Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 106

Θέμα: 14-15/2/2007 ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καλα ολα αυτα αλλα ρε μλκ trooper (και ολο το λιμανι) τι δουλεια εχεις εσυ να γραφεις σε ποστ που αφορα ευρωπαικους αγωνες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    προετοιμαζομαι για του χρονου ρε μλκ που θα παιζω παλι ευρωπη...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Επιστρέφω δριμύτερος...

Καταρχάς, για τους φίλους Βάζελους... έχω ανακαλύψει μια σουβλακερί , μούρλια... άραπικο σουβλάκι που το κερνάνε λέει ειδικά στους Έλληνες με διπλές δόσεις σε φάσεις Ευρώπης. Μου το σύστησε φίλος γαύρος που είναι χρόνια πελάτης εκεί .... και στην SATO (καναπέδες)....

Για τους φίλους γαύρους.... όσοι δεν προφτάσατε την χθεσινή προσφορά (SirTakis)της Souvlakeri , δίνουν 50% έκπτωση σήμερα με αποδεικτικό την κάρτα μέλους σας, για να γνωρίζουν οτι είσαστε και θα είσαστε χρόνια πελάτες τους, απο την περίοδο του Δεκέμβρη και μετά , στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Για την ομάδα μου.

Άκρα του τάφου σιωπή... καμία εκπομπή και κανένα ΜΜΕ δεν έκραξε... Ο Ντέμης με σαρδονικό χαμόγελο έφυγε λέει... κάτι ψέλισε για ατυχίες και τραυματισμούς ο Φερέρ....Και οι οπαδικές εφημερίδες κάτι λένε για κακό παιχνίδι..

ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ;

13.000.000 Είσπαρξη εσόδων απο το CH.L.
    Προσθέστε ποσό απο τα διαρκείας (22.000 φέτος!!!)
    Προσθέστε ποσό απο σπόνσορες και διαφημίσεις Forthnet.
    Προσθέστε ποσό διαφημίσεων απο αγώνα UEFA...

Και δεν είχε να δώσει 500.000? (άκουσον άκουσον..) να πάρει ενα επιθετικό δανείκο κιόλας απο την Ισπανία;

Κάτσε να δείς , να μην γίνει η στραβή και έρθει καμιά ισοπαλία ή ήττα με τους πράσινους την Κυριακή ,γιατί δεν θέλει και πολύ για να αγαναχτήσει ο κόσμος και να στριμώξουν πλέον τα πράγματα πάρα πολυ.

Γιατί ακόμα και αν δεχτούμε οτι η ΑΕΚ ήταν άτυχοι και είχε επηρεαστεί απο τραυματισμούς, αυτό ήταν αναμενόμενο όταν παίκτες 33-35 τραβάνε κουπί , στο 110% σε κάθε αγώνα και υπερβάλλουν εαυτούς για να τα βγάλουν πέρα.

Θα έπρεπε να είχε προνοήσει η Διοίκηση κυρίως για τις μεταγραφές... μιας και ο κ.Φερέρ μπήκε απο το παράθυρο , την τελευταία στιγμή στην ομάδα, στην κυριολεξία.

Επίσης μερικές ηλίθιες ερωτήσεις.

- Ο Λαγός .... αντί να είναι λαγός απο τους τραυματισμούς κατέληξε "στιφάδο";
    - Ο Καφές ... δεν ήταν ικανός για τον ΟΣΦΠ, αλλά είναι για την ΑΕΚ που θέλει να πάρει την θέση του Ολυμπιακού;
    - Ο μικρός Ivic πληρώνεται απο την τσέπη του αδερφού του;... και αν ναι , τι ακριβώς κάνει στην ΑΕΚ;
    - Ο Σέζαρ ... δίνει απο το αριστερό στο δεξί πόδι;
    - ο Φερέρ χθες... δοκίμασε να ρωτήσει τον Ντέμη και τον Ilia Ivic , μήπως μπορούν να συμμετάσχουν ώς παίκτες στο rotation;
    - Ο Ντέμης .... θα ξαναλλάξει ύμνο (ήθελα να ξέρα ποιά πουστάρα τον εμπνεύστηκε!!!:rotflmao: :rotflmao: ) μπας και αλλάξει το γούρι;

