Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 105

Θέμα: καλυτερη προταση για ποδηλατο με 200 ευρω?

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

και ενος GT Avalanche, to 3.0 που το ειδα και μου φυγε το σκαλπ( και κανει +200Ε απ αυτα που υπολογιζα) !!!

Πανεμορφο ποδηλατο, αμεσως θα το περνα!

)
    Πάρτο φίλε με κλειστά μάτια!!!! είναι πολύ σούπερ ποδήλατο, πανέμορφο , ανθεκτικό και το αναβαθμίζεις κιόλας όποτε γουστάρεις!!!! Το έχω κι εγώ και είμαι απλά κατενθουσιασμένος!!!!!

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    Πάρτο φίλε με κλειστά μάτια!!!! είναι πολύ σούπερ ποδήλατο, πανέμορφο , ανθεκτικό και το αναβαθμίζεις κιόλας όποτε γουστάρεις!!!! Το έχω κι εγώ και είμαι απλά κατενθουσιασμένος!!!!!
    μπορω να εχω ενα πληρες ονομα και μια τιμουλα???

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    μπορω να εχω ενα πληρες ονομα και μια τιμουλα???
    Το λέω πιο πάνω , GT avalanche 3.0, τιμή , εάν θυμάμαι καλά, κοντά στα 300 ευρώ πρέπει να πάιζει!!! Αγορασμένο από τον Γατσούλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    Το λέω πιο πάνω , GT avalanche 3.0, τιμή , εάν θυμάμαι καλά, κοντά στα 300 ευρώ πρέπει να πάιζει!!! Αγορασμένο από τον Γατσούλη.

Ποιο μοντελο ομως;

Εγω αυτο που ειδα εκανε 508 ευρω(!!!!) μοντελο 2007. Οχι οτι με νοιαζει η εκδοση, αλλα αν κυκλοφορει ακομα η προηγουμενη εκδοση, σιγουρα θα ειναι πιο φτηνη.
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    IDEAL τελος

εχω το πρωτο Ideal Hillmaster που βγηκε με αναρτηση κ δισκοφρενο.Πρεπει να ημουν 15-16 χρονων και τωρα ειμαι εικοσι κ το ποδηλατο ειναι κομπλε.κ πιστεψε με εχει περασει πολλα.Αλματα σουζες(με εικοστη παρακαλω και καμια 20-30αρια χιλιομετρα) ενντο(και καλα) και τρελες καταβασεις(Μεχρι που σαβουριαστηκα για τα καλα...).

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    Επισης πριν απο αυτο ειχα ενα Ideal Alpha και το εχω ακομα(αλλα θελει φτιαξιμο το τιμονι και το πιρουνι...καταραμενα αλματα... )

Αποσυντονισμ
    Γεια σε όλους θέλω να αγοράσω ένα ποδήλατο για πολύ χαλαρή όμως χρήση λόγω χρόνου και λόγω πόνου στο δεξί γόνατο ενίοτε.. άρα δε θα πιεστώ ούτε το ποδήλατο ούτε εγώ.

60% σε άσφαλτο, 30 σε καλό χωματόδρομο και 10% σπάνια δλδ σε δύσβατο.

Χρήση 2 φορές τη βδομάδα το πολύ για 5-6 χλμ συνολικά. Οπότε και είπα να προτιμήσω κάτι τέτοιο http://www.praktiker.gr/Product/podi...1?catNavId=153 , αλλά νομίζω ότι ούτε καν για τη χαλαρή μου χρήση δεν κάνουν αυτά.

Οπότε δε θα προβώ σε άμεση αγορά, θα δώσω +100 σε ένα μήνα όμως από τώρα με το καλό. Πάμε σε κάτι καλύτερο παρά να κατεβάζω καντήλια όλη την ώρα

Έχω δει αυτό εδώ http://www.gatsoulis.gr/index.php?co...product_id=236

Ελαφρύ βλέπω πως είναι, έχει και μπροστινή ανάρτηση κάτι που το κρίνω απαραίτητο. Hi-ten διαβάζω πως είναι υλικό από χάλυβδα και είναι ανθεκτικό. Τα 15,9 κιλά μου φαίνονται καλά, τι λέτε?

Στον ένα μήνα που θα μεσολαβήσει θα αγοράζω τα περιφερειακά δλδ κανά κράνος, κανά παγούρι, λιπαντικό αλυσίδας, led κτλ κτλ..

Πείτε μου ότι μου κάνει το ποδήλατο αυτό γιατί πιο πάνω σε τιμή δεν πρόκειται να πάω, ήδη έχω φτάσει πολύ ψηλά για μία στο τόσο που θα το θέλω.
    Ζουν ανάμεσά μας.
    Τελικά ποιοι είναι οι καλοί, οι Νεφελίμ ή οι Ελοχίμ???

