Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 141

Θέμα: Βοήθεια, με κλέβουν!

Elektra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    elektra sorry, σου εστειλα ενα πμ (πρωσοπικο μηνυμα) καταλαθος, υπαρχει και αλλη με nick name electra, μπερδεψα ενα γραμμα δηλαδη...

γραψε ακυρο, προφανως δεν εχεις sh150...

Υ.Γ. ελπιζω να μη με βρισεις...

Χα χα! Σιγά καλέ τι έγινε? Καλημέρα!

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    να φανταστώ απόδειξη δεν έχεις ε?

το ρητό που λέει αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...
    το ξέρεις έτσι?
    όλοι "πρέπει" να περάσουμε αυτό το στάδιο.

μπορώ να προτείνω μάστορα,
    αλλά το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω ότι δεν θα σε κουτουπώσει.
    ουδείς αναμάρτητος...
    bytheway να ξέρεις ότι στα εξουσιοδοτημένα είναι ακριβότερα,
    με φιξαρισμένες τιμές.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Elektra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
    να φανταστώ απόδειξη δεν έχεις ε?

το ρητό που λέει αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...
    το ξέρεις έτσι?
    όλοι "πρέπει" να περάσουμε αυτό το στάδιο.

μπορώ να προτείνω μάστορα,
    αλλά το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω ότι δεν θα σε κουτουπώσει.
    ουδείς αναμάρτητος...
    bytheway να ξέρεις ότι στα εξουσιοδοτημένα είναι ακριβότερα,
    με φιξαρισμένες τιμές.
    Ναι μωρε έχεις δίκιο. Το ξέρω, απλά δεν μπορώ να μην εκνευριστώ με την απατεωνιά τους. Δεν μου περισσεύουν και τα λεφτά (που τι λέμε τώρα, σε κανέναν δεν περισσεύουν). Απλά όπως είπες, άμα δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Κι εγώ έχω πολλά να μάθω ακόμα...

Elektra
    Να σε ρωτήσω. Παίζει να τον πάρω τηλέφωνο και να του απαιτήσω να μου το φτιάξει το μηχανάκι? Γιατι μου πήρε 80 ευρώ για καθάρισμα καρμπυρατέρ και αλλαγή μπουζί, το μηχανάκι πήρε μπροστά με την 6η φορά όταν το πήρα από το συνεργείο και τώρα πάλι δεν παίρνει μπροστά. Θέλω να πώ ότι αφού δεν παίρνει μπροστά πάλι, πού ξέρω εγώ ότι έκανε τίποτα απ'όσα είπε?

Γίνονται αυτά τα πράγματα ή ούτε κατά διάννοια?...

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elektra
    Ναι μωρε έχεις δίκιο. Το ξέρω, απλά δεν μπορώ να μην εκνευριστώ με την απατεωνιά τους. Δεν μου περισσεύουν και τα λεφτά (που τι λέμε τώρα, σε κανέναν δεν περισσεύουν). Απλά όπως είπες, άμα δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Κι εγώ έχω πολλά να μάθω ακόμα...

όσοι έχουν μάθει,έχουν πάθει (και κυρίως έχουν πληρώσει)
    άσχετο ότι τώρα δεν το λένε.

είναι ελάχιστα τα σημεία εδώ στην μπανανία που μπορείς
    να κάνεις δουλειά...ομοιοπαθής

edit:
    δεν είδα την ερώτηση.
    Μπορεί να μην φταίει ούτε το καρμπ,ούτε το μπουζί,
    οπότε να στο φτιάξει τσαμπέ το κόβω λίγο χλωμό,
    και απο την στιγμή που σε "χουφτωσε" την πρώτη φορά...
    την δεύτερη τι πιστεύεις ότι θα κάνει????

και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Elektra
    Ναι μωρέ έχεις δίκιο αλλά πού ξέρω εγώ ότι έκανε οτιδήποτε στο μηχανάκι αφού πάλι δε δουλεύει? Θέλω να πω ότι του έδωσα συνειδητά πολλά λεφτά παραπάνω ε και είναι απαραδεκτος ο τύπος να μου το επιστρέφει στα ίδια χάλια.

Ας πούμε ότι το πήγες γιατί χάνει λάδια. Αν του έδινες 20 και 30 ευρώ παραπάνω και συνέχιζε να χάνει λάδια, δεν θα είχες την απαίτηση να στο φτιάξει πάλι και αυτή τη φορά χωρίς επιπλέον χρέωση?

Elektra
    Στην τελική εγω δεν του το εδωσα το μηχανακι για να μου καθαρισει το καρμπυρατερ και να μου φτιαξει το μπουζι. Εγω του το εδωσα για να το φτιαξει να παιρνει μπροστα. Αυτος μου ειπε οτι αυτο εφταιγε. Δεν ειναι δικο του το λαθος αν εκανε λαθος διαγνωση?
    Εννοειται οτι αν χρειαζεται καποιο ανταλλακτικο θα το πληρωσω αλλα δεν πρεπει να μου χρεωσει την εργασια!

Ασε που στη αρχη μου λεει οτι χρειαζεται σερβις το μηχανακι 150 ευρω και του λεω δλδ τι θα φτιαξεις με τα 150 ευρω και μου λεει καθαρισμα καρμπυρατερ, αλλαγη μπουζι και αλλαγη λαδιων! Αυτα κοστιζουν 150 ευρω?!

Και το συνεργειο ειναι υποτιθεται εξουσιοδοτημενο της Aprilia! Δεν φτιαχνει παπακια!

...Και το συνεργειο ειναι υποτιθεται εξουσιοδοτημενο της Aprilia! ...

(ωχ....)

Τες πα , ότι έδωσες - έδωσες το θέμα είναι να δουλεύει το μηχανάκι ...Πάς λοιπόν στο μάστορα και απαιτείς να στο φτιάξει (χωρίς να πληρώσεις ΤΙΠΟΤΕ παραπάνω ούτε σε ανταλλακτικά ούτε σε εργασία) και σε σύντομο χρονικό διάστημα..και ζήτα και απόδειξη άλλη φορά γιατί τουλάχιστον με αυτήν θα έκανες μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ και θα είχες ένα πάτημα..

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μάλλον την πρώτη φορά ούτε το κοίταξε το μηχανάκι ..απλά άλλαξε μπουζί και άφησε να τρέξει βενζίνη από το σωληνάκι υπερχείλισης μήπως και είχε μπουκώσει..(γι΄αυτό δεν πήρε με τη μία όταν πήγες να το παραλάβεις)

Και η πλάκα είναι ότι ήθελα να ρωτήσω χθές αν τελικά το μηχανάκι δουλεύει σωστά...

Τελικά αν δεν παίζει μάστορας στην Κρήτη της προκοπής, κανονίζεις ραντεβού με μάστορα από εδώ βάζεις το μηχανάκι στο βαπόρι για Αθήνα , του κάνεις ένα γενικό σέρβις της προκοπής και καθάρισες...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Elektra
    [B]Γιατί? Τι ειπα?
    Δεν έθιξα ούτε πρόσβαλλα κανένα

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Λυπάμαι, αλλά τέτοιες υποδείξεις να τις κάνεις αλλού

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!

Elektra
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX
    [B]
    Γιατί? Τι ειπα?
    Δεν έθιξα ούτε πρόσβαλλα κανένα

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Λυπάμαι, αλλά τέτοιες υποδείξεις να τις κάνεις αλλού

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!

Είσαι με τα καλά σου ή είσαι τελείως σαλεμένη?
    Τι πρόβλημα έχεις?

Elektra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    (ωχ....)

Τες πα , ότι έδωσες - έδωσες το θέμα είναι να δουλεύει το μηχανάκι ...Πάς λοιπόν στο μάστορα και απαιτείς να στο φτιάξει (χωρίς να πληρώσεις ΤΙΠΟΤΕ παραπάνω ούτε σε ανταλλακτικά ούτε σε εργασία) και σε σύντομο χρονικό διάστημα..και ζήτα και απόδειξη άλλη φορά γιατί τουλάχιστον με αυτήν θα έκανες μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ και θα είχες ένα πάτημα..