- Προς όλους τους ΑΕΚτζήδες... το σύνθημα δεν πάμε για τίποτα.... γίνεται πραγματικότητα φέτος... πραγματικά τίποτα πάνω στους στόχους μας, δεν θα κάνουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    οταν η original τα φωναζε απο πριν αυτα καποιοι μας εβριζαν......και ακομα μας βριζουν........

ναι ρε φίλε και ξέρεις γιατί;;;;;;
    Γιατί γαμώ το κέρατο μου γαμώ από μικρός όταν πήγαινα στη Φιλαδέλφεια μέχρι όταν το έκοψα το γήπεδο το ίδιο πράγμα βλέπω.
    ΑΕΚτζήδες να τσακώνονται με ΑΕΚτζήδες. Οι μισοί κόντρα στους άλλους μισούς.
    Η Ορίτζιναλ κατά της σκεπαστής. Ο μπάμπης ο σουγιάς κατά του Χατζηχρήστου ο χ παπάρας εναντίον του Τάνκερ και πάει λέγοντας.
    Δεν γίνεται έτσι ρε φίλε.
    Η ομάδα είναι επιχείρηση. Δεν μπορεί να τσακώνονται όλοι και να απαιτούν όλοι.
    Είχαν κρεμάσει πανώ με τον ΟΣΦΠ κόσμο δίνεις λεφτά δεν δίνεις.
    Ξεχνάνε ότι ήμασταν στο τσακ να πέσουμε. Κι όταν προτεινόταν η λύση να πέσουμε Δ εθνική να τελειώσουμε με τα χρέη να γίνει εκκαθάριση κλπ κλπ πάλι όχι. Πάλι δεν άρεσε.
    Όλο αρνητισμό είναι ρε φίλε!
    Και στην τελική άσε το Ντέμη. Για δες πιο πριν. τροχανά Κορνήλιος Σιρχάους Ψωμιάδης το προέδρους είχαμε και που είχαμε καταντήσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    παμε να μαθουμε προσθεση...στα αναμεταξυ μας ειμαι 1 γκολ απο πανω.

απο κει και περα....στους -10 να ντυνεσαι καλα!!!!

Ρε καμμένε!!!!
    Έκανες ολόκληρο θέμα για τα αυτογκολ που έπετυχες στο μεταξύ μας αγώνα. Τώρα το ένα που πέτυχα εγώ στο γήπεδο σου καικέρδισεσ δεν μετράει; Τι έγινε;
    Άει ρε βγάλε τις κόκκινες παρωπίδες!!!!! Και μίλα σοβαρά!!!!! Μήλα ωραία... μήλα καθαρά...

Κι εγώ στους -10 ντύνομαι καλά. Εσύ πρόσεξε γιατί ξέρεις τόσο στην ευρώπη όσο και στα Γιάννινα πέφτουν πολύ οι βαθμοί. Να δώσεις στο Ρίμπο και στον Σέζαρ σου κανά πουλόβερ να πλέξουν. Να χουν και για του χρόνου τα παιδιά.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    προετοιμαζομαι για του χρονου ρε μλκ που θα παιζω παλι ευρωπη...
    αυτο ειναι καλο ?

...

