Καλορίζικο Adam με πολλά και ασφαλή χλμ...![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο Adam με πολλά και ασφαλή χλμ...![]()
![]()
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
Φίλε Άνταμ, και πάλι καλορίζικο.
Είμαι ο πρώην ιδιοκτήτης της καλής σου.
Την πεθύμησα φίλε. Αλλά τουλάχιστον με χαροποιεί ότι η μηχανή βρέθηκε Αθήνα, να ανοίξει λίγο το γκαζάκι της να ξεσκάσει. Εδώ στη Ρόδο τα 200 τα είδα για 4-5 δευτερόλεπτα και αυτό μετά φόβου Θεού πίστεως. Κοιμόμουν το βράδυ και έβλεπα να πετάγετε ένα προβατάκι μπροστά μου κι εγώ να τρέχω με 200km/h.
Καλά ταξίδια, σιγά-σιγά το γκάζι, γιατί όποιος δεν έχει ανέβει στη σέλλα της δεν καταλαβαίνει για τι πράμα μιλάμε.
Αν και δε θέλω να παινεύω την μπλε έλικα, ξέρει κανείς γιατί βγάζει τέτοια μηχανάκια που κάνει τις άλλες εταιρείες να ντρέπονται για την ποιότητά τους;;; Και το λέω αυτό, έτσι για να ανοίξει και λίγο η συζήτηση!!!
Τα λέμε....
πατελα τα ειπαμε εμεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
αααααλλααααααααααααα ελεγες !
Θα σε κοψω το επιδομα γυιε !
![]()
![]()
![]()
![]()
κατσε να πεσουν τα μποφορια
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
Την πεθύμησα φίλε. Αλλά τουλάχιστον με χαροποιεί ότι η μηχανή βρέθηκε Αθήνα, να ανοίξει λίγο το γκαζάκι της να ξεσκάσει. Εδώ στη Ρόδο τα 200 τα είδα για 4-5 δευτερόλεπτα και αυτό μετά φόβου Θεού πίστεως. Κοιμόμουν το βράδυ και έβλεπα να πετάγετε ένα προβατάκι μπροστά μου κι εγώ να τρέχω με 200km/h.
Καλά ταξίδια, σιγά-σιγά το γκάζι, γιατί όποιος δεν έχει ανέβει στη σέλλα της δεν καταλαβαίνει για τι πράμα μιλάμε.
Αν και δε θέλω να παινεύω την μπλε έλικα, ξέρει κανείς γιατί βγάζει τέτοια μηχανάκια που κάνει τις άλλες εταιρείες να ντρέπονται για την ποιότητά τους;;; Και το λέω αυτό, έτσι για να ανοίξει και λίγο η συζήτηση!!!
Τα λέμε....
![]()
![]()
![]()
αυριο εχει τα πρωτα της διοδια!![]()
kawasaki street warriors
Τα λέμε....
Κι εσύ ρε φίλε, σε πρώην Καβασάκια την έδωσες?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε μπας και 8ές το Αφρικά μου????
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κακό έχει ο μπόξερ να μαθαίνω κι εγώ πριν κάνω πάλι βλακεία.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μποξερ να μην ειναι κι ΟΤΙ να 'ναι ... :smilea:
Σκέφτομαι να πάω για BMW R1200GS
αμα δεν εχει τπτ καλυτερο να πει παιδι μου ο ανθρωπας!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bmwK1200R
Τι κακό έχει ο μπόξερ να μαθαίνω κι εγώ πριν κάνω πάλι βλακεία.
(τα γεραματα φταινε... ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
Τι κακό έχει ο μπόξερ να μαθαίνω κι εγώ πριν κάνω πάλι βλακεία.
Άσε ρε κολητέ!!!
Μηχανάκια είναι αυτά?
Κραδασμούς, αναξιόπιστα, δεν στρίβουν, δεν σουζάρουν, δεν φρενάρουν, δεν επιταγχύνουν με 6η από τις 3.000 σ.α.λ, από τεχνολογία @@δια...
Μή το πάρεις το GS!Δεν θα σε ικανοποιήσει!
Άκουσέ με!
![]()
Adam, πέρασες τα διόδια; Πες μας εντυπώσεις από την Κ στα ανοικτά μονοπάτια των Εθνικών οδών....
Αυτό οπτικά με ενοχλεί και μένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειναι ΕΞΩ απο την μηχανη!![]()
Αμα θελω "μπαγκαζιερες" βαζω μονος μου ...![]()
![]()
Θα κάνω υπομονή αφού στείλω mail στην BMW για GS με 4 κύλινδρο κινητήρα του στυλ Κ1200R και φυσικά το ανεπανάληπτο ESA (τι πράμα είναι τούτο το ESA ρε παιδί μου, θαύμα;;![]()
Επίσης, θέλω η μηχανή να έχει πολλά κουμπιά, σα να οδηγάς αεροπλάνο ρε παιδί μου, ένα τέτοιο πράμα. :wacko:
Αδαμάντιε κάνε ένα κόπο μέτρα πόσα κουμπιά έχει η μηχανή σου στο τιμόνι ρε φίλε. Φαντάσου οι λειτουργίες που κάνει το ESA να ήταν σε διαφορετικά κουμπιά, δε θα είχες που να ακουμπήσεις τα χέρια σου στο τιμόνι!!! :rotflmao:
Αυτό οπτικά με ενοχλεί και μένα.![]()
...............................
Επίσης, θέλω η μηχανή να έχει πολλά κουμπιά, σα να οδηγάς αεροπλάνο ρε παιδί μου, ένα τέτοιο πράμα. :wacko:
..............................
Δεν ειναι μονο το "οπτικα" (), αλλα και το "πρακτικα" (πας να βγαλεις το ποδι απ' το μηχανακι και σπας το καλαμι σου
) που μ' ενοχλει εμενα ...
Οσο για τα πολλα κουμπια, προσωπικα (και για την χρηση που την θελω) ειμαι αντιθετος ...![]()
Εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά; Κι εσύ παθών;;; Είχες Boxer;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν ειναι μονο το "οπτικα" (), αλλα και το "πρακτικα" (πας να βγαλεις το ποδι απ' το μηχανακι και σπας το καλαμι σου
) που μ' ενοχλει εμενα ...
Οσο για τα πολλα κουμπια, προσωπικα (και για την χρηση που την θελω) ειμαι αντιθετος ...![]()
Βρε αυτοί οι σχεδιαστές μοτοσυκλέτας από που βγήκαν;;;
Πάω να τους στείλω mail.