Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 123

Θέμα: Η κρισιμότερη ώρα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    με παρεξήγησες....

Εγώ προσωπικά θα παραδεχτώ μία ομάδα που έπαιξε μπάλα, αλλά δεν θα πανηγυρίζω κιόλας
    αυτό ακριβώς εννοώ και τίποτα παραπάνω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Το έγραψα απαντώντας σου για τα περί προσπαθειών ελληνικών ομάδων κλπ

Τώρα το να παίζει μία ομάδα καλά και να μην το παραδέχεται κάποιος είναι βλακεία. Αφού έπαιξε καλά τί να πεις δηλαδή; Ιδίως εκείνο το κομμάτι στο τέλος που η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω ήταν γαμώ! Απλά εσείς είχατε τον καημό σας, σας καταλαβαίνω απόλυτα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Είσαι λάθος μάγε! Δεν είναι καθόλου ελληνική κακομοιριά γιατί συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει οπαδός της Μπάρτσα που θα χαρεί με νίκη της Ρεάλ (ή το αντίθετο)... Άλλα ζευγάρια; Μίλαν-Ίντερ, Γιούβε-Τορίνο, Πόρτο-Μπενφίκα, Μάντσεστερ-Λίβερπουλ, Μπόκα-Ρίβερ Πλεϊτ και πλήθος άλλων σε χώρες ποδοσφαιρικά έτη φωτός μπροστά...

Ξεκινώντας από αυτή τη βάση δε βλέπω το λόγο που θα πρέπει να αλληλουποστηρίζονται οι οπαδοί διαφορετικών ομάδων όταν παίζουν έξω. Δηλαδή θα μπινελικώνεσαι όλο τον καιρό με τους "άλλους" και για μια μέρα θα κάθεστε να δείτε μπάλα και να πανηγυρίζετε μαζί;

Εγώ προσωπικά θα παραδεχτώ μία ομάδα που έπαιξε μπάλα, αλλά δεν θα πανηγυρίζω κιόλας. Δε μου κάθεται ρε παιδί μου να υποστηρίξω τον άλλον όταν εντός συνόρων, κατά τη γνώμη μου, με γαμάει χωρίς σάλιο με πχ ανύπαρκτα πέναλτι, οφ σαϊντ, κάρτες κλπ, γιατί από αυτά τα γαμήσια αποκτά το δικαίωμα να παίζει εκεί που παίζει, ενώ εγώ είμαι καναπέ...

Έτσι όπως (αν και δεν το παραδεχόμουν) γουστάριζα βάζελο επί Ρότσα, γαύρο επί Ντούσαν (μόνο τη χρονιά που έσκισε τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ) και ΑΕΚ πάλι επί Ντούσαν (σύμπτωσις) και το Β' ημίχρονο χτες...

Όσο για τη Μίλαν... Ξεφτίλα μεγάλη, αλλά τους έδωσε το δικαίωμα η ΑΕΚ αφού τους είχε τους Βέλγους. Πάρε το ματσάκι κι άσε τους Ιταλούς να κουρεύονται...

φιλε ...

εγω δεν ειπα οτι υποστηριζα αεκ.
    οπως δεν ειπα οτι υποστηριζα και αντερλεχτ!!!!
    ειπα οτι δε μου καιγεται καρφακι!!!!!!!!!

αλλα σαν ατομο που ασχολειται με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα ειπα την αποψη μου αντικειμενικα χωρις ιχνος ειρωνιας (πραγμα που κανουνε πολλοι)!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Εγω συμφωνώ με τον Sferopetadhn οι ΠΑΕ ειναι εταιρείες και οχι εθνικές ομαδες ..

Ασε που εχω 1,000,000 λογους να μη γουστάρω καθολου το γαυρο πχ... γιατι να θελω να παει καλυτερα?

Ασχετα οτι στο ματς με τη Σαχταρ δε μου αρεσε που δε κερδισε για προσωπικους λογους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Εγω συμφωνώ με τον Sferopetadhn οι ΠΑΕ ειναι εταιρείες και οχι εθνικές ομαδες ..

Ασε που εχω 1,000,000 λογους να μη γουστάρω καθολου το γαυρο πχ... γιατι να θελω να παει καλυτερα?

Ασχετα οτι στο ματς με τη Σαχταρ δε μου αρεσε που δε κερδισε για προσωπικους λογους...
    :a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    φιλε ...

εγω δεν ειπα οτι υποστηριζα αεκ.
    οπως δεν ειπα οτι υποστηριζα και αντερλεχτ!!!!
    ειπα οτι δε μου καιγεται καρφακι!!!!!!!!!

αλλα σαν ατομο που ασχολειται με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα ειπα την αποψη μου αντικειμενικα χωρις ιχνος ειρωνιας (πραγμα που κανουνε πολλοι)!!!!!!!!
    Ε καλά ρε trooper το ότι δεν είσαι ΑΕΚ δεν σου απαγορεύει το να έχεις και άποψη. Και να την υποστήριζες ακόμη είναι δικό σου θέμα. Απλά η συζήτηση περί ελληνικών ομάδων και εθνικών προσπαθειών εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο για τους λόγους που προανέφερα συν το ότι οι έλληνες σε κάθε ομάδα δεν ξεπερνούν τους 5-6 max...

Επίσης και η καζούρα είναι λογικό να υπάρχει. Τώρα το ποιός έχεις κάνει πορείες και επιτυχίες και δεν ξέρω γω τί άλλο; Με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα κανείς! Το ότι ξέρουν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο εξωτερικό είναι λογικό αφού αυτούς βλέπουν κάθε χρόνο. Αν βγει και η ΑΕΚ 10 χρόνια σερί στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ θα την μάθουν και αυτή.
    Αλλά μία φορά στα 40 χρόνια 4άδα ή 8άδα για τους ξένους δεν είναι τίποτα. Πορεία ξέρεις τί θεωρώ; Τη Βιγιαρεάλ που πρώτη χρονιά στο θεσμό πήγε στους 4... Αυτοί έχουν @@!

Τί σκοτώνεστε λοιπόν; Γιατί νομίζω ότι αυτό που γίνεται δεν είναι ακριβώς καζούρα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Ε καλά ρε trooper το ότι δεν είσαι ΑΕΚ δεν σου απαγορεύει το να έχεις και άποψη. Και να την υποστήριζες ακόμη είναι δικό σου θέμα. Απλά η συζήτηση περί ελληνικών ομάδων και εθνικών προσπαθειών εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο για τους λόγους που προανέφερα συν το ότι οι έλληνες σε κάθε ομάδα δεν ξεπερνούν τους 5-6 max...

Επίσης και η καζούρα είναι λογικό να υπάρχει. Τώρα το ποιός έχεις κάνει πορείες και επιτυχίες και δεν ξέρω γω τί άλλο; Με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα κανείς! Το ότι ξέρουν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο εξωτερικό είναι λογικό αφού αυτούς βλέπουν κάθε χρόνο. Αν βγει και η ΑΕΚ 10 χρόνια σερί στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ θα την μάθουν και αυτή.
    Αλλά μία φορά στα 40 χρόνια 4άδα ή 8άδα για τους ξένους δεν είναι τίποτα. Πορεία ξέρεις τί θεωρώ; Τη Βιγιαρεάλ που πρώτη χρονιά στο θεσμό πήγε στους 4... Αυτοί έχουν @@!

Τί σκοτώνεστε λοιπόν; Γιατί νομίζω ότι αυτό που γίνεται δεν είναι ακριβώς καζούρα...
    δε διαφωνω πουθενα μαζι σου!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Απλά γιατί μαζί με το γαύρο, αισθάνομαι ότι γελοιοποιήται το Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεπώς πέφτει και τησ δικής μου ομάδας η αξία, αλλά και γιατί όσο καλλίτερες εμφανίσεις κάνουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη τόσο ανεβαίνει και η βαθμολογία της χώρας και οφελούνται όλοι και η ομάδα μου μαζί..........................

Και πίστεψέ με και εγώ έχω 1,000,000 + 1 λόγους να μην γουστάρω τον γαύρο ........

... Το ότι ξέρουν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο εξωτερικό είναι λογικό ...
    Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για τον τελικό με τον ΑΓΙΑΞ και την καλή του πορεία και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την προσφορά του ως ...........................

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα1.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	27,8 KB 
ID:	71490

Φτού ξέχασα να αλλάξω ημερομηνία στην βεβαίωση και να βάλω προχτεσινή ......................

Δεν έχει σημασία. Είτε έτσι είτε αλλιώς τον ξέρουν...

