποτε να μην ξέρεις με ένα google γίνεσαι εύκολα παντογνώστης, αλλά για να πούμε τη γνώμη μας για το ITER.

Αυτά απο εμένα, αν θες να συνεχίσεις την αντιπαράθεση στο στυλ "τις πίπες που λένε στην τιβι" δικό σου καπέλο (btw, αν μου πεις δεν ποια εκπομπή ελληνικής τηλεόρασης μιλάνε για φυσική θα χαρώ να μάθω)

Καλό και προσεκτικό ΣΚ να έχεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

μπράβο παιδιά.

Nα μας συγχωρείτε υπέρτατε γνώστη των φυσικών νόμων... που τολμήσανε κάποιοι να μην έχουν τουλάχιστον 4 PhD στην φυσική...

Εσύ όμως που τα ξέρεις όλα, για πες μας....

Κινούμενο αντικείμενο, σε σχήμα Γ, με ταχύτητα 80km/h συναντά σταθερό αντικείμενο σε σχήμα Λ ανάμεσα στο οποίο κρέμμονται ελεύθερα 2 μπάλες... μετά την σύγκρουση ποσα dB παράγει το στόμα του σώματος Λ;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    μετά την σύγκρουση ποσα dB παράγει το στόμα του σώματος Λ;
    εγώ πάντως για το στόμα δε ξέρω να σου πω...

η άλλη τρύπα πάντως θα εξάγει (ή εισάγει ? ) μπόλικο πράμα....

με συγχωρείτε που σας ενόχλησα.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Nα μας συγχωρείτε υπέρτατε γνώστη των φυσικών νόμων... που τολμήσανε κάποιοι να μην έχουν τουλάχιστον 4 PhD στην φυσική...

Εσύ όμως που τα ξέρεις όλα, για πες μας....

Κινούμενο αντικείμενο, σε σχήμα Γ, με ταχύτητα 80km/h συναντά σταθερό αντικείμενο σε σχήμα Λ ανάμεσα στο οποίο κρέμμονται ελεύθερα 2 μπάλες... μετά την σύγκρουση ποσα dB παράγει το στόμα του σώματος Λ;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

το thread ας πάει στους προβληματισμούς πΕρικαλώ σας Sniper....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    το thread ας πάει στους προβληματισμούς πΕρικαλώ σας Sniper....
    No can do dear fellow.... Στις γενικές δεν κουνάμε πράμα....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    αν μου πεις δεν ποια εκπομπή ελληνικής τηλεόρασης
    Ωωωωωω !!!!λαθάρα !!!!! Μετά θα λές γιατί στην λέει ο ¨ημιαγωγόν¨ ρε Κάπταιν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    άλλωστε πλέον και τίποτε να μην ξέρεις με ένα google γίνεσαι εύκολα παντογνώστης
    αυτό μάλλον ειρωνικά το λες, γιατί δεν είναι δυνατόν να μου λες ότι αρκεί αυτό για να μάθεις. Επιφανειακά θα μάθεις ένα δυό πράματα, αλλά γνώση ουσιαστική δεν αποκτάται με αυτόν τον τρόπο. Χρειάζεται μακροχρόνια προσπάθεια. Η μάθηση είναι μια επίπονη διαδικασία. Το google δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από το quantum (που ήμουν συνδρομητής και τα έχω όλα όσα κυκλοφόρησαν στα ελληνικά) ή μια επίσκεψη στην δημόσια βιβλιοθήκη, δηλαδή να σου παρουσιάσει αυτά που πρέπει να διαβάσεις. Το wikipedia και δε-ξέρω-γω-τι-άλλο δεν είναι μέρος για να μάθεις. Αν δε ξεσκιστείς στο γράψε-σβήσε, δε σου γίνει το μάτι κορόμηλο δε μαθαίνεις τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ωωωωωω !!!!λαθάρα !!!!! Μετά θα λές γιατί στην λέει ο ¨ημιαγωγόν¨ ρε Κάπταιν....

συγγνώμη...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

.....

....δε σου γίνει το μάτι κορόμηλο δε μαθαίνεις τίποτα.

Πόσα ξέρεις.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tsiros_sta_kefia.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	32,1 KB 
ID:	70352

αυτό μάλλον ειρωνικά το λες, γιατί δεν είναι δυνατόν να μου λες ότι αρκεί αυτό για να μάθεις. Επιφανειακά θα μάθεις ένα δυό πράματα, αλλά γνώση ουσιαστική δεν αποκτάται με αυτόν τον τρόπο. Χρειάζεται μακροχρόνια προσπάθεια. Η μάθηση είναι μια επίπονη διαδικασία. Το google δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από το quantum (που ήμουν συνδρομητής και τα έχω όλα όσα κυκλοφόρησαν στα ελληνικά) ή μια επίσκεψη στην δημόσια βιβλιοθήκη, δηλαδή να σου παρουσιάσει αυτά που πρέπει να διαβάσεις. Το wikipedia και δε-ξέρω-γω-τι-άλλο δεν είναι μέρος για να μάθεις. Αν δε ξεσκιστείς στο γράψε-σβήσε, δε σου γίνει το μάτι κορόμηλο δε μαθαίνεις τίποτα.
    αμα ειρωνευτώ θα το καταλάβεις...

Αυτό που θέλω να πω (if you read between my lines) είναι οτι όποιος θέλει εδώ μπορεί μέσω του google και της wikipedia να ενφανιστεί οτι ξέρει περισσότερα απο όσα ξέρει πραγματικά

"αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο"
    Θωμάς Μάτσιος, πρόεδρος Εδεσσαϊκού

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πόσα ξέρεις.....

που τον βρήκες τον Bart με μαλλιά και πριν 10 χρόνια ρεεεεεεε?

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νέος στη γειτονιά
    από sporky στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2018, 19:00
  2. Νεος!
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2004, 23:56
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 10:35