Δημήτρη σ΄ευχαριστώ πολύ! Αλλά δυστυχώς δεν είναι θέμα διεύθυνσης κατοικίας αλλά θέμα Δήμου στον οποίο ανήκει το ενδιαφερόμενο θύμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
βασιλ αυτο που ειπα πριν ηταν μεταξυ σοβαρου και αστειου.
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ:εγω μενω αμπελοκηπους αθηνας,αρμοδιο τμημα διβατηριων αστυν.τμημα πατησιων αγ.λαυρας 17 τηλ:2102117977(δε το σηκωνουν)-2102117978(μιλαει συνεχεια)
αμα θελεις ρωτα τι χρειαζεται,αν θελουν αποδεικτικο κατοικιας για να δηλωσεις το σπιτι μου και αν γινεται χωρις να ερθεις,η αν θελεις ελα(εχουμε και μεις ωραια μεζεδοπωλεια),μενεις και σπιτι μου
"Αλλά όπως έχω δηλώσει και σε άλλα κανάλια"... ΔΕΝ θα προχωρήσω σε καμία υποπονήρια μεταδημότευση για να ξεγελάσω τα 3ης κατηγορίας υπηρεσιακά βλαχαδερά της διακεκριμένης αναποτελεσματικότητος που ΘΑ αναλάβουν μετά την 31η Δεκέμβρη, μέσα στο τεμπελχανείο της συντεχνιακής τους ραστώνης, την καταγέλαστη, μακρυνών διαδρομών, πολυτραυματική διαδικασία έκδοσης του διαβατηρίου μου!
Ούτε θα στερήσω τον προσκυνηματικό τουρισμό σε οποιαδήποτε υπερήλικα γριούλα, διαπράττοντας συναινετικό βιασμό στα δικαιώματά της, βάζοντας "βίσμα" εν ψυχρώ και ακυρώνοντας το επικό φινάλε της ζωής της-κάτι που όσοι με γνωρίζουν, θα μπορούσα να το είχα κάνει...
Μεταδημότευση σίγουρα ΔΕΝ θα κάνω...
...Πολιτογράφιση όμως σε υπερήφανο Γκανέζο υπήκοο... σκέφτομαι να κάνω![]()
![]()
![]()
![]()