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Δεν ξερω ανα διαβασες ολο το θρεντ (ουτε και εγω αλλα σιγουρα κατι εχει γραφτει).

Τανκσ ειναι οχι ελαφρυ..........χαλυβδινος ποδηλατο στα περισσοτερα μερη του. Φρενα δεν εχει για χωματοδρομους και μονοπατια μονο για την πολη.

Αναρτηση,γραναζια ειναι μαπα και σε λιγο καιρο θα βλαστημας την ωρα κα την στιγμη.

Γνωμη μου ριξε και καμια ματια για μτχ σε διαφορα φορουμ η στο car.gr βαλε και ακομα ενα 50αρικο

συν απο το βαρυδι που σκεφτεσαι να παρεις και θα εχεις ενα πολυ ωραιο ελαφρυ με καλη αναρτηση

και μπορει υδραυλικα φρενο ποδηλατο να ευχαριστιεσαι να κανεις βολτα οχι να το σκεφτεσαι να το

παρεις.

Παλαιό μέλος
    Ε ρε πού έχουμε φτάσει. Κάποτε ούτε οι σέλλες του ποδηλάτου μας δεν ήταν ελαστικές, τώρα πρέπει να σκάσουμε ένα μισθό για να έχουμε μάχιμες αναρτήσεις και φρένα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    για απλες κοντινες βολτουλες μια στο τοσο εχει το carefour κατι mountain με 100 ευρω που ειναι μια χαρα .θα περασεις και 20 χρονια ανετα

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    ρε ανθρωπΑ,γραφτηκες σε φορουμ για μηχανες,και το πρωτο που ρωτας ειναι για ποδηλατο?

open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αποσυντονισμ
    Άρα το ξεχνάω και αυτό.. μτχ δε θέλω για πολλούς λόγους

Κάποια πρόταση για καινούριο πάντα, υπάρχει μέχρι 250 ευρώ? Διότι εγώ έχω χαθεί λίγο και δε ξέρω τι άλλο και που να ψάξω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι για τη χρήση που το θέλω (θυμίζω θα είναι λίγη και χαλαρή) πρέπει να σκάσω πάνω από 300 ευρώ, αν είναι δεν παίρνω καθόλου

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    ρε ανθρωπΑ,γραφτηκες σε φορουμ για μηχανες,και το πρωτο που ρωτας ειναι για ποδηλατο?

Ε ναι, αφού από εκεί ξεκινάμε όλοι και μετά θα πάω και στις μηχανές lol

Απλά στο google στην αναζήτηση "ποδήλατο μέχρι 200 ευρώ", έβγαλε το παρόν thread και είπα να γραφτώ στο forum και να ρωτήσω. Διάβασα όλο το thread και αφού έψαξα μπήκα να ρωτήσω γνώμη για το ποδήλατο που βρήκα που όμως ο φίλος dond4le μου λέει ότι είναι βαρύ και με εξαρτήματα μάπα οπότε το ξεχνάω και αυτό. Δε με βλέπω να παίρνω μου φαίνεται
    Ζουν ανάμεσά μας.

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    γιατι δεν θελεις μτχ???τι φοβασαι μη το χε σκισει ο προηγουμενος και κολλησει στα χερια σου??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    με τοσα λ7 που διαθετεις μονο μτχ παιρνεις καλο ποδηλατακη σχετικα....κοιτα τα ideal που ειναι σκυλια και ειναι και ελληνικα...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αποσυντονισμ
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας, τα Ideal δεν ήξερα ότι είναι Ελληνικά, αλλά σκυλιά και ψηλά σε προτιμήσεις το ξέρω ότι είναι. Οπότε τα 250 ευρώ δε φτάνουν για την αγορά ενός απλού ελαφριού ποδήλατου

Μτχ όχι γιατί θέλω να μυρίσω την καινουργίλα, "άρωμα" που θα ξεχάσουμε όπως πάμε Πλάκα κάνω, το μτχ το έχω όμως στην άκρη του μυαλού μου σαν έσχατη. Το πολύ πολύ, μαζεύω και άλλα λεφτά και κάνω αργότερα την αγορά. Μόνο που με τόσα έξοδα να δω πότε θα τα μαζέψω.

Σε μία γρήγορη αναζήτηση είδα αυτό, ελπίζω να είναι καλό
    http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on...eder-disc.html
    Ζουν ανάμεσά μας.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Κράνος με 200 ευρω?
    από rulenstein στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2010, 04:14
  2. Scooter με 200-300 ευρω
    από NUKE στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 03:44
  3. για 200 ευρώ
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2006, 08:47
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2006, 09:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία