Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
βγαζουν το αχτι τους σε μας δηλαδη, ε?
τους βγαινει η καταπιεση εδω...![]()
ΟΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.........
Τή φύση τους τή φυσιολογική βγάζουν πού είναι καταπιεσμένη στή χώρα τους....!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
βγαζουν το αχτι τους σε μας δηλαδη, ε?
τους βγαινει η καταπιεση εδω...![]()
ΟΧΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.........
Τή φύση τους τή φυσιολογική βγάζουν πού είναι καταπιεσμένη στή χώρα τους....!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ......
όταν έρχονται τουρίστες στήν Έλλάδα καί σάν σουρωμένες σταφίδες πέφτουν πάνω
στήν άσφαλτο όλο τό καλοκαίρι......καί γεμίζουν όλα τά κέντρα ύγείας τών τουριστικών
περιοχών άπό σακατεμένους πού γυρνάνε μέ τά μαγιώ τους ΣΚΕΤΑ....πάνω στά
νοικιασμένα σκούτερ...???????
ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ....???
Πού είναι ή όδηγική τους παιδεία όταν τούς βλέπω στή Χαλκιδική νά κάνουν όχτάρια μέ τά
νοικιασμένα C3....???
Μήπως στίς χώρες τους ....ΚΟΒΟΥΝ ΚΩΛΟΥΣ...?ειλικρινά αυτό διαπιστώνω κάθε καλοκαίρι στο νησί.μιλάμε για τους πιό επικίνδυνους οδηγούς.
που πάει η 'παιδεία' τους?
λόγω διακοπών την αφήνουν στην χώρα τους ή λόγω έλλειψης αστυνόμευσης?
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ
Ταξιδευτή......![]()
Ιδιας γνώμης κι εγώ......
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=2
Aγαπητε Ιriniaa, θα συμφωνησω μαζι σου αλλα και θα διαφωνησω.Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.........
Τό πώς συμπεριφέρονται οί Έλληνες στό έξωτερικό καί τό πώς λειτουργούν έξω........
Μάς λές έπίσης γιαυτή τήν περίφημη ..ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ......
Έδώ πάνω θέλω νά σέ ρωτήσω .....
ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ......
όταν έρχονται τουρίστες στήν Έλλάδα καί σάν σουρωμένες σταφίδες πέφτουν πάνω
στήν άσφαλτο όλο τό καλοκαίρι......καί γεμίζουν όλα τά κέντρα ύγείας τών τουριστικών
περιοχών άπό σακατεμένους πού γυρνάνε μέ τά μαγιώ τους ΣΚΕΤΑ....πάνω στά
νοικιασμένα σκούτερ...???????
ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ....???
Πού είναι ή όδηγική τους παιδεία όταν τούς βλέπω στή Χαλκιδική νά κάνουν όχτάρια μέ τά
νοικιασμένα C3....???
Μήπως στίς χώρες τους ....ΚΟΒΟΥΝ ΚΩΛΟΥΣ...???
Μήπως στίς χώρες τους ύπάρχει ...Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ....???
Έχεις πάει στήν Κέρκυρα....???
Νά δείς τί ζώνες βάζουν οί Άγγλοι....???
Δέν ξέρω γιά τήν Έλλαδάρα μας......άλλά γιά τήν ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ.......είμαι σίγουρος γιατί
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ καί γιατί ..ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.......παρουσιάζουν
αύτή τήν φοβερή όδηγική κουλτούρα...!!!!!!!!!
![]()
Συμφωνω οτι οι ξενοι στις χωρες τους προσεχουν επιπλεον ΚΑΙ λογω της αυστηροτερης αστυνομευσης.
Επισης, ΝΑΙ εχω δει πολλες φορες το φαινομενο που λες. Ομως προσεξε να δεις τι γινεται γιατι καλο ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους:
Οι ξενοι που ερχονται εδω ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικοι μιας χωρας. Εχοντας ζησει πολλα χρονια στην Αγγλια (οπως και ο Στελιος), μπορω να σου πω με σιγουρια οτι Αγγλος ΔΕΝ ισουται με μεθυσμενος καφρος κλπ που βλεπεις εδω.
Απο την αλλη αν πηγαινες στον Λιβανο που ΟΛΟΙ οδηγανε ΟΠΩΣ να ναι και οταν οι ταξιτζηδες κατουριουνται απλα ανοιγουν την πορτα και ....τα κανουνε, ΕΣΥ πως θα οδηγουσες; Με σηματα πορειας, με παραχωρηση προτεραιοτητας και ζωνη ασφαλειας;
Ετσι νοιωθουν και οι ξενοι που ερχονται εδω, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Απο την αλλη δεν νομιζω οτι ειναι καλο να τα ισοπεδωνουμε ολα.
Η αγωγη στον δρομο δεν ειναι απορροια της αστυνομευσης αλλα ξεκιναει απο το τι μαθαινει κανεις στο σπιτι του, και παει πισω γενεες γενεων.
Βλεπεις οι Αγγλοι που ανεφερες εχουν μια αυτοκινητιστικη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ οσο παλαια οσο και η ιστορια του αυτοκινητισμου.
Το αντιλαμβανεσαι οτι εμεις εχουμε μια "ιστορια" μολις 50 χρονων; Και αυτων κουτσων στραβων και αναποδων;
Τα πρωτα αυτοκινητα που ηρθαν στην Ελλαδα ανηκαν στους λιγους (οι ...κουρσες) και βεβαιως αυτοι ειχαν μαθει να οδηγουν απο μονοι τους! Παταμε αυτο, παει μπρος, παταμε αυτο παει πισω, γυρναμε κ αυτο να στριψει κ ολα κομπλε!
Αυτοι μετα μαθανε στα παιδια τους, τα παιδια στα δικα τους, καποια γινανε εκπαιδευτες, καποιοι υπουργοι που αποφασιζουν και νομοθετουν κλπ κλπ.
ΠΟΥ ειναι οι βασεις;
Οταν οι ΠΡΩΤΟΙ διδαξαντες μαθανε οτι να ναι στου κασιδη το κεφαλι;
Δεν υπαρχει κουλτουρα σε χωρες που εχουν ΔΕΚΑΔΕΣ πιστες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ προδιαγραφων (και κανα δυο GP F1 και superbikes το χρονο), που καθε σαββατοκυριακο οι πιστες ειναι ανοιχτες στο κοινο και η πιστα ειναι δυο βηματα απο το σπιτι τους;
(Και αν θελω να γινω κακος): Δεν υπαρχει κουλτουρα σε χωρες που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ και πεντε ...αμαξακια;
Γερμανια; Porsche, BMW, Mercedes!
Ιταλια; ALFA, FERRARI, LAMBORGHINI!
Αγγλια; Lotus, TVR, Lister!
Που εμεις εδω επειδη ειμασταν ΜΑΓΚΕΣ και πιο ΕΞΥΠΝΟΙ απο τους βλακες τους ξενους, τι καναμε; Ακομα και το εργοστασιο της Nissan που εφτιαχνε εδω τα Sunny στο Βολο το κλεισαμε! (πιθανοτατα για να γινει πιστα για μπουζουκια)![]()
Που εμεις εδω επειδη ειμαστε ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ απο τους βλακες τους ξενους που καθονται και ασχολουνται, τραβαμε μια ΜΟΥΤΖΑ σε οποιον εχει την αγαπη και το μερακι να ασχοληθει...
Η Πιστα στο Αιγινειο σκουπιδοτοπος γιατι καποιοι οι-ΚΩΛΟγοι αποφασισαν οτι ειναι υδροβιοτοπος. Ποιος σοβαρος επιχειρηματιας θα πεταξει τα λεφτα του εκει πλεον;
Τον Σκαβα τον ξερετε αραγε; Ειναι ενας μηχανολογος που εχοντας αγαπη για το αυτοκινητο αποφασισε και εφτιαξε ενα σπορ διθεσιο αυτοκινητο απο μονος του την δεκαετια του 1980-1990 και μαλιστα ειχε φιλοξενηθει και στους 4Τ. Το αυτοκινητο ηταν 100% ελληνικο (πλην του μοτερ) και θα μπορουσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να γινει παραγωγη και να εχει επιτυχια.
Επειδη ο γιος του τυχαινει κολλητος του αδερφου μου, οχι μονο το εχω δει, αλλα εχω μπει στο αυτοκινητο αυτο και το εχω οδηγησει κιολας και μπορω να σας πω οτι ειναι ενα πρωτης ταξεως καλοστημενο αυτοκινητο...
Οταν ομως πηγε στους "αρμοδιους" τα σχεδια για την παραγωγη ξερετε τι πηρε; Το τριτο το μακρυτερο!
Φιλε Iriniaa αγαπω την Ελλαδα μας, αλλα δυστυχως ο Ελληνας ειναι "κοκκορακος". Ξερει να περηφανευεται για περασμενα μεγαλεια, ξερει να επαναπαυεται στις δαφνες αλλων, ΔΕΝ ξερει να ειναι ταπεινος εκει που πρεπει, και βεβαια δεν ακουει ΚΑΝΕΝΑ γιατι πολυ απλα νομιζει οτι ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
Το ξαναλεω και δικαιωμα σου να μην συμφωνεις μαζι μου: ολα ειναι θεμα ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ και ας μην γελοιομαστε: οι ξενοι την εχουν ενω εμεις δεν θα την αποκτησουμε ποτε (τουλαχιστον οχι στο συντομο μελλον)...
Νίκος
Open Horizons
Ταξιδευτή παρότι οι Άγγλοι δεν είναι και οι αγαπημένοι μου Ευρωπαίοι συμφωνώ απολύτως.
Εμείς είμαστε τόσο χάλια που καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε τους αθλιότερους.
Δρομερός και τριάθλιος....
αμαρτια απο το θεο....Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas
18 xronon paidi pou prin misi ora ton eida sto pratirio pou douleya kai kaname xavale. to palikari odigouse edo kai kati mines R6. tou to eixe parei o pateras tou doro.. ksekinise mazi me to malia pou molis xtes agorase, kai kati alla paidia me tis mixanes gia tsarka sti limni.. den gurise pote piso..ton "efage" mia strofi.. 18 xronon paidi, prin ligo milousame kai kaname xavale sto magazi.. na nai kala ekei psila..![]()
![]()
οσο για τον πατερα...πολλοι δεν ξερουν περι σκοτωστρας....
οταν ηταν να παρω την πρωτη μεγαλη μηχανη.....ρωτησα και τον πατερα μου...παντα τα λεμε...
ημουν αναμεσα απο το crf450...και το cbr600RR...και μου λεει ..παρε το 600 ειναι πιο ωραιο...που να ηξερε..![]()
αλλα στην τελικη και με παπι μπορεις να σκοτωθεις....
προσοχη ρε παιδια...προσοχη....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
λογω του ποτου και του πιπινιου που καθεται διπλα τους ετοιμο να το πανε σπιτακι να το....@@@@@Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
ειλικρινά αυτό διαπιστώνω κάθε καλοκαίρι στο νησί.μιλάμε για τους πιό επικίνδυνους οδηγούς.
που πάει η 'παιδεία' τους?
λόγω διακοπών την αφήνουν στην χώρα τους ή λόγω έλλειψης αστυνόμευσης?
:a31: :a31: :a31:
Αυτό εξηγείται τουλάχιστο... δεν έχει εργοστάσια η ελλάδα για να το παράγει μαζικά ή έστω ακόμα και σε περιορισμένο αριθμό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Οταν ομως πηγε στους "αρμοδιους" τα σχεδια για την παραγωγη ξερετε τι πηρε; Το τριτο το μακρυτερο!
Σκέφτηκε να το πάει έξω;
Θέλω να διαφωνήσω με την τακτική που ακολουθούν ορισμένοι, οι οποίοι έχοντας κάποιο κοινό χαρακτηριστικό με κάποιον που εμπλέκεται σε ένα γεγονός, νομίζουν ότι η γνώμη τους είναι 100% σωστή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο ένας επειδή είναι πατέρας, ο άλλος επειδή είναι παιδί, ο τάδε επειδή έχει μοτοσυκλέτα κ.ο.κ. Τα forum είναι τόπος ελευθερίας έκφρασης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται την αντίθετη γνώμη, μπορεί να κάνει μια ιστοσελίδα, να εκφράσει τις απόψεις του που είναι σωστές και να μπαίνει μετά μέσα μόνος του να τις καμαρώνει. Ας εκλείψει λίγο η προτροπή "μη μιλάς γιατί εσύ δεν ξέρεις!".
Η παιδεία...
Υπάρχουν καμιά διακοσαριά βασικά πράγματα που θέλουν προσοχή για να οδηγήσεις μηχανή, και τα πιο πολλά επιβάλλεται ο ίδιος ο αναβάτης να τα χρησιμοποιεί καθημερινά στην οδήγησή του. Αυτό το πρακτικό μέρος της παιδείας το ανακαλύπτουμε μόνοι μας αναγκαστικά (η ατάκα "σιγά μη πάμε σε ειδικές σχολές να μας μάθουνε πως να το πηγαίνουμε", θα παίζει για πολλά χρόνια στο μυαλό των Ελλήνων), και τα κενά που έχουμε στην οδήγησή μας είναι αρκετά για να μας σκοτώσουν πολλές φορές, ξανά και ξανά... Απλά είμαστε κωλόφαρδοι και οι συνθήκες που δημιουργούν ένα δυστύχημα -ή μια πτώση- δεν είναι πάντα εκεί που κινούμαστε -όταν γίνει η στραβή βλέπεις πόσο απροετοίμαστος είσαι πραγματικά.
Υπάρχει αντίδοτο στην χαζομάρα του πατέρα: Είναι να του πει κάποιος ότι πρώτα μαθαίνουμε να το οδηγάμε το γα#ημένο σε μια σχολή, φοράμε πάντα εξοπλισμό, δέν πίνουμε όταν οδηγάμε, και το βασικότερο, δεν δίνουμε σε κάποιον που η μόνη του πείρα είναι να κόβει βόλτες με παπί σαββατοκύριακα ένα supersport 600άρι με τελική πάνω από 250χλμ που απαιτεί συγκεκριμένη εκπαίδευση και πείρα ακόμα και για ένα απλό φρενάρισμα.
Εδώ στη μικρή επαρχιακή πόλη που είμαι, κάθε χρόνο κάποιος πεθαίνει (μερικές φορές περισσότεροι) επειδή οδηγούσε λιώμα, όλοι πάνε ξεκράνωτοι, και οι κουτάκιδες (εννοώντας οι κακοί αυτοκινητιστές παντός είδους), επιμένουν να πατάνε τη διαχωριστική στις στροφές. Οι πιο πολλοί γυρνάνε ξεκράνωτοι, ακόμα κα μερικοί με ss...
Η λέξη σκοτώστρα δεν αφορά τη μηχανή όμως, έχω γνωρίσει και παιδιά που στα 18 πήραν ss, τους βγήκε η παναγία να τη ξεχρεώσουν, και δέκα χρόνια μετά την έχουν ακόμα και τη χαίρονται εκεί που πρέπει, και όχι κάνοντας μαλακίτσες για χαζογκομενίτσες τη πρώτη βδομάδα που τη πήρανε με αποτέλεσμα να χάσουν από μια μαλακία της στιγμής τη ζωή τους. Είναι και θέμα ιδιοσυγκρασίας του νεαρού αναβάτη εκτός της εκπαίδευσης, και εκεί οι γονείς έχουν τη κύρια ευθύνη.
Όμως ο παραπάνω πατέρας ήταν θύμα της άγνοιάς του, βασικός ηθικός αυτουργός ήταν το κράτος που δεν φρόντισε να εκπαιδεύσει τα παιδιά μέσα στο σχολείο, καί για βασικά πράγματα γύρω από τις μηχανές -που άλλες ιδιωτικές σχολές αναλαμβάνουν όμως να κάνουν σήμερα. Το να θεωρούν οι υπεύθυνοι τις μηχανές ανύπαρκτες (πόσοι στο δημοτικό ξέρουν για το counter-steering; ) βοηθά μόνο να μετράμε νεκρούς.
Φωτεινό παράδειγμα γονιού με μυαλό, η Γιαγιά Αρκούδα, που φρόντισε για τα παιδιά του να πάνε στο CSS από νωρίς, ώστε να καλλιεργήσουν το "μικρόβιο" της σωστής οδήγησης -έχω γνωρίσει και άλλους, που για παράδειγμα όταν ο "γιόκας" τους ζήταγε εντουράκι φυσικά του το πήραν, αλλά μαζί και με προστατευτικό εξοπλισμό, και σε κάθε βόλτα ήτανε από κοντά για χρόνια. Αυτοί πρέπει να είναι οι κανόνες, και όχι οι εξαιρέσεις.
Να θυμίσω ότι βασικός λόγος που (και) φέτος γλίτωσα το γόνατό μου από αυτοκίνητο που βγήκε ξαφνικά και παράνομα, δεν ήταν μόνο η μικρή ταχύτητα που είχα στη κίνηση, ήταν κάνα δυο πράγματα που με τα χρόνια είναι πια εντυπωμένα στο κεφάλι μου, και η εξάσκηση στα φρένα και στις εκτροπές που κάνω συχνά -που όμως κανένας δεν διδάσκει σωστά σε όποιον πάει να βγάλει δίπλωμα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Θέλω να διαφωνήσω με την τακτική που ακολουθούν ορισμένοι, οι οποίοι έχοντας κάποιο κοινό χαρακτηριστικό με κάποιον που εμπλέκεται σε ένα γεγονός, νομίζουν ότι η γνώμη τους είναι 100% σωστή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο ένας επειδή είναι πατέρας, ο άλλος επειδή είναι παιδί, ο τάδε επειδή έχει μοτοσυκλέτα κ.ο.κ. Τα forum είναι τόπος ελευθερίας έκφρασης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται την αντίθετη γνώμη, μπορεί να κάνει μια ιστοσελίδα, να εκφράσει τις απόψεις του που είναι σωστές και να μπαίνει μετά μέσα μόνος του να τις καμαρώνει. Ας εκλείψει λίγο η προτροπή "μη μιλάς γιατί εσύ δεν ξέρεις!".
AΡΑΓΕ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΡΕΙ............
Κάτι παραπάνω γιά τή σχέση γονιού παιδιού ,έχοντας περάσει άπό τή θέση καί τών δύο...???
Αύτό άναρωτήθηκα καί ....ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ......!!!!!!!!!!!!
Άπλά τό θεωρώ πολύ άνόητο νά κρίνουν τόσο έπιδερμικά......ΕΝΑΝ ΓΟΝΙΟ....!!!!!!!!
Γιαυτό καί είπα .....ΣΑΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.........!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Η παιδεία...
Δεν αρκεί να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης, πρέπει να τη ψάξεις για να επιβιώσεις.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Δεν αρκεί να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης, πρέπει να τη ψάξεις http://www.freewebs.com/zireous/gr_moto_links.html για να επιβιώσεις.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Aγαπητε Ιriniaa, θα συμφωνησω μαζι σου αλλα και θα διαφωνησω.
Συμφωνω οτι οι ξενοι στις χωρες τους προσεχουν επιπλεον ΚΑΙ λογω της αυστηροτερης αστυνομευσης.
Επισης, ΝΑΙ εχω δει πολλες φορες το φαινομενο που λες. Ομως προσεξε να δεις τι γινεται γιατι καλο ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους:
Οι ξενοι που ερχονται εδω ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικοι μιας χωρας. Εχοντας ζησει πολλα χρονια στην Αγγλια (οπως και ο Στελιος), μπορω να σου πω με σιγουρια οτι Αγγλος ΔΕΝ ισουται με μεθυσμενος καφρος κλπ που βλεπεις εδω.
Απο την αλλη αν πηγαινες στον Λιβανο που ΟΛΟΙ οδηγανε ΟΠΩΣ να ναι και οταν οι ταξιτζηδες κατουριουνται απλα ανοιγουν την πορτα και ....τα κανουνε, ΕΣΥ πως θα οδηγουσες; Με σηματα πορειας, με παραχωρηση προτεραιοτητας και ζωνη ασφαλειας;
Ετσι νοιωθουν και οι ξενοι που ερχονται εδω, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Απο την αλλη δεν νομιζω οτι ειναι καλο να τα ισοπεδωνουμε ολα.
Η αγωγη στον δρομο δεν ειναι απορροια της αστυνομευσης αλλα ξεκιναει απο το τι μαθαινει κανεις στο σπιτι του, και παει πισω γενεες γενεων.
Βλεπεις οι Αγγλοι που ανεφερες εχουν μια αυτοκινητιστικη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ οσο παλαια οσο και η ιστορια του αυτοκινητισμου.
Το αντιλαμβανεσαι οτι εμεις εχουμε μια "ιστορια" μολις 50 χρονων; Και αυτων κουτσων στραβων και αναποδων;
Τα πρωτα αυτοκινητα που ηρθαν στην Ελλαδα ανηκαν στους λιγους (οι ...κουρσες) και βεβαιως αυτοι ειχαν μαθει να οδηγουν απο μονοι τους! Παταμε αυτο, παει μπρος, παταμε αυτο παει πισω, γυρναμε κ αυτο να στριψει κ ολα κομπλε!
Αυτοι μετα μαθανε στα παιδια τους, τα παιδια στα δικα τους, καποια γινανε εκπαιδευτες, καποιοι υπουργοι που αποφασιζουν και νομοθετουν κλπ κλπ.
ΠΟΥ ειναι οι βασεις;
Οταν οι ΠΡΩΤΟΙ διδαξαντες μαθανε οτι να ναι στου κασιδη το κεφαλι;
Δεν υπαρχει κουλτουρα σε χωρες που εχουν ΔΕΚΑΔΕΣ πιστες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ προδιαγραφων (και κανα δυο GP F1 και superbikes το χρονο), που καθε σαββατοκυριακο οι πιστες ειναι ανοιχτες στο κοινο και η πιστα ειναι δυο βηματα απο το σπιτι τους;
(Και αν θελω να γινω κακος): Δεν υπαρχει κουλτουρα σε χωρες που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ και πεντε ...αμαξακια;
Γερμανια; Porsche, BMW, Mercedes!
Ιταλια; ALFA, FERRARI, LAMBORGHINI!
Αγγλια; Lotus, TVR, Lister!
Που εμεις εδω επειδη ειμασταν ΜΑΓΚΕΣ και πιο ΕΞΥΠΝΟΙ απο τους βλακες τους ξενους, τι καναμε; Ακομα και το εργοστασιο της Nissan που εφτιαχνε εδω τα Sunny στο Βολο το κλεισαμε! (πιθανοτατα για να γινει πιστα για μπουζουκια)![]()
Που εμεις εδω επειδη ειμαστε ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ απο τους βλακες τους ξενους που καθονται και ασχολουνται, τραβαμε μια ΜΟΥΤΖΑ σε οποιον εχει την αγαπη και το μερακι να ασχοληθει...
Η Πιστα στο Αιγινειο σκουπιδοτοπος γιατι καποιοι οι-ΚΩΛΟγοι αποφασισαν οτι ειναι υδροβιοτοπος. Ποιος σοβαρος επιχειρηματιας θα πεταξει τα λεφτα του εκει πλεον;
Τον Σκαβα τον ξερετε αραγε; Ειναι ενας μηχανολογος που εχοντας αγαπη για το αυτοκινητο αποφασισε και εφτιαξε ενα σπορ διθεσιο αυτοκινητο απο μονος του την δεκαετια του 1980-1990 και μαλιστα ειχε φιλοξενηθει και στους 4Τ. Το αυτοκινητο ηταν 100% ελληνικο (πλην του μοτερ) και θα μπορουσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να γινει παραγωγη και να εχει επιτυχια.
Επειδη ο γιος του τυχαινει κολλητος του αδερφου μου, οχι μονο το εχω δει, αλλα εχω μπει στο αυτοκινητο αυτο και το εχω οδηγησει κιολας και μπορω να σας πω οτι ειναι ενα πρωτης ταξεως καλοστημενο αυτοκινητο...
Φιλε Iriniaa αγαπω την Ελλαδα μας, αλλα δυστυχως ο Ελληνας ειναι "κοκκορακος". Ξερει να περηφανευεται για περασμενα μεγαλεια, ξερει να επαναπαυεται στις δαφνες αλλων, ΔΕΝ ξερει να ειναι ταπεινος εκει που πρεπει, και βεβαια δεν ακουει ΚΑΝΕΝΑ γιατι πολυ απλα νομιζει οτι ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
Το ξαναλεω και δικαιωμα σου να μην συμφωνεις μαζι μου: ολα ειναι θεμα ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ και ας μην γελοιομαστε: οι ξενοι την εχουν ενω εμεις δεν θα την αποκτησουμε ποτε (τουλαχιστον οχι στο συντομο μελλον)...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΔΥΟ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.......
Άν δείς πού έχουν πάει πλέον τά G.P. καί πολλοί άγώνες τής F.1 καί τό πόση ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
άπόκτησαν κάτι Μαλαισίες κ.λ.π. λόγω τής πίστας πού έκαναν θά γελάσεις...
Ή πίστα άπό μόνη της ...ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.....κατά τή γνώμη μου...!!!!!!!
Προσωπικά άν θά πήγαινα στό Λίβανο ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ....άν ....
ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ είχα μάθει νά τό φοράω .....
καί άν τό είχα κάνει βίωμα....!!!!!!
Μέ αύτή τή λογική άν κάποιος πάει στήν κεντρική Άφρική πρέπει νά άνέβει στο δέντρο....
ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ.....!!!!!
ΔΙΑΦΩΝΩ.....!!!!!!!
Τόν πολιτισμό σου ,τήν κουλτούρα σου, τήν παιδεία σου........
ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ....!!!!!!!
Έτσι μεταλαμπαδεύτηκαν όλοι οί πολιτισμοί πάνω στή γή....!!!!!
Άν έχεις κουλτούρα.....ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.......
Άν σέ σκίζουν στήν Άγγλία άπελευθερώνεσαι στή Μπανανία ....καί δείχνεις τήν ..ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΟΥ........!!!!!!!!!!!!
Δέν ξέρω τή σχέση σου μέ τήν Άγγλία άλλά άν δέν σού άρέσουν .....
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ........ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ......
καί σού άρέσει ένας λαός πού.....
ΠΙΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΜΠΥΡΑ....
ΚΡΥΟ ΤΣΑΙ.........
ΟΔΗΓΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ......
ένας λαός πού είναι ύπεύθυνος μαζί μέ τήν κορούλα του ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.......!!!!!!!
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ....!!!!!!!!!
Ένας λαός πού είναι ό ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΦΟΥΝ......
ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ......!!!!
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟ ΛΟΡΔΟ......ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ
ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ......
ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.....!!!!!
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΑΣΤΝΗ ΜΑΣ
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟ...
ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΡΕΣ ΤΟΥ..
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 60-70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΗ.........
Τότε δικαίωμα σου φίλε νά θαυμάζεις τήν κουλτούρα αύτού τού λαού....!!!!
Καί τήν όδηγική του κατά ΣΥΝΘΗΚΗΝ καί τήν ύπόλοιπη...!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ..........τούς κοκκοράκους.........ΕΛΛΗΝΕΣ......καί ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ....
Καί ναί ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ.....πώς είμαι πολύ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ....άπό όλα αύτά τά
ΞΕΠΛΥΜΜΕΝΑ ΜΟΥΝΙΑ.....!!!!!!!!!
ΝΑ ΤΗ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ.....!!!!!!!!
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.............ΕΛΛΑΔΑΡΑ........!!!!!!
![]()