- Ο Καφές ... δεν ήταν ικανός για τον ΟΣΦΠ, αλλά είναι για την ΑΕΚ που θέλει να πάρει την θέση του Ολυμπιακού;
    - Ο μικρός Ivic πληρώνεται απο την τσέπη του αδερφού του;... και αν ναι , τι ακριβώς κάνει στην ΑΕΚ;
    - ο Φερέρ χθες... δοκίμασε να ρωτήσει τον Ντέμη και τον Ilia Ivic , μήπως μπορούν να συμμετάσχουν ώς παίκτες στο rotation;
    - Ο Ντέμης .... θα ξαναλλάξει ύμνο (ήθελα να ξέρα ποιά πουστάρα τον εμπνεύστηκε!!!:rotflmao: :rotflmao: ) μπας και αλλάξει το γούρι;

- Προς όλους τους ΑΕΚτζήδες... το σύνθημα δεν πάμε για τίποτα.... γίνεται πραγματικότητα φέτος... πραγματικά τίποτα πάνω στους στόχους μας, δεν θα κάνουμε.

Gandalf [/B][/QUOTE]

Κάτσε μάγε μου να τα βρούμε. Ο Λαγός όπως και ο Καπετάνος ήταν εντελώς ατυχείς μεταγραφές. Ερασιτεχνικές κινήσεις μάλλον.
    Ο Καφές για μένα είναι πολύ καλός παίκτης αλλά μην περιμένεις ακόμη δεν ήρθε να σηκώσει όλη την ομάδα. Ο μικρός Ίβιτς... ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει τι κάνει.
    Ο σέζαρ... άσε τα πόδια του. Ας μάθει να κοιτάει το γήπεδο πρώτα κι όχι κάτω όπως ο Λάκης και τα βρίσκουμε.
    Αλλά να σου πω κάτι!
    Σε όλα αυτά ΔΕΝ είμαστε αμμέτοχοι και ανεύθυνοι εμείς.
    Ξαφνικά την είδαμε ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα. Ότι επιτέλους το έχουμε.
    Και αφήσαμε τις ααδυναμίες μας στην άκρη. Ούτε που τις είδαμε. Οπότε τώρα μην ερχόμαστε να τα βάζουμεμε όλους και με όλα. Ας είχαμε κοιτάξει κάποια πράγματα από την αρχή.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Επιστρέφω δριμύτερος...

Καταρχάς, για τους φίλους Βάζελους... έχω ανακαλύψει μια σουβλακερί , μούρλια... άραπικο σουβλάκι που το κερνάνε λέει ειδικά στους Έλληνες με διπλές δόσεις σε φάσεις Ευρώπης. Μου το σύστησε φίλος γαύρος που είναι χρόνια πελάτης εκεί .... και στην SATO (καναπέδες)....

Για τους φίλους γαύρους.... όσοι δεν προφτάσατε την χθεσινή προσφορά (SirTakis)της Souvlakeri , δίνουν 50% έκπτωση σήμερα με αποδεικτικό την κάρτα μέλους σας, για να γνωρίζουν οτι είσαστε και θα είσαστε χρόνια πελάτες τους, απο την περίοδο του Δεκέμβρη και μετά , στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Για την ομάδα μου.

Άκρα του τάφου σιωπή... καμία εκπομπή και κανένα ΜΜΕ δεν έκραξε... Ο Ντέμης με σαρδονικό χαμόγελο έφυγε λέει... κάτι ψέλισε για ατυχίες και τραυματισμούς ο Φερέρ....Και οι οπαδικές εφημερίδες κάτι λένε για κακό παιχνίδι..

ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ;

13.000.000 Είσπαρξη εσόδων απο το CH.L.
    Προσθέστε ποσό απο τα διαρκείας (22.000 φέτος!!!)
    Προσθέστε ποσό απο σπόνσορες και διαφημίσεις Forthnet.
    Προσθέστε ποσό διαφημίσεων απο αγώνα UEFA...

Και δεν είχε να δώσει 500.000? (άκουσον άκουσον..) να πάρει ενα επιθετικό δανείκο κιόλας απο την Ισπανία;

Κάτσε να δείς , να μην γίνει η στραβή και έρθει καμιά ισοπαλία ή ήττα με τους πράσινους την Κυριακή ,γιατί δεν θέλει και πολύ για να αγαναχτήσει ο κόσμος και να στριμώξουν πλέον τα πράγματα πάρα πολυ.

Γιατί ακόμα και αν δεχτούμε οτι η ΑΕΚ ήταν άτυχοι και είχε επηρεαστεί απο τραυματισμούς, αυτό ήταν αναμενόμενο όταν παίκτες 33-35 τραβάνε κουπί , στο 110% σε κάθε αγώνα και υπερβάλλουν εαυτούς για να τα βγάλουν πέρα.

Θα έπρεπε να είχε προνοήσει η Διοίκηση κυρίως για τις μεταγραφές... μιας και ο κ.Φερέρ μπήκε απο το παράθυρο , την τελευταία στιγμή στην ομάδα, στην κυριολεξία.

Gandalf
    το χειρότερο Gandalf ειναι οτι καποιοι εχουν χασει τη μπαλα... ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ UEFA ΣΑ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙ??? ΓΙΑ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡ-ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ GAY-ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ

Ποσο μαλακες ειναι? Και δε περναγαν στη φαση των 16 (ευκολα ... σιγα την PSG πως επαιξε χθες) και να διναν χαρα στο κοσμο... τι να το κανω να βγω 2ος στο γαμωπρωταθλημα του Γκαγκατση, Μπριακου και του Βασαρά????

Παιξε ρε μαλακα ολα για ολα στην ευρωπη και χεσμενο το εχω το πρωτάθλημα!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

τσαντιστηκα χθες δεν στεναχωριθηκα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Άει ρε βγάλε τις κόκκινες παρωπίδες!!!!! Και μίλα σοβαρά!!!!! Μήλα ωραία... μήλα καθαρά...

περα απο τη πλακα ξερεις αν εχω παρωπιδες η οχι οποτε ακυρο το ποστακι σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αυτο ειναι καλο ?

περα απο τη πλακα ξερεις αν εχω παρωπιδες η οχι οποτε ακυρο το ποστακι σου...

ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!
    Αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις εδώ στις διαμάχες!
    Όχι τι λέμε μεταξύ μας. Στις... κατ ιδίαν συζητήσεις είναι άλλο πράγμα.
    Κι εδώ... Ο Χαμός!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    alximistis... το έχω πεί χιλιάδες φορές...

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΔΩ... θέλω όμως έξω να παίζω μπάλα... να είμαι ομάδα.. .

ΝΑ ΕΧΩ ΨΥΧΑΡΑ ΡΕ... και ας χάνω.

Όπως πέρασα με Λίλ και Μίλαν... όπως παραλίγο να κάνω τους Ιταλούς και τους Βέλγους να προσκυνούν με το 2-2.

Αυτό θέλω. Να βλέπω την ΑΕΚ και να χαίρομαι.

Ποτέ οι κούπες δεν ήταν για μένα αποδείξεις. Δηλαδή η Chelsea (ξέρω ατυχής η σύγκριση, αλλά τι να κάνουμε.) που εχει παιχταράδες , που μέχρι πέρισυ ούτε τοπικό δεν είχε σηκώσει... ήταν για τα μπάζα;

Η ΑΕΚ που αγάπησα περισσότερο ήταν εκείνη που κατάφερε με την Σπαρτάκ να το γυρίσει σε 4-2... η ΑΕΚ που έκανε την Rangers κουρέλι με το goal του "πιτσιρίκου"....η ΑΕΚ που κατάφερε με την Ρεάλ οτι δεν είχαν κάνει άλλες ομάδες (3-1 στην αρχή στην Φιλαδέλφεια και 2-2 γύρισμα στο Μπερναμπέου).

Αυτό θέλω εγώ απο την ΑΕΚ...

όπως το θέλει και ο γαύρος που αγαπάει την ομάδα του απο την δική του, όταν έπαιζε με Βαλένθια , Μάντσεστερ κτλ.

Όπως και ο ΠΑΟ θέλει το ίδιο απο την δικιά του με τον Βαζέχα τότε και την Γιουβέντους , την Μπαρτσελόνα κτλ.

Αυτό γουστάρουμε στην μπάλα και οχι τα κατσαρολικά... αυτά είναι για τους γύφτους που δεν έχουν δεί ξανά ασημικο στην ζωή τους και χοροπηδάνε γύρω τους , μπας και φύγει το δικό τους κόμπλεξ...

Κανένας νοήμων φίλαθλος δεν αρκείται στην απόκτηση κατσαρολικού με όποιο τρόπο. Θέλει να βλέπει ποιότητα μπάλας... και μας αρέσει η οχι... η Ευρώπη είναι το υπέρτατο μέτρο σύγκρισης.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!
    Αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις εδώ στις διαμάχες!
    Όχι τι λέμε μεταξύ μας. Στις... κατ ιδίαν συζητήσεις είναι άλλο πράγμα.
    Κι εδώ... Ο Χαμός!!!!!!
    για αυτον τον χαμο ειμαστε ολοι εδω!!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    για αυτον τον χαμο ειμαστε ολοι εδω!!!!

είναι που δε θα ξανασχολιόσουν..... χαμένε... έ...χαμένε (Λαζόπουλος ειπείν...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    alximistis... το έχω πεί χιλιάδες φορές...

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΔΩ... θέλω όμως έξω να παίζω μπάλα... να είμαι ομάδα.. .

ΝΑ ΕΧΩ ΨΥΧΑΡΑ ΡΕ... και ας χάνω.

Όπως πέρασα με Λίλ και Μίλαν... όπως παραλίγο να κάνω τους Ιταλούς και τους Βέλγους να προσκυνούν με το 2-2.

Αυτό θέλω. Να βλέπω την ΑΕΚ και να χαίρομαι.

Ποτέ οι κούπες δεν ήταν για μένα αποδείξεις. Δηλαδή η Chelsea (ξέρω ατυχής η σύγκριση, αλλά τι να κάνουμε.) που εχει παιχταράδες , που μέχρι πέρισυ ούτε τοπικό δεν είχε σηκώσει... ήταν για τα μπάζα;

Η ΑΕΚ που αγάπησα περισσότερο ήταν εκείνη που κατάφερε με την Σπαρτάκ να το γυρίσει σε 4-2... η ΑΕΚ που έκανε την Rangers κουρέλι με το goal του "πιτσιρίκου"....η ΑΕΚ που κατάφερε με την Ρεάλ οτι δεν είχαν κάνει άλλες ομάδες (3-1 στην αρχή στην Φιλαδέλφεια και 2-2 γύρισμα στο Μπερναμπέου).

Αυτό θέλω εγώ απο την ΑΕΚ...

όπως το θέλει και ο γαύρος που αγαπάει την ομάδα του απο την δική του, όταν έπαιζε με Βαλένθια , Μάντσεστερ κτλ.

Όπως και ο ΠΑΟ θέλει το ίδιο απο την δικιά του με τον Βαζέχα τότε και την Γιουβέντους , την Μπαρτσελόνα κτλ.

Αυτό γουστάρουμε στην μπάλα και οχι τα κατσαρολικά... αυτά είναι για τους γύφτους που δεν έχουν δεί ξανά ασημικο στην ζωή τους και χοροπηδάνε γύρω τους , μπας και φύγει το δικό τους κόμπλεξ...

Κανένας νοήμων φίλαθλος δεν αρκείται στην απόκτηση κατσαρολικού με όποιο τρόπο. Θέλει να βλέπει ποιότητα μπάλας... και μας αρέσει η οχι... η Ευρώπη είναι το υπέρτατο μέτρο σύγκρισης.

Gandalf

δεν διαφωνώ ρε φίλε. καθόλου. απλώς επισημαίνω κάποια πράγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    είναι που δε θα ξανασχολιόσουν..... χαμένε... έ...χαμένε (Λαζόπουλος ειπείν...)

εχασες επεισοδιο τασο

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2010, 15:24
  2. Καλημέρες Παρασκευής 15/06/2007
    από Tsakalaki στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 00:17
  3. Bολτα στη Φωκιδα 15/4/2007
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 08:55