Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 97 από 97

Θέμα: Πέθανε η Αν Νικόλ Σμίθ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ......

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ/ΣΑΣ???????????
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ Η ΚΛΑΨΑ!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΧΩ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (δειτε την υπογραφη του Nostra).ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ???

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΩ!!!!!!!!!!

ΞΕΚΟΛΑΤΕ.Η ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΑΣ Η ΤΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΠΟΤΟ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ (που ουτε πρασινο ειναι ουτε ακρωτηρι),ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ???

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ!!!!ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΙ!!!!!!!

.....

Τι φωνάζεις ρε μαλ@κα και μας ξύπνησες μεσημεριάτικα??

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Τι φωνάζεις ρε μαλ@κα και μας ξύπνησες μεσημεριάτικα??
    :a36: :a36: :a36:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
    ...bart,το στ'αρχιδια μου εγω το ειχα για δε με νοιαζει.
    οταν. κατι δεν σε νοιαζει το αγνοεις.
    εδω δεν ειναι chat κ ουτε κανεις ρωτησε τα 15000 μελη να απαντησουν αν τους νοιαζει ή οχι που πεθανε ο οποιος...

με βαση τα παραπανω,ειπα οτι θεωρω το ''στ'αρχιδια μου'' μια εντελως ακυρη απαντηση κ περιττη.
    παντα,οχι μονο εδω,εκτος κ αν η ερωτηση ειναι του τυπου ''ποια ειναι η γνωμη σου για...?''

κατα τ'αλλα δεν βλεπω που διαφωνουμε,ειπα εγω καπου οτι εχω διαφορετικη θεωρηση για τον θανατο ή για το black humor ?ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ-ακριβως γιατι εχω ''καει'' ως κινικος.μην βλεπεις παντου εχθρους ρε....

δεν γαμιεται, θα προσπαθησω και εγω παλι, και ας μην διαβασες αυτα που εγραψα αλλα προτιμησες να κολησεις σε αυτα που θελεις να πεις!

το @@ μου το ειπα γιατι (οπως παρα πολυ καλα καταλαβες) ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν πεθανε η Σμιθ. ΔΕΝ θα με δεις να γραφω κατι αρνητικο για τα υποσιτισμενα παιδια του 3ου κοσμου, ή για τον μοτοσυκλετιστη που πεθανε στην Αχαρνων ή στο dakar, αλλα ΔΕΝ γινεται να αγνοησω τον θανατο της Σμιθ οταν το βλεπω εδω μεσα. γιατι? αν ηταν στην τηλεοραση η "ειδηση" θα ειχα την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γυρισω καναλι μιας και δεν με απασχολει. εδω μεσα ομως, απο τη στιγμη που γραφτηκε, ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ θα την ΠΩ, σ'αρεσει δεν σ'αρεσει. οπως ενοχλησε απο τα γραφομενα μου και μου την λες (και φυσικα, πολυ καλα κανεις) ετσι και εγω ενοχλουμαι εδω μεσα απο την ειδηση οτι πεθανε η Σμιθ και το ΕΚΦΡΑΖΩ. αν ηταν γραμμενο στο κοσμοπολιταν.γρ, πιστεψε με, ουτε που θα εμπαινα στον κοπο να απαντησω, ακομα και αν το διαβαζα!

..με λιγα λογια: τα κακως κειμενα θα τα χτυπαω.

....εν τελει, ειλικρινα, οσοι με ξερουν, μπορουν να σε διαβεβαιωσουν οτι οχι μονο δεν βλεπω εχθρους, το αντιθετο μαλιστα. ρωτα εστω και τους οποιους Πατρινους με ξερουν!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Ειναι γνωστο βεβαια οτι οι αποψεις ειναι σα τις κ*λοτρυπιδες..
    Ολοι εχουν απο εναν bartlal..

Ε;
    Σωστο δεν το'γραψα το αποφθεγμα;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Και εγω τον ξερω αυτον τον μπαρτλαλ και εχω να δηλωσω οτι ειναι ενα @@ και @(μισο)...καλο ε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Big_mama21
    παιδιά ούτε από κόκα πέ8ανε ούτε την έκανε σε άγνωστα μέρη να τα φάει όλα για τη πάρτη της...
    πέ8ανε λόγω υπερβολικής δόσης σιλικόνης....μπαμ!!!!!

και εντάξει πέρα από την πλάκα άν8ρωπος ήταν και εκείνη...ζωή σε έμας...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    μολις ανακαλυψα κειμενακι απο το contra.gr και το οποιο παραθετω αυτουσιο. με αρεσε!

Η στήλη πενθεί για τον θάνατο της Αν-Νικόλ Σμιθ. Γι'αυτό θα μαζέψει όλα τα Playboy και θα τα διαβάσει ξανά και ξανά ως ελάχιστο φόρο τιμής στη γυναίκα που ξεκίνησε την πληθωρική της καριέρα ως χορεύτρια σε strip show, έγινε μητέρα στην εφηβεία της, παντρεύτηκε στα 27 της έναν 90χρονο δισεκατομμυριούχο, έπνιξε τον πόνο της για τον πρόωρο( θάνατο του συζύγου της στα ναρκωτικά και πέθανε σε ηλικία 39 ετών από υπερβολική δόση. Η στήλη απαιτεί εδώ και τώρα να γίνει ταινία η ζωή της! Προσοχή! Σέβομαι απόλυτα τον θάνατό της. Αυτό έλειπε. Αλλο λέω...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Αν ο θεός
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 23:39
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  3. αν...