Για αρχάριους στο χώμα (με ΧΤ660R και μαμίσια λάστιχα), ενδείκνυται η βόλτα ή να μη το σκέφτομαι καν?
![]()
![]()
Για αρχάριους στο χώμα (με ΧΤ660R και μαμίσια λάστιχα), ενδείκνυται η βόλτα ή να μη το σκέφτομαι καν?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
![]()
![]()
Μπορεις να το σκεφτεσαι οοοσο θες! :smilea:
Δεν απαγορευεται απ' οτι ξερω ...![]()
Το αν θα το κανεις ομως ειναι αααλλη υποθεση και καθαρα προσωπικη ...![]()
Αντεχεις στον πονο?![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Kαποτε πρεπει να κανεις την αρχη![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Και δεν το κάνεις, το χτακι πηγαίνει παντού....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ (σχεδόν παντού)
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Πάντως με δεδομένη τη λασπουριά που θα έχει αλλα και τη μεγάλη διαδρομή που θα κάνετε δεν ξέρω αν είναι η ενδεδειγμένη αρχη..Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Kαποτε πρεπει να κανεις την αρχη![]()
![]()
dimzab απο εξοπλισμό πως πάμε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πάντως με δεδομένη τη λασπουριά που θα έχει
όντως ... πρέπει να είναι καλά!![]()
μακάρι να βρέχει κίολας![]()
Από εξοπλισμό, τα προβλεπόμενα νομίζω: μπουφάν, κράνος, μπότες, γάντια και, εφόσον συμμετέχω τελικά, θα προστεθούν και επιγονατίδες.
Στη μηχανή έχω πρόσθετα χούφτες, ποδιά και ψηλή ζελατίνα (την οποία απ'οτι κατάλβα τη βγάζουμε σε τέτοιες περιπτώσεις).
Το θέμα είναι πότε θα βρεθούν οι κατάλληλές συνθήκες να γίνει επιτέλους η αρχή.
Για μεθαύριο πάντως με τις αναμενόμενες καιρικές συνθήκες και την διαδρομή που δεν υπάρχει ούτε στο χάρτη, χλωμό με βλέπω.![]()
![]()
Αλλά είπα να ρωτήσω μήπως...
Για μεθαύριο πάντως με τις αναμενόμενες καιρικές συνθήκες και την διαδρομή που δεν υπάρχει ούτε στο χάρτη, χλωμό με βλέπω.![]()
![]()
Αλλά είπα να ρωτήσω μήπως...
![]()
![]()
![]()
Η διαδρομή υπάρχει στον χαρτη αν υπάρχει ετσι οπως την ξέρουμε δεν ειμαι σίγουρος![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Σίγουρα θα συνεχίσουμε μέχρι Ερυθρές και θα μπούμε μέσα στον Κιθαιρώνα γιά 6,5 χλμ μέχρι το σημείο που "κόβεται" ο χωματόδρομος. Τώρα από κεί και πέρα... είτε θα περάσουμε έιτε όχι, οπότε επιστρέφουμε και ακολουθούμε άλλη διαδρομή γιά το Πόρτο Γερμενό ( ίδια απόσταση πάνω-κάτω).Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Επομένως η σίγουρη διαδρομή είναι "Τελεφερικ Πάρνηθας - Αγ. Παρασκευή - Δυτικά προς Σκούρτα - Πύλη" και μετά γλιέπουμε![]()
![]()
updated το πρώτο post.....
σαν πολύ δε μαζευτήκαμε ρε Μάνο? :wacko: :rotflmao:
Να χωριστούμε σε γκρουπάκια! :wacko: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
updated το πρώτο post.....
σαν πολύ δε μαζευτήκαμε ρε Μάνο? :wacko: :rotflmao:
Εσύ μπροστά και γώ σκούπα......το μόνο που θα σκουπίζω θα είναι τα ίχνη σουΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Να χωριστούμε σε γκρουπάκια! :wacko: :rotflmao:![]()
Ρε δεν σας ειπα οτι θα ερθω και εγω (κατα πασα πιθανοτητα). Κινεζικα μηλαω?![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αν με προσπεράσεις να μου κάνεις σήμα για να καταλάβω ότι είμαι τελευταίος. Μη χάσουμε και κανέναν στις διασταυρώσεις.
:rotflmao::rotflmao: