Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 101 από 101

Θέμα: Zητείται "κουμπάρος" στη "νύμφη του Θερμαϊκού"...επειγόντως!

Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
    βασιλ αυτο που ειπα πριν ηταν μεταξυ σοβαρου και αστειου.
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ:εγω μενω αμπελοκηπους αθηνας,αρμοδιο τμημα διβατηριων αστυν.τμημα πατησιων αγ.λαυρας 17 τηλ:2102117977(δε το σηκωνουν)-2102117978(μιλαει συνεχεια)
    αμα θελεις ρωτα τι χρειαζεται,αν θελουν αποδεικτικο κατοικιας για να δηλωσεις το σπιτι μου και αν γινεται χωρις να ερθεις,η αν θελεις ελα(εχουμε και μεις ωραια μεζεδοπωλεια),μενεις και σπιτι μου
    Δημήτρη σ΄ευχαριστώ πολύ! Αλλά δυστυχώς δεν είναι θέμα διεύθυνσης κατοικίας αλλά θέμα Δήμου στον οποίο ανήκει το ενδιαφερόμενο θύμα...

"Αλλά όπως έχω δηλώσει και σε άλλα κανάλια"... ΔΕΝ θα προχωρήσω σε καμία υποπονήρια μεταδημότευση για να ξεγελάσω τα 3ης κατηγορίας υπηρεσιακά βλαχαδερά της διακεκριμένης αναποτελεσματικότητος που ΘΑ αναλάβουν μετά την 31η Δεκέμβρη, μέσα στο τεμπελχανείο της συντεχνιακής τους ραστώνης, την καταγέλαστη, μακρυνών διαδρομών, πολυτραυματική διαδικασία έκδοσης του διαβατηρίου μου!

Ούτε θα στερήσω τον προσκυνηματικό τουρισμό σε οποιαδήποτε υπερήλικα γριούλα, διαπράττοντας συναινετικό βιασμό στα δικαιώματά της, βάζοντας "βίσμα" εν ψυχρώ και ακυρώνοντας το επικό φινάλε της ζωής της-κάτι που όσοι με γνωρίζουν, θα μπορούσα να το είχα κάνει...

Μεταδημότευση σίγουρα ΔΕΝ θα κάνω...

...Πολιτογράφιση όμως σε υπερήφανο Γκανέζο υπήκοο... σκέφτομαι να κάνω

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Πρωτοχρονιάτικα ταξίδια και με παλιά διαβατήρια

Οι Ελληνες που θα φύγουν για τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές τους με τα παλιά τους διαβατήρια, θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά την 01/01/2007 χωρίς να έχουν εκδώσει νέα διαβατήρια. Αυτό διευκρινίζει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης καθώς τα παλιά Νομαρχιακά Διαβατήρια λήγουν στις 31/12/2006. Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα τόσο του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) όσο και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ), το Υπουργείο απάντησε: «για την πραγματοποίηση ταξιδιών των Ελλήνων στο εξωτερικό, απαιτείται η κατοχή ισχυρών ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατηρίων ή ταυτοτήτων για χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του χώρου του Schengen).
    Για να μη δημιουργηθούν προβλήματα κατά την επιστροφή, μετά την 01/01/2007, στη χώρα μας Ελλήνων πολιτών, που θα έχουν ήδη μεταβεί στο εξωτερικό μέχρι την 31/12/2006, κάνοντας χρήση των παλαιών σε ισχύ Νομαρχιακών Διαβατηρίων, με εγκύκλιο του Υπουργείου Εξωτερικών δόθηκαν οδηγίες σε όλες τις Πρεσβευτικές μας Αρχές, προκειμένου να ενημερώσουν τις Αρχές των Χωρών κύριας και παράλληλων διαπιστεύσεών τους, ότι οι Ελληνες υπήκοοι δύνανται να επιστρέψουν - εισέλθουν στην Ελλάδα, έστω και εάν το ελληνικό τους διαβατήριο δεν είναι σε ισχύ ή η ισχύς του έχει παύσει από την 01/01/2007 (Ν. 3243/2004). Μάλιστα επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή προς τις αρχές των χωρών, μέσω των οποίων διέρχονται πολλοί Ελληνες υπήκοοι, λόγω απουσίας απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με την Ελλάδα (π.χ. Ελληνες Αυστραλίας ταξιδεύοντες μέσω Σιγκαπούρης, Ταϊλάνδης κ.λπ.).
    Τέλος, δόθηκαν οδηγίες και ενισχύθηκαν με επιπλέον προσωπικό τα Γραφεία Διαβατηρίων που δέχονται μεγάλο όγκο αιτημάτων, γεγονός το οποίο θα βοηθήσει ώστε να εξομαλυνθεί η όλη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών και να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες».
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Πρωτοχρονιάτικα ταξίδια και με παλιά διαβατήρια
    Οι Ελληνες που θα φύγουν για τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές τους με τα παλιά τους διαβατήρια, θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά την 01/01/2007 χωρίς να έχουν εκδώσει νέα διαβατήρια.
    Ηλία και Ματθαίε, σας ευχαριστώ για τα ενθαρυντικά νέα που μου γνωστοποιήσατε και μου διασφαλίζουν μία νόμιμη επάνοδο με παληό διαβατήριο...με την προϋπόθεση ότι θα φύγω πριν τις 31/12/07 (4-5 μέρες επί πλέον)...

Τώρα τον 1ο λόγο τον έχει η σύζυγος και το ρόπαλο που έχει κρεμάσει δίπλα στην εξώπορτα, από τότε (βλέπε 1η σελίδα) που "έριξε" την ιδέα ο Αντώνης!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Δημήτρη σ΄ευχαριστώ πολύ! Αλλά δυστυχώς δεν είναι θέμα διεύθυνσης κατοικίας αλλά θέμα Δήμου στον οποίο ανήκει το ενδιαφερόμενο θύμα...

"Αλλά όπως έχω δηλώσει και σε άλλα κανάλια"... ΔΕΝ θα προχωρήσω σε καμία υποπονήρια μεταδημότευση για να ξεγελάσω τα 3ης κατηγορίας υπηρεσιακά βλαχαδερά της διακεκριμένης αναποτελεσματικότητος που ΘΑ αναλάβουν μετά την 31η Δεκέμβρη, μέσα στο τεμπελχανείο της συντεχνιακής τους ραστώνης, την καταγέλαστη, μακρυνών διαδρομών, πολυτραυματική διαδικασία έκδοσης του διαβατηρίου μου!

Ούτε θα στερήσω τον προσκυνηματικό τουρισμό σε οποιαδήποτε υπερήλικα γριούλα, διαπράττοντας συναινετικό βιασμό στα δικαιώματά της, βάζοντας "βίσμα" εν ψυχρώ και ακυρώνοντας το επικό φινάλε της ζωής της-κάτι που όσοι με γνωρίζουν, θα μπορούσα να το είχα κάνει...

Μεταδημότευση σίγουρα ΔΕΝ θα κάνω...

...Πολιτογράφιση όμως σε υπερήφανο Γκανέζο υπήκοο... σκέφτομαι να κάνω

δε σου προτεινα βισμα,στα παραθυρα του νομου που ζητησες περιλαμβανονται αυτα που ειπα(και ισως να μην ειναι παραθυρα,αλλα νομοι),ουτε κάνεις καμια παρανομια η οτιδηποτε αλλο αν σε φιλοξενησω μια μερα,γιατι νομιζω οτι αν εισαι ταξιδι η διακοπες σε καποιο μερος η καποιος τουριστας στην ελλαδα,εκει που εισαι θα ζητησεις διαβατηριο αν σου χρειαστει,τσαο
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!!

www.symofe.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Τώρα τον 1ο λόγο τον έχει η σύζυγος και το ρόπαλο που έχει κρεμάσει δίπλα στην εξώπορτα, από τότε (βλέπε 1η σελίδα) που "έριξε" την ιδέα ο Αντώνης!

Κι αν πηγαίνατε μαζί ως τη Ρώμη πριν τις 31/12;

(δεν διαβάζει στο φόρουμ ε; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κι αν πηγαίνατε μαζί ως τη Ρώμη πριν τις 31/12;
    Βάζεις καλές ιδέες!

Το σίριαλ συνεχίζεται....

Πάντως ο "συνήγορος του πολίτη" λέει και μια ενδιαφέρουσα προταση, σχετικά με το ήδη καταβληθέν παράβολο

(η επισήμανση δικιά μου)

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...0&lngDtrID=244

«Ακανθώδες θέμα»
    Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για την ταλαιπωρία στην έκδοση νέων διαβατηρίων

Αθήνα

Στα «φαινόμενα δυσλειτουργίας» που παρατηρούνται κατά την έκδοση των νέων διαβατηρίων από τις αστυνομικές αρχές, αναφέρεται ο Συνήγορος του Πολίτη μετά από επεξεργασία δεκάδων αναφορών πολιτών. Η έκθεση διαβιβάστηκε στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και στους συναρμόδιους υπουργούς για το «επίκαιρο όσο και ακανθώδες αυτό θέμα, το οποίο αφορά, σε βάθος χρόνου, ολόκληρο τον πληθυσμό της χώρας».

Η ανεξάρτητη αρχή επισημαίνει ότι «παρά τις συντονισμένες προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας, στα πεδία των τεχνικών μέσων και του έμψυχου υλικού, η έναρξη άσκησης της νέας αυτής αρμοδιότητάς της συνοδεύεται από φαινόμενα δυσλειτουργίας τα οποία προδίδουν ότι μέχρι στιγμής έχει δοθεί πολύ μεγαλύτερο βάρος στην ασφάλεια των διαβατηρίων απ΄όσο στον εξορθολογισμό της διαδικασίας, στην αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, στην εγγύηση των δικαιωμάτων τους και στην εφαρμογή πρακτικών χρηστής διοίκησης».

Τονίζει δε ότι από τη διερεύνηση των σχετικών αναφορών και τις διενεργηθείσες αυτοψίες, «διαπιστώνεται σημαντικός αριθμός προβλημάτων με πάγια χαρακτηριστικά, είτε πρακτικού-τεχνικού είτε νομικού χαρακτήρα». Προστίθεται δε στην έκθεση, ότι «εξ ίσου έντονα προβλήματα προξενεί και η συστηματική διασταύρωση της διαδικασίας έκδοσης διαβατηρίων με μη συναφείς νομικές εκκρεμότητες ή με την ιδιαιτερότητα του προσωπικού καθεστώτος συγκεκριμένων κατηγοριών πολιτών».

Οι προτάσεις της Αρχής

Η έκθεση προτείνει συγκεκριμένες εισηγήσεις για την επίλυση ή έστω άμβλυνση των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί. Μεταξύ άλλων προτείνονται:

-Δημιουργία συστήματος πιστοποίησης επαγγελματιών φωτογράφων.
    - Τροποποίηση του λογισμικού για την εκτύπωση οποιουδήποτε γραμματικού χαρακτήρα ή συμβόλου.
    - Η εκ των προτέρων πλήρης ενημέρωση των αιτούντων για τα ισχύοντα σε σχέση με τη λατινική απόδοση ονοματεπωνύμων.
    - Τροποποίηση του λογισμικού για τη δυνατότητα νέας επεξεργασίας αιτήσεων επί των οποίων έχει γίνει δεκτή ένσταση.
    - Καθιέρωση καταλόγου εξυπηρέτησης πολιτών με προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.
    - Αναδιοργάνωση του συστήματος παραλαβής αιτήσεων από κατοίκους εξωτερικού.
    - Συμψηφισμός των καταβληθέντων παραβόλων που αντιστοιχούσαν στην υπολειπόμενη χρονική ισχύ των παλαιών διαβατηρίων.
    - Επιβάρυνση του δημοσίου με το κόστος επανέκδοσης διαβατηρίου λόγω εσφαλμένης εγγραφής.
    - Απεξάρτηση της έκδοσης διαβατηρίου από την παλαιότητα των δελτίων αστυνομικής ταυτότητας.
    - Ρητή αναγραφή του δικαιώματος χορήγησης διαβατηρίου στις βεβαιώσεις που χορηγούνται στους ανυπότακτους εξωτερικού.
    - Εξακολούθηση χορήγησης διαβατηρίων στους ομογενείς Τουρκίας-Αλβανίας μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματός τους.
    - Περιορισμός της διασταύρωσης στοιχείων μόνο στον έλεγχο τυχόν ισχύουσας απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το σίριαλ συνεχίζεται....
    Πάντως ο "συνήγορος του πολίτη" λέει και μια ενδιαφέρουσα προταση, σχετικά με το ήδη καταβληθέν παράβολο...
    Μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν στροφές τα γαλβανισμένα, με παστουρμά και λακέρδα, μυαλά των δευτερευόντων ανθρωποειδών, που αυτοαποκαλούνται υπεύθυνοι για την στοιχειώδη εξυπηρέτηση του πολίτη...
    .
    .
    εγώ θα έχω χάσει το ταξίδι!

Έχοντας σχολιάσει με βαρείς χαρακτηρισμούς το καθεστώς τσίρκου της ελληνικής γραφειοκρατίας, αισθάνομαι υποχρεωμένος να αναφέρω το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ έκδοσης νέου διαβατήριου.

Πήρα την απόφαση να πάω στο Αστυνομικό Τμήμα, να βρώ τον προϊστάμενο και να του πω "στα ίσια" τον πόνο μου, ώστε να έχω ήσυχη την συνείδησή μου, ότι εξάντλησα κάθε τρόπο στα πλαίσια της στοιχειώδους εντιμότητας...
    Με έκπληξη άκουσα ότι μπορούσα να τον δω και να πω ότι είχα να πω!
    Ομολογώ ότι τόσες μέρες φοβόμουνα να βρεθώ σ΄αυτή τη "θέση", γιατί ήμουνα σχεδόν σίγουρος ότι θα εισέπρατα την ξύλινη υπηρεσιακή (ίσως και απότομη αντιμετώπιση) όταν στα γραφεία γίνεται της π@υτ@νας!
    Το πρόσωπο του ανθρώπου είναι σπαθί και επέλεξα την απόλυτα ειλικρινή εξήγηση, από τον ξεπεσμό σε καμπουριασμένες έως σκυφτού γεώδους φρονήματος δικαιολογίες...διευκρινίζοντας ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην αδικιθεί κανένας εξ αιτίας μου.
    Με κοίταξε σοβαρά και έδωσε αμέσως την εντολή να με γράψουν αμέσως τελευταίο στην κατάσταση αυτών που με ραντεβού θα παρέδιδαν τα δικαιολογιτικά τους, ώστε όταν ολοκληρώνονταν όλα τα ραντεβού, να παραλάβουν και τα δικά μου δικαιολογητικά και να πάρω το διαβατήριο την ίδια ημερομηνία με τους σημερινούς. Μέχρι χθές το ραντεβού για παραλαβή διαβατηρίου ορίζονταν στις 17 μέρες. Από σήμερα πήγε στις 20 δηλ. 4/1/2007 την ημέρα αναχώρησης!
    Τότε αποφάσισα να μη καταθέσω τα χαρτιά (μιας και έχανα από χέρι το ταξίδι) και να κρατήσω το παληό μου διαβατήριο για την περίπτωση που άν μέχρι τις 26-27-28 τρέχοντος αλλάξει κάτι (να δοθεί παράταση στα παληά διαβατήρια) να φύγω...διαφορετικά η υπόθεση Αφρική μπαίνει στο αρχείο...

Τελικά, μέσα στη νεκρή κυτταρίτιδα των ανιάτως μετρίων και επαγγελματικώς ανίκανων υπάρχουν και εξαιρέσεις ανθρώπων χωρίς κόμπλεξ και με καλή διάθεση (όπως φάνηκε στην περίπτωσή μου) που πράττουν αποφασιστικά και αποτελεσματικά όσον αφορά την δικαιοδοσία τους...

Δεν κολλάω σε καμία Αφρική και σε κανένα μεγαλόπνοο σχέδιο ζωής...Αυτή είναι η μαγεία της ζωής και έτσι πρέπει να την δεχόμαστε και να την απολαμβάνουμε!
    Εύχομαι στα παιδιά που θα πάνε στη Σαχάρα, καλό δρόμο και να απολαύσουν το ταξίδι τους στο μάξιμουμ...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    κριμα βρε Βασιλη.... πολυ κριμα για το (για μια ακομα φορα) ναυαγιο του επιθυμητου σου ταξιδιου...

κριμα για αυτους που πληρωνουμε...

κριμα γιατι δεν "ευαισθητοποιηθηκαν" πιο πριν ωστε να εχεις εγκαιρα το διαβατηριο...

κριμα την προσπαθεια να οργανωσουν και να διοικουν με μοναδικο βουρδουλα τη θεωρια του χαους...

κριμα γενικως και αοριστως...

ΥΓ: ευελπιστω το νουβω να συνεχισει να σου κανει παρεα και με τον νεο χρονο και να μην το στραγγισεις πριν απ' αυτον...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

καθε εμπόδιο σε καλο λένε οι γονείς μου φίλε....
    και μεχρι τωρα ειχαν παντα δικιο...

δεν πειράζει, την επομενη φορά τα πραγματα θα είναι
    πολύ καλύτερα....
    ...θα με θυμηθείς
    2004 BMW R1100S
    Boxer Cup Replika
    Randy Mamola
    Limited

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Εμφάνιση υπογραφής στη mobile version του forum
    από Ichigo στο forum Προτάσεις & σχόλια