Άσχετο: Το μοναδικό ματς που είχα συφιλιαστεί με τον γαύρο ήταν το 3-1 με τη Λίβερπουλ. Εκεί απέδειξε ότι είναι θέμα ψυχολογίας του γαύρου στην Ευρώπη. Γι' αυτό και θεωρώ την κίνηση του Κόκκαλη "παίξτε γιατί θα έχουμε πρόβλημα" 2 μέρες πριν το ματς με τη Σαχτάρ μεγάλη μαλακία. Πιθανόν να είναι κάτι που ο Ντέμης υπερέχει από τους άλλους καθώς έχει παίξει μπάλα και ξέρει τί νιώθουν και σκέφτονται οι παίκτες. Οι άλλοι είναι επιχειρηματίες του στυλ "σε πληρώνω για να κάνεις μια δουλειά, αν δε μπορείς τον πούλο". Δεν έχουν ιδέα από ψυχολογίες και τέτοια. Μόνο από προβλέψεις και οικονομικά στοιχεία καταλαβαίνουν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Απλά γιατί μαζί με το γαύρο, αισθάνομαι ότι γελοιοποιήται το Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεπώς πέφτει και τησ δικής μου ομάδας η αξία, αλλά και γιατί όσο καλλίτερες εμφανίσεις κάνουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη τόσο ανεβαίνει και η βαθμολογία της χώρας και οφελούνται όλοι και η ομάδα μου μαζί..........................

Και πίστεψέ με και εγώ έχω 1,000,000 + 1 λόγους να μην γουστάρω τον γαύρο ........

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό για να γελοιοποιηθεί. Είναι από μόνο του αρκετά γελοίο... μην ξεχνάς ότι συνέχεια εδώ μέσα μαλώνουν (σε αλφαβητική σειρά) Αεκτσήδες, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί για το ποιός αδικήθηκε περισσότερο από τους άλλους

Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι που τα τρώμε και από τους τρεις εδώ και δεκαετίες τί πρέπει να κάνουμε; Γιατί δε θυμάμαι περίοδο που να ήλεγχε το πρωτάθλημα ομάδα εκτός ΠΟΚ (κυρίως Ολυμπιακός-ΠΑΟ).

Το πλέον γελοίο επιχείρημα στην όλη συζήτηση; "Ναι εγώ σας πηδάω τώρα αλλά για θυμήσου τί έκανες εσύ πριν από 5/10/15 χρόνια" Δηλαδή μονίμως μαλώνουν οι τρεις πλέον ευνοημένοι σύλλογοι της χώρας και θεωρούν ότι αδικούνται κιόλας...

Δηλαδή τώρα που αλλάξαν το όνομα σε super league τί έγινε; Ακόμη θυμάμαι που κόντεψα να σπάσω την TV όταν είδα τον Βαρδινογιάννη να λέει ότι παλεύουν για να διαλύσουν το κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου... Προς θεού δεν το λέω αυτό μόνο για τους παναθηναϊκούς αλλά το να μιλάει ο Βαρδινογιάννης για τέτοια θέματα είναι τουλάχιστον προκλητικό. Εκτός αν εννοούσε ότι θα αυτοξηλωθεί

Ας αλληλοκαζουρωθούμε (!) λοιπόν γιατί όλες οι ομάδες μας είναι πολύ μικρές εκτός συνόρων (ακόμη) όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε...

Παλαιό μέλος
    Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό για να γελοιοποιηθεί. Είναι από μόνο του αρκετά γελοίο... μην ξεχνάς ότι συνέχεια εδώ μέσα μαλώνουν (σε αλφαβητική σειρά) Αεκτσήδες, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί για το ποιός αδικήθηκε περισσότερο από τους άλλους

Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι που τα τρώμε και από τους τρεις εδώ και δεκαετίες τί πρέπει να κάνουμε; Γιατί δε θυμάμαι περίοδο που να ήλεγχε το πρωτάθλημα ομάδα εκτός ΠΟΚ (κυρίως Ολυμπιακός-ΠΑΟ).

Το πλέον γελοίο επιχείρημα στην όλη συζήτηση; "Ναι εγώ σας πηδάω τώρα αλλά για θυμήσου τί έκανες εσύ πριν από 5/10/15 χρόνια" Δηλαδή μονίμως μαλώνουν οι τρεις πλέον ευνοημένοι σύλλογοι της χώρας και θεωρούν ότι αδικούνται κιόλας...

Δηλαδή τώρα που αλλάξαν το όνομα σε super league τί έγινε; Ακόμη θυμάμαι που κόντεψα να σπάσω την TV όταν είδα τον Βαρδινογιάννη να λέει ότι παλεύουν για να διαλύσουν το κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου... Προς θεού δεν το λέω αυτό μόνο για τους παναθηναϊκούς αλλά το να μιλάει ο Βαρδινογιάννης για τέτοια θέματα είναι τουλάχιστον προκλητικό. Εκτός αν εννοούσε ότι θα αυτοξηλωθεί

Ας αλληλοκαζουρωθούμε (!) λοιπόν γιατί όλες οι ομάδες μας είναι πολύ μικρές εκτός συνόρων (ακόμη) όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε...

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ..........

Μέ τούς καταστροφείς τού Έλληνικού ποδοσφαίρου....ΣΕ ΡΩΤΩ...??
    Δύο χρόνια μετά τήν πτώση τού Άρη στή Β΄ Έθνική ποιά βορρειοελλαδίτικη όμάδα
    ΣΩΘΗΚΕ.....άπό τήν πτώση.....???
    Ποιά όμάδα σώθηκε 2 φορές οικονομικά άπό σχεδόν έπίσημη κρατική παρέμβαση....
    κατόπιν διαδηλώσεων τών όπαδών της...???
    Πώς καί μέ ποιόν άντίπαλο πήρε ό ΠΑΟΚ πρωτάθλημα...??
    Πώς καί μέ ποιόν άντίπαλο πήρε ή ΛΑΡΙΣΣΑ πρωτάθλημα..??

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ....

Καί άν κατά καιρούς άδικήσαμε μικρότερους άντιπάλους.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ....!!!!!!!
    ΟΥΤΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ....αύτή είναι ή μπάλλα ό νόμος τού δυνατού....!!!!!

Άλλά πότε ή Θεσσαλονίκη στάθηκε δίπλα στίς προσπάθειες τής ΑΕΚ....γιά τήν άνατροπή
    αύτού τού κατεστημένου.....?????

ΠΟΤΕ...........ΠΟΤΕ..........ΠΟΤΕ...........!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ...........????

ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΟΤΙ....!!!!!!!

Τί έκανε ή Θεσσαλονίκη όταν ή ΑΕΚ έπεσε κάτω.......ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ....
    μέ τή μισή Έθνική στή σύνθεση της....???

Περίμενε ό Ήρακλής στή γωνία τήν έπόμενη Κυριακή τό πτώμα τής ΑΕΚ νά τήν πετάξει έξω
    άπό τό Ούέφα.....!!!!!!!!
    ΔΙΠΛΟ Η ΕΠΤΑΨΥΧΗ ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ....!!!!!!

Γιά τό θεσμό τού κυπέλλου ....ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ....?????
    Πώς φτάσαμε άπό τούς τελικούς τού Γουλανδρή στό Καραισκάκη........
    στό Βορράς-Νότος....?????
    ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ......έπειδή παίζαμε τελικούς στίς έδρες....ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ.......πού ήταν ή Θεσσαλονίκη...??????
    Πώς φτάσαμε νά παίζουμε τελικούς σέ.....ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ.....?????
    ΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ....??????

Θά μπορούσα νά γράψω ......ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.............!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΕ....!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    iriniaa.... φίλε και συν-ΑΕΚτζη (πως τα λέω ο μπαγάσας )

Για καζάνια και λοιπά δεν γνωρίζω, αλλά επί Καρρά και Μελισσανίδη, τα κοράκια έκαναν "παρέλαση" απο τα γραφεία στην Ν.Φιλαδέλφεια...

Άστο ........έχουμε και εμείς το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί.

Το ωραίο όμως δεν το ακούσατε χθες... Βγήκε λέει ο Γκαγκάτσης και ειπε οτι κάποια ομάδα , φανερά πήγε να πάρει τον έλεγχο της διαιτησίας , φέτος. Φυσικά επακολούθησε χαμός στην συνεδρίαση της Super League και τον Βαρδινογιάννη να προτρέπει να πεί το όνομα της.

Αντί αυτού είπε ο Γκαγκάτσης οτι δεν μπορεί να το πεί και οτι είναι 10 διαιτητές τιμωρημένοι και αν τιμωρηθούν και άλλοι , δεν θα υπάρχουν άλλοι να σφυρίζουν.

ΤΙ ΛΕ ΡΕ;.... ΣΟΒΑΡΑ;....Μήπως το οτι είναι τιμωρημένοι , σημαίνει οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για να σφυρίζουν;... του πέρασε ποτέ αυτό απο το μυαλό;... Μήπως θα ήταν καλύτερα όντως η Super League να φέρει διαιτητές τελικά απο έξω για το πρωτάθλημα;... Ούτως ή άλλως πληρώνονται και μάλιστα αδρά (700-800? linesmen / 1300-1500 διαιτητής).

Όσο για το σχόλιο περί ελέγχου διαιτησίας... σε άλλη χώρα θα είχε γίνει πρώτο θέμα και θα είχε παρέμβει αμέσως αθλητικός δικαστής. Εδώ ...στα "ψιλά"!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΟΤΟ GP τι ωρα?
    από ZazouKaravaki στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2004, 08:05
  2. Ωρα
    από melsaltas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 12:21
  3. Εφτασε Η Ωρα
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:18
  4. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  5. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF