Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 108

Θέμα: ΟΣΦΠ - ΑΙΓΑΛΕΩ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΤΑ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Hthela na iksera re iriniaa an xasei o olympiakos apo TOYRKIKH omada an tha panygirizeis???
    τρελένομαι για ποδοσφαιρικό εθνικισμό...

μήπως κάποιοι έχουν μπερδέψει την π@@@@ με την βούρτσα????
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΤΑ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    τρελένομαι για ποδοσφαιρικό εθνικισμό...

μήπως κάποιοι έχουν μπερδέψει την π@@@@ με την βούρτσα????
    Δεν προκειται για εθνικισμο μεγαλε...

Το ωραιο θεαμα και τη νικη της ξενης ομαδας θα την χειροκροτησω πρωτος, αλλα δεν ξεκιναει το παιχνιδι και εγω φοραω την φανελα της ξενης ομαδας... και ειμαι και με τις "χαμενες πατριδες"...

πχ βλεπω τωρα basket φενερ-αρης, μηπως επειδη ειμαι ολυμπιακος πρεπει να υποστηριζω τους τουρκους??? αν κερδισουν, μαγκια τους και μπραβο τους, αλλα δεν θα βγω αυριο να φωναζω φενερ ολε...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΤΑ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...

Δεν προκειται για εθνικισμο μεγαλε...

Το ωραιο θεαμα και τη νικη της ξενης ομαδας θα την χειροκροτησω πρωτος, αλλα δεν ξεκιναει το παιχνιδι και εγω φοραω την φανελα της ξενης ομαδας... και ειμαι και με τις "χαμενες πατριδες"...

πχ βλεπω τωρα basket φενερ-αρης, μηπως επειδη ειμαι ολυμπιακος πρεπει να υποστηριζω τους τουρκους??? αν κερδισουν, μαγκια τους και μπραβο τους, αλλα δεν θα βγω αυριο να φωναζω φενερ ολε...
    κανείς δεν φωνάζει φενέρ ολέ...ούτε Σαχτιόρ ολε...
    απλά κοροιδεύει τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ για τις ήττες στην ευρώπη...καζούρα γίνεται ....το ότι δεν υποστηρίζεις μια ελληνική ομάδα (ελληνική κατ όνομα όχι κατ ουσία) δεν σημαίνει ότι υποστηρίζεις την τούρκικη...
    αν και εγώ όταν η Γαλατά πήρε το Ουέφα την υποστήριζα με τα χίλια γιατί έπαιζε πολύ καλή μπαλα...
    δηλαδή αν υποστηρίξω μια τούρκικη ποδοσφαιρική ομάδα θα μας πάρουν τη Θράκη???
    μου θυμίζει κάτι τύπους που θεωρούν το Survivor εθνική υπόθεση...ήμαρτον....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΤΑ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...

κανείς δεν φωνάζει φενέρ ολέ...ούτε Σαχτιόρ ολε...
    απλά κοροιδεύει τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ για τις ήττες στην ευρώπη...καζούρα γίνεται ....το ότι δεν υποστηρίζεις μια ελληνική ομάδα (ελληνική κατ όνομα όχι κατ ουσία) δεν σημαίνει ότι υποστηρίζεις την τούρκικη...
    αν και εγώ όταν η Γαλατά πήρε το Ουέφα την υποστήριζα με τα χίλια γιατί έπαιζε πολύ καλή μπαλα...
    δηλαδή αν υποστηρίξω μια τούρκικη ποδοσφαιρική ομάδα θα μας πάρουν τη Θράκη???
    μου θυμίζει κάτι τύπους που θεωρούν το Survivor εθνική υπόθεση...ήμαρτον....
    Καλα, για δες λιγο τι γραφουν καποιοι και αν λενε σαχταρ ολε και μετα τα ξαναλεμε...

Για την καζουρα περι ευρωπαικης πορειας του ολυμπιακου δεκτη, δεν με πειραζει αφου ειναι αληθειες τα περισσοτερα...

Για τα υπολοιπα περι θρακης και survivor δεν σου απανταω καθως δεν υποστηριξα κατι τετοιο.

Οποτε εαν μιλας για μενα ξανακοιτα τι εχω γραψει και δουλεψε το λιγο, δεν ειναι δυσκολα, αν δεν μιλας για μενα, παω πασο.
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΤΑ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...

Καλα, για δες λιγο τι γραφουν καποιοι και αν λενε σαχταρ ολε και μετα τα ξαναλεμε...

Για την καζουρα περι ευρωπαικης πορειας του ολυμπιακου δεκτη, δεν με πειραζει αφου ειναι αληθειες τα περισσοτερα...

Για τα υπολοιπα περι θρακης και survivor δεν σου απανταω καθως δεν υποστηριξα κατι τετοιο.

Οποτε εαν μιλας για μενα ξανακοιτα τι εχω γραψει και δουλεψε το λιγο, δεν ειναι δυσκολα, αν δεν μιλας για μενα, παω πασο.
    μιλάω γενικά για όσους πιστεύουν ότι η νικη μιας ελληνικής ομάδας (με 9 παίχτες ξένους, ξένο προπονητή κ τεχνικό team) είναι εθνική υπόθεση και έχει να προσφέρει στον ελληνισμό....

δεν ξέρω αν είσαι μεταξύ αυτών...αν δεν είσαι δεν βλεπω γιατί πρέπει να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναικό στο CL
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΤΑ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...

μιλάω γενικά για όσους πιστεύουν ότι η νικη μιας ελληνικής ομάδας (με 9 παίχτες ξένους, ξένο προπονητή κ τεχνικό team) είναι εθνική υπόθεση και έχει να προσφέρει στον ελληνισμό....

δεν ξέρω αν είσαι μεταξύ αυτών...αν δεν είσαι δεν βλεπω γιατί πρέπει να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναικό στο CL
    Ειναι εθνικη υποθεση μεχρι ενος σημειου. Δεν θα πω στειλτε τον στρατο αν χασουμε απο τους τουρκους, αλλα εστω και με τετοιες συνθεσεις εαν μια ομαδα κανει ευρωπαικη πορεια και 2 παιδια περισσοτερα ασχοληθουν με τον αθλητισμο, ναι θεωρω οτι ειναι μεγαλο πραγμα!

Νομιζω οτι το λαθος καποιων ειναι οτι πιστευουν οτι ολοι οι ολυμπιακοι αντιπροσωπευονται απο τον τσουκαλα και τους ομοιους του. Δεν ειναι ετσι ομως...

Καλη τυχη στον βαζελο, και για την ιστορια ο αρης κερδισε μεσα στην τουρκια!

"WOW...WHAT A RIDE!!!"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΤΑ ΓΑΥΡΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...

Ειναι εθνικη υποθεση μεχρι ενος σημειου. Δεν θα πω στειλτε τον στρατο αν χασουμε απο τους τουρκους, αλλα εστω και με τετοιες συνθεσεις εαν μια ομαδα κανει ευρωπαικη πορεια και 2 παιδια περισσοτερα ασχοληθουν με τον αθλητισμο, ναι θεωρω οτι ειναι μεγαλο πραγμα!

δεν νομίζω ότι θα ασχοληθουν παιδιά με τον αθλητισμό επειδή θα κάνει πορεία ο ΟΣΦΠ...ίσως γίνουν μερικά παραπάνω παιδιά ολυμπιακοί ...δεν νομίζω ότι αυτό είναι εθνική επιτυχία....(μην μου φέρεις σαν παράδειγμα την επιτυχία της ΕΘΝΙΚΉΣ ΜΠΑΣΚΕΤ το 87...πιστεύω ότι δεν ασχολήθηκαν περισσότερα άτομα με τον αθλητισμό άπλά υπήρξε μεταστροφή από το ποδοσφαιρο στο μπάσκετ...δεν έχει να κάνει με κάποιο κέρδος...απλά μεταστροφή στις προτιμήσεις....)

τα παιδιά κατά την άποψή μου έχουν ούτως ή άλλως την τάση να ασχολούνται με τον αθλητισμο...αλλά οι συνθήκες στην Ελλάδα δυστυχώς δεν ευννούν αυτή την τάση....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    μαγκες τα νεα παιδια πρεπει οντως να τα ενθαρυνουμε να ασχοληθουν με τον αθλητισμο.......γαυροι να μην γινουνε γιατι θα ειναι τελειωμενη υποθεση!!!:rotflmao: εχουνε μαζευτει πολλοι και δεν ξερουμε τι σκατα να βαλουμε στ'αυτια μας για να μην ακουμε τις βλακειες τους!!! λενε,λενε,λενε και ουτε κι εχουνε ιδεα γιατι πραμα λενε

ρε σεις ψαροκασελες...ενα δεν καταλαβαινω: ειναι δυνατον μετα απο 9 στα 10 πρωταθληματα να τρωγεστε τοσο πολυ μεταξυ σας??? και να κατηγορειτε ομαδα και παραγοντες??? δεν ξερω τι θα απαντησετε εδω περα αλλα εξω οσοι γαυροι ξερω γκρινιαζουν, και συνδεσμιτες και μη...και ατομα της 7 και αλλοι που ουτε πατανε γηπεδο...μηπως ξερετε κατι παραπανω απο μας και δεν μας το λετε?????

αφου το ξερετε ολοι ρε σεις οτι εισαστε αχρηστοι κουρελες και σας μοιραζουν αστερακια στις φανελες και τα σωβρακα... απλα δεν το παραδεχεστε... ολοι το βλεπετε... γι'αυτο τρωγεστε μονοι σας...

καταστρεψατε το ελληνικο πρωταθλημα ρεεεεεεεεε
    μεχρι και εξω σας πηρανε χαμπαρι, αλλα εκει δε μασανε απο απατεωνιες και σας ριχνουνε στ'αυτια!!!
    εισαστε ενα αισχος... και γι'αυτο "οπου παιζει γαυρος-εγω ειμαι με τον αλλο"!!!
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    μαγκες τα νεα παιδια πρεπει οντως να τα ενθαρυνουμε να ασχοληθουν με τον αθλητισμο.......γαυροι να μην γινουνε γιατι θα ειναι τελειωμενη υποθεση!!!:rotflmao: εχουνε μαζευτει πολλοι και δεν ξερουμε τι σκατα να βαλουμε στ'αυτια μας για να μην ακουμε τις βλακειες τους!!! λενε,λενε,λενε και ουτε κι εχουνε ιδεα γιατι πραμα λενε

ρε σεις ψαροκασελες...ενα δεν καταλαβαινω: ειναι δυνατον μετα απο 9 στα 10 πρωταθληματα να τρωγεστε τοσο πολυ μεταξυ σας??? και να κατηγορειτε ομαδα και παραγοντες??? δεν ξερω τι θα απαντησετε εδω περα αλλα εξω οσοι γαυροι ξερω γκρινιαζουν, και συνδεσμιτες και μη...και ατομα της 7 και αλλοι που ουτε πατανε γηπεδο...μηπως ξερετε κατι παραπανω απο μας και δεν μας το λετε?????

αφου το ξερετε ολοι ρε σεις οτι εισαστε αχρηστοι κουρελες και σας μοιραζουν αστερακια στις φανελες και τα σωβρακα... απλα δεν το παραδεχεστε... ολοι το βλεπετε... γι'αυτο τρωγεστε μονοι σας...

καταστρεψατε το ελληνικο πρωταθλημα ρεεεεεεεεε
    μεχρι και εξω σας πηρανε χαμπαρι, αλλα εκει δε μασανε απο απατεωνιες και σας ριχνουνε στ'αυτια!!!
    εισαστε ενα αισχος... και γι'αυτο "οπου παιζει γαυρος-εγω ειμαι με τον αλλο"!!!
    μπορεις να μου πεις ποιοι λενε οτι παει καλα ο ολυμπιακος? δεν καταλαβαινω ποιοι τρωγονται μεταξυ τους...

οτι δεν εχουμε αντιπαλο στην ελλαδα ειναι γεγονος, οτι πρεπει να γινουν αλλαγες για να παρουμε και τα επομενα δεκα και να προχωρησουμε στην ευρωπη επισης ειναι γεγονος και το παραδεχονται ολοι οι ολυμπιακοι...

θα θελατε πολυ να φαγωθουμε μεταξυ μας ε?

οσο για το 9/10 δεν ειμαστε αχαριστοι αλλα αυτο δεν παει να πει οτι αν κανουν μ@λ@κιες δεν θα μιλαμε κιολας...

εσυ που στην ελλαδα εισαι δεκα χρονια στα τεσσερα για πες μας πως νοιωθεις για την ομαδα σου?

Παλαιό μέλος
    STRADA............

Έπειδή καί έγώ βλέπω μπάσκετ,θά τό πώ τό έλάττωμα μου....!!!!!!!

Πρίν άπό κανά μήνα πού είδα τούς Τουρκαλάδες νά σάς ρίχνουν........
    39-17 στό τελευταίο δεκάλεπτο καί νά σάς σκίζουν...........
    δέν ξέρω ρέ παιδί μου άλλά μού ήρθε στό μυαλό έκείνο..........

ΤΟΥ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ..........ΘΥΜΑΣΑΙ....???

Όταν γύρισε στόν Ίβκοβιτς μέσα στόν Πειραιά.........καί ρώτησε...
    ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ....????

Μήπως θυμάσαι έσύ βρέ Gandalf πού είσαι καί μπασκετικός.....???

ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...
    καί ή άπαρχή τής κόντρας τών αίωνίων στά final four......!!!!!!!!!

OΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....

Ό Γιαννακόπουλος ήταν πολύ πιό ΤΙΜΙΟΣ......
    Είχε δηλώσει .....μόλις τελειώσει ....
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.......έγώ θά κάνω μπάσκετ.....γιατί ό άνθρωπος
    ήταν άνίκητος...!!!!

Άπλά τό έπέσπευσε λίγο τό πράμμα παίρνοντας ΤΟ ΘΕΟ ΓΚΑΛΗ στόν ΠΑΟ
    μαζί μέ όλη σχεδόν τήν όμάδα τού ΦΟΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΑΡΗ....!!!!!!

Έγώ λοιπόν .....φίλοι......
    όταν τά θυμάμαι αύτά γίνομαι........ΤΟΥΡΚΟΣ....καί είμαι μέ τούς Τούρκους...!!!!

Φίλε STRADA........άν ή ...ΠΑΙΔΕΙΑ....καί ή ...ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ...τού καθενός μας
    κρινόταν άπό τό τί .....
    ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.......ΚΑΗΚΑΜΕ....!!!!

Όταν συναντιώμαστε σέ άλλους χώρους καί άνταλλάσουμε άπόψεις, έκεί
    μπορεί νά πεί κάποιος ότι ίσως καταθέτει ένα κομμάτι τού έαυτού του...!!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.......!!!!!!!!

Γιαυτό λοπόν θά τό πώ γιά τελευταία φορά........
    σέ ένα χώρο πού ....
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ.....
    πού....
    ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....
    πού....
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ.......

Μήν .......ΑΠΑΙΤΕΙΣ.......φίλε....

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ......!!!!!!!

Έχει όμως καί άλήθειες τό πράμμα .....καί...έπειδή...
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ

Βρές έσύ καλύτερο τρόπο γιά νά λές τού άλλου ότι είσαι.....

ΗΛΙΘΙΟΣ.......ή .......ΑΡΡΩΣΤΟΣ......ή.......ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.....ΕΛΛΕΙΠΗΣ....!!!!!!!!

Πόσο σοβαροί μπορούμε νά είμαστε όταν έπικαλούμαστε τόν Κολοκοτρώνη....???

Σέ όλο τόν κόσμο....ΑΥΤΗ Η ΠΙΚΑ .....μεταξύ τών όπαδών ύπάρχει....!!!!
    Θυμάσαι πρίν μιά βδομάδα όταν μπήκαν οί όπαδοί τής Παρτιζάν στό γήπεδο νά στηρίξουν
    τόν ΠΑΟΚ....!!!!?????
    Άς άφήσουμε λοιπόν τήν Έλληνικότητα μας κατά μέρος,
    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ... σέ αύτό τουλάχιστον..!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και αυτό θυμάμαι ...(αν και ήταν κάτι που βγήκε ανεπίσημα και οχι απο τα ΜΜΕ)... και την χαριστική βολή στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης θυμάμαι με την έλευση του Κόκκαλη και του Γιαννακόπουλου , όπου μετά ειδικά το 87-91, τα κασέ πήγαν στον Άρη (τον πλανήτη) και γύρισαν πίσω.

Ειδικά για το Basket , κύριοι , όντως υπήρξε στροφή αλλά οχι αδικαιολόγητη, καθώς για μια διετία τουλάχιστον , το πρωτάθλημα μας, υπήρξε το καλύτερο της Ευρώπης. Με παίκτες απο το ΝΒΑ, που μόνο στο γυαλί τους θαυμάζαμε (Wilkins) και τους καλύτερους ψηλούς (Brankovic , Radja) . Γενικά το basket, είναι ενα άθλημα που μας ταιριάζει "γάντι"!

Αρκεί να δείτε τι γίνεται με τους Έλληνες , ακόμα και στο ΝΒΑ , και να κάνετε μετά την σύγκριση με όποιο άθλημα νομίζετε.

Στο Basket , είμαστε κορυφή ακόμα και τώρα... και αν κάποιοι αποφάσιζαν να "διώξουν" όλο αυτό το συνοθύλευμα κοινοτικών και δεν συμμαζεύεται και έβαζαν και λίγο το χέρι στην τσέπη (όπως οι Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλοι) , θα βλέπαμε ενα απο τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα , σε όλο τον κόσμο... συγκρίσιμο άμεσα με το ΝΒΑ... αλλά δεν είμαστε εκεί , οπότε,,.... αρκούμαστε στην Εθνική μας , στο άθλημα, που κυριολεκτικά σαρώνει τελευταία με τον Δράκο στο κεφάλι.

Είναι δέος και τρόμος, όπου μπαίνει να παίξει, για τον αντίπαλο... tespa ... απομακρύνθηκα...

Για την μιζέρια του ποδοσφαίρου λέγαμε;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    STRADA............

..............
    Άς άφήσουμε λοιπόν τήν Έλληνικότητα μας κατά μέρος,
    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ... σέ αύτό τουλάχιστον..!!!!!!!!

Meta ta parapano, apo emena toylaxiston exeis to akatalogisto (stis diamaxes), vara oso thes... :smilea:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο ολυμπικος εχει ΠΟΛΛΟΥΣ αντιπαλους στη ελλαδα που μπορουν να τον αντιμετωπίσουν στα ισα (χωρις σπρώξιμο...) εστω στα παιχνιδια που δε παιζει καλα (ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ)

δεν ειναι περιεργο αλλωστε οτι οι ολυμπιακοί θεωρουν οτι τους αδικει η διατησια στα ευρωπαικα παιχνιδια.... αφου εχουν κακομαθει στην διαρκη και συνεχομενη ευνοια στην ελλαδα...

δειτε για παράδειγμα ποσες απο τις αμφισβητούμενες φασεις σφυρίζονται κατα του ολυμπιακου... μετρημένες στα δαχτυλα! ΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΝΤΕΡΜΠΥ+ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ? τα εχει μελετησει καλα ο γαυρος τα "παραθυρακια".... δεν ειναι αναγκη να παιρνει πεναλτυ πια.... (οπως εκανε τα πρωτα χρονια ...)

Οποιος ακουμπάει το Ριβαλντο εκτως περιοχης τον σφιριζουν φαουλ και παιρνει κιτρινη αλλα οι αγκωνιες του Τζορτζεβιτς ειναι «φυσιολογικες» και τα μπουνιδια που ριχνει ο γυφτακος ο Μαστίγιο εκτός φασης... «δεν τα ειδε ο διατητης» ... ο Ανατολακης εχει σε 10 χρονια λιγοτερς καρτες απο του καθαροτερουσ αμυντικουσ στο κοσμο!

Αλλα οταν βγαινει στην ευρωπη ξαφνικα οι διαιτητές «πανε κοντρα» τον γαυρο...

Αλλα δε ξερω ποσο καιρο θα κρατησει ακομα αυτη η ιστορια ακομα και μερικοι φιλοι μου γαυροι που ηταν κολλημενοι ασχημα... αρχισαν φετος να την ψυλλιάζονται τη δουλεια...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Αλλα δε ξερω ποσο καιρο θα κρατησει ακομα αυτη η ιστορια ακομα και μερικοι φιλοι μου γαυροι που ηταν κολλημενοι ασχημα... αρχισαν φετος να την ψυλλιάζονται τη δουλεια...
    [/QUOTE

αυτο ακριβως εννοουσα kalant αλλα δεν περιμενα και να το "πιασει" κανεις γαυρος. κανε ενα κοπο και διαβασε τον γαυροτυπο και θα καταλαβεις. αλλα τι να καταλαβεις...γαυρος δεν εισαι???

οσο για το ποια ομαδα ειναι στα τεσσερα, ε τι να σου πω... την Υμηττου την ξερεις???

"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

[/QUOTE

αυτο ακριβως εννοουσα kalant αλλα δεν περιμενα και να το "πιασει" κανεις γαυρος. κανε ενα κοπο και διαβασε τον γαυροτυπο και θα καταλαβεις. αλλα τι να καταλαβεις...γαυρος δεν εισαι???

οσο για το ποια ομαδα ειναι στα τεσσερα, ε τι να σου πω... την Υμηττου την ξερεις???

για κουνα το κεφαλι σου να δουμε υπαρχει τιποτα μεσα?

οτι εχει προβλημα ο ολυμπιακος λεω κι εγω...

που να το καταλαβεις βεβαια...

αντε πεσε κατω τωρα και κυριως στα τεσσερα γιατι και προβληματα να εχει ο ολυμπιακος παλι ειναι μια κλαση ανωτερος για να σας γ@@@ει ακομα...

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΣΦΠ - Λαρισα...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 18:09
  2. ΟΣΦΠ-ΛΥΟΝ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:52
  3. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  4. Αεκ-οσφπ
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 20:47
  5. Kύπελο και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (μάλλον) δεύτερος γύρος...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF