ρε παιδια, που μπορω να δω τα βιντεο του FZR600R?? και τις φωτο? ειμαι περιεργος...........
ρε παιδια, που μπορω να δω τα βιντεο του FZR600R?? και τις φωτο? ειμαι περιεργος...........
ITS ALIVE!!!αναφωνησε με βροντερο αλλαλαγμοο Δοχτωρ Φρανκενσταιν και συνεχισε τα πειραματα του πανω στα ακραια μοτοσυκλετιστικα φαινομενα.:hypnotize
:hypnotize
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εδω το gsxr 750 παει σχεδον τα ιδια με το 636..που πας να σταθεις εσυ ρε τυροπιτά??![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εδω το gsxr 750 παει σχεδον τα ιδια με το 636..που πας να σταθεις εσυ ρε τυροπιτά??![]()
Ποιος στο ειπε εσενα αυτο???![]()
![]()
![]()
Η μηπως το συμπερανες μονος σου?
Να φ'λαει...![]()
φυσικα μηλαει για gsxr 20ετιας πχ.του 86 με 100hpΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ποιος στο ειπε εσενα αυτο???![]()
![]()
![]()
Η μηπως το συμπερανες μονος σου?
Να φ'λαει...![]()
![]()
Το γαματο ειναι ομως οτι του την λεει και απο πανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
φυσικα μηλαει για gsxr 20ετιας πχ.του 86 με 100hp![]()
![]()
![]()
![]()
filarako bazeis 2lepti kontra me tilekateyinomeni formoula;
ρε παιδια θελω να σχολιασω κατι,οσους λενε το FZR οτι ειναι ''χρεπι''και σαραβαλο,ρε παιδια ντροπη!
ενα μηχανακι που εχει αφησει τετοια ιστορια ειναι χρεπι,μονο και μονο επειδη ειναι παλιο?
με αυτη την λογικη τοτε το NR750 το NSR το GSXkatana ειναι σαραβαλα?![]()
μηλαμε για μηχανακια που αφησαν εποχη και ειναι τουλαχιστον ντροπη να τα κακολογουμε μονο και μονο γιατι ο αναβατης του ειναι :a31: :a31: :a31: και μαληστα πολυ,και ειναι και βλακια να κορο'ι'δευουμε παιδια με ειδικες αναγκες(αφου το βλεπετε ρε οτι εχει προβλημα το παιδι αφηστετο να περασει κανα Z 750-625=125)
φιλε FZR μπορεις να μας κανεις μια λιστα με τα μηχανακια που ΔΕΝ περνας (αν υπαρχουν)οχι τιποτα αλλο,να ξερουμε να φυλαγομαστε σε περιπτωση που σε δουμε στον δρομο
![]()
αααα!!!και οσοι ειπατε για τον εξοπλησμο του FZR (κρανος μπουφαν κλπ)περα οτι φοραει καμερα :rotflmao: στο κεφαλι που ειναι πιο ασφαλες,πιστευω οτι το κεφαλι του ειναι τοσο ξερο ωστε δεν θα παθει τιποτα(χτυπα ξυλο).
οποτε η καμερα σωζει ζωες![]()
![]()
![]()
περα απο την πλακα ο fzr600rrrrrr ειναι χρεπιος και οχι το μηχανακι του!!!!
δυστιχως η ευτυχως ετσι ειναι μηχανακι που καποτε το ετρεμαν τα 1000αρια τωρα το βλεπεις με 600 και το παιζεις στα δακτυλα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Το γαματο ειναι ομως οτι του την λεει και απο πανω...![]()
![]()
![]()
οπως και το 636,σε καμια 20ετια ετσι θα το βλεπουν τα 400αρια!!(υποθεση κανω)
Εγω σεβομαι την μηχανη (και ολες τις υπολοιπες) γιατι εχει μεγαλη ιστορια,καποτε αυτη η μηχανη ηταν σε αφισες στα δωματια χιλιαδων ανθρωπων,δεν μπορουμε να την προσβαλουμε.
Οσο για το πειραγμα που ειχα διαβασει παραπανω,για την μηχανη που οδηγαει, ε αυτη ηθελε η αυτη μπορουσε οικονομικα να παρει και την πηρε, δεν κανει να κοροιδευουμε γιατι καποια στιγμη ερχεται και η σειρα μας...
(Ο συγκεκριμενος οδηγος εχει πεταξει κοτσανες αλλα ας μην ξεφευγουμε)
μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω repair manual giα FZR600R εκτος emule (δεν υπαρχει) .
Σορρυ για το off-topic αλλα βρικα ενα στο fzrclub αλλα ειναι κακο-σκαναρισμενο
και εγω οτι εχω βρει στο τσαμπα κακοσκαναρισμενο ειναι,εκτως αν θεσ να το αγορασεις απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα.αλλα και παλι τι να το κανεις κηνητηρα θα λυσεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R VERY R!
μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω repair manual giα FZR600R εκτος emule (δεν υπαρχει) .
Σορρυ για το off-topic αλλα βρικα ενα στο fzrclub αλλα ειναι κακο-σκαναρισμενο
α!!!ισως σε torrent το βρεις κατεβαζει πιο γρηγορα απ'οτι τα p2p![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ρε παιδια θελω να σχολιασω κατι,οσους λενε το FZR οτι ειναι ''χρεπι''και σαραβαλο,ρε παιδια ντροπη!
ενα μηχανακι που εχει αφησει τετοια ιστορια ειναι χρεπι,μονο και μονο επειδη ειναι παλιο?
με αυτη την λογικη τοτε το NR750 το NSR το GSXkatana ειναι σαραβαλα?![]()
μηλαμε για μηχανακια που αφησαν εποχη και ειναι τουλαχιστον ντροπη να τα κακολογουμε μονο και μονο γιατι ο αναβατης του ειναι :a31: :a31: :a31:
περα απο την πλακα ο fzr600rrrrrr ειναι χρεπιος και οχι το μηχανακι του!!!!
+1
καποτε ειχα στην κατοχη μου το fzr 400 μοντελο δεν θυμαμε ακριβος '90 ισως και ποιο παλιο
το ειχα παρει μεταχηρισμενο , καλο μοτερ δυνατο και αξιοπιστο για την εποχη , αλλα μεχρι εκει.
Δεν μπορεις (αν εισαι λογικος και δεν θελεις να σε παρουν πρεφα) να το συγγρινης με της μηχανες που βγαινουν σημερα. Απλα το καβαλας και κανεις την δουλεια και της χαλαρες βολτουλες σου.
αχ καλες εποχες και εκεινες:smilea:
Δεν ξερω αν μπερδευετε το μηχανακι μου με τα πιο παλια FZR πριν το 95, η απλα ειστε αγνωμονες, ημιμαθεις κτλ κτλ - αλλα προκειται για ενα διαμαντι που ακονιζει την ασφαλτο και ξεσκονιζει καινουρια στην κατηγορια του ακομη και σημερα. Σιγουρα ειναι πιο βαρυ αλλα το πλαισιο του ειναι αμασητο και δε φοβαμαι μη σπασει στην επομενη σουζα η λακουβα.
Τα μουτρα πεφτουν στο πατωμα οταν βλεπουν οδηγοι απο 2000 και περα μοντελα το FZR600R '95 να αφηνει αλλα SS φαναρι-φαναρι και κοιταν ακροβολιζοντας τι μηχανακι ειναι, παλιο μεν αλλα σφυραει το μοτορι τι να κανουμε.
Καποιοι απο εσας ειστε αθεραπευτα ανοητοι αλλα διασκεδαζω βλεποντας τετοια post, συνεχιστε να επιδεικνυετε την ακαταλογιστη ασχετοσυνη σας. Θα συνεχισω να καταγραφω και ... το 2009 με R1 και το FZR στην πιστα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Δεν ξερω αν μπερδευετε το μηχανακι μου με τα πιο παλια FZR πριν το 95, η απλα ειστε αγνωμονες, ημιμαθεις κτλ κτλ - αλλα προκειται για ενα διαμαντι που ακονιζει την ασφαλτο και ξεσκονιζει καινουρια στην κατηγορια του ακομη και σημερα. Σιγουρα ειναι πιο βαρυ αλλα το πλαισιο του ειναι αμασητο και δε φοβαμαι μη σπασει στην επομενη σουζα η λακουβα.
Τα μουτρα πεφτουν στο πατωμα οταν βλεπουν οδηγοι απο 2000 και περα μοντελα το FZR600R '95 να αφηνει αλλα SS φαναρι-φαναρι και κοιταν ακροβολιζοντας τι μηχανακι ειναι, παλιο μεν αλλα σφυραει το μοτορι τι να κανουμε.
Καποιοι απο εσας ειστε αθεραπευτα ανοητοι αλλα διασκεδαζω βλεποντας τετοια post, συνεχιστε να επιδεικνυετε την ακαταλογιστη ασχετοσυνη σας. Θα συνεχισω να καταγραφω και ... το 2009 με R1 και το FZR στην πιστα.
το μυαλο σου θελει ξεσκονισμα φιλε![]()