Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 110

Θέμα: Δολοφονία η ατύχημα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

Άρα είτε έχεις πινακίδα είτε όχι (άν δεν έχεις κακώς, αλλά εγώ χέστηκα), πήγαινε σωστά στη κίνηση και άμα πέσεις πάνω μου φρόντισε να είσαι ασφαλισμένος τουλάχιστον γιατί αλλιώς, ρισκάρεις πραγματικά...

Δηλαδή νομίζεις οτι αν συμβεί ατύχημα θα κάτσει κάποιος που δεν έχει πινακίδα να σου δώσει στοιχεία και δεν θα την κάνει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δηλαδή νομίζεις οτι αν συμβεί ατύχημα θα κάτσει κάποιος που δεν έχει πινακίδα να σου δώσει στοιχεία και δεν θα την κάνει?
    Nαι μπορεί να ανταλλάξουν και τηλέφωνα να πάνε για καφέ!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αλλού είναι το πραγματικό ρίσκο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	viking1.gif 
Προβολές:	342 
Μέγεθος:	9,0 KB 
ID:	89601

Πού μην πέσουν τίποτα ψιλές?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν και το θέμα είναι παλιό (τι παλιό;... πέθανε,βρώμησε και αναστήθηκε πάλι)..

Πινακίδες...

έχουμε βαρεθεί να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Επιλογή του καθενός να την βάλει ή οχι. Όμως θα πρέπει να επωμιστεί και τις ευθύνες της πράξης του μετά... Μην έρθει μετά σαν κλαμμένο μ#$@$.ι και λέει οτι τον έγραψαν ή τον πήγαν αυτόφωρο το ΠΣΚ μιας και έμοιαζε η μηχανή του με ενα όχημα που συμμετείχε σε κλοπή!! (ναι ... έχει γίνει και αυτό)...

Με λίγα λόγια.. κάντε οτι νομίζετε, αλλά μη το διατυμπανίζετε και σαν σωστή πράξη. Γιατί πολύ απλά ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... είναι επιλογη του αναβάτη που όμως θα πρέπει να την "πληρώσει" αν τον πιάσουν και να πεί και ευχαριστώ μετά.

Για το θέμα "Ζ"... σε κάποιο περιοδικό είχα διαβάσει οτι η επίσημη άποψη είναι να μην γίνονται καταδιώξεις για πινακίδες-κράνη κτλ... απλά να δίνουν σήμα και να τον μπλοκάρουν πιο κάτω.

Σε περίπτωση όμως που υπάρξει καταδίωξη... ο "φευγάτος" ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ... αλλιώς μπορεί ο αστυνομικός να υποθέσει οτι έχει τον νέο Πάσσαρη να σταματήσει και να πρέπει να ασκήσει την απαραίτητη βία για αυτό. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ;

Απο την στιγμή που δεν μπορεί να εξακριβώσει ταυτότητα αναβάτη και αυτός προσπαθεί να διαφύγει είναι πιθανός εγκληματίας και αντιμετωπίζεται ανάλογα. Να μην ακούω μαλακίες λοιπόν περί του να κάνουν σωστή πράξη οι Ζ κτλ... απο την στιγμή που οι ίδιοι δίνουν το πάτημα , με το να κάνουν ήδη το πρώτο πταίσμα (αντίσταση κατά αρχής) και να προσπαθούν να διαφύγουν.

Αίντε γιατί πολλοί "επαναστάτες του κώλου" μαζεύτηκαν εδώ και εκφέρουν και απόψεις σαν κλανιές...

αίντε μπράβο...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν και το θέμα είναι παλιό (τι παλιό;... πέθανε,βρώμησε και αναστήθηκε πάλι)..

Πινακίδες...

έχουμε βαρεθεί να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Επιλογή του καθενός να την βάλει ή οχι. Όμως θα πρέπει να επωμιστεί και τις ευθύνες της πράξης του μετά... Μην έρθει μετά σαν κλαμμένο μ#$@$.ι και λέει οτι τον έγραψαν ή τον πήγαν αυτόφωρο το ΠΣΚ μιας και έμοιαζε η μηχανή του με ενα όχημα που συμμετείχε σε κλοπή!! (ναι ... έχει γίνει και αυτό)...

Με λίγα λόγια.. κάντε οτι νομίζετε, αλλά μη το διατυμπανίζετε και σαν σωστή πράξη. Γιατί πολύ απλά ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... είναι επιλογη του αναβάτη που όμως θα πρέπει να την "πληρώσει" αν τον πιάσουν και να πεί και ευχαριστώ μετά.

Για το θέμα "Ζ"... σε κάποιο περιοδικό είχα διαβάσει οτι η επίσημη άποψη είναι να μην γίνονται καταδιώξεις για πινακίδες-κράνη κτλ... απλά να δίνουν σήμα και να τον μπλοκάρουν πιο κάτω.

Σε περίπτωση όμως που υπάρξει καταδίωξη... ο "φευγάτος" ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ... αλλιώς μπορεί ο αστυνομικός να υποθέσει οτι έχει τον νέο Πάσσαρη να σταματήσει και να πρέπει να ασκήσει την απαραίτητη βία για αυτό. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ;

Απο την στιγμή που δεν μπορεί να εξακριβώσει ταυτότητα αναβάτη και αυτός προσπαθεί να διαφύγει είναι πιθανός εγκληματίας και αντιμετωπίζεται ανάλογα. Να μην ακούω μαλακίες λοιπόν περί του να κάνουν σωστή πράξη οι Ζ κτλ... απο την στιγμή που οι ίδιοι δίνουν το πάτημα , με το να κάνουν ήδη το πρώτο πταίσμα (αντίσταση κατά αρχής) και να προσπαθούν να διαφύγουν.

Αίντε γιατί πολλοί "επαναστάτες του κώλου" μαζεύτηκαν εδώ και εκφέρουν και απόψεις σαν κλανιές...

αίντε μπράβο...

Gandalf

Ι ain't goin back to gail !!!!
    :a015:

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Ι ain't goin back to gail !!!!
    :a015:

οταν λες gail;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    οταν λες gail;;;

GAIL= GAY + JAIL

Γιατί μπές εσύ εκει μέσα και αν δε βγείς GAY...

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical

Re: Re: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....

KΑΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ 2003?

ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ!
    Κάνε πλάκα!!!!

Και σκεφτόμουν να απαντήσω σοβαρά. πφφφφφφφ

Παντως το σκηνικό με το τυπα που χτυπάει την γυναίκα και τη κλοτσάει μετά είναι κορυφαίο!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μακάρι να είναι καλά η κοπέλα.
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

πουτανα ζωη.........

και τα περιεργα παιχνιδια που μας παιζεις καργιολα...

ενα αποτα τελευταια ποστ λοιπον , ηταν και του Σοφοκλη,που μιλαγε για θανατο......

το Σεπτεμβρη που μας περασε ,εφυγε απο κοντα μας ,ισως με παραξενο τροπο...
    με τα φιλαρακια του πηγε στα Μεγαρα (πιστα) να ξεδωσει ,κι αφου αραξε και λιγο για αναψυκτικο, ενιωσε αδιαθεσια - φιλος του προσπαθησε με τη μηχανη να τον παει στο ιατρ.κεντρο αλλα στο δρομο ειχε ηδη ξεψυχησει ......παντρεμενος και με κορη σε ηλικια ωστε να καταλαβαινει τον πονο πλεον της απωλειας........

οποιος το ειχε γνωρισει θα καταλαβαινε τη θλιψη μου

πουτανα ζωη ,καργιολα, σαδιστικα μας ποτιζεις με την απατη της αθανασιας
    ηταν στην ηλικια μου οταν 'εφυγε' 40 χρονων

Re: πουτανα ζωη.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
    και τα περιεργα παιχνιδια που μας παιζεις καργιολα...

ενα αποτα τελευταια ποστ λοιπον , ηταν και του Σοφοκλη,που μιλαγε για θανατο......

το Σεπτεμβρη που μας περασε ,εφυγε απο κοντα μας ,ισως με παραξενο τροπο...
    με τα φιλαρακια του πηγε στα Μεγαρα (πιστα) να ξεδωσει ,κι αφου αραξε και λιγο για αναψυκτικο, ενιωσε αδιαθεσια - φιλος του προσπαθησε με τη μηχανη να τον παει στο ιατρ.κεντρο αλλα στο δρομο ειχε ηδη ξεψυχησει ......παντρεμενος και με κορη σε ηλικια ωστε να καταλαβαινει τον πονο πλεον της απωλειας........

οποιος το ειχε γνωρισει θα καταλαβαινε τη θλιψη μου

πουτανα ζωη ,καργιολα, σαδιστικα μας ποτιζεις με την απατη της αθανασιας
    ηταν στην ηλικια μου οταν 'εφυγε' 40 χρονων

Aπο τί?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    GAIL= GAY + JAIL

Γιατί μπές εσύ εκει μέσα και αν δε βγείς GAY...
    Γιατί όπως λέει και το άσμα:

Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη ....

:rotflmao: :rotflmao:

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Μία ζωή που χάνεται είναι πολύ μεγάλο κρίμα. Κρίμα και για τους ανθρώπους που άφησε πίσω του.

Ίσως να ήτανε καλός άνθρωπος.

Απο την άλλη...οι πιθανότητες λένε ότι ΔΕΝ ήτανε καλός άνθρωπος.

Ένας άνθρωπος που βγαίνει έξω να μοιράσει κλήσεις κλέβοντας τον κόπο και τον ιδρώτα ανθρώπων που κάνανε φριχτά λάθη...όπως
    -να ξεχάσουνε τα προβολάκια ομίχλης ανοιχτά,
    -να πιάσουνε λεωφορειογραμμή,
    -να βάλουνε φιμέ ή κοτσαδόρο στο αυτοκίνητο τους (φίλος έφαγε κλήση για εργοστασιακό φιμέ και κοτσαδώρο...χωρίς να έχει κάνει τσαμπουκάδες και μαλακίες),
    -να κόψουνε κλήση σε συγκεκριμένα μόνο αυτοκίνητα που παρκάρανε παράνομα*(Κολωνάκι, Ερέτρια, Θεσσαλονίκη...)
    -να ρίχνουνε πρόστιμα σε δρόμους στους οποίους πας άνετα και ασφαλώς με 120 έχοντας ρίξει το όριο στα 50...έχω δει και 30 και έχω φάει κλήση που πήγαινα με 40...
    -να ρίξει στο αυτόφορο κάποιον λόγο πινακήδας**
    ...ε λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος φαίνεται ότι έχει πρόβλημα.Και ο χαρακτηρισμός του ανθρώπου δεν του ταιριάζει απόλυτα...
    Έίμαι σίγουρος ότι υπάρχουνε καλοί αστυνομικοί. Θα συμφωνήσει κόσμος μαζί μου πάντως ότι αυτοί αποτελούν μονάχα την εξαίρεση.

Αφότου διαβάσετε το ** θα δείτε λοιπόν ότι λίγο δύσκολο να πείσω τον εαυτό μου να λυπηθεί για το συμβάν αυτό.
    Πιστεύω ότι προφανώς ήτανε κάποιος τραμπούκος μπάτσος (κάτι που σπανίζει δηλαδή), ο άνθρωπος με το XT έκανε κάτι που οι ίδιοι οι ζητάδες κάνουνε, την κλωτσιά και ήτανε ή αυτός ή ο μπάτσος. Ε λοιπόν? Ας πρόσεχε...ας έμενε σε αυτό που κάνουν καλύτερα οι μπάτσοι. Να στήνουν μπλόκα και να τραμπουκίζουν εκεί που τους παίρνει.

Στην τελική όποιος μπάτσος χάνει την δουλειά του απο μαλακία μετά πάει και γίνεται μπράβος σε νυχτερινό μαγαζί...αυτοί δεν είναι υπηρέτες του καλού, είναι μισθοφόροι και μάλιστα μαλάκες.

*Στο Κολωνάκι θα παρατηρήσεις το θαύμα να έχουνε φάει κλήση μόνο ορισμένα εκ των παρκαρισμένων αυτοκίνητα. Οι υπόλοιποι είναι συννενοημένοι.
    Στην Θεσσαλονίκη θα βρεις μόνο αυτοκίνητα με Αθηναϊκές πινακήδες να΄τρώνε πρόστιμα.

**Έφαγα αυτόφορο και δικαστήριο, παρά το ότι δύο εβδομάδες πριν μου έσπασε η πινακήδα σε τρακάρισμα δηλωμένο στην αστυνομία και παρά το γεγονός ότι είχα ΌΛΑ μου τα χαρτιά μαζί.
    Με βάλανε σε ένα κατουρημένο κελί για 10 ώρες μία ολόκληρη νύχτα ακούγωντας τους απέξω να καλοπερνάνε και να ακούνε κλαρίνα (μαρτύριο...ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΜΑΡΤΎΡΙΟ...FUCK ΚΛΑΡΊΝΑ).
    To καλύτερο είναι...ότι με βάλανε σε κρατητήριο στην αστυνομία Ομόνοιας και λίγο αργότερα μου φέρανε έναν τρελό που είχε σκοτώσει 2 (βασικά έναν...ο άλλος ήτανε στο νοσοκομείο και μάλλον θα ζήσει...). Το καλύτερο ήτανε ότι κάθε λίγο λιγάκι ο τρελός φρόντιζε να μου υπενθυμίζει με ένα χαμόγελο πως...
    "Μου αρέσουν οι επιχειρήσεις...εσένα σου αρέσουν?"
    Ήθελε να κάνει και μπίζνα στην φυλακή ο άνθρωπος...μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και του έδωσα το τηλέφωνο ενός μαλάκα απο το σχολείο μου που θυμάμαι απέξω για σχετικές περιπτώσεις...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    ....

Δηλώνω βαθύτατα εντυπωσιασμένος από την εμβριθή και εμπεριστατωμένη άποψη σου.

PS: Καλά του έκανες του μαλάκα του συμμαθητή σου !!!
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο jimmy's ειχε ατυχημα χθες....
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 06:29
  2. ατυχημα με τρανσαλπ
    από kle250 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 07:46
  3. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!
    από XTMPAM στο forum Off topic