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μάλλον την πρώτη φορά ούτε το κοίταξε το μηχανάκι ..απλά άλλαξε μπουζί και άφησε να τρέξει βενζίνη από το σωληνάκι υπερχείλισης μήπως και είχε μπουκώσει..(γι΄αυτό δεν πήρε με τη μία όταν πήγες να το παραλάβεις)

Και η πλάκα είναι ότι ήθελα να ρωτήσω χθές αν τελικά το μηχανάκι δουλεύει σωστά...

Τελικά αν δεν παίζει μάστορας στην Κρήτη της προκοπής, κανονίζεις ραντεβού με μάστορα από εδώ βάζεις το μηχανάκι στο βαπόρι για Αθήνα , του κάνεις ένα γενικό σέρβις της προκοπής και καθάρισες...

Thanx, θα το δοκιμάσω αλλά δεν το κόβω να συμφωνεί...
    Πάντως θα κάνω μια προσπάθεια...

Thanx, θα το δοκιμάσω αλλά δεν το κόβω να συμφωνεί...
    Πάντως θα κάνω μια προσπάθεια...

hlektra ειδικά όταν δεν ξερεις εναν μάστορα, στις πρώτες επισκέψεις προσπαθέις να έχεις ελέυθερο χρόνου και να παρεβρίσκεσαι κατα την εργασία...

να είσαι σίγουρος οτι δουλεύει πάνω στο μηχανακι σου...

συγκεκριμένα με την φάση σου πιστεύω πώς είναι θέμα ρύθμισης παρά καθαρισμού...

αλλά αφου δεν στο'φτιαξε απο την αρχη, δε βλέπω σοβαρές πιθανότητες να τα καταφερει την δευτερη φορα...

εννοειτε βέβαια πως θα το πάς αυριο (χωρις λεφτα πανω σου - γιατι σε κόβω να μοιράζεις 20αρικα μεγαλόψυχα)

και θα του πεις επι τόπου να στο ρυθμιση γιατι δεν ειδες καμμια βελτιωση...

αν σου πει, δε πορλαβαινω τωρα μα μου, αφησε το και περνα αργοτερα, πές του,

ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΟΤΟ, ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΙ...

ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ...

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ...

εννοείτε πως δεν θα ξαναπατησεις μετα...

μίλα σταράτα (αφού τό'χεις)

Elektra
    Ουάαου!!!
    Πολύ μ'άρεσε η προσέγγισή σου! Για να δούμε πως θα το πάρει γιατί είναι και λίγο κάφροι και βλάκες παράλληλα. Δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν πελάτες με την κακή συμπεριφορά τους.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Κατ' αρχήν ........
    λάθος σου να πας μηχανάκι ΥΑΜΑΗΑ σε εξουσιοδοτημένο APRILIA !!!!!!!!!!
    Πέρα απ' αυτό όμως πήγαινε στον ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ στην Λ. ΙΚΑΡΟΥ (Αντ. ΥΑΜΑΗΑ) αφού πρώτα πάρεις τηλέφωνο 2810-330595.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΣ αλλά είναι καλό συνεργείο.
    Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβου, αφήνεις μηχανάκι, το κοιτάζει σου δίνει κόστος και συνήθως το πέρνεις απόγευμα ..........
    Δεν κάθεσαι εκεί αποπάνω ακόμα και αν το θες ......

Elektra
    Ναι μωρε εχεις δικιο αλλα ειδα οτι ηταν της Aplrilia οταν πηγα να το παρω. Δεν το ηξερα...
    Απλα μου ειπαν οτι εχει καροτσα κι ερχεται και στο παιρνει το μηχανακι αμα σου μεινει χωρις χρεωση και δεν ειχα αλλο τροπο να το παω πουθενα αφου δεν επαιρνε μπροστα...

Γαμωτο, και πηγε να παρει καποια στιγμη χθες αλλα μετα εμεινε απο μπαταρια παλι.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια με wheelspin
    από supershitty στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:16
  2. Βοήθεια με τα φλας
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 10:56
  3. Βοηθεια με το τερας μου!!
    από jdoohan στο forum Off topic